Hayırlısı olsun sizin ilkmicanım inş öğrenirsiniz Allah gönlündekini versin. benim de netleşmedi bi türlügöremeyince kız dedi geçti umudum ayrıntılı ultrasonda bakalım
Ayy ben iki gündüz geziyorum kiz at kendini sokağaAngara'ya sıcaklar geldi kizzzz kizzzbugün nasıl güzel hava öyle ahhhh. İçim açıldı. Ağustos da doğar doğmaz bebişi alır gezerim ben 40 filan beklemem sıcaklar gitmeden miss gibi hava aldırırım minik bebişime.
Peki benim hala kış ayında olmam.Angara'ya sıcaklar geldi kizzzz kizzzbugün nasıl güzel hava öyle ahhhh. İçim açıldı. Ağustos da doğar doğmaz bebişi alır gezerim ben 40 filan beklemem sıcaklar gitmeden miss gibi hava aldırırım minik bebişime.
Onun da guzelligi ayri.☺Peki benim hala kış ayında olmam.
Ay aman eksi 25 leri gördüm ben. Çok soğuk. Çok şükür artık düzeliyor tabi de Bir an önce yaz gelsin kar kalksın yerden yeşillik göreyimOnun da guzelligi ayri.☺
1.5 yaşmıBana hic kullanisli gelmedi e bebekteki adamda 1.5 yaşa kadar kullanabilirsiniz dedi bende begenmistim bunu uygunda fiyati
Şuan için balkon yıkadım ahahaAyy ben iki gündüz geziyorum kiz at kendini sokağa
Ben vatanı görevimi yaptımPeki benim hala kış ayında olmam.
Ya bana çok saçma geliyor o otun suda açılmasıyla benim açılmamın ne alakası olabilir. Hadi içilen yenen bir şey olsa neyse. Ya da görsek plasebo etkisi dicem ama gözünün önünde de olmuyor.Ne bilim cinsiyet diyince yazasim geldi oglanin sancisi zordu dogumu cok kolaydi bide dogum ani var orayi es gecmemek lazmherkesin hakkinda hayirlisi olsun meryem ana mi rabia ana mi bi karar veremedikleri ot varya ondan hazirlicam yine acilma kolay oluyo onunla oy anam
Travellerin hepsini 1.5 yasa kadar kullanabiliyormuşsun oyle dedi1.5 yaşmıtravel sistem olduğu içinmi öyle dedi yoksa pusetinden içinmi öyle dedi anlayamadım.Siz hangi arabadan alacaksnız
Bende çok dikkat edemiyorum üstelik spontan hamilelik değil kızım kucağıma günde yüz defa gelmek istiyor dediğin gibi 12 kg artık hayırlısı olsun nasip diyorum dua etmekten başka bir şey yapamıyorum sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallahCok uzucu ya. Ne denir ki. Hayirlisi boyleymis belki de. Aslinda dikkat etmek gerekiyor ama işte eldeki sartlar da uymayabiliyor. Ben mecbur kaldiriyorum 12 kiloluk kizimi. Bir sey olmamasini umut ederek tabi.
Ben baya etkisini gordum acilmasinda ve kapanmasinda etkili suyundan iciyosun ama 1 yudum yer gok dua uzerine ne olur ne olmaz ben yapiyimda .. birdr dogumda İnşirah suresini cok okumustum .. hic acilmam olmadan gitmeme ragmen hizli acildi yattigim yerde cunku .. bi yandanda sans isi aynen tedbiri al taktir Allahin.. hayirlisiyla kurtulsaydik sag saglim..Ya bana çok saçma geliyor o otun suda açılmasıyla benim açılmamın ne alakası olabilir. Hadi içilen yenen bir şey olsa neyse. Ya da görsek plasebo etkisi dicem ama gözünün önünde de olmuyor.
Doğum çok kişisel bir olay yaa piyangodan şansımıza ne çıkarsa artık. Hamileyken hareketli kalmaya çalışalım ve kolay olsun diye dua edelim yapacak pek başka bir şey yok gibi
Senin kiz yine kucagina geliyo.. benim kiz sacmaladi iyice karnima vuruyo ölsün pislik bilmem ne surekli hareketini hissettikce karnim buyudukce aklını fıstıkladı.. simdiden basladi kiskanmaya napicam ben bununla bilmiyorumBende çok dikkat edemiyorum üstelik spontan hamilelik değil kızım kucağıma günde yüz defa gelmek istiyor dediğin gibi 12 kg artık hayırlısı olsun nasip diyorum dua etmekten başka bir şey yapamıyorum sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah
Yasa gore degil kiloya gore aslinda. Sallamis 1 bucuk yas die. Kimi arabalar 15 kimisi 25 kilo kapasiteli. Cocuk cok kilolu degilse 15 kilo 3- 3 bucuk yas demekTravellerin hepsini 1.5 yasa kadar kullanabiliyormuşsun oyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?