2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım bende grip oldum boğaz ağrısı geçmiyor günde 15 kere hapşırıyorum insallah bebeğe zararı yoktur.

Kız çocuklarında kasıkların alt kısmında ağrı olur diye büyükler bize hep söylerdi. Gerçekten benim hem büyük kızımda hem de bu kızımda kasık ağrısı oluyor. Ama endişelenmeyin benim doğuma kadar ara ara kramplar ağrılar olmuştu ama çok güzel, rahat bir doğum yaptım

geçmiş olsun canım bende grip oldum boğaz ağrısı geçmiyor günde 15 kere hapşırıyorum insallah bebeğe zararı yoktur.
Teşekkkür ederim sana da çok geçmiş olsun❤ Valla bende öyleydim çok şükür 2 günde geçirdim. Hapşırma kalmadı ama şimdi de öksürük be burun akıntısı bitiriyor beni. Ses falan kalmadı zaten.
Ay inşallah bakalım. En başından beri oluyordu ara ara. Ama son günlerde çok sık olmaya başladı.

Biz manisadayız. Bugün ilk kez pazarda çağla badem ve yeşil erik gördüm. Ağaçlarda çiçeklendi. Çok şükür baharın ucu belirdi :)

İlk kızımda doktor ocakta doğum demişti. Babaannem kız çocuğu son aya kalmaz aralıkta doğar dedi. Dediği gibi oldu. Kasıkta ağrı, sancı olur ama kızın doğumu kolay olur dedi gerçekten dediği gibi oldu sancım başladıktan 15 dakika sonra 2.ıkınmada kızım doğdu. Kız çocuğunun hamileliği zor ama doğumu kolaydır merak etmeyin hiç

Ay ne güzel. İnşallah öyle olur. Ben korkuyorum zaten doğumdan falan ama nasip artık

O kadar etki ediyormuymuş yaa dikkat ediyim artık

Benimki niye kasikta degil ya. Doktor kasiktan baslayip taaa midemin oralara kadar bakti
Buyudukce mideye dogru cikiyolar hep orda kalcak degil ya benim kasikta dedigim yer gobegimin 1 2 parmak altinda onceden daha asagidaydi simdi hemen hemen gobegimle ayni hizada hareketi zamanla cikicaklar yukariya buyuk oglum ayaklariyla kaburgama baski yapardi mesela kizim yayvandi gobegimin heryerinde gezerdi midemden gelirdi gobek siskinligi kziimda sanki koca top vardi popomla gobegimin yuvarlakligi birdi bu sadece gobek ve kasiklarda topacik popom yok oglumdaki gibi insallah anlatabilmisimdir

Kizin dogumu kolay mi olur bende neden olmadi anami aglatti resmen .. Erkek cocgundan kiza dönünce cok zor oluyo gercekten 41 haftami doldurdum kizimda gelmek bilmedi dktor suni sanciyla dogurttu .. ve o kadar zor bi dogumum oldu ki afedersin ikinmaktan makata kadar yirtildi her yrrim 10 cm acilmasina ragmen baya kestiler icli disli 30 dikisim oldu hic bir dogum asla kolay degil .. oglum 42 haftalik dogdu 24 saat sanci cektim o kadar kolay oldu ki dogumum 2 dakika bile surmedii dedi doktorum dusun yani kizim cok zordu 40 gun ruyalarima girdi psikolejisinden kurtulamadim o bebege gelisine kilosuna gore cok degisiyor bunu yazmamdaki sebeb kimseyi korkutmak vs degil kolay zor kendini hazirlasin kiz kolay erkek zor olur diye degil herkese Allah kolay gecit versin sag saglim alalim kucagimiza insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…