- 2 Ağustos 2021
- 1.370
- 986
- 73
- 30
Merhaba canım nasılsınız? Benim kv geldi memleketten aşırı yoruluyorum
Ne iş yapıyorsunuz ben öğretmenim bayram sonrası çıkmak istiyorum 25.hafta da 1 temmuzda tam 32 haftalık oluyoruz en azından doğum öncesinden yememiş olurum diye düşünüyorum acaba bir sıkıntı olur muNen haftaya çikiyorum inşallah
Kız sen her bunu dediğinde 7 kilo almıs biri olarak kendimi kötü hissediyorum deme şöyleKorkma, zaten bebege gitmeyecekti 10 kg da alsan bugüne kadar. Ben de 2 kg aldım dikkat ede ede, keşke hic almamış olsaydımzaten ileriki haftalarda sen ne kadar dikkat edersen et Bebek kiloyu 30 40 gram gibi düşük.almayacagi için Bebek kilo alacak ve senin de kilon artacak doğası gereği. Stres yapma, vitaminlerin kullan, dengeli ilerlemende sorun yok bence. Doktoruna da teyitlesebilirisn cnm.
Canim miyom.olmasa da şu an bebeğin pozsiyon alması için zaten çok çok erken. Bebek icin hayirlisi naislsa oyle olsun, sezeryan veya normal, anneliginden bsey eksilmez. Yete rki bebek.iyi olsun, dogum.tipine takilma tercih imkanin.yoksa. kilo konusuna gelinxe Dikkat edebilirsin, ben senden fazla kilo ile hamile kaldım diye dikkat ediyorum cnm, 2 kg aldım. Geç yemek değil de kalorili mi besleniyorusn acaba? Diyetisyen desteği alabilirsin bu konuda. Veya liste konusunda yardımcı olabilirim istersen özelden.
Keske imkanım.olsa normal dogursam :) hep o filmlerdeki kabus doğum sahneleri yüzünden.bilincaltimiza kodlanmış korku. Hem normal hem de seseryan yaşamış.biri olarak.normal doğumdan.korkacak bsey yok saglik sorunu yoksa bebek.icin. dogum gerceklesene kadar cektigin agri yorucu, dogum.baslayinca gerceklesiyor hemen zaten, istesen de durduramazsın. Ve hayatına.10 gün içinde devam.ediyorusn
Sezeryanda 40 gün kesimin açısından çok zorlanmış ben. Rahime ulaşmak.icin 5 kat kesik.olusuyor, doğum değil.ameliyat sezeryan dediğin. Mecburum.sezeryan.olmaya ama imkanım.olsa normal isterdim :) neyse saglikla gelsinler de kutucuklar
Arkadaşlar 2 defa kustugum zaman kan da geldi o yuzden korkuyorumgaviscon içebilirsin, kana karışmıyor bebek için zararı yok. doktorum söylemişti, günde 4 kere içiyordum neredeyse
Her gittiğimde kilomu söylüyorum iyi diyor.dikkat et diyor. En azından ilk zamanlar çok almamaya calistim.insallahda ben çok almamda bebek kilo alır sadeceKorkma, zaten bebege gitmeyecekti 10 kg da alsan bugüne kadar. Ben de 2 kg aldım dikkat ede ede, keşke hic almamış olsaydımzaten ileriki haftalarda sen ne kadar dikkat edersen et Bebek kiloyu 30 40 gram gibi düşük.almayacagi için Bebek kilo alacak ve senin de kilon artacak doğası gereği. Stres yapma, vitaminlerin kullan, dengeli ilerlemende sorun yok bence. Doktoruna da teyitlesebilirisn cnm.
Canim miyom.olmasa da şu an bebeğin pozsiyon alması için zaten çok çok erken. Bebek icin hayirlisi naislsa oyle olsun, sezeryan veya normal, anneliginden bsey eksilmez. Yete rki bebek.iyi olsun, dogum.tipine takilma tercih imkanin.yoksa. kilo konusuna gelinxe Dikkat edebilirsin, ben senden fazla kilo ile hamile kaldım diye dikkat ediyorum cnm, 2 kg aldım. Geç yemek değil de kalorili mi besleniyorusn acaba? Diyetisyen desteği alabilirsin bu konuda. Veya liste konusunda yardımcı olabilirim istersen özelden.
Keske imkanım.olsa normal dogursam :) hep o filmlerdeki kabus doğum sahneleri yüzünden.bilincaltimiza kodlanmış korku. Hem normal hem de seseryan yaşamış.biri olarak.normal doğumdan.korkacak bsey yok saglik sorunu yoksa bebek.icin. dogum gerceklesene kadar cektigin agri yorucu, dogum.baslayinca gerceklesiyor hemen zaten, istesen de durduramazsın. Ve hayatına.10 gün içinde devam.ediyorusn
Sezeryanda 40 gün kesimin açısından çok zorlanmış ben. Rahime ulaşmak.icin 5 kat kesik.olusuyor, doğum değil.ameliyat sezeryan dediğin. Mecburum.sezeryan.olmaya ama imkanım.olsa normal isterdim :) neyse saglikla gelsinler de kutucuklar
Aynen kv varken bende yoruluyorum. Ev isindene olmasada yemek yap vsden.Merhaba canım nasılsınız? Benim kv geldi memleketten aşırı yoruluyorumsiz napyorsunuz
Yaaa çok güzel maşallahBugün detaylı ultrason randevum vardı. İyiki bir prinatologtan almışım çok memnun kaldım. Hiçbişey sormama gerek kalmadı. O kadar ayrıntılı incelediki 60dk boyunca tek tek anlattı. Mesane kasından beyin damarlarına kadar baştan aşağı inceledi. Herşey yolundaymış çok şükür 20+4 günlük 400gram 25cm çıktı oğlum
Burdakiler sadece tetanoz aşisi olman gerekiyor dedi herhangi bir aciklama yapmadiAy cidden ya öyle bı anlattı ki sağolsun olayım diye.
Canim 12+4te sana kesin cinsiyet söylemesi başli başina hata zaten cinsel organ 16. Haftaya kadar gelisiyor hele ki kizda daha temkinli olmak lazim erkek organi kuculmuyor sonuçta sağlıkli sihhatli olsunda gerisi boşSelam kızlar Dr' a gittim bugun 19+1 deyim 12+4 gitmiştim %80 kız demişti.Bir arkadaşım yönlendirmesiyle gitmiştim o doktora o arkadasım da O Dr'un tahminleri kesin çıkar merak etme dedi. Çünkü iki çocuğu var bir kız bir erkek ikisini de onda doğurdu başka arkadaşları da onda doğurdu. Arkadasımda böyle söyleyince ben dedim tamam kız olacak. Annemlere söyledik. Kendi annem çok kız istemişti hatta rüyasında gördü bende çok kız istedim Allah var. Annemle gittik kıyafetler aldık kışlık bile almıştık böyle tavşanlı pudralı peluş tatlış şeyler herkeslere söyledik kız olacak diye neyse bugün kontroldeyim işte Normal kontrolünü yaparken birden aahhh yaptı yemin ederim bir yerinde bir kötü şeysi var sandım. Noldu dedim bir yerinde bişisi mi var yok dedi Dr şu an bir pipi gördüm dedi. O an çok şaşırdım tepki veremedim. Eşim çok sevindi tabi ben üzüldüm ne yalan söyliyim. Üzüldüğüm için kendimi suçlu da hissediyorum. O kıyafetlere sarılıp hayaller kurmuştum belki ondan bu kadar üzüldüm en basından Dr bişi demeseydi bu kadar bağlanmazdım belki. Annem de çok büyük tepki verdi naparsan yap ben bişi yapmıycam dedi zaten Annem çocuk gibidir böyle tepki vereceğini biliyordum. Ama çok şükür ki çok sağlıklı hiç yerinde durmuyor geceleri bile kıpır kıpır Dr yandın dedi doğunca gece seni uyutmayacak dedi Umarım bunda da yanılır :)
vala bende kötü hissediyorumKız sen her bunu dediğinde 7 kilo almıs biri olarak kendimi kötü hissediyorum deme şöyle
Haklısın canım ya benim ilk hamileliğim tecrübesizliğime geldi ya da duygularıma yenildimCanim 12+4te sana kesin cinsiyet söylemesi başli başina hata zaten cinsel organ 16. Haftaya kadar gelisiyor hele ki kizda daha temkinli olmak lazim erkek organi kuculmuyor sonuçta sağlıkli sihhatli olsunda gerisi boş
Kız sen her bunu dediğinde 7 kilo almıs biri olarak kendimi kötü hissediyorum deme şöyle
Arkadaşlar 2 defa kustugum zaman kan da geldi o yuzden korkuyorum
Ama çok erken tahmin yapmış 12 . Hafta erkenSelam kızlar Dr' a gittim bugun 19+1 deyim 12+4 gitmiştim %80 kız demişti.Bir arkadaşım yönlendirmesiyle gitmiştim o doktora o arkadasım da O Dr'un tahminleri kesin çıkar merak etme dedi. Çünkü iki çocuğu var bir kız bir erkek ikisini de onda doğurdu başka arkadaşları da onda doğurdu. Arkadasımda böyle söyleyince ben dedim tamam kız olacak. Annemlere söyledik. Kendi annem çok kız istemişti hatta rüyasında gördü bende çok kız istedim Allah var. Annemle gittik kıyafetler aldık kışlık bile almıştık böyle tavşanlı pudralı peluş tatlış şeyler herkeslere söyledik kız olacak diye neyse bugün kontroldeyim işte Normal kontrolünü yaparken birden aahhh yaptı yemin ederim bir yerinde bir kötü şeysi var sandım. Noldu dedim bir yerinde bişisi mi var yok dedi Dr şu an bir pipi gördüm dedi. O an çok şaşırdım tepki veremedim. Eşim çok sevindi tabi ben üzüldüm ne yalan söyliyim. Üzüldüğüm için kendimi suçlu da hissediyorum. O kıyafetlere sarılıp hayaller kurmuştum belki ondan bu kadar üzüldüm en basından Dr bişi demeseydi bu kadar bağlanmazdım belki. Annem de çok büyük tepki verdi naparsan yap ben bişi yapmıycam dedi zaten Annem çocuk gibidir böyle tepki vereceğini biliyordum. Ama çok şükür ki çok sağlıklı hiç yerinde durmuyor geceleri bile kıpır kıpır Dr yandın dedi doğunca gece seni uyutmayacak dedi Umarım bunda da yanılır :)
Ahhh benm de çok hassaslaştıDislerim perisan etti beni o kadar berbat bi kaşıntı ki anlatamam diş etlerimi kürdanla yırtasım var o kadarda duzenli diş fircalamama ragmen birde kaniyor oyle boyle degil deli oldum kasintidan kac kürdan harcadim bilmiyorum nasil gecer bu .. arada bir oluyo boyle bi cozum bulamadm ben
Yıldım vallaAhhh benm de çok hassaslaştıçikolata filan yeyince bı sızlama oluyor fırçalarken de
Canım ben bu bebeğimin transferinden önce dış tedavimi yaptırdım öyle transfere gittim ona rağmen ilk haftalarda çok fazla ağrıyordu sisiyordu kanama olmuyordu sanki ağız nezlesi gibiydi çok kötüydü alkolsüz listerin ağız gargarası kullandım çok şükür Rabbime geçti dene istersenDislerim perisan etti beni o kadar berbat bi kaşıntı ki anlatamam diş etlerimi kürdanla yırtasım var o kadarda duzenli diş fircalamama ragmen birde kaniyor oyle boyle degil deli oldum kasintidan kac kürdan harcadim bilmiyorum nasil gecer bu .. arada bir oluyo boyle bi cozum bulamadm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?