Evet canım doğumun ertesi günü yapıyolarmış ya da doğduktan 7-10 gün sonra yapıyorlarmış böyle tavsiye ediliyormuş2-3 aylıkken düşünüyorum. Yenidogan derken doğar doğmaz mı iyi oluyormuş ?
Bebek kolay atlattı mı peki? Acıdı mı ağladı mı çokBen 4aylıkken yaptırdım oğlumu daha erkende olurmuş
Bende öyle düşünüyorum kıyıp yaptırabiliriz inşallahAyyy yesin onu annesiii
Aman görümceler herşeye maydanoz
Ben onceden sadece sag yatarken hissediyodum simdi ayaktayken falanda hissediyorum çok güzek bişey ya
En güzeli yeni dogan sünneti bence akli ermediginde olmasi psikolojik olarakta daha iyi
Oy maşallah kolay atlatmışsınız hepimiz öyle kolayca geçiririz inşallah teşekkür ederimHic zor degil. Ilk cisini yaparken agladi. Sonrasinda bisey yok. Bi kac gun yikamiosun o kadar. Kimisi bardak falan koyduruyomus bizde o da yoktu kendi cisiyle iyilesti
Yiaaaaa580 grammis
Benim memleketKayseridekilerin dini imani var desene395 muayene 9 bin dogum suan guncel fiyat
Dolap uygulamasında da muslin bezler var mağazalar ordan daha uyguna satıyor bı bakın oraya da2 tatlı siparişim var bakım gelince sizle de paylaşırımbebek bakım sırt çantası ile muslin set
Oğluma hamileyken sakin bir hamilelik geçirdim o da gece uyandırdığı saatlerde doğduktan sonra da uyandı ama çok uslu uyumlu bir bebekti çok rahattım bu kız otursam yemek yesem aç kalsam yatsam tepiniyor gece her dakka uyandırıyor yandım ben yandımCanım benim de kızım hamileyken aşırı hareketliydi doktorlar hep sasiriyordu kizlar kibar olur naif olur diyorlardı bu hiç yerinde durmuyor diyorlardı doğdu yaklaşık 2 sene hiç uyumadi ne gece ne gündüz en fazla 10 dk uyuyordu hala çok hareketlişimdi de oğlum çok hareketliymis eşim öyleymiş benim gibi olsalar akıllı uslu olurlardı
Ya bebeğim ben de öyle düşünüyorum hamilelikte farklı da oluyormuş mantar bakalım yaYanma acı mantar olabilit canım benm genelde mantar olunca öyle oluyor
Perinatalog bakar ya riskli gebelik doktoru zaten bu da bir riskİnsallah güzel gecer kontrolun :) kendi doktoruna bi danış istersen perinatologun kadın hastalıklarına bakacağını sanmıyorum
Canım ben oğlumu doğumdan 24 saat sonra zaten sezaryen olunca 2 gün hastanede kalıyorsun ayrıca yatak parası falan vermeden yaptırdım 2016 da acıbadem de 1500 falan dı ne oğlum anladı ne biz anladık hemencecik iyileşti göbeğinden bile önce iyileşti düşün. Çok daha sağlıklı oluyormuş hem kadın doğum hem üroloji önermişti bize iyiki de yaptırmışız hala çok iyi yapmışız diyoruz yani herkese tavsiye ederim.Sevgili erkek anneleribugün aklıma geldi de sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz? Yenidoğan sünneti yaptırsak iyi olur öneriliyormuş diye düşünüyorum
Hayatım kıyamiyorsan o kadar minikken yaptır çünkü birazcık büyüdüğünde çektiği acıyı görünce daha çok üzülürsün. Hem bebeğe hem sana rahatlık olacak.Ya anlamayacak yaşta olması mantıklı geliyor akılları erdikten korkuyorlar. Ama o kadar minicikler ki kıyamıyorum da bir yandan. Zor karar
Nasıl duyuyosunuz ya ben neden duymuyorum. Artik çok moralim bozuluyoMerhaba. Benim de bebeğim çok hareketli. Resmen hiç durmadı dün. Daha 22 haftalık uyuması gerekiyor çoğu zaman, bu kadar hareket etmesi ilginç geldi. Gece kızım uyumadı 2 saat.ben de onu uyutmaya çalıştım o arada bize uyandı bebek, gündüz tekmelediği yetmedi gece de tekmeledi. bu bebek ne zaman uyuyor acaba.herhalde uyumak istiyorum susun demeye çalışıyor. sonrasında kızım uyudu dedim ben de sonunda uyuyabileceğim ama bu sefer de bebişim tekmeleyi kesmedi uyuyamadım. kızımda gece tekmesi hiç olmuyordu. Sanırım o yüzden de doğduğundan beri gece uyuyan sakin bir bebek oldu. Arada emmeye kalkıyordu gözü kapalı emip hemen geri uyumaya devam ediyordu. Bu bebeğin gece tekmelemesi biraz endişelendirdi. Ay inşallah kızım gibi gece uyuyan bir bebek olur. Acaba 2. kez o kadar şanslı olabilecek miyim :)
Kayserideki acıbadem doğuma kaç istiyoki acepKayseridekilerin dini imani var desene395 muayene 9 bin dogum suan guncel fiyat
Ben otururken ya da yatar pozisyondayken hissediyorum ayakta mümkün olmuyor hissetmekBebeğin hareketlerini hisseden arkadaşlar en cok hangi pozisyonda hissediyorsunuz?
Ben shiseidonun klasik nemlendirici kremini kullanıyorum baya iyi nemlendiriyor. Dr Jart Ceramidin kremde baya basarılı cok pul pul olunca onu sürüyorumKızlar hamileligimden beri yüzüm aşirı kuruyo yogun memlendirici krem vs ne önerirsiniz ya
Evrt bende sırtüstü yatınca vuruyo cokBen sirtustu yattigimda heralde rahatsiz oluyo o zaman sert hareketler hissediyorum. Sola yatinca da genelde kipir kipir
Oglumu 40 i ciktiktan sonra yaptirmistim. Bunu hastaneden yaptirir cikariz diye dusundum ama hastane nerdeyse dogum parasi kadar istiyo sunnete. Yine oglumu sunnet eden cerraha gotururum hastane cikisi halleder eve oyle doneriz diye dusunuyoruz
İşlem sırasında yanında olduk biz herşeyi görebildik hiç acımıyor iğne ile uyuşturuyorlar iğne yapılırken haliyle ağlıyor biraz daha sonra işlem kısa sürüyor. İlk gün biraz mızmız oluyor ama ilk çişini yaptığı anda orası yanıyor yani acısı geçiyor zaten calpol veriyorsunuz ağrı için. Fakat ertesi gün hiçbişey kalmıyor calpole bile gerek kalmıyor. Pansuman yapıyorsunuz ve bezinde pipiye denk gelen yere antibiyotikli merhem sürülüyor. Kendi kendine kısa sürede geçip gidiyor. Ne kadar erken yapılırsa o kadar erken iyileşiyor. İyiki emekleme yürüme zamanında yaptırmadık yani 6ay ile 1yaş arası kesinlikle gelişimini etkilerdi. Zaten 1yaşından sonra asla olmazdı kesinlikle travma olurdu elletmezdi. İyiki 6ay öncesi yaptırmışız. Yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünmem ama 3-4aylık civarı yaptıracağım bende oğlumaEvet canım doğumun ertesi günü yapıyolarmış ya da doğduktan 7-10 gün sonra yapıyorlarmış böyle tavsiye ediliyormuş
Bebek kolay atlattı mı peki? Acıdı mı ağladı mı çokne kadar erken hallolursa o kadar iyi diyorum ama bi yandan da kıyamıyorum
Bende öyle düşünüyorum kıyıp yaptırabiliriz inşallah
Oy maşallah kolay atlatmışsınız hepimiz öyle kolayca geçiririz inşallah teşekkür ederim
Oglumun bi fotosu vardi dur bulayim atayim sana hem ultrasonda hem dogumdan sonraki sifat komple ayniBenzer çeneli çocuk fotosu at da bakayım
Acibadem ben memorialde 3bine dogurdugumda 5 bin istiodu smdi allah bilir kac istioKayserideki acıbadem doğuma kaç istiyoki acep
Ben hala yuzustu uyuyorumEvrt bende sırtüstü yatınca vuruyo cokbirde yüzüstü yatmaya calısıyorum bazen fark etmeden o zaman vuruyor
Benimki sabahta vuruyo gece de vuruyo anlamadım uyanıp uyuyo aralarda herhaldeyemek yiyince tepinleniyor bide
Yaaa böyle miydi çenesiOglumun bi fotosu vardi dur bulayim atayim sana hem ultrasonda hem dogumdan sonraki sifat komple ayni
Acibadem ben memorialde 3bine dogurdugumda 5 bin istiodu smdi allah bilir kac istio
Ben hala yuzustu uyuyorumgogus kismimi capraz yastikla yukseltip bi bacagi topluorum hem yuzustuyum hem gobek sıkısmıo
Hayir ama ultrasonda yuzu nasilsa oyle doguyo bebek. Yoksa benmkinin cenesi fqrkliydi. Attim fotoYaaa böyle miydi çenesi
Ceradolin krem öneririm. Su bazlı nemlendirici, paraben vs de yokKızlar hamileligimden beri yüzüm aşirı kuruyo yogun memlendirici krem vs ne önerirsiniz ya
Benim de hep önde ultrasonda ama SAT'a göre veriliyor bu raporKızlar bu 24/32 hafta idari izni için satımı baz alıcaz yoksa ultrasonumu, ben genelde ultrosonda önde çıkıyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?