2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

23+0 23 hafta bitti 24 başlıyor demek. O yüzden 23 bitince alabilirsin

bnm de öyle
inşallah kalkmaz

Bende bir kıyafet almıştım hamile olduğumu söylemek için başka birşey almadım .annem almış birsuru şey
Ne olacak halimiz
Valla bilmiyorum. Ben belki yarın bir kaç parça alırım. çocum donsuz kalacak böyle giderse
Son 1 ay bende çok heyecanlı oluyorum. Doğdu mu doğuyor mu sancı mı geldi diye diye heyecandan uyuyamıyorum bile
Bende öyle olacağım kesin ya. Her gece doğuruyor sanırım artık.

o mesele çok karışık ya
bir türlü tam bilemiyorum
şimdi telefonda uygulamalar var bebek bilmem ne diye
ona göre 20+2 bugün
bak burda 21. hafta yazıyo
geçen randevu almak için aradığım hemşire de şey dedi
mesela 20+2 y se 20. haftadasındır
doktora her gidişimde benim bildiğimden bir hafta ileriyi söyleyerek konuşuyo
kafam allak bullak
bu gidişle 24. haftayı kaçırrım ben

Valla bilmiyorum. Ben belki yarın bir kaç parça alırım. çocum donsuz kalacak böyle giderse

Bende öyle olacağım kesin ya. Her gece doğuruyor sanırım artık.
ben de bir gece rüyamda kız doğuruyorum bi gece erkek
her gece bir doğum var ama kesin

Bu arada ben de hareketleri hissediyorum artık ama çok derinden narin narin ve çok az, hareket halindeysem hissetmiyorum bile, hareketleri anlamam için çaba göstermem lazım sakince hareketsiz oturup yatınca anca. 2. Çocuk olmasına rağmen 20.haftaya geldik, zaten daha 10 gündür falan net şekilde ara ara hissediyorum o da her gün değil.. Genelde çok daha erken hissedilir derler 2.de.. Bu da beni tedirgin ediyor acaba bi problem mi var da hareketleri çok ağır yavaş ve çok az diye düşünüyorum korkutuyor bu durum.. şöyle sert hareketler hissetmemiştim hiç , ilk Kez dün gece 4-5 kere net oldu hareket tekmeydi galiba yine de sert değildi.. Çok sevindim tabi ama inş öyle devam eder..
oğlumda baya belirgin ve sert olurdu bu zamanlarda durmazdı nerdeyse, çıktı geldi 4 buçuk senedir hala durmuyor o da ayrı da.. :)
Allah güzel haberler almayı nasip etsin inş herkese ama o yüzden korkuyla bekliyorum detaylı yı.

yok canım ben kızım da 24+ lara girdiğimde rapor almıştım atıyorum 24+5 günlük yazmıyo zaten 24 haftalık gebeliği vardır diye genel bişe yazıyo. ben bu sefer bayram bitimi pazartesi gideceğim mesela 24+6 olacağım bayram da açıkda olmayabilir veya memleketten gelmek zorunda kalmayım diye

bnm de öyle
inşallah kalkmaz
bizim dün bi öğretmen arkadaş okula dilekçesini verdi ve direkt ayrıldı o gün. ben dilekçenin cevabı beklenir diye düşünüyordum. bir de bizim ilçe 32 bitince tekrar başlamaya müsaade etmiyormuş direkt doğum iznini başlatıyorlar. bu kötü oldu sadece

adet tarihine göre bak canım bebeğin ilerden gitmesi önemsiz resmi işlerde

Ben de bakayım ayy çok güzelmiş maviş maviş, güzel günlerde kullanın

Bu yöntem doğuma giderken için aklıma yazdım.
Günlük ev dışına çıkarken bebekle çanta için sormuştum ama bu yöntemi beğendim. Nette hurclara vs koymuşlar ama pahalı yol gibi geliuor hep
çanta da sırt çantası kullandım normal. ayrı bir olayı yok hepsi pazarlama stratejisi. annem hediye aldı şu anki hamileliğim için. şu an kızım için kullanıyorum, aynı görevi görüyor benim sırt çantamla yani kendin bilirsin ama erzem bir şey değil bence.

Ay çok güzelmiş bu ya. Bende almasaydım kesin alırdım güle güle giy inşallah

Hahahah iyi olmuş ama burda hiç öyle bir muhabbet geçmedi. Bilmiyorum ki olur mu? Olmasın ya konuşuyoruz şurada işte güzelcenek
Biz 2020 Ocak anneleriyken grup kurduk. Hem burada yazmaya devam ettik hem orada. Çok güzel arkadaşlıklar kurduk. Grubumuzda hala yazışıyoruz her gün. O zaman yasak olduğunu bilmiyordum.Hepimiz topluca atıldık Kadınlar Kulübü'nden. Sonra af çıktı geri döndük bazılarımız.

Arkadaşlar, Carter da indirim var mi diye mağazaya girdim, bazı ürünlerde indirim mevcut. Ayrıca minycenter diye bir marka satıyorlar %100 pamuk ürünleri bayıldım. 2.urune %40 indirim var şu an.

Ektekileri aldım, indirimli fiyata ek 2.urun indirim ile aldım. İnternet sitesinde de var şu an indirim.

Eklentiler

• Screenshot_20220329-132148_Samsung Internet.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_20220329-132218_Samsung Internet.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…