2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de birkaç gündür öyle hafif dönüyor tansiyon ölçmedim ama bi dahaki sefere ölçeyim acaba tansiyon mu :/

Bana fotoğraftan kalın gözüktü canım o yüzden kalitesini merak ettim ben de böyle bakıyordum

Canım benimde 22 haftam. 7 ,, 8 kiloda ben aldım. Ki çalışıyorum düzenli bı beslenmem olmuyor elimden geldiğince o da
kizlar kaç kilo aldınız ben 22 haftm bitti bugün itibariyle 6.5 7 kilomalmisim çok mu bı de karnım çok büyük benim
CANIm ben de 21 haftalığım 3 kilo aldım ama nerdeyse sıfır ekmek ve diyetlerle. O kadar müsaitim ki kilo almaya su içsem yarıyor gebelikte. 2.5 kiloyu ilk üç ay almıştım aşırı iştahım vardı. Son iki aydır yarım kilo aldım. Ama galiba artık tutamayacağım

Ay yok ben dayanamıyorum

Hanımlar merhaba.
Doktorum oksapar iğne vermişti covit geçirdiğim için. İlacım bitmek üzere oldugum yerde ilacı alma imkanım yok şuan.
Acaba 5gun vurmadan sorun olur mu?

Ay yok ben dayanamıyorum
Şöyle söyleyeyim. Benim preeklamsi öyküm var kilo almamam lazım. Eğer normal bir gebelik olsaydı çok da takmazdım açıkçası. Ne olacak ki kilo alınır verilir sağlık olsun yeter ki. Kontrolü çok bırakmamakla birlikte kiloyu çok da takma şeker vs problem yoksa.

İlk pijama takımımı aldım LCW nin uygulamasını indirdim indirimle 130 a aldım. İlk üyeliğe 75 TL indirimi var. Rengi bebe mavi, pamuk erkek anası olarak çok beğendim bir de şık beyaz bir takım aldım mı tmmdr. Outlet bölümün de de baya pijama takımları var göz atabilirsiniz.

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-26-11-41-59-70_095202a573796aa7dcac7326ecfbba92.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 93
kizlar kaç kilo aldınız ben 22 haftm bitti bugün itibariyle 6.5 7 kilomalmisim çok mu bı de karnım çok büyük benim
Bende 21.haftaya girdim 4.5kilo almışım ve karnım benimde çok büyük oluyor ilk hamileliğimde de büyüktü bunda daha büyük gidiyor 2.gebelik olduğu için sanıyorum bence güzel bişey ilk oğlumda da forumdaydık arada bir göbüş güncellemesi yapıp fotoğraf atıyordu isteyenler öyle bişey yaptınız mı kızlar

Ben 2 haftada bir çekiyorum kendim kolaj yapmak için ama bırda öyle bir şey yapmadık

Cok uzucu ya. Ne denir ki. Hayirlisi boyleymis belki de. Aslinda dikkat etmek gerekiyor ama işte eldeki sartlar da uymayabiliyor. Ben mecbur kaldiriyorum 12 kiloluk kizimi. Bir sey olmamasini umut ederek tabi.
Bende kaldiriyorum valla bi kizim 3 bucuk 20 kilo oglum 2 yasinda 12 kilo ikisini beraber kaldiriyorum cogu biyere gidiceksek.merdivenler dik tehlikeli indiriyorm Allaha emanet insallah

Yasa gore degil kiloya gore aslinda. Sallamis 1 bucuk yas die. Kimi arabalar 15 kimisi 25 kilo kapasiteli. Cocuk cok kilolu degilse 15 kilo 3- 3 bucuk yas demek
Bilmiyorum bana oyle deyip vazgecirdi adam cybex eezy twist diye bir model begendim ama 9000 tl ben araba almaktan vazgectim

Kızlar gratiste arifoğlunun çatlak bakım yağı var
Şu anda fiyatı diğer yerlere göre daha iyi gbi
Bir de sabah 10 a kadar 180 lira üzer alışverişe 30 lira indirim var.
Kullanan var mı
Siz neler kullanıyosunuz çatlak önlemek için
Ay alsam mı bilemedim

Doktor onu onemsememis diyelim olmasi gerekeni soylemis doktorun bendende istedi 5 gun kaldi sukur

Benim onceden temizdi ama olsun yinede tekrar temizlemek lazim havalandirmak falan ben 2 gebeliktede cok kilo aldim yaza geldi hamileligim hep birde bel fitigi var cok agir is yapinca yda ayakta bile dolanmak zorluyo o yuzden o zmanlara bisey birakmicam simdiden 11 kilo aldik o zmana patates cuvali gibi olurum heralde .. bi kac parca olursa onlar kalir hep yikadim utuledim kaldirdim besigini kurunca yerlestircem birde hastane cantasi kalir geriye .. evime bu yaz badana yaptircam o cok büyüyo gözüme ramazandan sonra onlara baslicam cokk isim var

21 haftalik olucaz bende hala en ufak biseyde üsütme bitmedi yeter ki ayagimda sadece corap olsun userimde hirka olmasin vs vs .. her banyoya girisimde istirfa edip hasta yattim o yuzden banyodan iliskiden hep uzak kalmaya calistim ilac dahi icsem kusuyordum bu korkum ilk cocugumdan beri var.. bu hamilelgimde esimle 2 defa iliskiye girdik sirf banyo yapmamak icin simdide soylemesi ayip dondurma yedim bogazim hep basima bela tamam benim oglan güzel oynadi hosuna gitti ama ben cok kotu oldum bi soguk terleme rengin sarardi dedi esim kalkamadim mide bulantisi bide yanmamiz basladi kendimi biraksam kusucaktim yine .. cok yoruldum bu isten yaz geliyo ben hala boyleyim napicam bilmiyorum.. banyoya girmekten nefret ediyorum disari ciktigimda kat kat giyiniyorum yaz gelsede benim icin bisey fark etmicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…