2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hamam böceği gerçekten iğrenç ama ben de evimi ilaçlatmak istemem. Böcekten daha çok ilaçtan korkarım çünkü. Sokaktan sinek arabası geçse solumamak için koşa koşa evin tüm camlarını kapatırım.

Belki plesenta öne gecmiş olabilir arkadaşima doktoru plesenta göbegine gelmiş bebegi hissedemeyebilirsin demiş benimle ayni günü
Plesenta arka duvardaydı en son yer değiştiriyor mu öyle ya yine hissediyorum hatta göbeğim dalgalanıyor hareket ettiğinde ama geçen haftaki kadar güçlü ve sık değil gibi belki de alıştım. Biraz hissedince elimi karnıma koyuyorum hemen duruyor sıpa

Bebişin canı çekiyordur annesi

hala sabah boş mide kusması dışında yediklerimi de cikariyorum cikarmasam bile yemeseydim keşke diyorum yemeğinde yemedigin.icin bulaniyo ben bı doguraydimmm
Benim eltim de böyleydi. Korkutmak gibi olmasın ama doğumdan hemen önce bile kustu kızcağız ama ilk zamanlar gibi gibi olmuyor zamanla azaldı onunki. Günde bir kereye falan düştü ilk zamamlar boğazı kanıyordu artık kusmaktan
Kizlar ya 2. Cocuk sahibi olcaklar bilir .. bebek kiyafetlerinde ne kadar yikasanda sari lekeler kaliyor beyaz kiyafetlerde genelde onlari nasil cikaririz fikri olan var mi nasil bi deterjan kullanmak lazim simdiden onun derdine düştüm
Bebekler için leke çıkarıcılar var ama etkili olur mu bilmem. Beyaz sabun çıkarıyor diyorlar ama denemedim benim oğlankilerde de hep lekeler var. Daha ayıklamadım.

Bende yeni evliyim çeyizimde birsürü kahve makinesi aldım kapsül kahveleri doldurdum eve çeşit çeşit. Ama gel gör içemiyorum tarihleri geçecek

Ona da bisey diyemiyosun haklilar yani ama onlarinda evinde cikiyor herkes arkadaş olmuş bunlarda bi ben kafayi yiyorum

Degisiyor tabi canim benimkide elimi koyunca duruyor

bir sorum olacak kızlar, bazen iş yerinde masa başında bilgisayarla uğraşınca kamburum çıkmış halde buluyorum kendimi. tabi karnımın üzerine yük biniyor bu sebeple. herhangi bir soruna yol açar mı bu durum bebeği sıkıştırma yada alta indirme gibi? duruşumu fark ettiğimde dik oturmaya çalışıyorum ama o kadar alışmışım ki kambur durmaya bu sabah mesela sanki karnım daha aşağıdaymış gibi geldi, sanki ara ara alt bölgeme baskı yapıyormuş gibi.

Karlı soguk bir Ankara sabahindan günaydin herkese kız yaz bize küstü heralde gece böcek görmekten gözlerimi kapayamadim ya psikolojim bozuldu yine allahim nolur vi daha görmeyim

Hic boyle bisey duymadim bence alakasi yoktur onla ya

Yaa Allah göstermesin, insanı çok etkiler. Umarım bu rüya kabus dönemi de biter
Umarım nasıl etkiliyor hem de bir bilsen. Sabah üzülerek uyandım birde hareketlerini hissetmeyince saglık ocagına gittim dün kalp atısı için neyseki günbür günbürdğ kuzumun atısları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…