- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Simdi cinsiyet meselesini astik sükür onemsemiyorum hastaneye taktik .. kadindan önce ben 2 cocugun anne karnindaki muanesini hep burdaki hastanede yaptim butun testlerini vs sen daha surda 3 senedir biliyosun 1 cocukla biliyosun doktorum ayrintili ultrason burda yok 2 hastane soyledi orda yaptir al gel sonucunu dedi bende bunu soyledim basladi orda vardi ben yaptirdim orda vardi demeye mal mal bakiyorum suratina ben yalan mi soyluyorum abla dedim artik sen 1 bebe dogurdun ben 2 dedim nerde ne var herseyi biliyorum adam ugras olsun diye mi gonderiyo inanmiyosan git sor ben zora dustum senin daha gunun var diye soyledim erkenden al randevunu gec kalma diye pisman ettin dedim artik o kdar sinir oldum ki anlatamam sinirimdan aglicaktim nerdeyse su cok bilmislik yapan insanlardan igreniyorum.. kadin taktigina takiyo benide sinir hastasi ediyo.. gitsin ugrassin banane ne hali varsa gorsun..Grupcak görümcene kurulduk hepimizNe görümceymiş arkadaş. Böyle tiplerin hedefi huzursuz etmek. Çözüm huzursuz olmuyormuş gibi davranmak. Sen onu hiç kale alma bence. Öyle daha çok sinir olur sonra da uğraşmayı bırakır.
Doktorun görümcene göstermen için verdiği ultrason görüntüsü efsane ama
@avozge sağolsun baya yol göstermiş. Hakkını yedirme sakın. Pis fırsatçı, nasıl sinir olurum böyle bir tek kendini akıllı geri kalan herkes salak sanan tiplere
Olur kuzum kendimce diyet yapnaya calısıyorum birkaç gün dayanıp bi gün mola versemdeAh bebem.moral.bozma sakın, sadece gebelik şekerine dönüşmesin diye dikkat et yeter. Ben senin gibi 50 60 kilo ile hamile kalmadım ne yazık ki. İnsulin direndim var, kilo da olunca mecbur dikkat ettim ki, ileride gebelik şekeri yaşayıp pişman olmayayım.diye. istersen besleyici hamilelik diyeti paylaşabilirim özelden. Doktoruna da danisirsin uygunluğunu.
Canim stres olma ama doktora da danis. Ben alerjigim her burnum aktığında ip gibi kan lekesi var., normal diyor doktor akmadığı surece
Kurban olsun bide hala olacak neleri dusunyo yine gostermem yine onemsemem artik aklima oyle seyler gelmeye basladi ki oglumun kiyafetlerinden malzemelerinden hep vermisim yeni yeni actikca goruyorum eksiklerimi .. heralde kendide erkek istiyo dun oturuyoruz iste bu sefer hic orali olmadim cinsiyet konusunda erkek yada kiz bile demedim kendi bi kac parca erkek kiyafeti ayirmis hala belli olsunda veririm sana diyo bende benim ihtiyacim yok abla sen kendi bebenin cinsiyetini ogren ona ayir benimki belli ben alirim ogluma dedim abisininkilerde var bi dolap dolusu gerek yok dedimHey Allahım ne görümceler varKafayı yemiş.
Benim kan degerlerim cok guzel sükür illaki olacak artik dayanicaz valla benim 6 sene gecti aradan hic bisey hatirlamiyorum ki ne oluyodu ne bitiyodu neyse az kaldi yariladik iyice kucagimiza alinca biseyimiz kalmaz turp gibi oluruz ilk aylar zor amaKızımda hiç böyle olmadı canım sanki bu bebekte hissettim onlemimi baştan alayım dedim hiç etkili olmadı kalsiyumu hemogramimla birlikte sömürdübu haftalarda ilaç kullanmama rağmen ferritinim çok düştü kızımda ilaç kullanmadan 32.haftada düşmüştü yine de sağlıkla gelsinler minnaklar arkadaşlarımın bütün disleri çürüdü ve döküldü biz yinede şükredelim
Hay görümceneBu arada kizlar bende ogrwnirsem cinsiyetini insallah paylasirim burdan insallah randevu gunumuzde 6 aylik olucam artik diger cocuklarimda 2 kizimdada boyle birsey basima gelmedi hic artik herkes dogumda ogrenirsjn supriz olucak diyorbu arada kizlar gorumcem bebek büyüdüğü icin zor gorunur cinsiyet belki dedi kilo falanda aliyor hareketli oluyor diye artik ogrenmek iatiyorum ama ben ☺
Muhakkak sorucam canımCanım bende de aynı durum söz konusu kustuğum zaman bazen kan geliyor dün gece kustum biraz zorlandım kusarken kan geldi yine doktora sormuştum daha önceden neden diye bakmıştı boğaz hassas ve öğürürken tahriş oluyor ondan dolayı dedi. Ama sen doktoruna gidince mutlaka sor bir baksın o da
Aynen oyle su da fazla icemiyorum canimDaha kötü olmaz inşallah ama olursa da acile git mutlaka, ihmale gelmez, mecbur bakarlar.Ne olduğunu bilmiyoruz, önlem almakta fayda var. Yeteri kadar su içiyor olabilir misin?
Midede kan sorunu yaşamadım ama gebelik başından beri reflum o kadar kötü ki ilk günden beri, mide asiti boğazıma çıktığında kronik öksürüğü döndü. Ama kan yok bende kesinlikle. Öksürmeden boğazımdan asit gitmiyor sanki. Gebelik uzuuuuun ve meşakkatli yolculuk annesi :)
Oglunuzda belirtiler nasildi acaba mide bulantisi falan birde arada da olsa yaniniz agriyormuyduHay görümceneilk oglumu 6 aylikken ogrendim
Günaydın kızlar hepsiburada da babyturco 2. 1tl kampanyası başlamış. Almak isteyenlere bilgi olsun baya güzel bir fiyata denk geliyor. Bende alacağım ama 320 adet newborn çok mu fazla olur? 1 paket newborn(160) 1 paket mini(160) mi al
160 lı paket 234 tl. Ama 2 paket alınca 320 adet 235 tl oluyor. Daha uyguna bulunabileceğini sanmıyorum. Geçen ay daha ucuzdu tabi.Ne kadar olmus acaba canim ya fiyat 2 . 1 tl denk geliyor ama fiyatıda yuksek oluyor genelde
Detayli ultrasonda kesin gorunurBu arada kizlar bende ogrwnirsem cinsiyetini insallah paylasirim burdan insallah randevu gunumuzde 6 aylik olucam artik diger cocuklarimda 2 kizimdada boyle birsey basima gelmedi hic artik herkes dogumda ogrenirsjn supriz olucak diyorbu arada kizlar gorumcem bebek büyüdüğü icin zor gorunur cinsiyet belki dedi kilo falanda aliyor hareketli oluyor diye artik ogrenmek iatiyorum ama ben ☺
Ben oglumda doguma kadar istirfa ettim tatli yiyemedim yanlarim bostu gobekte sivri duruyodu popomda hic yoktu 30 kilo almama ragmen cildim pek guzeldi bende olanlar kimisinde farkli oluyor simdiki bebegimde erkek abisindekileri ayni yasiyorum kusmam bitti prilam saolsun yoksa gerisi ayni hep .. yaniniz agrima derken onu anlamdim canimOglunuzda belirtiler nasildi acaba mide bulantisi falan birde arada da olsa yaniniz agriyormuydu
Su farkettirir ama, yetersiz şu içmek Dehidratasyona sebep olur, onun da yan etkileri var. Bugün biraz bardak sayarak şu içmeyi dener misin?Aynen oyle su da fazla icemiyorum canim
Deniyicem ne kadar içtiğimi yada icebildigimi diyeyim soylerimSu farkettirir ama, yetersiz şu içmek Dehidratasyona sebep olur, onun da yan etkileri var. Bugün biraz bardak sayarak şu içmeyi dener misin?
Yan derken böbrek olan yer ama tam ora agrimiyor sanki biraz daha sırta dogru taraf agriyor gibiBen oglumda doguma kadar istirfa ettim tatli yiyemedim yanlarim bostu gobekte sivri duruyodu popomda hic yoktu 30 kilo almama ragmen cildim pek guzeldi bende olanlar kimisinde farkli oluyor simdiki bebegimde erkek abisindekileri ayni yasiyorum kusmam bitti prilam saolsun yoksa gerisi ayni hep .. yaniniz agrima derken onu anlamdim canim
Tesekkur ederimDetayli ultrasonda kesin gorunur
Anladim uygun mus 320 adet 235tl ALLAH yardimcimiz olsun rabbim herkese alım gücü versin hersey cok pahalı artik160 lı paket 234 tl. Ama 2 paket alınca 320 adet 235 tl oluyor. Daha uyguna bulunabileceğini sanmıyorum. Geçen ay daha ucuzdu tabi.
Aynen öyle amin inşallahAnladim uygun mus 320 adet 235tl ALLAH yardimcimiz olsun rabbim herkese alım gücü versin hersey cok pahalı artik
Evet bobrek bel sirt agrim cok oldu idrar vermistim hatta enfeksiyon mu var diye temiz cikmistiYan derken böbrek olan yer ama tam ora agrimiyor sanki biraz daha sırta dogru taraf agriyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?