Aynısı bende de var ben de 20+3 üm. Ayva göbeği şeklinde göbeğim çıktı yani yeri genişledi onunla irtibatlandiriyorum. Gün içinde ama illa bir kere hissediyorum çok şükürKızlar merhababen 20+4 teyim bikaç gündür bebek hareketleri azaldı sanki öncekine göre daha az hissediyorum. Göbek deliğinin üstüne çıktı biraz rahim yeri genişledi de ondan mı az hissediyorum acaba anlamadım ki endişelendiriyor beni. Bu durumu yaşayan var mı?
İnanılmaz sıkılıyorum benOturcaz su sogukta bi yere cikilmaz
Daha şimdiden oynatıyolar bizi bakalım doğduklarında ne olacakDegisiyor tabi canim benimkide elimi koyunca duruyor
Bu plasenta sürekli yer değiştirebilen bişey mi? 16. Haftamda arka duvardaydı sonraki kontrolde de öne geçmiş falan demediBizde oyleyiz bazen cok sert bazen cok yumusak plesentadan süphelenmeye basladim artik suanda kipir kipir elimi degiyorum tik yok aninda duruyo
Evet evet benim göbek deliğimin üstünde de oynuyor artık aşağıda sıkışınca yukarı kaçıyo heralde yeri geniş olunca demek az hissediyorumAynısı bende de var ben de 20+3 üm. Ayva göbeği şeklinde göbeğim çıktı yani yeri genişledi onunla irtibatlandiriyorum. Gün içinde ama illa bir kere hissediyorum çok şükür
İlk gebeliğimde 21 haftalıkken hissetmiştim ilk, o yüzden az mı çok mu kıyas durumu olmamıştı. Bunda 16 dan beri hissetmeye başlayınca farklı hissetmedim değil amaDaha şimdiden oynatıyolar bizi bakalım doğduklarında ne olacak
Bu plasenta sürekli yer değiştirebilen bişey mi? 16. Haftamda arka duvardaydı sonraki kontrolde de öne geçmiş falan demediya çok şaşırıyorum baskı yapmadan elimi karnıma koyuyorum sadece nasıl hissediyor daha ileri haftalarda hissetmeye başlamıyo muydu bunlar dıştan dokunmaları az sevip mutlu olaydık bari
Evet evet benim göbek deliğimin üstünde de oynuyor artık aşağıda sıkışınca yukarı kaçıyo heralde yeri geniş olunca demek az hissediyorum
Az once yine bi hevesle cocuklar bekledi meshur kumanda olayi var ya koydular bekliyorlar yazik 1 kere gorduler bidha yok ellerini koyuyolar duruyo cekiyolar tepinmeye devam sinir oldum fazla naz asık usandirir oldukDaha şimdiden oynatıyolar bizi bakalım doğduklarında ne olacak
Bu plasenta sürekli yer değiştirebilen bişey mi? 16. Haftamda arka duvardaydı sonraki kontrolde de öne geçmiş falan demediya çok şaşırıyorum baskı yapmadan elimi karnıma koyuyorum sadece nasıl hissediyor daha ileri haftalarda hissetmeye başlamıyo muydu bunlar dıştan dokunmaları az sevip mutlu olaydık bari
Evet evet benim göbek deliğimin üstünde de oynuyor artık aşağıda sıkışınca yukarı kaçıyo heralde yeri geniş olunca demek az hissediyorum
Benimki de 6 yaşında daha hiç eliyle hissedemedi kapı tıklatır gibi tık tık yapıyor ne zaman cevap vercen deyip duruyoAz once yine bi hevesle cocuklar bekledi meshur kumanda olayi var ya koydular bekliyorlar yazik 1 kere gorduler bidha yok ellerini koyuyolar duruyo cekiyolar tepinmeye devam sinir oldum fazla naz asık usandirir olduk
Plasenta bir miktar yukarı doğru çıkar belki ama arkadayken öne gelmez. Bu mümkün değil.Daha şimdiden oynatıyolar bizi bakalım doğduklarında ne olacak
Benim oglumda 7 yasinda ne kadar fena cikti bu bidha elimi degmem diye trip atip gidiyo sonra geri gelip soruyo anne hareket ettimi diye yavrum yaa usandilarBenimki de 6 yaşında daha hiç eliyle hissedemedi kapı tıklatır gibi tık tık yapıyor ne zaman cevap vercen deyip duruyo
Yani zaten doğum korkum vardı sağolasın tavan yaptırdın. Her doğum aynı değil demek ki. Senin doğumun bu kadar zor geçmiş ama diğer kişinin daha kolay. İnşallah hepimizin doğumu kolay geçer.Kizin dogumu kolay mi olur bende neden olmadi anami aglatti resmen .. Erkek cocgundan kiza dönünce cok zor oluyo gercekten 41 haftami doldurdum kizimda gelmek bilmedi dktor suni sanciyla dogurttu .. ve o kadar zor bi dogumum oldu ki afedersin ikinmaktan makata kadar yirtildi her yrrim 10 cm acilmasina ragmen baya kestiler icli disli 30 dikisim oldu hic bir dogum asla kolay degil .. oglum 42 haftalik dogdu 24 saat sanci cektim o kadar kolay oldu ki dogumum 2 dakika bile surmedii dedi doktorum dusun yani kizim cok zordu 40 gun ruyalarima girdi psikolejisinden kurtulamadim o bebege gelisine kilosuna gore cok degisiyor bunu yazmamdaki sebeb kimseyi korkutmak vs degil kolay zor kendini hazirlasin kiz kolay erkek zor olur diye degil herkese Allah kolay gecit versin sag saglim alalim kucagimiza insallah
Kork diye yazmadim ben ama bilgin olsun diye dedim kolay diye girersin zorlanirsin .. zor diye girer goz acip kapamayla biter bu isler belli olmaz daha bakalim normal mi olcak dogumun sezaryan mi zmanla belli olur bunlar 3. Dogumum olcak bende korkuyorum nasil olcak diye bol bol dua ediceksin elden gelen bisey yok herkes yasiyo en iyisini yada en kotusunu insallah korkusuz kolay dogumlariniz olsun ..Yani zaten doğum korkum vardı sağolasın tavan yaptırdın. Her doğum aynı değil demek ki. Senin doğumun bu kadar zor geçmiş ama diğer kişinin daha kolay. İnşallah hepimizin doğumu kolay geçer.
Nasip kısmet artık. İnşallah öyle olurKork diye yazmadim ben ama bilgin olsun diye dedim kolay diye girersin zorlanirsin .. zor diye girer goz acip kapamayla biter bu isler belli olmaz daha bakalim normal mi olcak dogumun sezaryan mi zmanla belli olur bunlar 3. Dogumum olcak bende korkuyorum nasil olcak diye bol bol dua ediceksin elden gelen bisey yok herkes yasiyo en iyisini yada en kotusunu insallah korkusuz kolay dogumlariniz olsun ..
Benm de popom yanlarim hic biseyim yok. Top gibi karnimda ama dikine uzunca duruyo. Ilk oglum daha yan yatardi hep ilk zamanlar bu dikine dikine yatioBuyudukce mideye dogru cikiyolar hep orda kalcak degil yabenim kasikta dedigim yer gobegimin 1 2 parmak altinda onceden daha asagidaydi simdi hemen hemen gobegimle ayni hizada hareketi zamanla cikicaklar yukariya buyuk oglum ayaklariyla kaburgama baski yapardi mesela kizim yayvandi gobegimin heryerinde gezerdi midemden gelirdi gobek siskinligi kziimda sanki koca top vardi popomla gobegimin yuvarlakligi birdi bu sadece gobek ve kasiklarda topacik popom yok oglumdaki gibi insallah anlatabilmisimdir
Erkeklerde oyle oluyo genelde yanlar bos gobek ucunda falan seninde erkekti demi belli oldu mu iyiceBenm de popom yanlarim hic biseyim yok. Top gibi karnimda ama dikine uzunca duruyo. Ilk oglum daha yan yatardi hep ilk zamanlar bu dikine dikine yatio
Kiz bu kadar detayi nie verdin allah seni napmasinKizin dogumu kolay mi olur bende neden olmadi anami aglatti resmen .. Erkek cocgundan kiza dönünce cok zor oluyo gercekten 41 haftami doldurdum kizimda gelmek bilmedi dktor suni sanciyla dogurttu .. ve o kadar zor bi dogumum oldu ki afedersin ikinmaktan makata kadar yirtildi her yrrim 10 cm acilmasina ragmen baya kestiler icli disli 30 dikisim oldu hic bir dogum asla kolay degil .. oglum 42 haftalik dogdu 24 saat sanci cektim o kadar kolay oldu ki dogumum 2 dakika bile surmedii dedi doktorum dusun yani kizim cok zordu 40 gun ruyalarima girdi psikolejisinden kurtulamadim o bebege gelisine kilosuna gore cok degisiyor bunu yazmamdaki sebeb kimseyi korkutmak vs degil kolay zor kendini hazirlasin kiz kolay erkek zor olur diye degil herkese Allah kolay gecit versin sag saglim alalim kucagimiza insallah
He yaa bi umit bekledim 2 doktor gordu net erkekErkeklerde oyle oluyo genelde yanlar bos gobek ucunda falan seninde erkekti demi belli oldu mu iyice
Ne bilim cinsiyet diyince yazasim geldi oglanin sancisi zordu dogumu cok kolaydi bide dogum ani var orayi es gecmemek lazmKiz bu kadar detayi nie verdin allah seni napmasinoglan kolay dogdu diosun ama o da zor olmus insallah bunda sancinin baslamasiyla kolayca pit die dogurursun. Benm oglan kolaydi ama yine de zor geldi tabi sanci dogum 5 saat. Bu daha kolay olsun amin
Anlattigin kadar tipindende belli zaten saglikli olsun gecen sene yapaymissin iyimis kiz seneseydi nasip artik yapacak bisey yokHe yaa bi umit bekledim 2 doktor gordu net erkek
Ben ilkinde kullandim ondan bunda da kullancam. Bi de epiduralim vardi siddetle tavsiye ederim.Ne bilim cinsiyet diyince yazasim geldi oglanin sancisi zordu dogumu cok kolaydi bide dogum ani var orayi es gecmemek lazmherkesin hakkinda hayirlisi olsun meryem ana mi rabia ana mi bi karar veremedikleri ot varya ondan hazirlicam yine acilma kolay oluyo onunla oy anam
Aman oglan kucuktu ya o zaman anca olduAnlattigin kadar tipindende belli zaten saglikli olsun gecen sene yapaymissin iyimis kiz seneseydi nasip artik yapacak bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?