- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Tüylenmeye basladilar daha iyi gunumuzdeyiz benim cocuklarda bi sacli oluyo ki sorma bittik biz bogazimda aci su simdidenRennie aldım şimdi inşallah geçerYandık ki ne yandık
Papatya suyu gibi içeriği temizse olabilir. Amonyaksız saç boyalari var o olabilir sankiŞu papatya suyu gbi açıcılar varya bişi olur mu azcık süraem dibine
Neva colorun kini kullanıyodum ben arasda dibim çok çıkınca
Güzel oluyodu
Ama içinde kimyasal var gbi
Bilemedim
Baya uzadı biraz beyaz da var
Saçımın geri kalanı çilek sarısı gbi oldu
Bakırdı tabi boyamaya boyamaya
Kızın olcak ya güzelliğini alıyo diyolar sinir oluyorum
Yol uzunValla kızlar bu mide yanmasını napcaz bilmiyorum
Bnde günde 3 4 rennie alıyorum şimdiden daha
Şu an bile yanıyo
saçları da
Bu gidişle 38. Haftaya kadar araştırır sonra da doğum yaparız biz
Ben boyamıyorum cnm doktor kesinlikle yasak dedi beklicwm artık emzirme döneminin bitmesiniÜff kızlar ne çok konuşmuşsunuz okumaya yetemedim
Saçlarınıı naptınız boyuyo musunuz
Bıraktınız mı
Kına mı yaksam diye düşündüm
Teyzem yakma bebeğin orasında burasında leke olur şeklinde bir hurafe attı ortaya
Bemdw ara ara oluyor bir gün ommasa ikinci gün muhakkak. basladı.Valla kızlar bu mide yanmasını napcaz bilmiyorum
Bnde günde 3 4 rennie alıyorum şimdiden daha
Şu an bile yanıyo
saçları da
Bu gidişle 38. Haftaya kadar araştırır sonra da doğum yaparız biz
Genetik yaa. Annemin babamin 35te bembeyazdi saclari. 17 den beri beyazlarla ugrasiorum. Artk kendi rengime donup bi daha boyamamayi dusunuyorum. 3 renk oluyo cunku xok cirkinBendede cok beyaz var ya bu yasta canim sıkılıyo gordukce
Galiba genetik aynen annemde erken beyazladi sacim diyodu benim kendi rengim guzel aslinda hic.boyamadan kalsam bile olurGenetik yaa. Annemin babamin 35te bembeyazdi saclari. 17 den beri beyazlarla ugrasiorum. Artk kendi rengime donup bi daha boyamamayi dusunuyorum. 3 renk oluyo cunku xok cirkin
Bisey olmaz kiz dondurucu bi soguk yok suan zaten bu hafta 20ye cikiyor dereceEe ona bakarsan soguktan kuraklik gelcek diyolar agaclar tomurcuklaniyor kar yagiyo don vurcak herseyi boyle giderse Allah korusun
Ben dün boyadım, değişiklik yapmak istedim aylardır salmıştım kendimi :) bitkisel içerikli boya aldımÜff kızlar ne çok konuşmuşsunuz okumaya yetemedim
Bıraktınız mı
Teyzem yakma bebeğin orasında burasında leke olur şeklinde bir hurafe attı ortaya
Günaydın bende full set olarak almıştım 488 tl ye.Kızlar günaydınnn dün ilk defa alışverişe başladım. İlk olarakda puset örtüsüyle puset minderi setini aldık çok uyguna aldım instagramda sitelerini bırakayım belki sizde bakarsınız ikisini 100 tl ye aldım eğer beğenirsem birdaha almayı düşünüyorum bundan sonra böyle bi akım başlatalım aldıklarımızı buraya atalım bizlerede fikir olur bence
Üff kızlar ne çok konuşmuşsunuz okumaya yetemedim
Bıraktınız mı
Hadi insallah ciksin bencedeBisey olmaz kiz dondurucu bi soguk yok suan zaten bu hafta 20ye cikiyor derece
Bak buda güzelmiş canım ben babynest değilde reflü yatağı almayı düşünüyorum çantalı olandan gittiğim yerede taşırım hemdeGünaydın bende full set olarak almıştım 488 tl ye. Eki Görüntüle 3034959 Eki Görüntüle 3034960
Reflü yatağını ayrı aldım. Doğumu başka ilde yapacağım için babynest kullanacağım bulunduğum yerde. Ekstra beşik alıp masraf yapmak istemedim.Bak buda güzelmiş canım ben babynest değilde reflü yatağı almayı düşünüyorum çantalı olandan gittiğim yerede taşırım hemde
Canım bir şey soracağım emzirme dönemi saç boyama ya da kestirmede sorun oluyor mu acaba? Ben doğumdan hemen sonra kendimi bakıma sokmak istiyorummmDoktorum.13. Haftadan sonra organik boyalarla izin verdi. 2.kez boyayacak şimdi diplerim geldi yine. Beyazlarıim var, çalışıyorum evde geçirmiyorum hamileligi ve kendimi bakımsız kötü hissediyorum daorganiklerle boyamaya devam.
Ayy benimde dünden bugüne midem çok kötü yahu napsam daha kotu oluyorBugün gün boyu midem yandı felaket bişeerken başladı yanmalarım oy oy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?