Doktor onu onemsememis diyelimolmasi gerekeni soylemis doktorun bendende istedi 5 gun kaldi sukur
Çok sukir .peki kan sulandırıcı kullananlar acaba nasıl yapıyor.bende covit sonrasi için verdi.5 gün kullanmasqm ne olurBana doktorum 1 gun ic 1 gun icme dedi yeri geliyo unutuyorum 2 gun icmiyorum bisey olmadi gayet iyiyiz
Ara vermek sorun olur mu bebek içinHanımlar merhaba.
Doktorum oksapar iğne vermişti covit geçirdiğim için. İlacım bitmek üzere oldugum yerde ilacı alma imkanım yok şuan.
Acaba 5gun vurmadan sorun olur mu?
Bende dedim nevresim takımlarını aradan çıkarayım sadece kıyafetleri kalır. Onları da ben yıkarım kaynanam ütüler. Daha dip bucak temizlik yapacağım havalar ısınınca. Şimdiden kalçamdan yürüyemiyorum ileride daha da kötü olacağım biliyorum. En iyisi erkenden yavaş yavaş halletmek gerekiyor. Yoksa altından kalkamam. Hastane çantamı da 34. Haftada hazırlar sonra bismillah der çıkarım yolaBenim onceden temizdi ama olsun yinede tekrar temizlemek lazim havalandirmak falan ben 2 gebeliktede cok kilo aldim yaza geldi hamileligim hep birde bel fitigi var cok agir is yapinca yda ayakta bile dolanmak zorluyo o yuzden o zmanlara bisey birakmicam simdiden 11 kilo aldik o zmana patates cuvali gibi olurum heralde .. bi kac parca olursa onlar kalir hep yikadim utuledim kaldirdim besigini kurunca yerlestircem birde hastane cantasi kalir geriye .. evime bu yaz badana yaptircam o cok büyüyo gözüme ramazandan sonra onlara baslicam cokk isim var
Hurç gibi mi yoksa bebek bakım çantasımı?Bebek eşyaları için çanta aldınız mı acaba?
Bebek bakım çantası hani bir yere giderken içine bez ve koymak için olanlardanHurç gibi mi yoksa bebek bakım çantasımı?
Aldım canım ben bana çok lazım olacak diye. Bunu almıştım. Aşırı kaliteli çok beğendim.Bebek bakım çantası hani bir yere giderken içine bez ve koymak için olanlardan
Doktorunuza sorma imkanınız yok mu acaba ? Ben covid boyunca kullandım bana 7 10 gün kullanman lazm dedi doktorum. 7 doz aldım bıraktım.Ara vermek sorun olur mu bebek için
Günaydınlar 21+0 güncellemesi ile geldim size
Hala gribin etkileri var. Ama kolay atlattım şükür. 🖐
Kasıklarımda ağrı ve alt kısmında baskı hissediyorum
Minnak kızım kıpır kıpır maşallah
karnımın içi yırtılır gibi acımaya ve yatarken sapa sola dönerken canımı yakmaya devam ediyor.
artık otururken belim sırtım ağrımaya başladı.
kalça ağrım dahada artık. Yürürken zorlanıyorum.
Yeni Haftaya 56.3 ile başlamış bulunmaktayım
Tetenoz aşımı hala olmadım cumaya olacağım inşallah.
Yarın detaylı ultrasonumuz var
Güncellemem bu kadar.
Yaaa gerçekten öyle oldu. Keseydi falan derken bu zamana kadar geldik.Günaydın canım. Yolu yarıladıkk
Kullanin bence önemli pihti yapabilir allah korusun pihti yaparsa kordondan bebege kan akişi bozulur ve sorun olusabilir felaket tellalligi yapmak istemem ben her gun kullaniyorumÇok sukir .peki kan sulandırıcı kullananlar acaba nasıl yapıyor.bende covit sonrasi için verdi.5 gün kullanmasqm ne olur
Yakında doğum ve Bebek konuşuruzYaaa gerçekten öyle oldu. Keseydi falan derken bu zamana kadar geldik.
Çokkk şirin kaydettim aslında kızımdan kalan bir sırt çantam var ama sanırım onu satıp yenisi alcamAldım canım ben bana çok lazım olacak diye. Bunu almıştım. Aşırı kaliteli çok beğendim.Baby Balloon Bag Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Yakında doğum ve Bebek konuşuruz
Haha evet öyle olacak bir an önce olsun ❤Çokkk şirin kaydettim aslında kızımdan kalan bir sırt çantam var ama sanırım onu satıp yenisi alcambu modeller hoşuma gidiyor.
Ense ağrısı tansiyonla ilgili diye biliyorum canım dikkat et kendine. Ne olur ne olmaz.Günaydin kizlar rahim agrim kalcama kadar vururken nefes almak yürümek zulüm gibi geliyor bugün ensemde dehşet bir agri hava bu kadar güzelken kendimi kötü hissetmek ruhen çöküşe gectim bugün
Kızlar size bişey sorcam bi tanıdığım var benden 2 hafta ileride aynı doktora gidiyoruz kontrole geçen hafta ben doktora kontrole gittiğimde herşey yolunda ayrıntılı ultrasonunuda 3 hafta sonra yapalım dedi bende tamam demiştim .Bugünde o diğer arkadaşım kontrole gitmiş herşey yolunda ayrıntılı ultrasona gerek yok demiş onun adına çok sevindim ama kendi adımada korktum doktor bende bişeymi gördüde ayrıntılı ultrason istedi yaniEtrafımda ne kadar tanıdığım varsa hepsi ayrıntılı yaptırdı ama bu doktor şimdi niye ona yaptırma bana yaptır dedi anlayamadım
Kızlarrr dün çok fazla başım döndü, çok istifra ettim. Tansiyonum bir tık düşük çıktı. Doktorum tansiyon düşükse korkma dedi. Tuzlu ayran içiyorum. İlk üç ayda böyle şeyler olmamıştı, 4 buçuk ayda olmasına şaşırdım doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?