2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Himm bende bir iki model nette sosyal medyada beğendim ama birebir göremediğim için cesaret edemedim.
Benim birebir görme şansım zaten yok imkansız hatta. O yüzden beğendiğimi baya bir araştırarak alıyorum. Memnun kalsam da kalmasamda kullanırım mecbur. Ama aldıklarımın hepsi çok güzel geldi çok beğendim.
Suan hafifledi eger ağrımaya devam ederse doktorumu arayacagim zaten
İyi bari sevindim. Geçmiş olsun.

Cok sagol canim ❤

Anladim covid pihti yapabiliyor diye veriyorlar bence doktorunuzla görüsme imkaniniz varsa coraspin tarzi bi sey de kullanabilirsiniz
24-32 şu an için devam ediyor diye biliyorum. İdare insiyatifi şu noktada var ki biz her zaman idare ile muhatabız. Onun için diretip yasal hakkım vs şeklinde zorlayamıyoruz. Zaten doğum izni yaz tatiline geldi

2015 Ağustos annelerinde iken aynen öyle oldu buraya uğramadık ama bı 50 kişi grubumuz vardı bebek büyütme zamanı konuşmalar oldu sonra büyüdükçe onların 2 ve 3. Gelince mümkün olmadı ama bazıları ile daha yakın arkadaşlık kurduk. Güzel di.

Biz de 2019 Aralık grubunda kim önce doğuracak diye konuşurduk :) doğuran level atlıyordu

Öyle oluyor ya zamanla herkes başka dertlere düşüyor. ay herkes burda olur inşallah

Bebek eşyaları için çanta aldınız mı acaba?
Ben kıyafetleri set set ayırarak çıtçıtlı poşetlere koymuştum. Şu buzdolabı poşetlerinden. Az parayla pratik çözümleri severim. 2 küçük kabin valiziyle gitmiştik doğuma. Birinde kızımın eşyaları, havlular, bezleri vs. Diğer valizde de benim pijamalarıım vardı.

Öyle oluyor ya zamanla herkes başka dertlere düşüyor. ay herkes burda olur inşallah
Ben de burada olurum muhtelemen. Kızım 20 aylık hala her gün yazışıyoruz başlıkta. Hamile değilken de siteye gelip yazışıyordum. Genelde whtspp grupları kuruluyor ama aslında yasak. Her gün yazarken birden yazmayı kesenler olursa anla ki onlar özele geçmiş
Eski başlıkta biri karıştırmıştı bir şey söylemişti ve biri anlamadı. Diğeri de diyor ki kız sus onu ben dedim dün whatsappta. ele vermişlerdi kendilerini.

Hahahah iyi olmuş ama burda hiç öyle bir muhabbet geçmedi. Bilmiyorum ki olur mu? Olmasın ya konuşuyoruz şurada işte güzelcenek

Bende model için bakıp olmadı görmeden Alicam. Çok zormuş bu isler

24-32 şu an için devam ediyor diye biliyorum. İdare insiyatifi şu noktada var ki biz her zaman idare ile muhatabız. Onun için diretip yasal hakkım vs şeklinde zorlayamıyoruz. Zaten doğum izni yaz tatiline geldi
Sizde haklısınız idareye yasal hakkım denmiyor.
Allah yardımcımiz olsun hepimizin

Bu yöntem doğuma giderken için aklıma yazdım.
Günlük ev dışına çıkarken bebekle çanta için sormuştum ama bu yöntemi beğendim. Nette hurclara vs koymuşlar ama pahalı yol gibi geliuor hep

günaydınlarr :) sabah asm'ye gittim onlar aramıştı geçen hafta. gebelik takibi yaptılar kan-idrar verdim, kalp atışına baktık biraz zor bulduk hep uyuyor benimki galiba :) tetanoz aşımı da oldum. sonuçlar yarın çıkacak kan değerlerimi merak ediyorum

Aynen ya çok şey var çok çeşit varmış
Kaç gündür sosyal medyada bebek arabası reklamı geliyor önüme çeşit cesit araba
Evet. Ben çok kararsız biri olarak doğru düzgün hiç Bi şey alamıyorum. Annem aldı çoğu şeyini sağolsun kıyafet sadece 1 takım 8li hastane çıkışı aldım o kadar. Bebek arabası ve gardırop şifonyer içinde 2 ay araştırdım.

Bakalım bu grupta ilk kim doğuracak. Genelde doğuran kayboluyor geriye kalanlar gün sayıyor
Ay kesin ben doğururum. Çok sabırsızım
Bizim grubu son zamanlarda eşimde okuyordu. Millet doğurdum dedikçe beni sürekli yürüyüşe çıkarıyordu sen niye doğurmadın daha diye
Hahaha benim eşimde öyle yapar kesin. Şimdiden soruyor adam bilmşyor anlamıyor tabi. Diyorum 40 haftayı bulur 37 de gelse ne olcak diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…