2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar kaç kilo aldınız ben 22 haftm bitti bugün itibariyle 6.5 7 kilomalmisim çok mu bı de karnım çok büyük benim
12. Haftama kadar bende istirfa ettim sonrasinda kilo almaya basladim suan 19+5 iz 11 kilo aldim 54le hamile kalip 65le duruyorum suan karnim benimde cok buyuk karnina almissin diyo cogunluk

Bendede oluyor ama kokusuz kahverengi leke olmadan su gibi beyaz akinti 19+5 iz bizde bu hafta basladi onceden yoktu bu kadar yogun
Benimde öyle canım ya internette amniyon sıvısı olablir yazıyor o yüzden korktum biraz bebeğin suyu olablir filan diyorlar inşallah korkulcak bşey değildir

Benimde öyle canım ya internette amniyon sıvısı olablir yazıyor o yüzden korktum biraz bebeğin suyu olablir filan diyorlar inşallah korkulcak bşey değildir
Beyaz akinti mi yoksa direk sivi mi canim benim beyaz akinti seklinde sulu oluyo yildim ped degismekten

hayır ya 66 ula hamile kaldım zaten fazla kilom vardı taktım kafayı 6 kilo almışım tabi başlarda verdiklerimi saymıyorum bulantidan çok verdim oablari da sayarsammm oooo
Boy kaç bilmiyorum ama 66 gayet güzel kilo hamile kalmak için :)

Canım şeffaf su gibi benm ki
Akinti normal hamilelikte. Benim de gebelde su gibi kokusuz bazen de jel kivamli akintim oluyor. Gunde 3-4 kez ic camasiri degistiriyorum abartisiz. Ped tahris ettiginen sevmiyorum kullanmayi. Ilk gebeligimde de vardi bu akıntı. Evham yapmistim. Sonrasinda doktor swab yapmisti, sonuc normal çıktı. Amniyon sivisi degildi enfeksiyon da degildi. Yine de iciniz rahat etmiyorsa doktora gidin derim.

Günaydınlar herkesee umarım herkes iyidir kızlar. Aman dikkat edin kendinize ağır hiç bir şey kaldırmayın. Annem aradı dün beni bi akrabamızın kızı 5 aylık hamileydi halı silkelemiş 2 gün sonrasında karın ağrısıyla hastaneye gittiğinde bebeğin düştüğünü öğrenmiş. Annem de beni uyarmak için aramış ben de sizleri uyarayım dedim buradan. Yapmıyorsunuzdur muhtemelen ama ağır şeyler kaldırmayın aman kızlar. Allah hepimize sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin

kizlar kaç kilo aldınız ben 22 haftm bitti bugün itibariyle 6.5 7 kilomalmisim çok mu bı de karnım çok büyük benim
Ben geçtiğimiz hafta salı tartıldım 20 haftalıktım 55 kilo geldim. Zaten 53 ile hamile kalmıştım. Bu hafta çarşamba tekrar tartılacağım. Şu anda sadece 2 kilo almış duruyorum ama ne olur bilmem. Karnımda minnacık anlamıyorum bebek nerde büyüyor

sana sinir olmaya başladımmaasallah diyeyeim

Bende 2 kilo aldım ama karnım kocaman benim popo yok bacak yok heryer aynı karın bağımsızlığını ilan etmiş gibi

Bende 2 kilo aldım ama karnım kocaman benim popo yok bacak yok heryer aynı karın bağımsızlığını ilan etmiş gibi
Allah Allah benim de karnım yok yani. Bir anda büyüyüp çatlayacak diye çok korkuyorum

Allah Allah benim de karnım yok yani. Bir anda büyüyüp çatlayacak diye çok korkuyorum
İç karınla alakalı diyorlar karnın büyümesi ama bilemedim cnm, valla çatlayacağı varsa yağlarla banyoda yapsan çatlıyor anladığım kadarıyla canım, sen genede nemlendir karnını artık olcağı varsa zaten yapcak bişey yok

56 ile hamile kaldım 60 olmuşum. kendi kilomdan 4 kilo fazlayla hamile kalmıştım.
yediklerim çok abartı değil ama dikkat de edemiyorum çünkü çalışıyorum, kaçırıyorum haftada 2-3 karnım çok çıktı anlamadım, iç karnın yok demek ki dediler. bide erkek olduğundan mı alt karnım uzayıp gidiyor :) ama karbonhidratı kesmek iyi olacak hem kendim için hem bebek için.

Aynen öyle yapacak bir şey yok. Bakalım artık bekleyip göreceğiz.
Oyle bi ihtimal var sen yinede nemli tut benimde ilk cocukta yoktu karnim birden buyudu vazalin kullandim ondada catlamadi bunda 2 catlagim var
Sürüyorum bakalım inşallah çatlamaz.

Aynen öyle yapacak bir şey yok. Bakalım artık bekleyip göreceğiz.

Sürüyorum bakalım inşallah çatlamaz.
Catlarsada yapacak bisey yok artik gelen bebislerden diyip kabulleniyosun sadece karninda degil mesela ben zayiftim kilo almaya basladikca baldirimda ve popomda catlama oldu karnimda goguslerimde bisey yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…