2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Papatya suyu gibi içeriği temizse olabilir. Amonyaksız saç boyalari var o olabilir sanki

Valla kızlar bu mide yanmasını napcaz bilmiyorum
Bnde günde 3 4 rennie alıyorum şimdiden daha
Şu an bile yanıyo
saçları da
Bu gidişle 38. Haftaya kadar araştırır sonra da doğum yaparız biz

Şu an bile yanıyo
saçları da
Yol uzun yanalım o zaman

Ben boyamıyorum cnm doktor kesinlikle yasak dedi beklicwm artık emzirme döneminin bitmesini

Şu an bile yanıyo
saçları da
Bemdw ara ara oluyor bir gün ommasa ikinci gün muhakkak. basladı.

Genetik yaa. Annemin babamin 35te bembeyazdi saclari. 17 den beri beyazlarla ugrasiorum. Artk kendi rengime donup bi daha boyamamayi dusunuyorum. 3 renk oluyo cunku xok cirkin
Galiba genetik aynen annemde erken beyazladi sacim diyodu benim kendi rengim guzel aslinda hic.boyamadan kalsam bile olur

Herkese hayırlı doğumlar bende tahmini dogum2 ağustos 2022 hayırlısıyla tabi 22. Haftaya gidicen az kaldı ama bir türlü cinsiyeti ogrenemedik sonunda randevu alabildik 11 nisana bakalım hayırlısıyla öğrenicez artık inşallah bi türlü öğrenmek nasip olmadı nasip değilmiş bu arada 3. Hamileligim 2 kızım var 3 ve 5 yaşlarında

Ben dün boyadım, değişiklik yapmak istedim aylardır salmıştım kendimi :) bitkisel içerikli boya aldım

Kızlar günaydınnn dün ilk defa alışverişe başladım . İlk olarakda puset örtüsüyle puset minderi setini aldık çok uyguna aldım instagramda sitelerini bırakayım belki sizde bakarsınız ikisini 100 tl ye aldım eğer beğenirsem birdaha almayı düşünüyorum bundan sonra böyle bi akım başlatalım aldıklarımızı buraya atalım bizlerede fikir olur bence

Eklentiler

• EB56F783-079D-479F-95C7-DC01209B9BDA.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 88
  • 9139B5E0-F461-4D88-AC9C-5BD08B3AEF99.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 96
Günaydın bende full set olarak almıştım 488 tl ye.

Doktorum.13. Haftadan sonra organik boyalarla izin verdi. 2.kez boyayacak şimdi diplerim geldi yine. Beyazlarıim var, çalışıyorum evde geçirmiyorum hamileligi ve kendimi bakımsız kötü hissediyorum da organiklerle boyamaya devam.

Bak buda güzelmiş canım ben babynest değilde reflü yatağı almayı düşünüyorum çantalı olandan gittiğim yerede taşırım hemde
Reflü yatağını ayrı aldım. Doğumu başka ilde yapacağım için babynest kullanacağım bulunduğum yerde. Ekstra beşik alıp masraf yapmak istemedim.

Canım bir şey soracağım emzirme dönemi saç boyama ya da kestirmede sorun oluyor mu acaba? Ben doğumdan hemen sonra kendimi bakıma sokmak istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…