2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar dün bebeleri görmeye gittim 20+2 yiz maşallah kıpır kıpırdılar kızım parmağını emiyordu oğlan yuzunu kapatıyordu 330 gram olmuş her biri dr iyi hersey yolunda dedi kemdi doktoruma haftaya gidecem ondan sonra ayrıntılı Ya yollayacak 2 gündür hastanelerdeyim tiroid bezlerinde sıkıntı var dr ya guatr hastalığın var yada hamilelikten öyle görünüyor bugün tahlil yaotircam hamilelikten mi yoksa hastalıktan mi diye inşallah hamileliktendir bakalım tahlilde belli olcak bizde durumlar böyle sizldr nasılsınız

Bende dedim nevresim takımlarını aradan çıkarayım sadece kıyafetleri kalır. Onları da ben yıkarım kaynanam ütüler. Daha dip bucak temizlik yapacağım havalar ısınınca. Şimdiden kalçamdan yürüyemiyorum ileride daha da kötü olacağım biliyorum. En iyisi erkenden yavaş yavaş halletmek gerekiyor. Yoksa altından kalkamam. Hastane çantamı da 34. Haftada hazırlar sonra bismillah der çıkarım yola

Günaydınlar 21+0 güncellemesi ile geldim size
Hala gribin etkileri var. Ama kolay atlattım şükür. 🖐
Kasıklarımda ağrı ve alt kısmında baskı hissediyorum
Minnak kızım kıpır kıpır maşallah
karnımın içi yırtılır gibi acımaya ve yatarken sapa sola dönerken canımı yakmaya devam ediyor.
artık otururken belim sırtım ağrımaya başladı.
kalça ağrım dahada artık. Yürürken zorlanıyorum.
Yeni Haftaya 56.3 ile başlamış bulunmaktayım
Tetenoz aşımı hala olmadım cumaya olacağım inşallah.
Yarın detaylı ultrasonumuz var

Güncellemem bu kadar.

Günaydın canım. Yolu yarıladıkk

Çok sukir .peki kan sulandırıcı kullananlar acaba nasıl yapıyor.bende covit sonrasi için verdi.5 gün kullanmasqm ne olur
Kullanin bence önemli pihti yapabilir allah korusun pihti yaparsa kordondan bebege kan akişi bozulur ve sorun olusabilir felaket tellalligi yapmak istemem ben her gun kullaniyorum

Günaydin kizlar rahim agrim kalcama kadar vururken nefes almak yürümek zulüm gibi geliyor bugün ensemde dehşet bir agri hava bu kadar güzelken kendimi kötü hissetmek ruhen çöküşe gectim bugün

Yakında doğum ve Bebek konuşuruz
Çokkk şirin kaydettim aslında kızımdan kalan bir sırt çantam var ama sanırım onu satıp yenisi alcam bu modeller hoşuma gidiyor.
Haha evet öyle olacak bir an önce olsun ❤ ama kimsee kalmayacak buralarda doğumdan sonra büyük ihtimalle. Ben olurum da başkaları olur mı bilmem Demi Çantaya bende bayıldım. O kadar güzel ki. Alın aldırın

Günaydin kizlar rahim agrim kalcama kadar vururken nefes almak yürümek zulüm gibi geliyor bugün ensemde dehşet bir agri hava bu kadar güzelken kendimi kötü hissetmek ruhen çöküşe gectim bugün
Ense ağrısı tansiyonla ilgili diye biliyorum canım dikkat et kendine. Ne olur ne olmaz.

Rutinde detaylı ultrason 12 ve 20 de yapılıyor. İstemeyen doktora şaşırıyorum aksine. Uzun uzun bebeğin organlarını her bir noktasını izliyor doktorlar. Bu risk olduğu anlamına gelmiyor cnm. Rutin bir ultrason aslında. Doktorunun hastaya göre isteyip istemem3si garip geldi. Hasta istemese anlayacağım

Yükselmesin de düşmesi çok riskli değil. Tuzlu ayran veyantuzlu gıda tüketip yükselirsin. Yüksek tansiyon riskli, idrarda protein kacagina bakılıp takip yapılıyor preeklampsi riski yüzünden. Periyodik mi tek seferlik mi takip için günde birkaç kez ölçüp not edersin cnm. Doktorunla paylasirsin sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…