2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kız sen her bunu dediğinde 7 kilo almıs biri olarak kendimi kötü hissediyorum deme şöyle

Bugün detaylı ultrason randevum vardı. İyiki bir prinatologtan almışım çok memnun kaldım. Hiçbişey sormama gerek kalmadı. O kadar ayrıntılı incelediki 60dk boyunca tek tek anlattı. Mesane kasından beyin damarlarına kadar baştan aşağı inceledi. Herşey yolundaymış çok şükür 20+4 günlük 400gram 25cm çıktı oğlum

Eklentiler

• 48445205-4A5E-43DA-8A30-220B9680F999.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 76
Her gittiğimde kilomu söylüyorum iyi diyor.dikkat et diyor. En azından ilk zamanlar çok almamaya calistim.insallahda ben çok almamda bebek kilo alır sadece

Dediğin gibi izlediğimiz filmlerin etkisi bu normal doğum korkusu.
Ameliyat biliyorum ama korkuyorum ister istemez.dedigin gibi hayırlı sağlıklı gelsinler de

Yaaa çok güzel maşallah

Selam kızlar Dr' a gittim bugun 19+1 deyim 12+4 gitmiştim %80 kız demişti.Bir arkadaşım yönlendirmesiyle gitmiştim o doktora o arkadasım da O Dr'un tahminleri kesin çıkar merak etme dedi. Çünkü iki çocuğu var bir kız bir erkek ikisini de onda doğurdu başka arkadaşları da onda doğurdu. Arkadasımda böyle söyleyince ben dedim tamam kız olacak. Annemlere söyledik. Kendi annem çok kız istemişti hatta rüyasında gördü bende çok kız istedim Allah var. Annemle gittik kıyafetler aldık kışlık bile almıştık böyle tavşanlı pudralı peluş tatlış şeyler herkeslere söyledik kız olacak diye neyse bugün kontroldeyim işte Normal kontrolünü yaparken birden aahhh yaptı yemin ederim bir yerinde bir kötü şeysi var sandım. Noldu dedim bir yerinde bişisi mi var yok dedi Dr şu an bir pipi gördüm dedi. O an çok şaşırdım tepki veremedim. Eşim çok sevindi tabi ben üzüldüm ne yalan söyliyim. Üzüldüğüm için kendimi suçlu da hissediyorum. O kıyafetlere sarılıp hayaller kurmuştum belki ondan bu kadar üzüldüm en basından Dr bişi demeseydi bu kadar bağlanmazdım belki. Annem de çok büyük tepki verdi naparsan yap ben bişi yapmıycam dedi zaten Annem çocuk gibidir böyle tepki vereceğini biliyordum. Ama çok şükür ki çok sağlıklı hiç yerinde durmuyor geceleri bile kıpır kıpır Dr yandın dedi doğunca gece seni uyutmayacak dedi Umarım bunda da yanılır :)

Canim 12+4te sana kesin cinsiyet söylemesi başli başina hata zaten cinsel organ 16. Haftaya kadar gelisiyor hele ki kizda daha temkinli olmak lazim erkek organi kuculmuyor sonuçta sağlıkli sihhatli olsunda gerisi boş

Kız sen her bunu dediğinde 7 kilo almıs biri olarak kendimi kötü hissediyorum deme şöyle
vala bende kötü hissediyorum 69.3 le başladım 73.6 yım şimdi her şeyi yiyorum kötü şeyleri bile kola 3 beyazlar falan Dr kesin olarak yasakladı ama ben randevu çıkışında bile direk hamburgerciye gidiyorum Halbuki kızartma patates falan yemezdim yani dikkat ederdim hamilelikten önce iştahım falan da yok 9 dan sonra yemiyorum yememeye çalışıyorum tek yaptığım odur yani herhalde yasaklı şeyler daha ilgimi çekiyor. Dr da asıl bu aydan sonra istahın açılacak dedi her ay 1-1.5 kilo en fazla al dedi. Acımasız Dr son ay ben hastalarımı son ay günde 3 saat yürütüyorum. Nasıl yürüyecem bilmem şuan bir saat ayakta kalayım kalçam uyluk kemiklerim belim kırılıyorsanki yatakta dönemiyorum. Umarım çok kilo almam almayız eşimde hiç sevmez o da tetikte bekliyor. Ben seni yürütücem merak etme diyor İnşallah almayız hanımlar daha dikkatli olalım en azından akşam yemeyelim

Canim 12+4te sana kesin cinsiyet söylemesi başli başina hata zaten cinsel organ 16. Haftaya kadar gelisiyor hele ki kizda daha temkinli olmak lazim erkek organi kuculmuyor sonuçta sağlıkli sihhatli olsunda gerisi boş
Haklısın canım ya benim ilk hamileliğim tecrübesizliğime geldi ya da duygularıma yenildim

Rabbim hepimize bebişlerimize sağlıklı sıhhatli huzurlu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin.

Ah bebem.moral.bozma sakın, sadece gebelik şekerine dönüşmesin diye dikkat et yeter. Ben senin gibi 50 60 kilo ile hamile kalmadım ne yazık ki. İnsulin direndim var, kilo da olunca mecbur dikkat ettim ki, ileride gebelik şekeri yaşayıp pişman olmayayım.diye. istersen besleyici hamilelik diyeti paylaşabilirim özelden. Doktoruna da danisirsin uygunluğunu.

Arkadaşlar 2 defa kustugum zaman kan da geldi o yuzden korkuyorum

Canim stres olma ama doktora da danis. Ben alerjigim her burnum aktığında ip gibi kan lekesi var., normal diyor doktor akmadığı surece

Dislerim perisan etti beni o kadar berbat bi kaşıntı ki anlatamam diş etlerimi kürdanla yırtasım var o kadarda duzenli diş fircalamama ragmen birde kaniyor oyle boyle degil deli oldum kasintidan kac kürdan harcadim bilmiyorum nasil gecer bu .. arada bir oluyo boyle bi cozum bulamadm ben

Ama çok erken tahmin yapmış 12 . Hafta erken benim doktor 2 dir pipi dememize rağmen 3. De geçtiğimiz ay net olarak söyledi

Ahhh benm de çok hassaslaştı çikolata filan yeyince bı sızlama oluyor fırçalarken de

Canım ben bu bebeğimin transferinden önce dış tedavimi yaptırdım öyle transfere gittim ona rağmen ilk haftalarda çok fazla ağrıyordu sisiyordu kanama olmuyordu sanki ağız nezlesi gibiydi çok kötüydü alkolsüz listerin ağız gargarası kullandım çok şükür Rabbime geçti dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…