2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzelmiş cnm güle güle sağlıkla kullansın minnak bende alıcam bu ana kucaklarından arkadaşım baya tavsiye etti çok işime yaradı diye, nerden ne kadara aldında cnm ben internette baktımda 500 tl ye br tane beğendim ama emin olamadım

Bimden 200e aldım valla canım aynısı e bebekde vardı 500 istiyolar hiç gerek yok yakınında bim varsa bi koşu git bak velki vardır daha arka yaslanma süngeri felan kaliteli sağlam fazla bi beklentim yok diğer elektiriklilerden düşünüyordum sonra ne gerek var dedim kendi kendime

Öğle arası bir bakayım cnm, eşimde otomatik olanlardan istiyor onlarda 1500 tl falan bana da çok gereksiz geldi o kadar para vermek

Öğle arası bir bakayım cnm, eşimde otomatik olanlardan istiyor onlarda 1500 tl falan bana da çok gereksiz geldi o kadar para vermek
Valla banada gereksiz geldi canım onada 6 aya kadar binecek bunada ha tabi o otomatik sallıyor ediyor ama ben pek ihtiyaç duyacağımı zannetmedim

Valla banada gereksiz geldi canım onada 6 aya kadar binecek bunada ha tabi o otomatik sallıyor ediyor ama ben pek ihtiyaç duyacağımı zannetmedim
Aynen cnm zaten hareketli bir bebek olursa kendi kendini sallıyomuş bazı modellerde, ayaklarını çırptıkça sallanıyor demişti arkadaşım

Kızlar bu 24/32 hafta idari izni için satımı baz alıcaz yoksa ultrasonumu, ben genelde ultrosonda önde çıkıyorum çünkü

Miyomun rahim içinde mi?
Benim de miyomun var hiç birşey demedi. Hamilelik öncesi miyom için gittiğim doktor bana hamileliğe engel değil demisti
Evet rahim içindeydi bebekle birlikte aldılar sezeryanda, engel değil asla arkadasım da miyomla hamile kaldı miyomla dogurdu. Doktor zaten bastan demiş kontrol edeceğiz hep sonra da sezeryanla birlikte alırız. Öyle de oldu, benim değil ama en yakın arkadasım, benim de yumurtalık kistim vardı 7 - 8 cm civarında ben de ilac tedavisi ile onu kuçültüp kaybettikten sonra hamile kaldım. Burda yumurtalık kisti olanlar varsa akıllarında bulunsun

Maaşallah güle güle kullansın minik kuzu:) ben de almak istiyorum bişeyler ama biz valla bazı sıkıntılarımız oldugundan korkuyoruz detaylı ultrasondan önce hiçbişey almama kararı aldık

Kızlar ben 4lu test verirken perinatolog detayliya aldi baktı yani detayliya girdim tekrar girmeme gerek var mı kendi doktorum su gün gel bugün git diyen biri değil perinatolog da gel demedi acaba gitmem lazım mi

Geçmiş olsun.bendede miyim var ama rahim dışında bebek için engel değil sorunda olmaz demişti çok şükür öyle hamile kaldım. İnşallah sorunda olmaz. Takip altında benim kide büyürse ameliyat düşünürüz denmişti.

24. hafta izinleri inşallah kalkmaz kızlar bende 1 ay sonra ayrılacağım çok hazırladım kendimi :)

Kıskançlık nedir ay cidden işin zor böyle görümce ile

Yarın bebeğe birşeyler alacaktım Kız denilip erkek çıkanı okuyunca bi korktum ya. Haftaya pazartesi kontrolüm var iyice bi baktırayım bakalım benim kızın pipisi çıkmasın son anda
Ben de 3dür pipi görüyorum kordon değildir inşallah oğlum oğlum diye seviyorum

Kizlar selam. Bebegin hareketlerini iki gundur cok az hissediyorum. Oncesinde sabah oglen hep tekme atardi. Simdi azaldi, dusunmeden duramiyorum. Tecrubesi olan var mi bu konuda acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…