2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba, ben de 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim 5 haftalıktı doktor kese gördü 4mm ölçtü, 2 hafta sonra gel kalp atışı ve bebeği görelim dedi. 4 gün geçtikten sonra kanamam oldu acile gittim 7 mm ölçtü doktor haftasına göre küçük dedi şüpheli konuştu, düşük olabilir dedi. Kendi doktorumla görüşüp progestan yazdı. Bugün ilk kontrolümün üzerinden iki hafta geçti 7mm den 10 gün geçtikten sonra kese 10.7 mm çıkmış, bebek yok. Doktor kese büyümesi durmuş, bebek gelişmemiş ilacı keselim kendi kendine düşer ya da bir kaç gün bekleyip kürtaj yapalım dedi. Yıkıldım, benzer şekilde hamileliği ilerleyen oldu mu ne yapmalıyım bilmiyorum.

Ben ilkinde kullandim ondan bunda da kullancam. Bi de epiduralim vardi siddetle tavsiye ederim.
Cok etkisi oldu ya baya hizli oldu dogum hazirda bekliyo zaten usuldan sancim baslasin hemen halledicem.. epidurali falan bilmiyorum hic bisey yapmadilar bana suniyi taktilar bidaha ugrayan olmadi

Gebeligin ilk zamanlari bizim topigimizde de bi kac arkadasta oldu. Yikilma kardesim. Zor ama saglikli bebeklerin olur insallah. Insallah dusuk yaparsin kurtajla ugrasmazsin. Allah korktuguna ugratmasin

Cok etkisi oldu ya baya hizli oldu dogum hazirda bekliyo zaten usuldan sancim baslasin hemen halledicem.. epidurali falan bilmiyorum hic bisey yapmadilar bana suniyi taktilar bidaha ugrayan olmadi
Ay epidural cok iyi 6 cmde taktilar bana sanci gitti. Stres de gitti dolayisiyla. 1 saat sonra oglum kucagimdaydi. Kasilmayi hissediosun ama aci yok. Bunda iste doktorundan

Ay epidural cok iyi 6 cmde taktilar bana sanci gitti. Stres de gitti dolayisiyla. 1 saat sonra oglum kucagimdaydi. Kasilmayi hissediosun ama aci yok. Bunda iste doktorundan
Oglumda yaptilar onu ya sancim siddetliydi 6 7 cmden sonra dedi evet odur o zman sonra uyumusum zaten

Gebeligin ilk zamanlari bizim topigimizde de bi kac arkadasta oldu. Yikilma kardesim. Zor ama saglikli bebeklerin olur insallah. Insallah dusuk yaparsin kurtajla ugrasmazsin. Allah korktuguna ugratmasin
Sağolun hayırlı olsun tabi ama üzücü bir durum. Bir umut bekliyorum hala… acaba farklı doktora giden sonra sağlıklı ilerleyen hamilelik oldu mu merak ediyorum.

Sağolun hayırlı olsun tabi ama üzücü bir durum. Bir umut bekliyorum hala… acaba farklı doktora giden sonra sağlıklı ilerleyen hamilelik oldu mu merak ediyorum.
Bi doktor.gorusu daha al tabi ki.

Anlattigin sekilde saglikla ilerleyen gebeligi olmadi arkadaslarin biraz daha bekle sen olmazsa cikmadik candan umut kesilmez 20 mm ye kadar kese bekleyen oldu ne olur ne olmaz .. yinede dua et yer gok dua uzerine bundan sonra saglikli gebeliklerin sag saglim kucagina alcagin bebeklerin olur insallah uzme kendini

İlk gebeliğimde kese bir hafta geriden geliyordu ve başından beri hep kanamam oluyordu, sonra büyümesi durdu embriyonun yolk kesesi büyüdü, 7-8 hafta gibi doktor alalım dedi, ben de çok kötü olmuştum ama bebekte kromozomal bozukluk olduğunda oluyor genellikle, Allah sağlıklı evlat nasip etsin yine olur inşallah üzmemeye çalış kendini, çok fazla insanın başına geliyor. Düşük çok ağrılı ve kanamalı olabilir kürtaj yapalım demişti doktorum, kolay bir operasyon oldu

Ben de doktor alalım dedikten sonra 1 hafta beklemiştim tekrar gittiğimizde daha da küçülmüştü embriyo, kafamda soru işareti kalmamış oldu acaba erken mi davrandım acaba daha beklese miydim diyip dururdum yoksa, 1 hafta beklemekle birşey kaybetmezsiniz içiniz rahat etsin gerçekten sonlanması gerektiğine ikna olun

Benim oglumda 7 yasinda ne kadar fena cikti bu bidha elimi degmem diye trip atip gidiyo sonra geri gelip soruyo anne hareket ettimi diye yavrum yaa usandilar
Ben sırf bu yüzden geç söylemek istiyorfum da komşulara söyleyince onların çocuklarından duysun istemedim yine de 15 haftalıkken söyledim yani 5 haftadır canıma okudu

Yani zaten doğum korkum vardı sağolasın tavan yaptırdın. Her doğum aynı değil demek ki. Senin doğumun bu kadar zor geçmiş ama diğer kişinin daha kolay. İnşallah hepimizin doğumu kolay geçer.
Hiç korkma o kadar güzel ki normal doğum ben dogumhaneden nerdeyse yürüyerek çıkacaktım. Üstelik suni sancı ile doğurdum ona rağmen bunu diyorum. 1 cm açılma ve hiç sancısız gittim. 2 dikisle bitti doğum. Ama sezaryen olup da çok güzel bahsedenler var o zaman da çok gıpta ediyorum. Genelde sezaryen hakkında kötü yorumlar oluyo o yüzden ben de ondan tedirginim

Ya insan tedirgin oluyor. Bilmiyorum nasıl olacak. Canım tatlı birisi de değilimdir ama korkutuyor beni. Yok dikiş yok açılma bilmem ne falan derken işte. İnşallah güzelce hiç yorulmadan pıt diye doğuruveririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…