2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hey maşallah:) aylar var daha. Zaten ben niyet etsem de yıkayıp nereye koyacağım ilk çocuk dolap yok ortada daha. 7. Ayda sipariş verecegiz Allah nasip ederse. Ondan sonra inşallah. Hem daha alacak çok şey var

Hey maşallah:) aylar var daha. Zaten ben niyet etsem de yıkayıp nereye koyacağım ilk çocuk dolap yok ortada daha. 7. Ayda sipariş verecegiz Allah nasip ederse. Ondan sonra inşallah. Hem daha alacak çok şey var
Biz dolapların zamlanmadan alalım dedik. Kıyafet zaten yok almadım daha. Eşime kalsam hemen alacak her şeyi. Annemin aldığı nevresimleri babynest i yıkayıp kaldırayım dedim. Aradan çıksın. Toplu yapmak zor geliyor. 2 gömlek ütüleyemiyorum şu anda. Toplu yapmak istesem abooovvvvv

Ense ağrısı tansiyonla ilgili diye biliyorum canım dikkat et kendine. Ne olur ne olmaz.
Bende oyle biliyorum ama ikk defa oluyor tansiyon aletimde yok agridan yürüyemiyorum yurusem asmye gider baktirirdim

Hay maşallah herkeste bir hazırlıklar, ben daha hiç bişey almadım erken diyor herkes, bide çocuk odası olacak olan odamı boşaltmam elden geçirmem lazım daha

Kullanin bence önemli pihti yapabilir allah korusun pihti yaparsa kordondan bebege kan akişi bozulur ve sorun olusabilir felaket tellalligi yapmak istemem ben her gun kullaniyorum
Olduğum yerde ilacı alma şansım yok. Ülke dışındayım. Recetem geçerli değil.tqhminden uzun kalmam gerekti. İlaç bitti.
Normalde pıhtı sorunu için vermedi kovit geçirdim diye ben sorunca verdi.icimiz rahat etsin diye.

Kıyafetlere bende hiç başlamadım maalesef. İznin başlamasına 10 gün var. İzin başlasın yavaş yavaş öyle yıkayıp ütüleyip eksikleri alacağım

Bende başlamadım daha. Bakalım yakında başları allahin izni ile.

İzin dediğiniz 24-32hafta idari izin mi?
Aynen 24-32 idari izin. Bizim ilçede izne ayrıldıktan sonra 32-36 arası yeniden başlatmıyor. Onun için ya hiç ayrılmadan 36 ya kadar çalışmam lazım ya da 24 te ayrılmam lazım

Bende aynı endiseyi yazıyorum sürekli.
Az karnimda garip bir hareketlenme olmasa hemen birşey mi oldu diyorum.
Sürekli bir korku halindeyim.
Bu normal değil bilmiyorum ama elimde değil

Anladim covid pihti yapabiliyor diye veriyorlar bence doktorunuzla görüsme imkaniniz varsa coraspin tarzi bi sey de kullanabilirsiniz

Aynen 24-32 idari izin. Bizim ilçede izne ayrıldıktan sonra 32-36 arası yeniden başlatmıyor. Onun için ya hiç ayrılmadan 36 ya kadar çalışmam lazım ya da 24 te ayrılmam lazım
AA çok saçma degilmi? Yasal olarak. Doğuma kadarda çalışıp sonra kullanabilirsin diye biliyordum ben. Amir insiyatifinde mi bu durum?

24-32 devam ediyor ozaman.ben acaba kalktı mı su son normalleşme ile diye endişe ediyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…