- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
12. Haftama kadar bende istirfa ettim sonrasinda kilo almaya basladim suan 19+5 iz 11 kilo aldim 54le hamile kalip 65le duruyorum suan karnim benimde cok buyuk karnina almissin diyo cogunlukkizlar kaç kilo aldınız ben 22 haftm bitti bugün itibariyle 6.5 7 kilomalmisim çok mu bı de karnım çok büyük benim
Benimde öyle canım ya internette amniyon sıvısı olablir yazıyor o yüzden korktum biraz bebeğin suyu olablir filan diyorlar inşallah korkulcak bşey değildirBendede oluyor ama kokusuz kahverengi leke olmadan su gibi beyaz akinti 19+5 iz bizde bu hafta basladi onceden yoktu bu kadar yogun
Beyaz akinti mi yoksa direk sivi mi canim benim beyaz akinti seklinde sulu oluyo yildim ped degismektenBenimde öyle canım ya internette amniyon sıvısı olablir yazıyor o yüzden korktum biraz bebeğin suyu olablir filan diyorlar inşallah korkulcak bşey değildir
Boy kaç bilmiyorum ama 66 gayet güzel kilo hamile kalmak için :)hayır ya 66 ula hamile kaldım zaten fazla kilom vardı taktım kafayı 6 kilo almışım tabi başlarda verdiklerimi saymıyorum bulantidan çok verdim oablari da sayarsammm oooo
Canım şeffaf su gibi benm kiBeyaz akinti mi yoksa direk sivi mi canim benim beyaz akinti seklinde sulu oluyo yildim ped degismekten
Akinti normal hamilelikte. Benim de gebelde su gibi kokusuz bazen de jel kivamli akintim oluyor. Gunde 3-4 kez ic camasiri degistiriyorum abartisiz. Ped tahris ettiginen sevmiyorum kullanmayi. Ilk gebeligimde de vardi bu akıntı. Evham yapmistim. Sonrasinda doktor swab yapmisti, sonuc normal çıktı. Amniyon sivisi degildi enfeksiyon da degildi. Yine de iciniz rahat etmiyorsa doktora gidin derim.Canım şeffaf su gibi benm ki
Ben geçtiğimiz hafta salı tartıldım 20 haftalıktım 55 kilo geldim. Zaten 53 ile hamile kalmıştım. Bu hafta çarşamba tekrar tartılacağım. Şu anda sadece 2 kilo almış duruyorum ama ne olur bilmem. Karnımda minnacık anlamıyorum bebek nerde büyüyorkizlar kaç kilo aldınız ben 22 haftm bitti bugün itibariyle 6.5 7 kilomalmisim çok mu bı de karnım çok büyük benim
sana sinir olmaya başladımBen geçtiğimiz hafta salı tartıldım 20 haftalıktım 55 kilo geldim. Zaten 53 ile hamile kalmıştım. Bu hafta çarşamba tekrar tartılacağım. Şu anda sadece 2 kilo almış duruyorum ama ne olur bilmem. Karnımda minnacık anlamıyorum bebek nerde büyüyor
Kız benim ne suçum varsana sinir olmaya başladımmaasallah diyeyeim
Bende 2 kilo aldım ama karnım kocaman benimBen geçtiğimiz hafta salı tartıldım 20 haftalıktım 55 kilo geldim. Zaten 53 ile hamile kalmıştım. Bu hafta çarşamba tekrar tartılacağım. Şu anda sadece 2 kilo almış duruyorum ama ne olur bilmem. Karnımda minnacık anlamıyorum bebek nerde büyüyor
Allah Allah benim de karnım yok yani. Bir anda büyüyüp çatlayacak diye çok korkuyorumBende 2 kilo aldım ama karnım kocaman benimpopo yok bacak yok heryer aynı karın bağımsızlığını ilan etmiş gibi
İç karınla alakalı diyorlar karnın büyümesi ama bilemedim cnm, valla çatlayacağı varsa yağlarla banyoda yapsan çatlıyor anladığım kadarıyla canım, sen genede nemlendir karnını artık olcağı varsa zaten yapcak bişey yokAllah Allah benim de karnım yok yani. Bir anda büyüyüp çatlayacak diye çok korkuyorum
56 ile hamile kaldım 60 olmuşum. kendi kilomdan 4 kilo fazlayla hamile kalmıştım.kizlar kaç kilo aldınız ben 22 haftm bitti bugün itibariyle 6.5 7 kilomalmisim çok mu bı de karnım çok büyük benim
Onu bilmiyorum canim bi doktora gorun ne olur ne olmazCanım şeffaf su gibi benm ki
Oyle bi ihtimal var sen yinede nemli tut benimde ilk cocukta yoktu karnim birden buyudu vazalin kullandim ondada catlamadi bunda 2 catlagim varAllah Allah benim de karnım yok yani. Bir anda büyüyüp çatlayacak diye çok korkuyorum
Aynen öyle yapacak bir şey yok. Bakalım artık bekleyip göreceğiz.İç karınla alakalı diyorlar karnın büyümesi ama bilemedim cnm, valla çatlayacağı varsa yağlarla banyoda yapsan çatlıyor anladığım kadarıyla canım, sen genede nemlendir karnını artık olcağı varsa zaten yapcak bişey yok
Sürüyorum bakalım inşallah çatlamaz.Oyle bi ihtimal var sen yinede nemli tut benimde ilk cocukta yoktu karnim birden buyudu vazalin kullandim ondada catlamadi bunda 2 catlagim var
Catlarsada yapacak bisey yok artik gelen bebislerden diyip kabulleniyosunAynen öyle yapacak bir şey yok. Bakalım artık bekleyip göreceğiz.
Sürüyorum bakalım inşallah çatlamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?