2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Simdi cinsiyet meselesini astik sükür onemsemiyorum hastaneye taktik .. kadindan önce ben 2 cocugun anne karnindaki muanesini hep burdaki hastanede yaptim butun testlerini vs sen daha surda 3 senedir biliyosun 1 cocukla biliyosun doktorum ayrintili ultrason burda yok 2 hastane soyledi orda yaptir al gel sonucunu dedi bende bunu soyledim basladi orda vardi ben yaptirdim orda vardi demeye mal mal bakiyorum suratina ben yalan mi soyluyorum abla dedim artik sen 1 bebe dogurdun ben 2 dedim nerde ne var herseyi biliyorum adam ugras olsun diye mi gonderiyo inanmiyosan git sor ben zora dustum senin daha gunun var diye soyledim erkenden al randevunu gec kalma diye pisman ettin dedim artik o kdar sinir oldum ki anlatamam sinirimdan aglicaktim nerdeyse su cok bilmislik yapan insanlardan igreniyorum.. kadin taktigina takiyo benide sinir hastasi ediyo.. gitsin ugrassin banane ne hali varsa gorsun..

Son düzenleme:
Olur kuzum kendimce diyet yapnaya calısıyorum birkaç gün dayanıp bi gün mola versemde

Hey Allahım ne görümceler var Kafayı yemiş.
Kurban olsun bide hala olacak neleri dusunyo yine gostermem yine onemsemem artik aklima oyle seyler gelmeye basladi ki oglumun kiyafetlerinden malzemelerinden hep vermisim yeni yeni actikca goruyorum eksiklerimi .. heralde kendide erkek istiyo dun oturuyoruz iste bu sefer hic orali olmadim cinsiyet konusunda erkek yada kiz bile demedim kendi bi kac parca erkek kiyafeti ayirmis hala belli olsunda veririm sana diyo bende benim ihtiyacim yok abla sen kendi bebenin cinsiyetini ogren ona ayir benimki belli ben alirim ogluma dedim abisininkilerde var bi dolap dolusu gerek yok dedim

Benim kan degerlerim cok guzel sükür illaki olacak artik dayanicaz valla benim 6 sene gecti aradan hic bisey hatirlamiyorum ki ne oluyodu ne bitiyodu neyse az kaldi yariladik iyice kucagimiza alinca biseyimiz kalmaz turp gibi oluruz ilk aylar zor ama

Hay görümcene ilk oglumu 6 aylikken ogrendim

Muhakkak sorucam canım

Aynen oyle su da fazla icemiyorum canim

Ne kadar olmus acaba canim ya fiyat 2 . 1 tl denk geliyor ama fiyatıda yuksek oluyor genelde

Detayli ultrasonda kesin gorunur

Oglunuzda belirtiler nasildi acaba mide bulantisi falan birde arada da olsa yaniniz agriyormuydu
Ben oglumda doguma kadar istirfa ettim tatli yiyemedim yanlarim bostu gobekte sivri duruyodu popomda hic yoktu 30 kilo almama ragmen cildim pek guzeldi bende olanlar kimisinde farkli oluyor simdiki bebegimde erkek abisindekileri ayni yasiyorum kusmam bitti prilam saolsun yoksa gerisi ayni hep .. yaniniz agrima derken onu anlamdim canim

Yan derken böbrek olan yer ama tam ora agrimiyor sanki biraz daha sırta dogru taraf agriyor gibi

Kızlarr günaydınnn tetenoz aşımı oldum sağlık ocağında kalbinide dinledik pıt pıt kalbini yediğğim bugün 20 haftalık olduk çok şükür sabah bide bime gittim kimler gitti bime çok lazım olurmu bilmem ama gözüm şu ana kucağında kaldı 6 aya kadar yatabiliyomuş zaten pahalısına gerek yok dedim aldım

Eklentiler

• 19AA9F5C-FE45-4040-9DDD-D8021A5A6710.webp
    151,8 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…