- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Aslinda soyle bakiyorumda ben hepinize sinir olmaya basladimsana sinir olmaya başladımmaasallah diyeyeim
Şu an için oralarımda da yok bir şey bakalım. Ben kiloyu sevmiyorum. Çok almam herhalde doğuma kadar da.Catlarsada yapacak bisey yok artik gelen bebislerden diyip kabulleniyosunsadece karninda degil mesela ben zayiftim kilo almaya basladikca baldirimda ve popomda catlama oldu karnimda goguslerimde bisey yoktu
Cok uzucu ya. Ne denir ki. Hayirlisi boyleymis belki de. Aslinda dikkat etmek gerekiyor ama işte eldeki sartlar da uymayabiliyor. Ben mecbur kaldiriyorum 12 kiloluk kizimi. Bir sey olmamasini umut ederek tabi.Günaydınlar herkesee umarım herkes iyidir kızlar. Aman dikkat edin kendinize ağır hiç bir şey kaldırmayın. Annem aradı dün beni bi akrabamızın kızı 5 aylık hamileydi halı silkelemiş 2 gün sonrasında karın ağrısıyla hastaneye gittiğinde bebeğin düştüğünü öğrenmiş.Annem de beni uyarmak için aramış ben de sizleri uyarayım dedim buradan. Yapmıyorsunuzdur muhtemelen ama ağır şeyler kaldırmayın aman kızlar. Allah hepimize sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin
canım inş öğrenirsiniz Allah gönlündekini versin. benim de netleşmedi bi türlüHerkese hayırlı doğumlar bende tahmini dogum2 ağustos 2022 hayırlısıyla tabi 22. Haftaya gidicen az kaldı ama bir türlü cinsiyeti ogrenemedik sonunda randevu alabildik 11 nisana bakalım hayırlısıyla öğrenicez artık inşallah bi türlü öğrenmek nasip olmadı nasip değilmiş bu arada 3. Hamileligim 2 kızım var 3 ve 5 yaşlarında
İnan öyle oluyor.Günaydın kızlar hepimiz için sağlık mutluluk dolu bir hafta olsun inşallah
Aylardır ilk kez bu sabah kusmadım tuhaf bir şekilde kendimi garip hissediyorum kusma ve mide bulantısı ile o kadar bütünleştim ki sabah kusmayınca kendimi kusmaya zorladım yine kusmadım çok şaşırdım. Şimdi de bişey mi oldu acaba diye endişe ettim galiba bundan sonra hayatım hep endişe ile geçecek
Tebrikler umarım tamamen geçmiş bitmiştir bulantı ve istifra süreciGünaydın kızlar hepimiz için sağlık mutluluk dolu bir hafta olsun inşallah
Aylardır ilk kez bu sabah kusmadım tuhaf bir şekilde kendimi garip hissediyorum kusma ve mide bulantısı ile o kadar bütünleştim ki sabah kusmayınca kendimi kusmaya zorladım yine kusmadım çok şaşırdım. Şimdi de bişey mi oldu acaba diye endişe ettim galiba bundan sonra hayatım hep endişe ile geçecek
Sen başlangıç rakamını evde olctuysen 76 değil evdeki tariya göre farkı takip edersin cnm.Kızlar ben de bugün tetanoz aşısı için sağlık ocağına gittimm oğluşumun kalbinj dinledim çok güzelditetanozu vurundum. Hiç hatırlamıyorum ama ilk gebelikte iki doz vurulmuşum bu üçüncü doz oldu başka gerek yok denildi. Sağlık ocağında tartıldım 76.5 çıktım 70 ile hamile kalmıştım. Evimdeki tartinın iki kilo az tarttigini farketmek birazcık üzdü.
Aaa tamam teşekkür ederimSenin tarzına göre 70 ile baskadkysan eğer 7
Sen başlangıç rakamını evde olctuysen 76 değil evdeki tariya göre farkı takip edersin cnm.
Valla öyle canım hep bir tedirginlik halindeyim sağlıcakla bir kavuşsak yavrularımızaİnan öyle oluyor.doğana kadar hep Bi endişe olacak hepimizde. Valla rahat olanlara hayranım. Keşke bende öyle olsam. Yapımda rahatlık yok zaten. Bir de hamilelik olunca 3 e katladı
Amin inşallah. 5 ay geçti bile. 4 ay da geçer inşallah güzelceValla öyle canım hep bir tedirginlik halindeyim sağlıcakla bir kavuşsak yavrularımıza
Ay inşallah canım da artık rahat geçer hamileliğimTebrikler umarım tamamen geçmiş bitmiştir bulantı ve istifra süreciartık hareketlerini hissedersiniz hareket ettikçe endişeniz asgariye iner inşallah
Siz yine de dikkat edin elinizden geldiğince Allah evlatlarımızı korusunCok uzucu ya. Ne denir ki. Hayirlisi boyleymis belki de. Aslinda dikkat etmek gerekiyor ama işte eldeki sartlar da uymayabiliyor. Ben mecbur kaldiriyorum 12 kiloluk kizimi. Bir sey olmamasini umut ederek tabi.
Ay ben de midem bulanmayınca diyorum her şey yolunda değil mi acabaGünaydın kızlar hepimiz için sağlık mutluluk dolu bir hafta olsun inşallah
Başlangıç ve güncel aynı tartı olmalı. 3 tartı ile olctur hepsinde farklı çıkarsın yoksa :)Aaa tamam teşekkür ederim
19+5'iz. 2 kilo almışım. Başlangıç kilosu da etkileyebilir kilo alımını. Şeker tüketiyorsanız azaltabilirsiniz.kizlar kaç kilo aldınız ben 22 haftm bitti bugün itibariyle 6.5 7 kilomalmisim çok mu bı de karnım çok büyük benim
Bana hic kullanisli gelmedi e bebekteki adamda 1.5 yaşa kadar kullanabilirsiniz dedi bende begenmistim bunu uygunda fiyatiKızlar e bebeğin bu arabasını kullanan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?