2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende oyle biliyorum ama ikk defa oluyor tansiyon aletimde yok agridan yürüyemiyorum yurusem asmye gider baktirirdim
Aile sağlığı merkezi yok mu yakında canım ? Yürüme mesafesi dgeil mi? Veya eczane varsa o da yardımcı olur. Veya komşunda yok mudur ? Tansiyon yüksek ise takip gerektirir, periyodik yükselişe geçerse idrarda protein kaçağı bakıyorlar ve tansiyon düşürmek için ilaç veriyorlar gebelikte olası bir preeklampsi önüne geçmek için. En azından eczane varsa yakınsa yuruyebilecegin ona gidebilsen keşke cnm.

Her evde, ozellikle gebelik gerekli bence, bir tansiyon aleti almak lazim nacizane.

@Asia07
Ay bilemedim ki ne diyim. Delirella bilir herhalde. Tehlikeli dikkat et kendine

Est. Cnm

Ay kesin ben doğururum. Çok sabırsızım

Hahaha benim eşimde öyle yapar kesin. Şimdiden soruyor adam bilmşyor anlamıyor tabi. Diyorum 40 haftayı bulur 37 de gelse ne olcak diyor
Eşim yüzünden o kadar çok yürüyüşe çıkmıştım ki 37+2 de muayeneye gittiğimde 4 cm açılma vardı

Kıyafetlere bende hiç başlamadım maalesef. İznin başlamasına 10 gün var. İzin başlasın yavaş yavaş öyle yıkayıp ütüleyip eksikleri alacağım
ben de hiç başlamadım
kızlar niye acele ettiriyosunuz
siz yapınca yapmam gerekiyomuş da yapmıyomuşum gbi hissediyorum
canım ne izni, şu 24 32 idari izin mi
yoksa doğum izni mi
bnde o idari izni alcam az kaldı da
inşallah kalkmaz diyip duruyorum
işe gelmek çok zor oluyo hamileyken
evdeki işler zatn hiç bitmiyo

bende aynı endişedeyim inşallah kalkmaz bizde kullanırız.
bana şey dediler
izni kullanıp gelip tekrar çalışıp tekrar izne ayrılıyosun
o izni de nasıl alcaz. doktordan 24. hafta diye rapor mı alcaz.
24. haftadan önce vermesi lazım ki işlem yapılsın
şu gün başlıyo 24. hafta diye mi olcak ki o zamn
alan var mı kızlar

inşallah iyi çıkar değerlerin canım :)
ben de dün oldum tetanoz aşısını
akşam halsizlik ateş yaptı. kolum da hala ağrıyor.

Merhaba, günaydın herkese 3-4 gündür burayı okuyup yetişmeye çalışıyorum ama yetişemiyorum. Daha şimdi bitti :) bi çok msj a alıntı yapmışım bi ekledim sayfaya başını sonunu göremedim en iyisi toptan herkese herşeyin hayırlısını, gönlüne göre olmasını diliyim dedim.. Grip atlatanlara geçmiş olsun, detaylıdan güzel haberlerle çıkanlar gözünüzaydın olsun, inş darısı merakla o günü bekleyenlere olsun.

Bizim de 6 Nisan detaylı usg.. Dün gittik dr a cinsiyeti hala öğrenemedik. ilk kendi dr m büyük ihtimal erkek demişti.. Buraya attığım us görüntüsünde de hep erkek yorumu geldi, içinde ben de dahilim, baya pipi gibi görüntü vardı çünkü:) sonra 3 kere 2 farklı dr da kıza benzetti. Dün gittiğimiz dr büyük ihtimal kız gibi detaylı da kesin öğrenirsiniz artık dedi.. Daha hiç yüzünü göremedik kendilerinin sürekli arkası dönük duruyor şahsiyet

Benim de sağa sola dönerken karın ın içimin acısı devam ediyor. arada bir mide bulantım geliyo 3-5 gün sonra yine geçiyo karmaşık bişey anlamadım.. Bide yeniden uyku düşkünlüğüm başladı sürekli uyku basıyor azıcık yayılarak otursam içim geçiyor, burayı da okurken kaç kere uyuyup uyanıyorum ilk haftalardaki gibi oldum anlamadım var mı bu haftalarda böyle uyku sorunu olan?

Aynen bende elim böğrümde oturuyorum hala bakıp bakıp hiç bişey almıyorum

Doktorda randevu öncesi 10 15 dak önce çikolata ye, hareketlenir :)

Uyku yemek sonrası mı yoksa herhangi bir zamanda mı?

Son düzenleme:
Günaydınn :)) yılan hikayesine dönmüş sizin cinsiyet
ay valla bizim de net değil şimdilik kız ama
yüzünü göstersin artık yaramaz
bizim de 5 nisan detaylı usg Ali İpekten randevu aldım
ama şehir hastanesinden de tanıdık vasıtasıyla ayarladık
zormuş sıra almak
yarın ona da gitme ihtimalim var
napcam bilmiyorum.
gitsek de cinsiyet netleşse:)
inş hayırlı güzel haberler alırız hepimiz detaylıdan

23+0 da yani 24.haftaya başladığında doktordan haftana dair rapor alıp İdarene teslim ediyorsun. Benim zaten ara tatil olacağı için 13 ünde raporu alıp 15 inde ara tatilin son günü teslim edeceğim. Ara tatil sonrası izinli olacağım inşallah. Ama ödüm kopuyor izin kalkar diye

Bende bir kıyafet almıştım hamile olduğumu söylemek için başka birşey almadım .annem almış birsuru şey
Ne olacak halimiz

32 hafta bittiği gün gelip iş başı yapiyosun aynı gün de doğum izni için yazını yazıyorsun diye biliyorum.

24.haftada veriliyor diye biliyorum. Alan arkadaşlarım sabah hastaneye gidip yazısını aldı sonra kuruma gerip izin talep yazisi yazdilar. Ama sormak lazım önceden alınan belge oluyor mu diye

Oo çok iyi ozaman 23+o da alıyorsak yazıyı .23+0 24 üncü hafta mu oluyor?

İnşallah kalkmaz benimde ödüm kopuyor. Birde is yerinden izin vermezlerse diye korkuyorum.amir çağırırsa ise dönmen lazim ya çağırırlar diye

Evet biraz öyle oldu gerçekten

Şehir hastensinde yeşil alan açtılar ama randevu maalesef denkgetiremedim perinatologdan, açılan randevularda da sadece riskli gebelerde bakılır yazıyor onlar detaylı bakmıyor mu demek oluyor emin de olamadım kaldı öyle.. Bende Halil Aslan diye bir dr a aldım randevu bi tanıdık yönlendirmesiyle yorumları da iyiydi adamın..
Ay evet bi cinsiyeti öğresek de alışverişin bi ucundan başlasak diye bekliyorum ben de heyecanla:)
Amin inş hayırlı güzel haberlerle çıkarız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…