2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben adi farkli ama aynisini kullandim e bebekten alip. Gayet memnunum ikinci bebege de kullanicam
Sağol canım tecrübeni paylaştığın için bazıları iyi olmaz bu travel sistem felan diyordu korkuyordum almaya
Bunlar canım hastaneden sonra bebisin dolap içi eşyalarında da kullanışlı olur
hah aynen bende bu ikisinden bahsediyorum alacam inşallah keçe küçük gibimi duruyor canım yoksa idealmi
Ay benimde çok karışık kafam yanıma ne alıp ne almayacağım karar veremiyorum. yol uzun 2 ay az zaman değil.
annenlerde felanmı kalacaksın canım 2 ay gerçekten uzun bi süre aslında doktorlar çocuk doğdunda kendi evinde kalmasını tavsiye ediyolar alışması için
Benim aldığım da e bebek kanz.travel çalışan önermişti.
canım bende kanzla bu baby plus arasında kalıyorum sürekli e bebekde çalışan adam tabi baby plus öneriyo kendi markaları olduğu için ama kanzda hep bilinen sağlam bi marka bilemedim

Kaynanamlara gideceğim biz çok uzaktayız kimse gelemeyecek. En azından annelerin de evi var onlarda gelir yanıma. Bir de yazın 2 ay tek başıma bu dağ başında kafayı yerim.

Bende 2 yıldır kızımda travel kullanıyorum çok memnunum. Tek elimle kapatıp arabanın bagajına koyabiliyorum. Şimdi bebekte yalnızca 0-6 ay pusetini takıp kullanmaya devam edeceğim. Bizimkinin markası sunny icon. Hem hafif hem ekonomik diye tercih ettim

Ben bebek arabası bu
Büyük bı keçe oturma odasında yanımda gittiğim yere götüreceğim bı çanta. Odadan balkona içine bez ıslak mendil kremler pudarsi çok gözü var her yerinde kullanışlı ilk defa aldığım bişeye pişman olmadım alın derim

Ben e bebeğe gittim senin resim attığını sordum önüme fırlattı resmen soğukta alır yağmurda tekerleri fln .. sonra bunu gösterdi buna karar kıldık verdiğin parayab degsin dedi

Biz bebek bezi için hangi bez pişik yapar hangisini sever ilk ay kullanıp öyle alicaz. O yüzden stok yapmak istemedik

Biz bebek bezi için hangi bez pişik yapar hangisini sever ilk ay kullanıp öyle alicaz. O yüzden stok yapmak istemedik
Biz tecrübeyle sleepy den memnunuz o yüzden stok yaptım. 2 yıl önce de aynı şekilde stok yapmıştım çok rahat etmiştim. Onun için rahat rahat aldım.

Kızlar merhaba bşey sormak istiyorum şuan 19+1 haftalık hamileyim nerdeyse 1 ay önce kahverengi lekelenmem oldu ve doktor 1 hafta progestan kullanmamı söyledi kullandım bıraktım kesildi ama bazen çok yorulunca ayakta durunca yada yürürken birden renksiz kokusuz su gibi akıntı geliyor sizdede oluyor mu kusura bakmayın çok kafaya taktım da neden oluyor acaba bilgisi olan varmı

Kaynanamlara gideceğim biz çok uzaktayız kimse gelemeyecek. En azından annelerin de evi var onlarda gelir yanıma. Bir de yazın 2 ay tek başıma bu dağ başında kafayı yerim.
Ayy oda doğru canım Allah yardımcın olsun tek başına zor olur gerçektende ozaman en iyisi sen babynesti yanında götür
bende inşallah travel alcam canım pusetide takıyormusun arabaya yoksa elindemi taşıyosun
bende sipariş verdim kuzum çok şükür birde bunları sipariş ettim şimdi
oh oh maşallah güzel günlerde giyinsin inşallah bezi hangi marka tercih ettiniz bide yanlış anlamayın çok almamışmısınız bezi eğer pişik felan yaparsa kullanamazsanız diye sordum mustelanın pişik kremi şampuanı bebek yağı bide vücut temizleme suyu varmış onları set halinde alacam inşallah
Ben e bebeğe gittim senin resim attığını sordum önüme fırlattı resmen soğukta alır yağmurda tekerleri fln .. sonra bunu gösterdi buna karar kıldık verdiğin parayab degsin dedi
hangisinden aldın canım sen resmini atarmısın

Eklentiler

• 0AFEDAFB-E31A-4225-9DC5-355BAABF5BAB.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 60
  • 0A48141B-7201-4E51-A6C0-FD12B9305451.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 61
  • 88FAB350-CA64-49A0-942F-33E02FA17123.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 55
  • 773990D1-96CB-4F8B-8C78-965976444395.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 63
  • 71F2AB25-61EE-4EF2-B101-2828A71C6CB3.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 61
  • 1514CE81-89A5-4E05-8F45-D5B4D3CBD5FC.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 61
Kanz d go bej regi

kizlar kaç kilo aldınız ben 22 haftm bitti bugün itibariyle 6.5 7 kilomalmisim çok mu bı de karnım çok büyük benim

9
kizlar kaç kilo aldınız ben 22 haftm bitti bugün itibariyle 6.5 7 kilomalmisim çok mu bı de karnım çok büyük benim
Cok mu zayif hamile kaldin? 2 kg aldım, almadan da 1 kg vermistim zayif hamile kalmadigim için. Biraz karbonhidrat kesebilirsin cnm Bebek ileirki haftalarda çok kilo alacak zaten. Fazla kilo hem senin günlük hayat standardini düşürür hem de 24 26.haftalarda gebelik şekerine etki edebilir. Yoksa kilo alınır verilir çok elzem değil.

hayır ya 66 ula hamile kaldım zaten fazla kilom vardı taktım kafayı 6 kilo almışım tabi başlarda verdiklerimi saymıyorum bulantidan çok verdim oablari da sayarsammm oooo

Bendede oluyor ama kokusuz kahverengi leke olmadan su gibi beyaz akinti 19+5 iz bizde bu hafta basladi onceden yoktu bu kadar yogun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…