Çok güzelmiş cnm güle güle sağlıkla kullansın minnakKızlarr günaydınnntetenoz aşımı oldum sağlık ocağında kalbinide dinledik pıt pıt kalbini yediğğim bugün 20 haftalık olduk çok şükür sabah bide bime gittim kimler gitti bime çok lazım olurmu bilmem ama gözüm şu ana kucağında kaldı 6 aya kadar yatabiliyomuş zaten pahalısına gerek yok dedim aldım
Bimden 200e aldım valla canım aynısı e bebekde vardı 500 istiyolar hiç gerek yok yakınında bim varsa bi koşu git bak velki vardır daha arka yaslanma süngeri felan kaliteli sağlam fazla bi beklentim yok diğer elektiriklilerden düşünüyordum sonra ne gerek var dedim kendi kendimeÇok güzelmiş cnm güle güle sağlıkla kullansın minnakbende alıcam bu ana kucaklarından arkadaşım baya tavsiye etti çok işime yaradı diye, nerden ne kadara aldında cnm ben internette baktımda 500 tl ye br tane beğendim ama emin olamadım
Öğle arası bir bakayım cnm, eşimde otomatik olanlardan istiyor onlarda 1500 tl falan bana da çok gereksiz geldi o kadar para vermekBimden 200e aldım valla canım aynısı e bebekde vardı 500 istiyolar hiç gerek yok yakınında bim varsa bi koşu git bak velki vardır daha arka yaslanma süngeri felan kaliteli sağlam fazla bi beklentim yok diğer elektiriklilerden düşünüyordum sonra ne gerek var dedim kendi kendime
Valla banada gereksiz geldi canım onada 6 aya kadar binecek bunada ha tabi o otomatik sallıyor ediyor ama ben pek ihtiyaç duyacağımı zannetmedimÖğle arası bir bakayım cnm, eşimde otomatik olanlardan istiyor onlarda 1500 tl falan bana da çok gereksiz geldi o kadar para vermek
Aynen cnm zaten hareketli bir bebek olursa kendi kendini sallıyomuş bazı modellerde, ayaklarını çırptıkça sallanıyor demişti arkadaşımValla banada gereksiz geldi canım onada 6 aya kadar binecek bunada ha tabi o otomatik sallıyor ediyor ama ben pek ihtiyaç duyacağımı zannetmedim
Evet rahim içindeydi bebekle birlikte aldılar sezeryanda, engel değil asla arkadasım da miyomla hamile kaldı miyomla dogurdu. Doktor zaten bastan demiş kontrol edeceğiz hep sonra da sezeryanla birlikte alırız. Öyle de oldu, benim değil ama en yakın arkadasım, benim de yumurtalık kistim vardı 7 - 8 cm civarında ben de ilac tedavisi ile onu kuçültüp kaybettikten sonra hamile kaldım. Burda yumurtalık kisti olanlar varsa akıllarında bulunsunMiyomun rahim içinde mi?
Benim de miyomun var hiç birşey demedi. Hamilelik öncesi miyom için gittiğim doktor bana hamileliğe engel değil demisti
Hayır ilçe milli eğitimden teyit ettirdim kalkmamış devam ediyor.Kızlar günaydın. 24 haftalık idari izin kaldırıldımı bilginiz varmı
Resmi islerde sat baz alinirKızlar bu 24/32 hafta idari izni için satımı baz alıcaz yoksa ultrasonumu, ben genelde ultrosonda önde çıkıyorum çünkü
Maaşallah güle güle kullansın minik kuzu:) ben de almak istiyorum bişeyler ama biz valla bazı sıkıntılarımız oldugundan korkuyoruz detaylı ultrasondan önce hiçbişey almama kararı aldıkKızlarr günaydınnntetenoz aşımı oldum sağlık ocağında kalbinide dinledik pıt pıt kalbini yediğğim bugün 20 haftalık olduk çok şükür sabah bide bime gittim kimler gitti bime çok lazım olurmu bilmem ama gözüm şu ana kucağında kaldı 6 aya kadar yatabiliyomuş zaten pahalısına gerek yok dedim aldım
Çok sağol cnm bilgi içinResmi islerde sat baz alinir
Geçmiş olsun.bendede miyim var ama rahim dışında bebek için engel değil sorunda olmaz demişti çok şükür öyle hamile kaldım. İnşallah sorunda olmaz. Takip altında benim kide büyürse ameliyat düşünürüz denmişti.Evet rahim içindeydi bebekle birlikte aldılar sezeryanda, engel değil asla arkadasım da miyomla hamile kaldı miyomla dogurdu. Doktor zaten bastan demiş kontrol edeceğiz hep sonra da sezeryanla birlikte alırız. Öyle de oldu, benim değil ama en yakın arkadasım, benim de yumurtalık kistim vardı 7 - 8 cm civarında ben de ilac tedavisi ile onu kuçültüp kaybettikten sonra hamile kaldım. Burda yumurtalık kisti olanlar varsa akıllarında bulunsun
Kıskançlık nedir ay cidden işin zor böyle görümce ileKurban olsun bide hala olacak neleri dusunyo yine gostermem yine onemsemem artik aklima oyle seyler gelmeye basladi ki oglumun kiyafetlerinden malzemelerinden hep vermisim yeni yeni actikca goruyorum eksiklerimi .. heralde kendide erkek istiyo dun oturuyoruz iste bu sefer hic orali olmadim cinsiyet konusunda erkek yada kiz bile demedim kendi bi kac parca erkek kiyafeti ayirmis hala belli olsunda veririm sana diyo bende benim ihtiyacim yok abla sen kendi bebenin cinsiyetini ogren ona ayir benimki belli ben alirim ogluma dedim abisininkilerde var bi dolap dolusu gerek yok dedim
Ben de 3dür pipi görüyorum kordon değildir inşallahYarın bebeğe birşeyler alacaktım Kız denilip erkek çıkanı okuyunca bi korktum ya. Haftaya pazartesi kontrolüm var iyice bi baktırayım bakalım benim kızın pipisi çıkmasın son anda
İnşaAllh arkadaş sabah kesin konuştu. Sekreter söyledi personel işlerindeki dedi. Üzüldüm vallaHayır ilçe milli eğitimden teyit ettirdim kalkmamış devam ediyor.
Yoyko aldım diyen vardı cevap yok muKızlar iyi akşamlar İstanbul da yoyko park yatak satın alan varsa net harici nereden aldınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?