Benim birebir görme şansım zaten yok imkansız hatta. O yüzden beğendiğimi baya bir araştırarak alıyorum. Memnun kalsam da kalmasamda kullanırım mecbur. Ama aldıklarımın hepsi çok güzel geldi çok beğendim.Himm bende bir iki model nette sosyal medyada beğendim ama birebir göremediğim için cesaret edemedim.
İyi bari sevindim. Geçmiş olsun.Suan hafifledi eger ağrımaya devam ederse doktorumu arayacagim zaten
Cok sagol canim ❤Benim birebir görme şansım zaten yok imkansız hatta. O yüzden beğendiğimi baya bir araştırarak alıyorum. Memnun kalsam da kalmasamda kullanırım mecbur. Ama aldıklarımın hepsi çok güzel geldi çok beğendim.
İyi bari sevindim. Geçmiş olsun.
AA çok saçma degilmi? Yasal olarak. Doğuma kadarda çalışıp sonra kullanabilirsin diye biliyordum ben. Amir insiyatifinde mi bu durum?
24-32 devam ediyor ozaman.ben acaba kalktı mı su son normalleşme ile diye endişe ediyordum
24-32 şu an için devam ediyor diye biliyorum. İdare insiyatifi şu noktada var ki biz her zaman idare ile muhatabız. Onun için diretip yasal hakkım vs şeklinde zorlayamıyoruz. Zaten doğum izni yaz tatiline geldiAnladim covid pihti yapabiliyor diye veriyorlar bence doktorunuzla görüsme imkaniniz varsa coraspin tarzi bi sey de kullanabilirsiniz
2015 Ağustos annelerinde iken aynen öyle olduHaha evet öyle olacak bir an önce olsun ❤ama kimsee kalmayacak buralarda doğumdan sonra büyük ihtimalle. Ben olurum da başkaları olur mı bilmem Demi Çantaya bende bayıldım. O kadar güzel ki. Alın aldırın
Biz de 2019 Aralık grubunda kim önce doğuracak diye konuşurduk :) doğuran level atlıyordu2015 Ağustos annelerinde iken aynen öyle olduburaya uğramadık ama bı 50 kişi grubumuz vardı bebek büyütme zamanı konuşmalar oldu sonra büyüdükçe onların 2 ve 3. Gelince mümkün olmadı ama bazıları ile daha yakın arkadaşlık kurduk. Güzel di.
Öyle oluyor ya zamanla herkes başka dertlere düşüyor.2015 Ağustos annelerinde iken aynen öyle olduburaya uğramadık ama bı 50 kişi grubumuz vardı bebek büyütme zamanı konuşmalar oldu sonra büyüdükçe onların 2 ve 3. Gelince mümkün olmadı ama bazıları ile daha yakın arkadaşlık kurduk. Güzel di.
Ben kıyafetleri set set ayırarak çıtçıtlı poşetlere koymuştum. Şu buzdolabı poşetlerinden. Az parayla pratik çözümleri severim. 2 küçük kabin valiziyle gitmiştik doğuma. Birinde kızımın eşyaları, havlular, bezleri vs. Diğer valizde de benim pijamalarıım vardı.Bebek eşyaları için çanta aldınız mı acaba?
Ben de burada olurum muhtelemen. Kızım 20 aylık hala her gün yazışıyoruz başlıkta. Hamile değilken de siteye gelip yazışıyordum. Genelde whtspp grupları kuruluyor ama aslında yasak. Her gün yazarken birden yazmayı kesenler olursa anla ki onlar özele geçmişÖyle oluyor ya zamanla herkes başka dertlere düşüyor.ay herkes burda olur inşallah
Hahahah iyi olmuş amaBen de burada olurum muhtelemen. Kızım 20 aylık hala her gün yazışıyoruz başlıkta. Hamile değilken de siteye gelip yazışıyordum. Genelde whtspp grupları kuruluyor ama aslında yasak. Her gün yazarken birden yazmayı kesenler olursa anla ki onlar özele geçmiş
Eski başlıkta biri karıştırmıştı bir şey söylemişti ve biri anlamadı. Diğeri de diyor ki kız sus onu ben dedim dün whatsappta. ele vermişlerdi kendilerini.
Bende model için bakıp olmadı görmeden Alicam. Çok zormuş bu islerBenim birebir görme şansım zaten yok imkansız hatta. O yüzden beğendiğimi baya bir araştırarak alıyorum. Memnun kalsam da kalmasamda kullanırım mecbur. Ama aldıklarımın hepsi çok güzel geldi çok beğendim.
İyi bari sevindim. Geçmiş olsun.
Sizde haklısınız idareye yasal hakkım denmiyor.24-32 şu an için devam ediyor diye biliyorum. İdare insiyatifi şu noktada var ki biz her zaman idare ile muhatabız. Onun için diretip yasal hakkım vs şeklinde zorlayamıyoruz. Zaten doğum izni yaz tatiline geldi
Bu yöntem doğuma giderken için aklıma yazdım.Ben kıyafetleri set set ayırarak çıtçıtlı poşetlere koymuştum. Şu buzdolabı poşetlerinden. Az parayla pratik çözümleri severim. 2 küçük kabin valiziyle gitmiştik doğuma. Birinde kızımın eşyaları, havlular, bezleri vs. Diğer valizde de benim pijamalarıım vardı.
Öyle valla. Kararsız kalıyor insanBende model için bakıp olmadı görmeden Alicam. Çok zormuş bu isler
Aynen ya çok şey var çok çeşit varmışÖyle valla. Kararsız kalıyor insan
Bizim grubu son zamanlarda eşimde okuyordu. Millet doğurdum dedikçe beni sürekli yürüyüşe çıkarıyordu sen niye doğurmadın daha diyeHahahah iyi olmuş amaburda hiç öyle bir muhabbet geçmedi. Bilmiyorum ki olur mu? Olmasın ya konuşuyoruz şurada işte güzelcenek
Evet. Ben çok kararsız biri olarak doğru düzgün hiç Bi şey alamıyorum. Annem aldı çoğu şeyini sağolsunAynen ya çok şey var çok çeşit varmış
Kaç gündür sosyal medyada bebek arabası reklamı geliyor önüme çeşit cesit araba
Ay kesin ben doğururum. Çok sabırsızımBakalım bu grupta ilk kim doğuracak. Genelde doğuran kayboluyor geriye kalanlar gün sayıyor
Hahaha benim eşimde öyle yapar kesin. Şimdiden soruyor adam bilmşyor anlamıyor tabi. Diyorum 40 haftayı bulur 37 de gelse ne olcak diyorBizim grubu son zamanlarda eşimde okuyordu. Millet doğurdum dedikçe beni sürekli yürüyüşe çıkarıyordu sen niye doğurmadın daha diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?