Hic zor degil. Ilk cisini yaparken agladi. Sonrasinda bisey yok. Bi kac gun yikamiosun o kadar. Kimisi bardak falan koyduruyomus bizde o da yoktu kendi cisiyle iyilestiEşim de çok mu acır çok ağlar rahatsız olur diye kıyamadı ama bende öyle istiyorum çocuk kendini bilmezken yapılsın sonra travma olmasın diye
Evet bende anlamadan olsun bitsin korkmasın travma olmasın diyorum büyüyünce arkadaşlarından özenirse bi sünnet kıyafeti giydirip eş dost arası bi mevlit falan yaparız diyorum gerçi şimdi sünnet düğünü falan kalmadı ona bile gerek kalmaz. Bende kıyamıyorum da araştırdım biraz plastik halka gibi bişey takıyolarmış kestikten sonra sağa sola değip acıtmasın diye, bir hafta sonra kendiliğinden düşüyormuş iyileşme süreci de bir haftaymış. Bezini değiştirdikçe ucuna krem sürüyormuşuz. Çok mantıklı geldi
Aaa siz daha önce yaptırmışsınızben biraz araştırdım ama bakımı nasıl oluyor zor mu? Bebeğin canı yanıyor mu, rahatsız ediyor mu çok?
Dogum sirasinda diil canim ertesi gun mesela hastaneden cikmadan falanDogum sirasinda yapilinca çok pahalıymış diye duydum bende. 40ı çıktıktan sonra filan yaptırırım heralde
Annelik gerçekten dünyanın en güzel en özel duygusu sağlıklı bir bebeğe sahip olmak için kaç doktora gittim bir dünya ilaç kullandım o ilaçlardan kaynaklı uzun süre hasta oldum ama binlerce kez şükürler olsun ki ikinci bebeğim geliyor çok şükür Rabbime he şey yolunda bunun için heyecanla bekleyen hastane hastane dolaşan o kadar çok çift var ki Allah'ım şu mübarek günlerin hürmetine isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok tatlı bir his eşime diyorum dokunuyor o bile hissediyorAyyyy ne güzel nimet evlat bebekken ki o güzel halleri halbuki ne zahmetli taşıyor ve dünyaya getiriyoruz ve yine zahmeti bitmiyor ama biz çok severek yapıyoruz. Ömürleri uzun güzel olsun analı babalı
Salı günü ayrıntılı ultrason için doktora gideceğim o zaman söylerim bende.Şimdilik geçti,geçmese bende acile gidecektim. Sağol canım bu aradaAynısını yaşadım. Batma hissi hatta bir gece dayanamayıp acaba bişey mi var diye acile gittim. doktor bebek eşi tutunuyor bu his cok normal bebek gayet iyi dedi. Sonra kendi doktoruma kontrole gittiğimde belirttim bu durumu ben belirtmeden once kendisi batma hissinin oldugun yere getirip ultradon cihazını burada hafif kasılman var dedi. Uc dort kez farklı zamanlarda hissettim periyodik bir batma hissi oluyor. Merak etme bence kasılmadır. Ben kasılmalarımı bu şekilde hissettim hep. Magnezyum kullanıyorum ve progestanımın dozu yükseldi. Bol su içiyorum. Göbeğime cok dokunup uyarmıyorum. Sıkı giysiler giymiyorum doktorun tavsiyesiyle
Korkmaya başladım yaaaaKizlar dün arkadaşim detaylida doktorun kiz dedigi bebişin erkek olduğunu ögrenmişkoskoca livin profesoru 16. Haftada kizi görüp nasil şaşirdi acaba yazik kiz bi koşu gidip aldigi seyleri degistirmis ya üzüldüm yarin sorayim doktoruma bizim pipi yerindemi diye
Memorialde fiyatlar uçmuş ben İstanbul şişli memorialde 2019 yılında preeklampsi nedeniyle 13 gün yatış yapıldı ve doğum ile birlikte 50 bin ödedik şimdi perinatalog için oraya gidecektim muayene ücreti için 2.700 TL dedilerHer sehrin meshur kendi muayenehanesi olan cerrahi vardir. Bizimki oglumda 350 tl almisti smdi 900 diomus. Ben memorialde dogum yapicam orda 2 yil once 3500 falanmis smdi dunyanin parasidir
Ben oldum ilk aşıyı canım haftaya ikinci dozunu olcamKızlar tetanoz aşısı oldunuz mu? Olacak mısınız? Benim ilk gebeliğim de ...
Maşallah cenesi cok güzelKızlar hayırlı Ramazanlarımız olsun bizde bugün doktora gittik. 23 hafta dayız. İki hafta sonra şeker yuklemesine gidicez iki hafta sonrası için bir sürü kan tahlili istedi doktor. Buda oglusumun bugün ki resmi teyzeleriEki Görüntüle 3040183
2.700 lira muayenemiMemorialde fiyatlar uçmuş ben İstanbul şişli memorialde 2019 yılında preeklampsi nedeniyle 13 gün yatış yapıldı ve doğum ile birlikte 50 bin ödedik şimdi perinatalog için oraya gidecektim muayene ücreti için 2.700 TL dedilero yüzden orayı bıraktım Medical Park ile devam ediyorum bir doktorumun muayenesi için 750 TL diğeri için 450 TL veriyorum
Ayyy yesin onu annesiii
Aman görümceler herşeye maydanoz
Ben onceden sadece sag yatarken hissediyodum simdi ayaktayken falanda hissediyorum çok güzek bişey ya
En güzeli yeni dogan sünneti bence akli ermediginde olmasi psikolojik olarakta daha iyi
Kiz demis bebek erkekmiymisKizlar dün arkadaşim detaylida doktorun kiz dedigi bebişin erkek olduğunu ögrenmişkoskoca livin profesoru 16. Haftada kizi görüp nasil şaşirdi acaba yazik kiz bi koşu gidip aldigi seyleri degistirmis ya üzüldüm yarin sorayim doktoruma bizim pipi yerindemi diye
Normal uzman doktor muayenesi daha uygun birde ben orada tüp bebek tedavisi olduğum için uzman doktor muayenesinde indirim yapılıyor ama doçent ve prof. İndirim yok özel sigortadaki durumu bilmiyorum ben hepsine özel gidiyorum2.700 lira muayenemi
Ne bilim doğunca nasıl olur ki bilemiyorumMaşallah cenesi cok güzel
AyyyKızlar hayırlı Ramazanlarımız olsun bizde bugün doktora gittik. 23 hafta dayız. İki hafta sonra şeker yuklemesine gidicez iki hafta sonrası için bir sürü kan tahlili istedi doktor. Buda oglusumun bugün ki resmi teyzeleriEki Görüntüle 3040183
Anaaa kizzzz çok tırsıyorum bak bunları duyuncaKizlar dün arkadaşim detaylida doktorun kiz dedigi bebişin erkek olduğunu ögrenmişkoskoca livin profesoru 16. Haftada kizi görüp nasil şaşirdi acaba yazik kiz bi koşu gidip aldigi seyleri degistirmis ya üzüldüm yarin sorayim doktoruma bizim pipi yerindemi diye
Kayseridekilerin dini imani var deseneMemorialde fiyatlar uçmuş ben İstanbul şişli memorialde 2019 yılında preeklampsi nedeniyle 13 gün yatış yapıldı ve doğum ile birlikte 50 bin ödedik şimdi perinatalog için oraya gidecektim muayene ücreti için 2.700 TL dedilero yüzden orayı bıraktım Medical Park ile devam ediyorum bir doktorumun muayenesi için 750 TL diğeri için 450 TL veriyorum
580 grammisAyyymaşallah
Aynisi doguyoNe bilim doğunca nasıl olur ki bilemiyorum
Benzer çeneli çocuk fotosu at da bakayımAynisi doguyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?