öyle mi:) ablam gün ortasında da ölçüyordu o yüzden denedim. açlık sadece sabahları mı ölçülüyor yaniSabah aç karnına ölçmelisiniz açlığı yada 8 saat yemek yememelisiniz
Aslında acelecilik değil. Hepsini bir an yapmak bana çok ağır gelecek. Ev işlerini bile eşim yapıyor. Kalçam çok ağrıyor hafif ayakta kalsam bile. En iyisi önden bazılarını yapıp kaldırmak diye düşündüm. Bir de tezcanlıyım hemen olsun bitsin toplansın istiyorum her şey. 30 lu haftalarda daha da ağır olurum ben ki 34 te yola çıkacağım nasip olursa. Anca yani şimdiden başlasam.Kiz cok acelecisn. Ben daha oglanin kiyafetleri secicem de alisveris yapicam da anca 30 lu haftalarda yaparim. Cok sicak olcak ama aksamlari balkonda yaparim utusunu de artk
Ahahaha yaa Allahım kıza dönse sevinecekmiymişSukur kaldi 6 gun gitseydimde bi gorseydim yavrumu anasi yesin çükünü.. gorumce cins cins konusuyo neymis oglunda kiz demis sonra erkek demiste benimde oyle olurmus .. pipi pıtısa donerse olsun dedim napim nedir bu insanlarin derdi anlamiyorum
maşallah maşallah bende artık iyi hissediyorumBebek bugün bir tekmeledi ki karnımı delip çıkacak zannettim. Gerçekten korktum bir an için. Pozisyon değiştirdi herhalde. 400 gramken bu kadar sağlam tekmelesine şaşırdım. ey maşallah.
amanin ne kadar heyecanlıııııığğğKızlar ben bugün kızımın bazı eşyalarını yıkadım müslinlerini falan.❤ son zamanlarda birden halletmek zor olur diye düşündüm. Yavaş yavaş yapacağım böyle. kızımı görmeme son 2 gün kaldı. Çok heyecanlıyım. İnşallah her şey yolundadır. Doktor tatlı bir şeyler yiyip gelmemi söyledi. Sizce na kadar zaman önce yemem gerekiyor acaba tatlıyı?
Benimde kıyafet yok. Müslin battaniye çarşaf onları yıkıyorum bir de babynest takımını falan. Kıyafetleri hepsini bir en son yıkarım kayınvalidemde ütüler artık.amanin ne kadar heyecanlıııııığğğben de istiyorum ama ortada daha kıyafet yok maşallah
Onun müslinlerini yiriiiimBenimde kıyafet yok. Müslin battaniye çarşaf onları yıkıyorum bir de babynest takımını falan. Kıyafetleri hepsini bir en son yıkarım kayınvalidemde ütüler artık.
Ah o agri. Beni de mahvediyo malesef. O yuzden yatistayimAslında acelecilik değil. Hepsini bir an yapmak bana çok ağır gelecek. Ev işlerini bile eşim yapıyor. Kalçam çok ağrıyor hafif ayakta kalsam bile. En iyisi önden bazılarını yapıp kaldırmak diye düşündüm. Bir de tezcanlıyım hemen olsun bitsin toplansın istiyorum her şey. 30 lu haftalarda daha da ağır olurum ben ki 34 te yola çıkacağım nasip olursa. Anca yani şimdiden başlasam.
Trendyoldan almıştım canım.Onun müslinlerini yiriiiimmüslinlerini ne kadara aldın kuzum nerden aldın
Ah elimden gelse bende yatacağım ama işte yapamıyorum. Akşam eşim kaldırıyor oturduğum yerden magnezyum da pek işe yaramıyorAh o agri. Beni de mahvediyo malesef. O yuzden yatistayim
Giderken arabada at ağzınaKızlar ben bugün kızımın bazı eşyalarını yıkadım müslinlerini falan.❤ son zamanlarda birden halletmek zor olur diye düşündüm. Yavaş yavaş yapacağım böyle. kızımı görmeme son 2 gün kaldı. Çok heyecanlıyım. İnşallah her şey yolundadır. Doktor tatlı bir şeyler yiyip gelmemi söyledi. Sizce na kadar zaman önce yemem gerekiyor acaba tatlıyı?
Doktor ile olan mesafemiz 1.5 saat o yüzden ne zaman yiyim emin olamamıştımGiderken arabada at ağzına
Heee o halde dediği gibi 15-20 dk bence ideal son anda da tikistirDoktor ile olan mesafemiz 1.5 saat o yüzden ne zaman yiyim emin olamamıştım
Öyle yapayım aynen. Şimdiden heycan yaptım. Zaman geçmiyorHeee o halde dediği gibi 15-20 dk bence ideal son anda da tikistir
Muslin örtüler bana değişik gözüktü kalitesi nasıl acabaTrendyoldan almıştım canım.15 TL ye indirime girmişti. Twin's Home Müslin Bezi Bebek Pikesi Seti, 80x80cm, 1 Adet Müslin Bezi Bebek Pikesi, 3 Adet Ağız Bezi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu mağazadan almıştım. Bir de minictiy den aldım. Onlarda güzel geldi. Ama ölçüleri biraz küçük ben çok önemsemedim zaten yazın küçük olacak kışında battaniye kullanacağım zorunlu haller dışında
Ah elimden gelse bende yatacağım ama işte yapamıyorum. Akşam eşim kaldırıyor oturduğum yerden magnezyum da pek işe yaramıyor
Çokk Güzel maşallah güle güle kirletsin inşşşşallahTrendyoldan almıştım canım.15 TL ye indirime girmişti. Twin's Home Müslin Bezi Bebek Pikesi Seti, 80x80cm, 1 Adet Müslin Bezi Bebek Pikesi, 3 Adet Ağız Bezi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu mağazadan almıştım. Bir de minictiy den aldım. Onlarda güzel geldi. Ama ölçüleri biraz küçük ben çok önemsemedim zaten yazın küçük olacak kışında battaniye kullanacağım zorunlu haller dışında
Ah elimden gelse bende yatacağım ama işte yapamıyorum. Akşam eşim kaldırıyor oturduğum yerden magnezyum da pek işe yaramıyor
Güzel kalitesi yani ben beğendim ama tabi siz daha kaliteli almak isterseniz bilemem mesela Bi markanın var onlarda çok güzel diyorlar. Ama adını unuttum. 150 TL falandı.Muslin örtüler bana değişik gözüktü kalitesi nasıl acaba
Ay Amin inşallah kuzum. Hepimizin bebişleri inşallahÇokk Güzel maşallah güle güle kirletsin inşşşşallah
Ben çok kalın gibi zannettim birde ben hep açık renkli bakıyorum belki o yüzden farklı geldi canım güle güle kullansın bebisinGüzel kalitesi yani ben beğendim ama tabi siz daha kaliteli almak isterseniz bilemem mesela Bi markanın var onlarda çok güzel diyorlar. Ama adını unuttum. 150 TL falandı.
Ay Amin inşallah kuzum. Hepimizin bebişleri inşallah❤
Yok ince hepsi aldıklarımın kalın tercih etmedim yazın çok sıcak olur diye. Amin inşallahBen çok kalın gibi zannettim birde ben hep açık renkli bakıyorum belki o yüzden farklı geldi canım güle güle kullansın bebisin
Evet en az 8saat açlık olmalı geceden sabaha daha rahat oluyor. Gün içinde o kadar saat aç kalamıyoruz çünkü. Bende ilk gebeliğimde doğuma kadar hep ölçtüm şekerim vardı oradan biliyorumöyle mi:) ablam gün ortasında da ölçüyordu o yüzden denedim. açlık sadece sabahları mı ölçülüyor yani
Yazın doğan bebişler için müslinler çok kurtarıcı bol bol alınmalı. İlk oğlumda ağustosta doğmuştu. Kundak yaptık üstünü örttük sineklik olarak güneşlik olarak kullandık terleyince arabasının altına serdik çok kullanışlıMuslin örtüler bana değişik gözüktü kalitesi nasıl acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?