- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Acsa ne onada kar yagar soldurur bizi soldurdugu gibiSormaenerjim diplerrddeee Allah'ım bahar gelsin çiçekler açsın.
Netcez nere gidecez bizzzzzAcsa ne onada kar yagar soldurur bizi soldurdugu gibi
geçmiş olsun canım bende grip oldum boğaz ağrısı geçmiyor günde 15 kere hapşırıyorum insallah bebeğe zararı yoktur.Günaydınlar. 3 gündür griple savaş veriyorum.Bugün daha iyiyim şükür. Kızımda ara sıra ben burdayım diyordu. Bu sabah resmen içimde döndü durdu baya hareketliydi. Yer değiştirdi herhalde. en önemlisi yine sol tarafıma toplandı bir süre. Afedersiniz ama alt kısmında kasıklarımda ağrı baskı gibi bir şey hissediyorum. Bir de 2 gündür midem ağrıyor sanki taş yutmuşum gibi. Anlam veremiyorum. Detaylı ultrasonumuza 3 günümüz kaldı.
sağol canım.Ihlamur için, taze zencefil rendeleyip balla karıştırın sabah-akşam 1 çay kaşığı yiyin. ama zencefili abartmayın.
Buyudu artik annesi normal gun gectikce daha net hissediceksin erkek kasikta olur der annem
Antalyadayım ben .Başka bi eczaneyede sorcam canım hangi şehirde yaşıyosun
Benimki niye kasikta degil ya. Doktor kasiktan baslayip taaa midemin oralara kadar baktiBuyudu artik annesi normal gun gectikce daha net hissediceksin erkek kasikta olur der annem
Kız çocuklarında kasıkların alt kısmında ağrı olur diye büyükler bize hep söylerdi. Gerçekten benim hem büyük kızımda hem de bu kızımda kasık ağrısı oluyor. Ama endişelenmeyin benim doğuma kadar ara ara kramplar ağrılar olmuştu ama çok güzel, rahat bir doğum yaptımGünaydınlar. 3 gündür griple savaş veriyorum.Bugün daha iyiyim şükür. Kızımda ara sıra ben burdayım diyordu. Bu sabah resmen içimde döndü durdu baya hareketliydi. Yer değiştirdi herhalde. en önemlisi yine sol tarafıma toplandı bir süre. Afedersiniz ama alt kısmında kasıklarımda ağrı baskı gibi bir şey hissediyorum. Bir de 2 gündür midem ağrıyor sanki taş yutmuşum gibi. Anlam veremiyorum. Detaylı ultrasonumuza 3 günümüz kaldı.
Teşekkkür ederimgeçmiş olsun canım bende grip oldum boğaz ağrısı geçmiyor günde 15 kere hapşırıyorum insallah bebeğe zararı yoktur.
Ay inşallah bakalım.Kız çocuklarında kasıkların alt kısmında ağrı olur diye büyükler bize hep söylerdi. Gerçekten benim hem büyük kızımda hem de bu kızımda kasık ağrısı oluyor. Ama endişelenmeyin benim doğuma kadar ara ara kramplar ağrılar olmuştu ama çok güzel, rahat bir doğum yaptım
İlk kızımda doktor ocakta doğum demişti. Babaannem kız çocuğu son aya kalmaz aralıkta doğar dedi. Dediği gibi oldu. Kasıkta ağrı, sancı olur ama kızın doğumu kolay olur dedi gerçekten dediği gibi oldu sancım başladıktan 15 dakika sonra 2.ıkınmada kızım doğdu. Kız çocuğunun hamileliği zor ama doğumu kolaydır merak etmeyin hiçTeşekkkür ederimsana da çok geçmiş olsun❤ Valla bende öyleydim çok şükür 2 günde geçirdim. Hapşırma kalmadı ama şimdi de öksürük be burun akıntısı bitiriyor beni. Ses falan kalmadı zaten.
Ay inşallah bakalım.En başından beri oluyordu ara ara. Ama son günlerde çok sık olmaya başladı.
Ay ne güzel. İnşallah öyle olur. Ben korkuyorum zaten doğumdan falan ama nasip artıkİlk kızımda doktor ocakta doğum demişti. Babaannem kız çocuğu son aya kalmaz aralıkta doğar dedi. Dediği gibi oldu. Kasıkta ağrı, sancı olur ama kızın doğumu kolay olur dedi gerçekten dediği gibi oldu sancım başladıktan 15 dakika sonra 2.ıkınmada kızım doğdu. Kız çocuğunun hamileliği zor ama doğumu kolaydır merak etmeyin hiç
O kadar etki ediyormuymuş yaaAblam bankacı hep sıkıştırdığı için bebşinin ayağı dışa basar şekilde doğdu. Çok korktuk doktor 6 aya masajla düzelir sürekli sıkıştırma sebebiyle demişti. Şükür yeğenim 8 aylık masajla kalmadı problemi ayaklandı. Ama doğduğu an anneye ve aileye büyük şok yaratıyor. Dikkat etmenizi öneririm.
Oturcaz su sogukta bi yere cikilmazNetcez nere gidecez bizzzzz
Gerçekten garip bu hakkı nerde nasıl buluyorlar anlamış değiliminsanlar çok garip değil mi ya yalnız kalmayı dört gözle bekliyorum diğer arkadaş bugün kendince samimi bi şekilde söyledi şaka yollu diyo ama hiç öyle düşünüp rahat hissedemedim kendimi :/
Buyudukce mideye dogru cikiyolar hep orda kalcak degil yaBenimki niye kasikta degil ya. Doktor kasiktan baslayip taaa midemin oralara kadar bakti
Ankaraya ne zman gelir yemeden ölmem insallahBiz manisadayız. Bugün ilk kez pazarda çağla badem ve yeşil erik gördüm. Ağaçlarda çiçeklendi. Çok şükür baharın ucu belirdi :)
Ankara’ya önce güneşin gelmesi lazım :)Ankaraya ne zman gelir yemeden ölmem insallah
Kizin dogumu kolay mi olur bende neden olmadi anami aglatti resmen .. Erkek cocgundan kiza dönünce cok zor oluyo gercekten 41 haftami doldurdum kizimda gelmek bilmedi dktor suni sanciyla dogurttu .. ve o kadar zor bi dogumum oldu ki afedersin ikinmaktan makata kadar yirtildi her yrrim 10 cm acilmasina ragmen baya kestiler icli disli 30 dikisim oldu hic bir dogum asla kolay degil .. oglum 42 haftalik dogdu 24 saat sanci cektim o kadar kolay oldu ki dogumum 2 dakika bile surmedii dedi doktorum dusun yani kizim cok zordu 40 gun ruyalarima girdi psikolejisinden kurtulamadim o bebege gelisine kilosuna gore cok degisiyor bunu yazmamdaki sebeb kimseyi korkutmak vs degil kolay zor kendini hazirlasin kiz kolay erkek zor olur diye degil herkese Allah kolay gecit versin sag saglim alalim kucagimiza insallahİlk kızımda doktor ocakta doğum demişti. Babaannem kız çocuğu son aya kalmaz aralıkta doğar dedi. Dediği gibi oldu. Kasıkta ağrı, sancı olur ama kızın doğumu kolay olur dedi gerçekten dediği gibi oldu sancım başladıktan 15 dakika sonra 2.ıkınmada kızım doğdu. Kız çocuğunun hamileliği zor ama doğumu kolaydır merak etmeyin hiç
Avcumuzu yalamaya devam o haldeAnkara’ya önce güneşin gelmesi lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?