- 27 Kasım 2021
- 375
- 517
- 23
- 35
aynen çok erken yaptı bende inandım hemen inanmak istedim herhalde hemenAma çok erken tahmin yapmış 12 . Hafta erkenbenim doktor 2 dir pipi dememize rağmen 3. De geçtiğimiz ay net olarak söyledi
benimde acayip diş kanaması oluyor. Devlette diş hekimine gitmiştim bir ay önce bir şey yapamam dedi hamilesin hormonları yapıyor dedi masaj yaparak sürekli fırçala dedi yani diş etlerin üzerinde yuvarlak dairelerle yap dedi işte ama sorun çözülmedi hala devam ediyor. Fırçalama anlık rahatlama sağlıyorDislerim perisan etti beni o kadar berbat bi kaşıntı ki anlatamam diş etlerimi kürdanla yırtasım var o kadarda duzenli diş fircalamama ragmen birde kaniyor oyle boyle degil deli oldum kasintidan kac kürdan harcadim bilmiyorum nasil gecer bu .. arada bir oluyo boyle bi cozum bulamadm ben
Bende dis tedavimi olmustum ya bi sorunum yoktu dedigin gibi sisiyo kaniyo agri sizi yok ama kasiniyo sanki dis cikariyorumCanım ben bu bebeğimin transferinden önce dış tedavimi yaptırdım öyle transfere gittim ona rağmen ilk haftalarda çok fazla ağrıyordu sisiyordu kanama olmuyordu sanki ağız nezlesi gibiydi çok kötüydü alkolsüz listerin ağız gargarası kullandım çok şükür Rabbime geçti dene istersen
Valla ben oksamadim deli gibi bastira bastira fircaladim baya haz aldim o kasindi ben kasidimbenimde acayip diş kanaması oluyor. Devlette diş hekimine gitmiştim bir ay önce bir şey yapamam dedi hamilesin hormonları yapıyor dedi masaj yaparak sürekli fırçala dedi yani diş etlerin üzerinde yuvarlak dairelerle yap dedi işte ama sorun çözülmedi hala devam ediyor. Fırçalama anlık rahatlama sağlıyor
Ben memurum öğretmenlerde durum nasıl bilmiyorum maalesefNe iş yapıyorsunuz ben öğretmenim bayram sonrası çıkmak istiyorum 25.hafta da 1 temmuzda tam 32 haftalık oluyoruz en azından doğum öncesinden yememiş olurum diye düşünüyorum acaba bir sıkıntı olur mu
Her zaman olmuyorsa sadece bir günlüğüne mahsus olduysa ağır bir yemek yemiş olabilirsiniz sade soda için biraz egzersiz birazda yürüyüş yapın yediğinize dikkat edin eğer her zaman oluyorsa o zaman da açlık ve tokluk şekerinize baktırın benim şekerim yükseldiği zaman oluyor ellerim ve ayaklarım yanardıKızlaar ellerim ve ayaklarım acaip yanıyo bu durumla karşılaşan var mı aranızda normal mi
Grupcak görümcene kurulduk hepimizSelam kizlar biz geldik oğluşumla .. ultrasonda yine onde ciktik 21 haftaliksin dedi ama burda ultrason yok hemen yaptir gunun geldi zamanin gecmesin dedi ekrana sigmiyormus paşam pek biseyine bakmadi .. cinsiyet konusu acildi soyledim kordon diyo gorumcem hocam ama ben size guveniyorum dedim yine bakti ve kizdi1 ay sonra gelir size hocam yuzune yuzune kiziverin dedim neyse .. orucu soyledim bebege hic bir etkisi yok kendini iyi hissedersen tut yoksa tutma zorlamaya gerk yok deneyebilirsin dedi .. gorumceme gostermemi istedi
A avozge sağolsun baya yol göstermiş. Hakkını yedirme sakın. Pis fırsatçı, nasıl sinir olurum böyle bir tek kendini akıllı geri kalan herkes salak sanan tiplereKizlarbbaşıma ne geldiğine inanamazsınız, dün kurum sahibi yanina cağırdı özel bir Anadolu lisesinde öğretmen olarak görev yapıyorum. ve bana
Bu aldığım hastalik Raporlarindan kaynaklı ki toplam 13 gündü gebe kaldığımdan beri, okulu. Zor. Duruma düşürdüğüm için sıkıntıya soktuğum için bunlardan kaynaklı okulda olduğum surede de performans düşüklüğü yaşadığım için işten cikarabilecegini veli ve öğrencinun benden şikayetçi olduğunu gerekçe gostererek(yani yalan dolanla) bunu yapmak istemediğini ve fedakarlık ederek beni eve gönderip. Maaşımı yarıya indirip. Sigortami tam Yatırmayı teklif etti, doğum iznim temmuzda başlıyor
Hey Allahım ne görümceler varSelam kizlar biz geldik oğluşumla .. ultrasonda yine onde ciktik 21 haftaliksin dedi ama burda ultrason yok hemen yaptir gunun geldi zamanin gecmesin dedi ekrana sigmiyormus paşam pek biseyine bakmadi .. cinsiyet konusu acildi soyledim kordon diyo gorumcem hocam ama ben size guveniyorum dedim yine bakti ve kizdi1 ay sonra gelir size hocam yuzune yuzune kiziverin dedim neyse .. orucu soyledim bebege hic bir etkisi yok kendini iyi hissedersen tut yoksa tutma zorlamaya gerk yok deneyebilirsin dedi .. gorumceme gostermemi istedi
Kızımda hiç böyle olmadı canım sanki bu bebekte hissettim onlemimi baştan alayım dedim hiç etkili olmadı kalsiyumu hemogramimla birlikte sömürdüBende dis tedavimi olmustum ya bi sorunum yoktu dedigin gibi sisiyo kaniyo agri sizi yok ama kasiniyo sanki dis cikariyorumcekic alip vurasim geldi ozellikle sol taraf altli üstlü
Hepinize cok tesekkur ederim cok sagolun randevumuz 11 nisanda o zamana kadar bekliyicem mecbur ama dun aksam sadece arada mide yanmasi oldu kusma olmadi sukur bakalim bugunde iyi olur insallah bu arada bende guatir çıkmıştı ac karnina guatir ilacı iciyorum o ilac mideme zarar vermis olabilirmi ama ilac 25 mg yani yeni cikanlar icin ilac iste randevu falanda gec alininca gidemedim bi türlü normalde 2 hafta sonra kontrolun var dedi doktor ama biz randevu gunumuzde gittik doktorlar grevdeydi yeniden randevu almaniz lazim dediler 5 6 gun belkide bir hafta randevu almaya calistik 182 den randevu yoktu en somunda aldik sukur bakalim artik reflüde olabilirmi dedi gorumcem ama bilmiyorum sen kustugun zaman zorlamissan k3ndini belki o yuzden kan gelmistir dedi bakalim hayirlisiyla bi randevu gunumuz gelseAh bebem.moral.bozma sakın, sadece gebelik şekerine dönüşmesin diye dikkat et yeter. Ben senin gibi 50 60 kilo ile hamile kalmadım ne yazık ki. İnsulin direndim var, kilo da olunca mecbur dikkat ettim ki, ileride gebelik şekeri yaşayıp pişman olmayayım.diye. istersen besleyici hamilelik diyeti paylaşabilirim özelden. Doktoruna da danisirsin uygunluğunu.
Canim stres olma ama doktora da danis. Ben alerjigim her burnum aktığında ip gibi kan lekesi var., normal diyor doktor akmadığı surece
Kalkmadı cnm bizim müdürlükten bir arkadaş geçen hafta çıktı izneKızlar günaydın. 24 haftalık idari izin kaldırıldımı bilginiz varmı
Hepinize cok tesekkur ederim cok sagolun randevumuz 11 nisanda o zamana kadar bekliyicem mecbur ama dun aksam sadece arada mide yanmasi oldu kusma olmadi sukur bakalim bugunde iyi olur insallah bu arada bende guatir çıkmıştı ac karnina guatir ilacı iciyorum o ilac mideme zarar vermis olabilirmi ama ilac 25 mg yani yeni cikanlar icin ilac iste randevu falanda gec alininca gidemedim bi türlü normalde 2 hafta sonra kontrolun var dedi doktor ama biz randevu gunumuzde gittik doktorlar grevdeydi yeniden randevu almaniz lazim dediler 5 6 gun belkide bir hafta randevu almaya calistik 182 den randevu yoktu en somunda aldik sukur bakalim artik reflüde olabilirmi dedi gorumcem ama bilmiyorum sen kustugun zaman zorlamissan k3ndini belki o yuzden kan gelmistir dedi bakalim hayirlisiyla bi randevu gunumuz gelse
Benim arkadaşımda ayrıldı. Yeni gelmiş yazı. Yaza yasaklar kısıtlamalar kalkıyormuşKalkmadı cnm bizim müdürlükten bir arkadaş geçen hafta çıktı izne
Günaydın canım ben idareye sordum kaldırılmadı covid devam ettiği sürece devam eder dedi. Bende ayrılacağım haftaya inşallahKızlar günaydın. 24 haftalık idari izin kaldırıldımı bilginiz varmı
Bilmiyorum cnm bizim kuruma bir yazı gelmedi umarım kalkmaz ya az kaldı benimdeBenim arkadaşımda ayrıldı. Yeni gelmiş yazı. Yaza yasaklar kısıtlamalar kalkıyormuş
Canım bende de aynı durum söz konusu kustuğum zaman bazen kan geliyor dün gece kustum biraz zorlandım kusarken kan geldi yine doktora sormuştum daha önceden neden diye bakmıştı boğaz hassas ve öğürürken tahriş oluyor ondan dolayı dedi. Ama sen doktoruna gidince mutlaka sor bir baksın o daHepinize cok tesekkur ederim cok sagolun randevumuz 11 nisanda o zamana kadar bekliyicem mecbur ama dun aksam sadece arada mide yanmasi oldu kusma olmadi sukur bakalim bugunde iyi olur insallah bu arada bende guatir çıkmıştı ac karnina guatir ilacı iciyorum o ilac mideme zarar vermis olabilirmi ama ilac 25 mg yani yeni cikanlar icin ilac iste randevu falanda gec alininca gidemedim bi türlü normalde 2 hafta sonra kontrolun var dedi doktor ama biz randevu gunumuzde gittik doktorlar grevdeydi yeniden randevu almaniz lazim dediler 5 6 gun belkide bir hafta randevu almaya calistik 182 den randevu yoktu en somunda aldik sukur bakalim artik reflüde olabilirmi dedi gorumcem ama bilmiyorum sen kustugun zaman zorlamissan k3ndini belki o yuzden kan gelmistir dedi bakalim hayirlisiyla bi randevu gunumuz gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?