Benim de birkaç gündür öyle hafif dönüyor tansiyon ölçmedim ama bi dahaki sefere ölçeyim acaba tansiyon mu :/Kızlarrr dün çok fazla başım döndü, çok istifra ettim. Tansiyonum bir tık düşük çıktı. Doktorum tansiyon düşükse korkma dedi. Tuzlu ayran içiyorum. İlk üç ayda böyle şeyler olmamıştı, 4 buçuk ayda olmasına şaşırdım doğrusu
Bana fotoğraftan kalın gözüktü canım o yüzden kalitesini merak ettim ben de böyle bakıyordumYazın doğan bebişler için müslinler çok kurtarıcı bol bol alınmalı. İlk oğlumda ağustosta doğmuştu. Kundak yaptık üstünü örttük sineklik olarak güneşlik olarak kullandık terleyince arabasının altına serdik çok kullanışlı
Canım benimde 22 haftam. 7 ,, 8 kiloda ben aldım. Ki çalışıyorum düzenli bı beslenmem olmuyor elimden geldiğince o da
CANIm ben de 21 haftalığım 3 kilo aldım ama nerdeyse sıfır ekmek ve diyetlerle. O kadar müsaitim ki kilo almaya su içsem yarıyor gebelikte. 2.5 kiloyu ilk üç ay almıştım aşırı iştahım vardı. Son iki aydır yarım kilo aldım. Ama galiba artık tutamayacağımkizlar kaç kilo aldınız ben 22 haftm bitti bugün itibariyle 6.5 7 kilomalmisim çok mu bı de karnım çok büyük benim
Ay yok ben dayanamıyorumCANIm ben de 21 haftalığım 3 kilo aldım ama nerdeyse sıfır ekmek ve diyetlerle. O kadar müsaitim ki kilo almaya su içsem yarıyor gebelikte. 2.5 kiloyu ilk üç ay almıştım aşırı iştahım vardı. Son iki aydır yarım kilo aldım. Ama galiba artık tutamayacağım
Benim bitti içmiyorum muayene zamanını bekliyorum. Sorun olacağını sanmam.Birde hanımlar folik asit hapını 2gun icmesek sorun olur mu
Şöyle söyleyeyim. Benim preeklamsi öyküm var kilo almamam lazım. Eğer normal bir gebelik olsaydı çok da takmazdım açıkçası. Ne olacak ki kilo alınır verilir sağlık olsun yeter ki. Kontrolü çok bırakmamakla birlikte kiloyu çok da takma şeker vs problem yoksa.Ay yok ben dayanamıyorum
3.aydan sonra kesti doktorum sade folik asiti. Multivitamin içerikli yeni verdi onda folik var .Birde hanımlar folik asit hapını 2gun icmesek sorun olur mu
Bende 21.haftaya girdim 4.5kilo almışım ve karnım benimde çok büyük oluyor ilk hamileliğimde de büyüktü bunda daha büyük gidiyor 2.gebelik olduğu için sanıyorum bence güzel bişeykizlar kaç kilo aldınız ben 22 haftm bitti bugün itibariyle 6.5 7 kilomalmisim çok mu bı de karnım çok büyük benim
Ben 2 haftada bir çekiyorum kendim kolaj yapmak için ama bırda öyle bir şey yapmadıkBende 21.haftaya girdim 4.5kilo almışım ve karnım benimde çok büyük oluyor ilk hamileliğimde de büyüktü bunda daha büyük gidiyor 2.gebelik olduğu için sanıyorum bence güzel bişeyilk oğlumda da forumdaydık arada bir göbüş güncellemesi yapıp fotoğraf atıyordu isteyenler öyle bişey yaptınız mı kızlar
Bende kaldiriyorum valla bi kizim 3 bucuk 20 kilo oglum 2 yasinda 12 kilo ikisini beraber kaldiriyorum cogu biyere gidiceksek.merdivenler dik tehlikeli indiriyorm Allaha emanet insallahCok uzucu ya. Ne denir ki. Hayirlisi boyleymis belki de. Aslinda dikkat etmek gerekiyor ama işte eldeki sartlar da uymayabiliyor. Ben mecbur kaldiriyorum 12 kiloluk kizimi. Bir sey olmamasini umut ederek tabi.
Bilmiyorum bana oyle deyip vazgecirdi adamYasa gore degil kiloya gore aslinda. Sallamis 1 bucuk yas die. Kimi arabalar 15 kimisi 25 kilo kapasiteli. Cocuk cok kilolu degilse 15 kilo 3- 3 bucuk yas demek
Doktor onu onemsememis diyelimKızlar size bişey sorcam bi tanıdığım var benden 2 hafta ileride aynı doktora gidiyoruz kontrole geçen hafta ben doktora kontrole gittiğimde herşey yolunda ayrıntılı ultrasonunuda 3 hafta sonra yapalım dedi bende tamam demiştim .Bugünde o diğer arkadaşım kontrole gitmiş herşey yolunda ayrıntılı ultrasona gerek yok demiş onun adına çok sevindim ama kendi adımada korktum doktor bende bişeymi gördüde ayrıntılı ultrason istedi yaniEtrafımda ne kadar tanıdığım varsa hepsi ayrıntılı yaptırdı ama bu doktor şimdi niye ona yaptırma bana yaptır dedi anlayamadım
Benim onceden temizdi ama olsun yinede tekrar temizlemek lazim havalandirmak falan ben 2 gebeliktede cok kilo aldim yaza geldi hamileligim hep birde bel fitigi var cok agir is yapinca yda ayakta bile dolanmak zorluyo o yuzden o zmanlara bisey birakmicam simdiden 11 kilo aldik o zmana patates cuvali gibi olurum heralde .. bi kac parca olursa onlar kalir hep yikadim utuledim kaldirdim besigini kurunca yerlestircem birde hastane cantasi kalir geriye .. evime bu yaz badana yaptircam o cok büyüyo gözüme ramazandan sonra onlara baslicam cokk isim varAynen öyle. Benim kayınbabamda beni sinir ediyordu. Ağzının payını verdim sustu bir daha konuşmadı. Ne gerek var yani böyle konuşmalara.
Bende öyle düşünüyorum. Ağırlaşmadan yavaş yavaş yaparım bende. Önce büyük çarşaf falan yıkarım en son kıyafetlere geçerim. Hem ütüler hem katlar yerleştiririm.
Çok heyecanlı yavbende öyle yapayım hem çikolata hem vişne suyu içem
Bana doktorum 1 gun ic 1 gun icme dedi yeri geliyo unutuyorum 2 gun icmiyorum bisey olmadi gayet iyiyizBirde hanımlar folik asit hapını 2gun icmesek sorun olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?