Ancak yazabiliyorum. Çok şükür her şey yolundaymış.Canim naptın çiktınmi
Oo, bayağı varmış daha.Oy ben olem 4 hafta 6 gun sonra gorucem bebemii
Nisanin 4ünde kavusucazzz insallahhOo, bayağı varmış daha.
Hamam böceği gerçekten iğrenç ama ben de evimi ilaçlatmak istemem. Böcekten daha çok ilaçtan korkarım çünkü. Sokaktan sinek arabası geçse solumamak için koşa koşa evin tüm camlarını kapatırım.Ben ilac firmasiyla görüştum adam bana sadece evi degil tüm dairelerle birlikte apartmanin ilaclanmasi gerektigini soyledi gecen yildan onceki yıl yönetici herkesle gorustu ama apartmanin cogu kabul etmedi evimizde kimyasal istemiyoruz dediler sadece apartman mi ilaclandi sizin eger oyleyse yönetime bile soylemeden kendim ilaclaticam artik
Plesenta arka duvardaydı en son yer değiştiriyor mu öyleBelki plesenta öne gecmiş olabilir arkadaşima doktoru plesenta göbegine gelmiş bebegi hissedemeyebilirsin demiş benimle ayni günü
Bebişin canı çekiyordur annesiKızlar bende rüyamda hep farklı farklı şeyler yiyorum acaba bebisin canı mi istiyor ki. Bu ara işkembe dolması gördüm ilk. Sonra tost sonra kaşıkla çilek reçeli yediğimi gördüm en son geçen akşam da hazır yufkadan peynirli börek niye ki ya
Benim eltim de böyleydi. Korkutmak gibi olmasın ama doğumdan hemen önce bile kustu kızcağızhala sabah boş mide kusması dışında yediklerimi de cikariyorum cikarmasam bile yemeseydim keşke diyorum yemeğinde yemedigin.icin bulaniyo ben bı doguraydimmm
Bebekler için leke çıkarıcılar var ama etkili olur mu bilmem. Beyaz sabun çıkarıyor diyorlar ama denemedim benim oğlankilerde de hep lekeler var. Daha ayıklamadım.Kizlar ya 2. Cocuk sahibi olcaklar bilir .. bebek kiyafetlerinde ne kadar yikasanda sari lekeler kaliyor beyaz kiyafetlerde genelde onlari nasil cikaririz fikri olan var mi nasil bi deterjan kullanmak lazim simdiden onun derdine düştüm
Benimki 6 binlik bundan dolayı mı fark çıkıyoki4 binlik canım
Sus kız geceynen yine uyandım bakBende kapıyı açıyorum üzerime cüsseli bi adam geliyor hamileyim bişey yapamıyorum, gece uyuyamadım gözümü kapattığımda adamın yüzünü görüyordum
Yaa Allah göstermesin, insanı çok etkiler. Umarım bu rüya kabus dönemi de biterO rüyalar bende de var. Birinde bebeğimle konustum cok ilginçti ikincisindede düsük yapmıstım
YaaaSus kız geceynen yine uyandım bakbide bunu okudum ya tamam artık
Bende yeni evliyim çeyizimde birsürü kahve makinesi aldım kapsül kahveleri doldurdum eve çeşit çeşit. Ama gel gör içemiyorum tarihleri geçecekAyy bu benevde filtre kahve makinem, espresso makinem, süt köpürtücüm, öğütücümden oluşan bir köşem var aşk yaşıyorum orayla benimde güne espressoyla başlayıp gün içinde filtre kahve (en az 2/3 bardak), yazları bol buzlu az sütlü latteyle kapanış yaptığım bir alışkanlığım vardı, artık makinelerimle melül melül bakışıyoruz anca
Ona da bisey diyemiyosun haklilar yani ama onlarinda evinde cikiyor herkes arkadaş olmuş bunlarda bi ben kafayi yiyorumHamam böceği gerçekten iğrenç ama ben de evimi ilaçlatmak istemem. Böcekten daha çok ilaçtan korkarım çünkü. Sokaktan sinek arabası geçse solumamak için koşa koşa evin tüm camlarını kapatırım.
Degisiyor tabi canim benimkide elimi koyunca duruyorPlesenta arka duvardaydı en son yer değiştiriyor mu öyleya yine hissediyorum hatta göbeğim dalgalanıyor hareket ettiğinde ama geçen haftaki kadar güçlü ve sık değil gibi belki de alıştım. Biraz hissedince elimi karnıma koyuyorum hemen duruyor sıpa
Benim eşimde kahveci allahtan heba olmuyor kahvelerBende yeni evliyim çeyizimde birsürü kahve makinesi aldım kapsül kahveleri doldurdum eve çeşit çeşit. Ama gel gör içemiyorum tarihleri geçecek
Hic boyle bisey duymadim bence alakasi yoktur onla yabir sorum olacak kızlar, bazen iş yerinde masa başında bilgisayarla uğraşınca kamburum çıkmış halde buluyorum kendimi. tabi karnımın üzerine yük biniyor bu sebeple. herhangi bir soruna yol açar mı bu durum bebeği sıkıştırma yada alta indirme gibi? duruşumu fark ettiğimde dik oturmaya çalışıyorum ama o kadar alışmışım ki kambur durmayabu sabah mesela sanki karnım daha aşağıdaymış gibi geldi, sanki ara ara alt bölgeme baskı yapıyormuş gibi.
Yok canım raporda venöz yetmezlik yazmazsı lazım. Doktor bunu belirtmediyse cıkıyor diye biliyorumBenimki 6 binlik bundan dolayı mı fark çıkıyoki
Umarım nasıl etkiliyor hem de bir bilsen. Sabah üzülerek uyandım birde hareketlerini hissetmeyince saglık ocagına gittim dün kalp atısı için neyseki günbür günbürdğ kuzumun atıslarıYaa Allah göstermesin, insanı çok etkiler. Umarım bu rüya kabus dönemi de biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?