Aile sağlığı merkezi yok mu yakında canım ? Yürüme mesafesi dgeil mi? Veya eczane varsa o da yardımcı olur. Veya komşunda yok mudur ? Tansiyon yüksek ise takip gerektirir, periyodik yükselişe geçerse idrarda protein kaçağı bakıyorlar ve tansiyon düşürmek için ilaç veriyorlar gebelikte olası bir preeklampsi önüne geçmek için. En azından eczane varsa yakınsa yuruyebilecegin ona gidebilsen keşke cnm.Bende oyle biliyorum ama ikk defa oluyor tansiyon aletimde yok agridan yürüyemiyorum yurusem asmye gider baktirirdim
Ay bilemedim ki ne diyim.Delirella bilir herhalde. Tehlikeli dikkat et kendine
Eşim yüzünden o kadar çok yürüyüşe çıkmıştım ki 37+2 de muayeneye gittiğimde 4 cm açılma vardıAy kesin ben doğururum. Çok sabırsızım
Hahaha benim eşimde öyle yapar kesin. Şimdiden soruyor adam bilmşyor anlamıyor tabi. Diyorum 40 haftayı bulur 37 de gelse ne olcak diyor
Yazık oonlardahem bebekleri için hem bizim için öyle yapıyorlar işte.Eşim yüzünden o kadar çok yürüyüşe çıkmıştım ki 37+2 de muayeneye gittiğimde 4 cm açılma vardı
Sizinle tahmini doğum tarihimiz aynı. Bakalım ne zaman doğacaklar :) böyle aynı olunca daha heyecanlı :)Yazık oonlardahem bebekleri için hem bizim için öyle yapıyorlar işte.
ben de hiç başlamadımKıyafetlere bende hiç başlamadım maalesef. İznin başlamasına 10 gün var. İzin başlasın yavaş yavaş öyle yıkayıp ütüleyip eksikleri alacağım
bende aynı endişedeyim inşallah kalkmaz bizde kullanırız.AA çok saçma degilmi? Yasal olarak. Doğuma kadarda çalışıp sonra kullanabilirsin diye biliyordum ben. Amir insiyatifinde mi bu durum?
24-32 devam ediyor ozaman.ben acaba kalktı mı su son normalleşme ile diye endişe ediyordum.
inşallah iyi çıkar değerlerin canım :)günaydınlarr :) sabah asm'ye gittim onlar aramıştı geçen hafta. gebelik takibi yaptılar kan-idrar verdim, kalp atışına baktık biraz zor bulduk hep uyuyor benimki galiba :) tetanoz aşımı da oldum. sonuçlar yarın çıkacak kan değerlerimi merak ediyorum
Aynen bende elim böğrümde oturuyorum halaben de hiç başlamadım
kızlar niye acele ettiriyosunuz
siz yapınca yapmam gerekiyomuş da yapmıyomuşum gbi hissediyorum
canım ne izni, şu 24 32 idari izin mi
yoksa doğum izni mi
bnde o idari izni alcam az kaldı da
inşallah kalkmaz diyip duruyorum
işe gelmek çok zor oluyo hamileyken
evdeki işler zatn hiç bitmiyo
Doktorda randevu öncesi 10 15 dak önce çikolata ye, hareketlenir :)Merhaba, günaydın herkese3-4 gündür burayı okuyup yetişmeye çalışıyorum ama yetişemiyorum. Daha şimdi bitti :) bi çok msj a alıntı yapmışım bi ekledim sayfaya başını sonunu göremedim en iyisi toptan herkese herşeyin hayırlısını, gönlüne göre olmasını diliyim dedim.. Grip atlatanlara geçmiş olsun, detaylıdan güzel haberlerle çıkanlar gözünüzaydın olsun, inş darısı merakla o günü bekleyenlere olsun.
Bizim de 6 Nisan detaylı usg.. Dün gittik dr a cinsiyeti hala öğrenemedik. ilk kendi dr m büyük ihtimal erkek demişti.. Buraya attığım us görüntüsünde de hep erkek yorumu geldi, içinde ben de dahilim, baya pipi gibi görüntü vardı çünkü:) sonra 3 kere 2 farklı dr da kıza benzetti. Dün gittiğimiz dr büyük ihtimal kız gibi detaylı da kesin öğrenirsiniz artık dedi.. Daha hiç yüzünü göremedik kendilerinin sürekli arkası dönük duruyor şahsiyet
Benim de sağa sola dönerken karın ın içimin acısı devam ediyor. arada bir mide bulantım geliyo 3-5 gün sonra yine geçiyo karmaşık bişey anlamadım.. Bide yeniden uyku düşkünlüğüm başladı sürekli uyku basıyor azıcık yayılarak otursam içim geçiyor, burayı da okurken kaç kere uyuyup uyanıyorum ilk haftalardaki gibi oldum anlamadım var mı bu haftalarda böyle uyku sorunu olan?
Günaydınn :)) yılan hikayesine dönmüş sizin cinsiyetMerhaba, günaydın herkese3-4 gündür burayı okuyup yetişmeye çalışıyorum ama yetişemiyorum. Daha şimdi bitti :) bi çok msj a alıntı yapmışım bi ekledim sayfaya başını sonunu göremedim en iyisi toptan herkese herşeyin hayırlısını, gönlüne göre olmasını diliyim dedim.. Grip atlatanlara geçmiş olsun, detaylıdan güzel haberlerle çıkanlar gözünüzaydın olsun, inş darısı merakla o günü bekleyenlere olsun.
Bizim de 6 Nisan detaylı usg.. Dün gittik dr a cinsiyeti hala öğrenemedik. ilk kendi dr m büyük ihtimal erkek demişti.. Buraya attığım us görüntüsünde de hep erkek yorumu geldi, içinde ben de dahilim, baya pipi gibi görüntü vardı çünkü:) sonra 3 kere 2 farklı dr da kıza benzetti. Dün gittiğimiz dr büyük ihtimal kız gibi detaylı da kesin öğrenirsiniz artık dedi.. Daha hiç yüzünü göremedik kendilerinin sürekli arkası dönük duruyor şahsiyet
Benim de sağa sola dönerken karın ın içimin acısı devam ediyor. arada bir mide bulantım geliyo 3-5 gün sonra yine geçiyo karmaşık bişey anlamadım.. Bide yeniden uyku düşkünlüğüm başladı sürekli uyku basıyor azıcık yayılarak otursam içim geçiyor, burayı da okurken kaç kere uyuyup uyanıyorum ilk haftalardaki gibi oldum anlamadım var mı bu haftalarda böyle uyku sorunu olan?
Ay ben çok tutamam içimde. Çıkartıveririm 38 de falanSizinle tahmini doğum tarihimiz aynı. Bakalım ne zaman doğacaklar :) böyle aynı olunca daha heyecanlı :)
23+0 da yani 24.haftaya başladığında doktordan haftana dair rapor alıp İdarene teslim ediyorsun. Benim zaten ara tatil olacağı için 13 ünde raporu alıp 15 inde ara tatilin son günü teslim edeceğim. Ara tatil sonrası izinli olacağım inşallah. Ama ödüm kopuyor izin kalkar diyebende aynı endişedeyim inşallah kalkmaz bizde kullanırız.
bana şey dediler
izni kullanıp gelip tekrar çalışıp tekrar izne ayrılıyosun
o izni de nasıl alcaz. doktordan 24. hafta diye rapor mı alcaz.
24. haftadan önce vermesi lazım ki işlem yapılsın
şu gün başlıyo 24. hafta diye mi olcak ki o zamn
alan var mı kızlar
Bende bir kıyafet almıştım hamile olduğumu söylemek için başka birşey almadım .annem almış birsuru şeyEvet. Ben çok kararsız biri olarak doğru düzgün hiç Bi şey alamıyorum. Annem aldı çoğu şeyini sağolsunkıyafet sadece 1 takım 8li hastane çıkışı aldım o kadar. Bebek arabası ve gardırop şifonyer içinde 2 ay araştırdım.
Onu da denedim ama yine detaylı da baya tatlı yiyip yiyip gideceğim inşDoktorda randevu öncesi 10 15 dak önce çikolata ye, hareketlenir :)
Uyku yemek sonrası mı yoksa herhangi bir zamanda mı?
32 hafta bittiği gün gelip iş başı yapiyosun aynı gün de doğum izni için yazını yazıyorsun diye biliyorum.bende aynı endişedeyim inşallah kalkmaz bizde kullanırız.
bana şey dediler
izni kullanıp gelip tekrar çalışıp tekrar izne ayrılıyosun
o izni de nasıl alcaz. doktordan 24. hafta diye rapor mı alcaz.
24. haftadan önce vermesi lazım ki işlem yapılsın
şu gün başlıyo 24. hafta diye mi olcak ki o zamn
alan var mı kızlar
Son 1 ay bende çok heyecanlı oluyorum. Doğdu mu doğuyor mu sancı mı geldi diye diye heyecandan uyuyamıyorum bileAy ben çok tutamam içimde. Çıkartıveririm 38 de falan
Son 1 ay bende çok heyecanlı oluyorum. Doğdu mu doğuyor mu sancı mı geldi diye diye heyecandan uyuyamıyorum bileAy ben çok tutamam içimde. Çıkartıveririm 38 de falan
Oo çok iyi ozaman 23+o da alıyorsak yazıyı .23+0 24 üncü hafta mu oluyor?23+0 da yani 24.haftaya başladığında doktordan haftana dair rapor alıp İdarene teslim ediyorsun. Benim zaten ara tatil olacağı için 13 ünde raporu alıp 15 inde ara tatilin son günü teslim edeceğim. Ara tatil sonrası izinli olacağım inşallah. Ama ödüm kopuyor izin kalkar diye
Evet biraz öyle oldu gerçektenGünaydınn :)) yılan hikayesine dönmüş sizin cinsiyet
ay valla bizim de net değil şimdilik kız ama
yüzünü göstersin artık yaramaz
bizim de 5 nisan detaylı usg Ali İpekten randevu aldım
ama şehir hastanesinden de tanıdık vasıtasıyla ayarladık
zormuş sıra almak
yarın ona da gitme ihtimalim var
napcam bilmiyorum.
gitsek de cinsiyet netleşse:)
inş hayırlı güzel haberler alırız hepimiz detaylıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?