23+0 23 hafta bitti 24 başlıyor demek. O yüzden 23 bitince alabilirsinOo çok iyi ozaman 23+o da alıyorsak yazıyı .23+0 24 üncü hafta mu oluyor?
İnşallah kalkmaz benimde ödüm kopuyor. Birde is yerinden izin vermezlerse diye korkuyorum.amir çağırırsa ise dönmen lazim ya çağırırlar diye
bnm de öyle23+0 da yani 24.haftaya başladığında doktordan haftana dair rapor alıp İdarene teslim ediyorsun. Benim zaten ara tatil olacağı için 13 ünde raporu alıp 15 inde ara tatilin son günü teslim edeceğim. Ara tatil sonrası izinli olacağım inşallah. Ama ödüm kopuyor izin kalkar diye
Valla bilmiyorum. Ben belki yarın bir kaç parça alırım.Bende bir kıyafet almıştım hamile olduğumu söylemek için başka birşey almadım .annem almış birsuru şey
Ne olacak halimiz
Bende öyle olacağım kesin ya. Her gece doğuruyor sanırım artık.Son 1 ay bende çok heyecanlı oluyorum. Doğdu mu doğuyor mu sancı mı geldi diye diye heyecandan uyuyamıyorum bile
o mesele çok karışık ya23+0 23 hafta bitti 24 başlıyor demek. O yüzden 23 bitince alabilirsin
ben de bir gece rüyamda kız doğuruyorum bi gece erkekValla bilmiyorum. Ben belki yarın bir kaç parça alırım.çocum donsuz kalacak böyle giderse
Bende öyle olacağım kesin ya. Her gece doğuruyor sanırım artık.
Ay aman daha erken ama 37 den sonra çıkartırırımben de bir gece rüyamda kız doğuruyorum bi gece erkek
her gece bir doğum var ama kesin
yok canım ben kızım da 24+ lara girdiğimde rapor almıştım atıyorum 24+5 günlük yazmıyo zaten 24 haftalık gebeliği vardır diye genel bişe yazıyo. ben bu sefer bayram bitimi pazartesi gideceğim mesela 24+6 olacağım bayram da açıkda olmayabilir veya memleketten gelmek zorunda kalmayım diyeOo çok iyi ozaman 23+o da alıyorsak yazıyı .23+0 24 üncü hafta mu oluyor?
İnşallah kalkmaz benimde ödüm kopuyor. Birde is yerinden izin vermezlerse diye korkuyorum.amir çağırırsa ise dönmen lazim ya çağırırlar diye
23+0 23 hafta bitti 24 başlıyor demek. O yüzden 23 bitince alabilirsin
bizim dün bi öğretmen arkadaş okula dilekçesini verdi ve direkt ayrıldı o gün. ben dilekçenin cevabı beklenir diye düşünüyordum. bir de bizim ilçe 32 bitince tekrar başlamaya müsaade etmiyormuş direkt doğum iznini başlatıyorlar. bu kötü oldu sadecebnm de öyle
inşallah kalkmaz
ben kızımda 24+ larda aldım canım bilgin olsun izninin 1 haftası boşa gitmesin yaz tatiline den k gelip de23+0 23 hafta bitti 24 başlıyor demek. O yüzden 23 bitince alabilirsin
adet tarihine göre bak canım bebeğin ilerden gitmesi önemsiz resmi işlerdeo mesele çok karışık ya
bir türlü tam bilemiyorum
şimdi telefonda uygulamalar var bebek bilmem ne diye
ona göre 20+2 bugün
bak burda 21. hafta yazıyo
geçen randevu almak için aradığım hemşire de şey dedi
mesela 20+2 y se 20. haftadasındır
doktora her gidişimde benim bildiğimden bir hafta ileriyi söyleyerek konuşuyo
kafam allak bullak
bu gidişle 24. haftayı kaçırrım ben
Ben de bakayım ayy çok güzelmiş maviş maviş, güzel günlerde kullanınİlk pijama takımımı aldımLCW nin uygulamasını indirdim indirimle 130 a aldım. İlk üyeliğe 75 TL indirimi var. Rengi bebe mavi, pamuk erkek anası olarak çok beğendim bir de şık beyaz bir takım aldım mı tmmdr. Outlet bölümün de de baya pijama takımları var göz atabilirsiniz.
çanta da sırt çantası kullandım normal. ayrı bir olayı yok hepsi pazarlama stratejisi. annem hediye aldı şu anki hamileliğim için. şu an kızım için kullanıyorum, aynı görevi görüyor benim sırt çantamlaBu yöntem doğuma giderken için aklıma yazdım.
Günlük ev dışına çıkarken bebekle çanta için sormuştum ama bu yöntemi beğendim. Nette hurclara vs koymuşlar ama pahalı yol gibi geliuor hep
Ay çok güzelmiş bu ya. Bende almasaydım kesin alırdımİlk pijama takımımı aldımLCW nin uygulamasını indirdim indirimle 130 a aldım. İlk üyeliğe 75 TL indirimi var. Rengi bebe mavi, pamuk erkek anası olarak çok beğendim bir de şık beyaz bir takım aldım mı tmmdr. Outlet bölümün de de baya pijama takımları var göz atabilirsiniz.
Biz 2020 Ocak anneleriyken grup kurduk. Hem burada yazmaya devam ettik hem orada. Çok güzel arkadaşlıklar kurduk. Grubumuzda hala yazışıyoruz her gün. O zaman yasak olduğunu bilmiyordum.Hepimiz topluca atıldık Kadınlar Kulübü'nden. Sonra af çıktı geri döndük bazılarımız.Hahahah iyi olmuş amaburda hiç öyle bir muhabbet geçmedi. Bilmiyorum ki olur mu? Olmasın ya konuşuyoruz şurada işte güzelcenek
Çok güzelmiş. Ben de böyle bir şey bakıyordum. Bir tane çantam var ama bu da çok güzel görünüyor.Aldım canım ben bana çok lazım olacak diye. Bunu almıştım. Aşırı kaliteli çok beğendim.Baby Balloon Bag Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Teşekkür ederimBen de bakayım ayy çok güzelmiş maviş maviş, güzel günlerde kullanın
Sağol canımmAy çok güzelmiş bu ya. Bende almasaydım kesin alırdımgüle güle giy inşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?