2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ama çok erken tahmin yapmış 12 . Hafta erken benim doktor 2 dir pipi dememize rağmen 3. De geçtiğimiz ay net olarak söyledi
aynen çok erken yaptı bende inandım hemen inanmak istedim herhalde hemen en küçük erkek kardeşimle 14 yaş var aramızda ben ikinci annesiydim hala da öyle erkeklere alışığım Rabbim nasip etti çok şükür inşallah ikinciye Rabbim isteyen herkese versin

benimde acayip diş kanaması oluyor. Devlette diş hekimine gitmiştim bir ay önce bir şey yapamam dedi hamilesin hormonları yapıyor dedi masaj yaparak sürekli fırçala dedi yani diş etlerin üzerinde yuvarlak dairelerle yap dedi işte ama sorun çözülmedi hala devam ediyor. Fırçalama anlık rahatlama sağlıyor

Bende dis tedavimi olmustum ya bi sorunum yoktu dedigin gibi sisiyo kaniyo agri sizi yok ama kasiniyo sanki dis cikariyorum cekic alip vurasim geldi ozellikle sol taraf altli üstlü

Valla ben oksamadim deli gibi bastira bastira fircaladim baya haz aldim o kasindi ben kasidim ... kacınılmazsa zevk almaya bakiyorum bende napim elimden gelen bisey yok yarim saatlik bisey sigara krizinden biraz uzun ama geciyo sükür ufak capli bi sinir krizinden sonra rahatladim kasintisi bitti

Ben memurum öğretmenlerde durum nasıl bilmiyorum maalesef

Kızlaar ellerim ve ayaklarım acaip yanıyo bu durumla karşılaşan var mı aranızda normal mi
Her zaman olmuyorsa sadece bir günlüğüne mahsus olduysa ağır bir yemek yemiş olabilirsiniz sade soda için biraz egzersiz birazda yürüyüş yapın yediğinize dikkat edin eğer her zaman oluyorsa o zaman da açlık ve tokluk şekerinize baktırın benim şekerim yükseldiği zaman oluyor ellerim ve ayaklarım yanardı

Grupcak görümcene kurulduk hepimiz Ne görümceymiş arkadaş. Böyle tiplerin hedefi huzursuz etmek. Çözüm huzursuz olmuyormuş gibi davranmak. Sen onu hiç kale alma bence. Öyle daha çok sinir olur sonra da uğraşmayı bırakır.

Doktorun görümcene göstermen için verdiği ultrason görüntüsü efsane ama
A avozge sağolsun baya yol göstermiş. Hakkını yedirme sakın. Pis fırsatçı, nasıl sinir olurum böyle bir tek kendini akıllı geri kalan herkes salak sanan tiplere

Hey Allahım ne görümceler var Kafayı yemiş.

Bende dis tedavimi olmustum ya bi sorunum yoktu dedigin gibi sisiyo kaniyo agri sizi yok ama kasiniyo sanki dis cikariyorum cekic alip vurasim geldi ozellikle sol taraf altli üstlü
Kızımda hiç böyle olmadı canım sanki bu bebekte hissettim onlemimi baştan alayım dedim hiç etkili olmadı kalsiyumu hemogramimla birlikte sömürdü bu haftalarda ilaç kullanmama rağmen ferritinim çok düştü kızımda ilaç kullanmadan 32.haftada düşmüştü yine de sağlıkla gelsinler minnaklar arkadaşlarımın bütün disleri çürüdü ve döküldü biz yinede şükredelim

Hepinize cok tesekkur ederim cok sagolun randevumuz 11 nisanda o zamana kadar bekliyicem mecbur ama dun aksam sadece arada mide yanmasi oldu kusma olmadi sukur bakalim bugunde iyi olur insallah bu arada bende guatir çıkmıştı ac karnina guatir ilacı iciyorum o ilac mideme zarar vermis olabilirmi ama ilac 25 mg yani yeni cikanlar icin ilac iste randevu falanda gec alininca gidemedim bi türlü normalde 2 hafta sonra kontrolun var dedi doktor ama biz randevu gunumuzde gittik doktorlar grevdeydi yeniden randevu almaniz lazim dediler 5 6 gun belkide bir hafta randevu almaya calistik 182 den randevu yoktu en somunda aldik sukur bakalim artik reflüde olabilirmi dedi gorumcem ama bilmiyorum sen kustugun zaman zorlamissan k3ndini belki o yuzden kan gelmistir dedi bakalim hayirlisiyla bi randevu gunumuz gelse

Bu arada kizlar bende ogrwnirsem cinsiyetini insallah paylasirim burdan insallah randevu gunumuzde 6 aylik olucam artik diger cocuklarimda 2 kizimdada boyle birsey basima gelmedi hic artik herkes dogumda ogrenirsjn supriz olucak diyorbu arada kizlar gorumcem bebek büyüdüğü icin zor gorunur cinsiyet belki dedi kilo falanda aliyor hareketli oluyor diye artik ogrenmek iatiyorum ama ben ☺

Daha kötü olmaz inşallah ama olursa da acile git mutlaka, ihmale gelmez, mecbur bakarlar.Ne olduğunu bilmiyoruz, önlem almakta fayda var. Yeteri kadar su içiyor olabilir misin?

Midede kan sorunu yaşamadım ama gebelik başından beri reflum o kadar kötü ki ilk günden beri, mide asiti boğazıma çıktığında kronik öksürüğü döndü. Ama kan yok bende kesinlikle. Öksürmeden boğazımdan asit gitmiyor sanki. Gebelik uzuuuuun ve meşakkatli yolculuk annesi :)

Günaydın kızlar hepsiburada da babyturco 2. 1tl kampanyası başlamış. Almak isteyenlere bilgi olsun baya güzel bir fiyata denk geliyor. Bende alacağım ama 320 adet newborn çok mu fazla olur? 1 paket newborn(160) 1 paket mini(160) mi alsam?

Canım bende de aynı durum söz konusu kustuğum zaman bazen kan geliyor dün gece kustum biraz zorlandım kusarken kan geldi yine doktora sormuştum daha önceden neden diye bakmıştı boğaz hassas ve öğürürken tahriş oluyor ondan dolayı dedi. Ama sen doktoruna gidince mutlaka sor bir baksın o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…