- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Soda deterjan olan ile baya cikti 1 2 yikanmayla kaybolurBenim eltim de böyleydi. Korkutmak gibi olmasın ama doğumdan hemen önce bile kustu kızcağızama ilk zamanlar gibi gibi olmuyor zamanla azaldı onunki. Günde bir kereye falan düştü ilk zamamlar boğazı kanıyordu artık kusmaktan
Bebekler için leke çıkarıcılar var ama etkili olur mu bilmem. Beyaz sabun çıkarıyor diyorlar ama denemedim benim oğlankilerde de hep lekeler var. Daha ayıklamadım.
Bizde oyleyiz bazen cok sert bazen cok yumusak plesentadan süphelenmeye basladim artik suanda kipir kipir elimi degiyorum tik yok aninda duruyoPlesenta arka duvardaydı en son yer değiştiriyor mu öyleya yine hissediyorum hatta göbeğim dalgalanıyor hareket ettiğinde ama geçen haftaki kadar güçlü ve sık değil gibi belki de alıştım. Biraz hissedince elimi karnıma koyuyorum hemen duruyor sıpa
Ablam bankacı hep sıkıştırdığı için bebşinin ayağı dışa basar şekilde doğdu. Çok korktuk doktor 6 aya masajla düzelir sürekli sıkıştırma sebebiyle demişti. Şükür yeğenim 8 aylık masajla kalmadı problemi ayaklandı. Ama doğduğu an anneye ve aileye büyük şok yaratıyor. Dikkat etmenizi öneririm.bir sorum olacak kızlar, bazen iş yerinde masa başında bilgisayarla uğraşınca kamburum çıkmış halde buluyorum kendimi. tabi karnımın üzerine yük biniyor bu sebeple. herhangi bir soruna yol açar mı bu durum bebeği sıkıştırma yada alta indirme gibi? duruşumu fark ettiğimde dik oturmaya çalışıyorum ama o kadar alışmışım ki kambur durmayabu sabah mesela sanki karnım daha aşağıdaymış gibi geldi, sanki ara ara alt bölgeme baskı yapıyormuş gibi.
Yaaauyuyabildin mi bari?
Bak halbuki böyle raporumda anlayamadım vallaYok canım raporda venöz yetmezlik yazmazsı lazım. Doktor bunu belirtmediyse cıkıyor diye biliyorum
Sorma sürekli inceden kar yağıyorKarlı soguk bir Ankara sabahindan günaydin herkese kız yaz bize küstü heraldegece böcek görmekten gözlerimi kapayamadim ya psikolojim bozuldu yine allahim nolur vi daha görmeyim
Derinden böyle gelen Bi tık gibi bir şey miydi? Bence harekettir oHahahah çabuk buraya bakııın hemen bana cevap veriiinalt karında pıtır pıtır hareketlilik bağırsak hareketi değil demi böyle 2-3 kere sanki bişey dokunur gibi oldu sanki bişey yer değiştiriyomuşda seyriyormuş gibi valla çok değişik bişey oldu alt karında bağırsak hareketi olurmu yoksa ben bugünü tarihe yazıyımmmı
Anam bizim burda kar yerden hiç kalkmıyor. Kafayı yemek üzereyim. Yazın geleceğine dair Umudumu kaybetmek üzereyimSorma sürekli inceden kar yağıyorbahar gelcek gibi durmuyor moralim yerlerde ben güneş enerjisi ile çalışırım
Yaa aynen böyle anlatamıyorumdaDerinden böyle gelen Bi tık gibi bir şey miydi? Bence harekettir o
Sevin sevin bebiştir oYaa aynen böyle anlatamıyorumdaelimş hemen karnıma koydum 1 2 kere daha böyle sanki bişey değer gibi oldu sonra geçti ay allahımmm nütfennn hareketleri olsuun
Bizde alttayiz surekli kasiktayiz buyudukce mideye dogru yaklasicak suan kucukler zaten .. evet anlattigin seyler bebek hareketi canimHahahah çabuk buraya bakııın hemen bana cevap veriiinalt karında pıtır pıtır hareketlilik bağırsak hareketi değil demi böyle 2-3 kere sanki bişey dokunur gibi oldu sanki bişey yer değiştiriyomuşda seyriyormuş gibi valla çok değişik bişey oldu alt karında bağırsak hareketi olurmu yoksa ben bugünü tarihe yazıyımmmı
Kafami camdan uzatmaya gelmiyo yıldırdı iyice ya bu ne surekli zabah ogle aksam kar uufffSorma sürekli inceden kar yağıyorbahar gelcek gibi durmuyor moralim yerlerde ben güneş enerjisi ile çalışırım
Hii ne demessin sanki hic yagmamis gibi yagiyo deli etti tamam sukur guzel kis oldu ama yetmez mi ?Karlı soguk bir Ankara sabahindan günaydin herkese kız yaz bize küstü heraldegece böcek görmekten gözlerimi kapayamadim ya psikolojim bozuldu yine allahim nolur vi daha görmeyim
Allah allah cok ilginç. Ücret almamaları lazım.Bak halbuki böyle raporumda anlayamadım valla
Başka bi eczaneyede sorcam canım hangi şehirde yaşıyosunAllah allah cok ilginç. Ücret almamaları lazım.
Ayy halen ara sıra böyle o kasıkta kıpırdanma oluyo anladımki bu artık bana işaret veriyorBizde alttayiz surekli kasiktayiz buyudukce mideye dogru yaklasicak suan kucukler zaten .. evet anlattigin seyler bebek hareketi canim
amiiin canımmm benim Allah razı olsun Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın elimi koyduğumda hareketini hissetmek çok duygulandım Allah beni napmasınSevin sevin bebiştir ohadi hayırlı bol hareketli günleriniz olsun inşallah
SormaKafami camdan uzatmaya gelmiyo yıldırdı iyice ya bu ne surekli zabah ogle aksam kar uufff
Buyudu artik annesi normal gun gectikce daha net hissediceksin erkek kasikta olur der annemAyy halen ara sıra böyle o kasıkta kıpırdanma oluyo anladımki bu artık bana işaret veriyorkarnımda dğeil hareketlenme tam kasıklarımda dediğin gibi ayy 26 Mart yazdım seni bir yere
amiiin canımmm benim Allah razı olsun Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın elimi koyduğumda hareketini hissetmek çok duygulandım Allah beni napmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?