2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yarari olmayabilir ama zarari da yok. Inanmak basarmanin yarisi

Senin kizin da oglun da yok mu zaten. Ikisini de tattirmis allah gorumcene ne kiz ya da oglan. Boa konusmayi bi sevio ki bizim millet

Senin kizin da oglun da yok mu zaten. Ikisini de tattirmis allah gorumcene ne kiz ya da oglan. Boa konusmayi bi sevio ki bizim millet
Ben bunlar kadar takilmiyorum ikiside var sukur birine eş olcak dedik hayir kendisininde 2 oglu 1 kizi var bide karninda var millet benim bebeme beligime takmis hayir olsun

Ben vatanı görevimi yaptım eşim 4 ben 3 yıl Erzurum'da yıl boyu kış yaşadık. Sonra miss gibi Kıbrısta içimiz ısındı. Sana da hayırlı tezkereler
Oh ne güzel. Biz gidemiyoruz. 4. Yıl bitti ama yok yani. 60 yaş üstü öğretmenler emekli olmadığı için sürünüyoruz. inşallah bu sene gideriz bizde

Senin görümce taktı pıtıya. İlla kız olacak. Tövbe tövbe. Bence ağzının payını ver artık iyi sabrediyorsun. Ben çoktan lafımı söylemiştim. Ben sinir olacağıma onlar sinir olsun yani.

Senin görümce taktı pıtıya. İlla kız olacak. Tövbe tövbe. Bence ağzının payını ver artık iyi sabrediyorsun. Ben çoktan lafımı söylemiştim. Ben sinir olacağıma onlar sinir olsun yani.
Napim laftan anlamayana insan olana 1 dersin hadi 2 de aman saldim iyice kimin ne hali varsa gorsun ben doktorumdan eminim.. sen diyorum daha ilk defa gidiyosun benim ayni doktorda 2. Cocugum emin olmadan soylemyor sen dandik birine denk geldiysen napim diyorum kordondur diyo hala senin lafin benim şeyime der gibi

İyi sende de ki bi dahakine doğru bilmişsin kızmış de. Öyle oyalansın

Senin kiz yine kucagina geliyo.. benim kiz sacmaladi iyice karnima vuruyo ölsün pislik bilmem ne surekli hareketini hissettikce karnim buyudukce aklını fıstıkladı.. simdiden basladi kiskanmaya napicam ben bununla bilmiyorum
Ayy Allah yardımcın olsun inşallah canım benim kız aşırı duygusal azıcık canımı acitsa kızım canım acıyor dersem anneee deyişi var içimin tüm yağlarını eritiyor şimdilik kardeşini istemiyor ama şiddetsiz kardeşi doğduğunda istemeyecek bunu çok net görüyoruz gerekirse destek alacağız canim

Ay ne guzel benim kiz aciyo dedikce vuruyo cok sever sert olmayi abisinin bile hakkindan geliyo yeni dogandan ne anlar Allah yardimcimiz olsun canim aynen

Kızlar ben bugün kızımın bazı eşyalarını yıkadım müslinlerini falan. ❤ son zamanlarda birden halletmek zor olur diye düşündüm. Yavaş yavaş yapacağım böyle. kızımı görmeme son 2 gün kaldı. Çok heyecanlıyım. İnşallah her şey yolundadır. Doktor tatlı bir şeyler yiyip gelmemi söyledi. Sizce na kadar zaman önce yemem gerekiyor acaba tatlıyı?

Ayy benim de arkadaşlar öyle söylüyor sanki cinsiyetine göre çocuğumu seviyorum hayret birşey bizim tek duamız Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin onlara göre iki kızım olmalı iyiki Rabbimin işine karisamiyorlar yoksa neler neler yaparlar bilemedim

Bende abisinin kiyafetlerinden yikadim utuledim tekrar kaldirdim .. sonrasi icin yeni aldigimda onlari yikarim bide besigimiz kaliyo onuda temmuzda kurucaz .. temizlik şu bu derken firsat olmaz sicak olur zaten yazin hamileligide zor oluyo azar azar agirlasmadan yapmak en mantiklisi.. ben evden cikmadan yedim 20 dk sonra ultrasona girdim baya hareketliydi yine oyle yaparim bizede 6 gun kaldi

Aynen öyle. Benim kayınbabamda beni sinir ediyordu. Ağzının payını verdim sustu bir daha konuşmadı. Ne gerek var yani böyle konuşmalara.
Bende öyle düşünüyorum. Ağırlaşmadan yavaş yavaş yaparım bende. Önce büyük çarşaf falan yıkarım en son kıyafetlere geçerim. Hem ütüler hem katlar yerleştiririm.
Çok heyecanlı yav bende öyle yapayım hem çikolata hem vişne suyu içem

kızlar açlık ve tokluk kan şekerimiz kaç olmalı? kendim takip yapmaya başladım. az önce ilk denememi açlık kan şekerimi ölçtüm 102 çıktı

Kızlar magnezyum ilacı ne kullanıyorsunuz? Doktorum yazmıştı fakat reçete tarihi geçti. Harici alacağım. Magnimore plus varmıs ama

kızlar açlık ve tokluk kan şekerimiz kaç olmalı? kendim takip yapmaya başladım. az önce ilk denememi açlık kan şekerimi ölçtüm 102 çıktı
Sabah aç karnına ölçmelisiniz açlığı yada 8 saat yemek yememelisiniz

Kiz cok acelecisn. Ben daha oglanin kiyafetleri secicem de alisveris yapicam da anca 30 lu haftalarda yaparim. Cok sicak olcak ama aksamlari balkonda yaparim utusunu de artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…