2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Catlarsada yapacak bisey yok artik gelen bebislerden diyip kabulleniyosun sadece karninda degil mesela ben zayiftim kilo almaya basladikca baldirimda ve popomda catlama oldu karnimda goguslerimde bisey yoktu
Şu an için oralarımda da yok bir şey bakalım. Ben kiloyu sevmiyorum. Çok almam herhalde doğuma kadar da. dediğin gibi kabulümüz artık.

Cok uzucu ya. Ne denir ki. Hayirlisi boyleymis belki de. Aslinda dikkat etmek gerekiyor ama işte eldeki sartlar da uymayabiliyor. Ben mecbur kaldiriyorum 12 kiloluk kizimi. Bir sey olmamasini umut ederek tabi.

canım inş öğrenirsiniz Allah gönlündekini versin. benim de netleşmedi bi türlü göremeyince kız dedi geçti umudum ayrıntılı ultrasonda bakalım

Günaydın kızlar hepimiz için sağlık mutluluk dolu bir hafta olsun inşallah
Aylardır ilk kez bu sabah kusmadım tuhaf bir şekilde kendimi garip hissediyorum kusma ve mide bulantısı ile o kadar bütünleştim ki sabah kusmayınca kendimi kusmaya zorladım yine kusmadım çok şaşırdım . Şimdi de bişey mi oldu acaba diye endişe ettim galiba bundan sonra hayatım hep endişe ile geçecek

İnan öyle oluyor. doğana kadar hep Bi endişe olacak hepimizde. Valla rahat olanlara hayranım. Keşke bende öyle olsam. Yapımda rahatlık yok zaten. Bir de hamilelik olunca 3 e katladı

Tebrikler umarım tamamen geçmiş bitmiştir bulantı ve istifra süreci artık hareketlerini hissedersiniz hareket ettikçe endişeniz asgariye iner inşallah

Kızlar ben de bugün tetanoz aşısı için sağlık ocağına gittimm oğluşumun kalbinj dinledim çok güzeldi tetanozu vurundum. Hiç hatırlamıyorum ama ilk gebelikte iki doz vurulmuşum bu üçüncü doz oldu başka gerek yok denildi. Sağlık ocağında tartıldım 76.5 çıktım 70 ile hamile kalmıştım. Evimdeki tartinın iki kilo az tarttigini farketmek birazcık üzdü.

Senin tarzına göre 70 ile baskadkysan eğer 7 Sen başlangıç rakamını evde olctuysen 76 değil evdeki tariya göre farkı takip edersin cnm.

kızlar ayak bileğinde kaşıntı olan var mı? akşam saat 10 gibi başlıyor sabaha karşı sönen bir kaşıntı saat gibi resmen. netten baktım karaciğer enzimleri alakalı olabilir diyor.

İnan öyle oluyor. doğana kadar hep Bi endişe olacak hepimizde. Valla rahat olanlara hayranım. Keşke bende öyle olsam. Yapımda rahatlık yok zaten. Bir de hamilelik olunca 3 e katladı
Valla öyle canım hep bir tedirginlik halindeyim sağlıcakla bir kavuşsak yavrularımıza

Cok uzucu ya. Ne denir ki. Hayirlisi boyleymis belki de. Aslinda dikkat etmek gerekiyor ama işte eldeki sartlar da uymayabiliyor. Ben mecbur kaldiriyorum 12 kiloluk kizimi. Bir sey olmamasini umut ederek tabi.
Siz yine de dikkat edin elinizden geldiğince Allah evlatlarımızı korusun

Ay ben de midem bulanmayınca diyorum her şey yolunda değil mi acaba sürekli düşünmekten kafayı yicem sonra miden tekrar bulanınca mutlu oluyorum karışık duygulardayım

kizlar kaç kilo aldınız ben 22 haftm bitti bugün itibariyle 6.5 7 kilomalmisim çok mu bı de karnım çok büyük benim
19+5'iz. 2 kilo almışım. Başlangıç kilosu da etkileyebilir kilo alımını. Şeker tüketiyorsanız azaltabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…