Aa onu daha hic denemedim deneyeyim ben deli gibi limon yerim halada oyle kocamda sari heralde ben limon gibi bir uşak doguracaginRefreshada yeni cıkan strawberryli favorimbu yazı artık öyle gecircez napalım seneye kısmet
Kahve çikolata kürekle yollayınBen tiramisu bile yiyemiyorum oyle uzagim kahvetesicak ciko var
Ayy bu benAy yok gitmez cok kalorili suan bile 1-2 haftada bir iciyorumama kahve delisiydim benım asıl yaz icecegim cold brew yada ice americano ve yanında sigaramdı benım gibi birisi bile kahveyi bu kadar bitirdiyse zaten her gün 5-6 bardak kahve icerdim sek hemde
Ben de günde bi bardak sütlü filtre kahve içiyorum bikaç bardak da çay 200 mg a kadar kafein serbest :)E herhalde değil o kadar kahveninde bir zararı olacağını sanmıyorum doktorum bile diyor günde bir bardak icebilirsin diye
Bende de var belime sıcak koymsya çalışıyorum baya ağrılı oluyor. Hareketsizlikten olduğunu düşünüyorum tüm gün evde bilgisayar başında oturmak da tabiii. Her gün yürüyüş yapmayı planlıyorum bel ağrısı için çok erkenmişKızlar belim 5 aya girdiğimden beri agriyor şuan 22 haftama girdim hala işte öğlen saatlerinde başlayıp akşam yatana kadar bitmeyen ağrım var. Sizde durum nasil
Hahahah +1 benim de aynı şekilde bi kahve köşem var. Hamile kalmadan önce kahvesizliğe nasıl dayanıcam diyodum ki hamile kalınca canım istememeye başladı ilk 3 ay kahveden iğrendim ama şimdi grçti keyif olsun diye içiyorum arada haftasonu latte kaçamağı yapıyorum vallaAyy bu benevde filtre kahve makinem, espresso makinem, süt köpürtücüm, öğütücümden oluşan bir köşem var aşk yaşıyorum orayla benimde güne espressoyla başlayıp gün içinde filtre kahve (en az 2/3 bardak), yazları bol buzlu az sütlü latteyle kapanış yaptığım bir alışkanlığım vardı, artık makinelerimle melül melül bakışıyoruz anca
Evet ya benimde canım hiç istemedi ilk aylar, ki kahvesiz ayılamıyacak kadar bağımlıydımHahahah +1 benim de aynı şekilde bi kahve köşem var. Hamile kalmadan önce kahvesizliğe nasıl dayanıcam diyodum ki hamile kalınca canım istememeye başladı ilk 3 ay kahveden iğrendim ama şimdi grçti keyif olsun diye içiyorum arada haftasonu latte kaçamağı yapıyorum valla
4 binlik canımCanım iğnen kaçlık 4 binlikmi 6 binlikmi
Bende günde bir bardagı geçmemek şartıyla içiyorum birley olmaz herhalde onuda sert yapmıyorum süt koyuyorum içinedeHahahah +1 benim de aynı şekilde bi kahve köşem var. Hamile kalmadan önce kahvesizliğe nasıl dayanıcam diyodum ki hamile kalınca canım istememeye başladı ilk 3 ay kahveden iğrendim ama şimdi grçti keyif olsun diye içiyorum arada haftasonu latte kaçamağı yapıyorum valla
Canım filtre içme o çok sert kesinlikle yasakEvet ya benimde canım hiç istemedi ilk aylar, ki kahvesiz ayılamıyacak kadar bağımlıydımbende 2 günde 1, 1 fincan espresso, amerikano yada filtre kahve içiyorum şimdilik, ama yetmiyor gibi valla her gün içmemek için zor duruyorum
O rüyalar bende de var. Birinde bebeğimle konustum cok ilginçti ikincisindede düsük yapmıstımBende kapıyı açıyorum üzerime cüsseli bi adam geliyor hamileyim bişey yapamıyorum, gece uyuyamadım gözümü kapattığımda adamın yüzünü görüyordum
Ben anaokulunda çalışıyorum akşama kadar 20 çocukla kendimi unutuyorumBende de var belime sıcak koymsya çalışıyorum baya ağrılı oluyor. Hareketsizlikten olduğunu düşünüyorum tüm gün evde bilgisayar başında oturmak da tabiii. Her gün yürüyüş yapmayı planlıyorum bel ağrısı için çok erkenmiş
Benimde öyle cnm ayakta cok durunca agrıyoKızlar belim 5 aya girdiğimden beri agriyor şuan 22 haftama girdim hala işte öğlen saatlerinde başlayıp akşam yatana kadar bitmeyen ağrım var. Sizde durum nasil
Ben kahveyi zaten çok içmem bindebir. Hamile olduğumdan.beri ağzıma.bile sürmedim ama çaydan hiç tiksinme sim hala içerdim hala da iciyorumCanım filtre içme o çok sert kesinlikle yasak
Kızlar bende rüyamda hep farklı farklı şeyler yiyorum acaba bebisin canı mi istiyor ki. Bu ara işkembe dolması gördüm ilk. Sonra tost sonra kaşıkla çilek reçeli yediğimi gördüm en son geçen akşam da hazır yufkadan peynirli börek niye ki yaO rüyalar bende de var. Birinde bebeğimle konustum cok ilginçti ikincisindede düsük yapmıstım
Sola yatmak gerekiyor MuşBenimde öyle cnm ayakta cok durunca agrıyo
Benim oğlumda günde 1 tane sade türk kahvesi seviyor ama artık içemiyorum ferritin düşük çıkmış demir hapına rağmenBen hergün icmesemde genelde bi türk kahvesi iciyorum haftada 3-4 günhatta benım kız kahve ictikten sonra oynamaya baslıyor o da sevdi
Bende aynı durumdayım yani sadece 1 kg almışım doktorum problem değil dedi.. hatta az kilo almak daha iyi demişti..kuzular bir de linç yemek istemediğim bi konu daha var ama :/bana kızmayın olur mu ben hala 0 kg almış durumdayım bikaç yerde okuduğuma göre 5 kg 20. haftaya kadar alınması gereken alt sınır diye gösteriyo .. sizce normal mi ben daha kontrole de gidemedim kilo almayıp doktoru ile bu konuyu konuşan ve her şey normal olan var dimi aranızda :/
Ben de her gece bir şey yiyorum ama kendimi kısıtladığım için. Bebeğin canı hiçbir şey istemiyordur diyor doktorlar, biz istiyoruzKızlar bende rüyamda hep farklı farklı şeyler yiyorum acaba bebisin canı mi istiyor ki. Bu ara işkembe dolması gördüm ilk. Sonra tost sonra kaşıkla çilek reçeli yediğimi gördüm en son geçen akşam da hazır yufkadan peynirli börek niye ki ya
Soyle demli aci aci bi cay olsada icsemBen kahveyi zaten çok içmem bindebir. Hamile olduğumdan.beri ağzıma.bile sürmedim ama çaydan hiç tiksinme sim hala içerdim hala da iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?