2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hic zor degil. Ilk cisini yaparken agladi. Sonrasinda bisey yok. Bi kac gun yikamiosun o kadar. Kimisi bardak falan koyduruyomus bizde o da yoktu kendi cisiyle iyilesti

Annelik gerçekten dünyanın en güzel en özel duygusu sağlıklı bir bebeğe sahip olmak için kaç doktora gittim bir dünya ilaç kullandım o ilaçlardan kaynaklı uzun süre hasta oldum ama binlerce kez şükürler olsun ki ikinci bebeğim geliyor çok şükür Rabbime he şey yolunda bunun için heyecanla bekleyen hastane hastane dolaşan o kadar çok çift var ki Allah'ım şu mübarek günlerin hürmetine isteyen herkese nasip etsin inşallah

Salı günü ayrıntılı ultrason için doktora gideceğim o zaman söylerim bende.Şimdilik geçti,geçmese bende acile gidecektim. Sağol canım bu arada

Korkmaya başladım yaaaa

Her sehrin meshur kendi muayenehanesi olan cerrahi vardir. Bizimki oglumda 350 tl almisti smdi 900 diomus. Ben memorialde dogum yapicam orda 2 yil once 3500 falanmis smdi dunyanin parasidir
Memorialde fiyatlar uçmuş ben İstanbul şişli memorialde 2019 yılında preeklampsi nedeniyle 13 gün yatış yapıldı ve doğum ile birlikte 50 bin ödedik şimdi perinatalog için oraya gidecektim muayene ücreti için 2.700 TL dediler o yüzden orayı bıraktım Medical Park ile devam ediyorum bir doktorumun muayenesi için 750 TL diğeri için 450 TL veriyorum

2.700 lira muayenemi

Kiz demis bebek erkekmiymis

Anaaa kizzzz çok tırsıyorum bak bunları duyunca adını bile koyduk ahahaha ailecek erkek beklioz ya kızsaaa dirirririmmmm

Kayseridekilerin dini imani var desene395 muayene 9 bin dogum suan guncel fiyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…