2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

2-3 aylıkken düşünüyorum. Yenidogan derken doğar doğmaz mı iyi oluyormuş ?
Evet canım doğumun ertesi günü yapıyolarmış ya da doğduktan 7-10 gün sonra yapıyorlarmış böyle tavsiye ediliyormuş
Ben 4aylıkken yaptırdım oğlumu daha erkende olurmuş
Bebek kolay atlattı mı peki? Acıdı mı ağladı mı çok ne kadar erken hallolursa o kadar iyi diyorum ama bi yandan da kıyamıyorum
Bende öyle düşünüyorum kıyıp yaptırabiliriz inşallah
Hic zor degil. Ilk cisini yaparken agladi. Sonrasinda bisey yok. Bi kac gun yikamiosun o kadar. Kimisi bardak falan koyduruyomus bizde o da yoktu kendi cisiyle iyilesti
Oy maşallah kolay atlatmışsınız hepimiz öyle kolayca geçiririz inşallah teşekkür ederim

2 tatlı siparişim var bakım gelince sizle de paylaşırım bebek bakım sırt çantası ile muslin set

Eklentiler

• IMG_20220403_203441.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 90
Oğluma hamileyken sakin bir hamilelik geçirdim o da gece uyandırdığı saatlerde doğduktan sonra da uyandı ama çok uslu uyumlu bir bebekti çok rahattım bu kız otursam yemek yesem aç kalsam yatsam tepiniyor gece her dakka uyandırıyor yandım ben yandım
Yanma acı mantar olabilit canım benm genelde mantar olunca öyle oluyor
Ya bebeğim ben de öyle düşünüyorum hamilelikte farklı da oluyormuş mantar bakalım ya
İnsallah güzel gecer kontrolun :) kendi doktoruna bi danış istersen perinatologun kadın hastalıklarına bakacağını sanmıyorum
Perinatalog bakar ya riskli gebelik doktoru zaten bu da bir risk Çok da araştırdım doktoru baya iyi Prof bakalım yarın öğrenicez
Sevgili erkek anneleri bugün aklıma geldi de sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz? Yenidoğan sünneti yaptırsak iyi olur öneriliyormuş diye düşünüyorum
Canım ben oğlumu doğumdan 24 saat sonra zaten sezaryen olunca 2 gün hastanede kalıyorsun ayrıca yatak parası falan vermeden yaptırdım 2016 da acıbadem de 1500 falan dı ne oğlum anladı ne biz anladık hemencecik iyileşti göbeğinden bile önce iyileşti düşün. Çok daha sağlıklı oluyormuş hem kadın doğum hem üroloji önermişti bize iyiki de yaptırmışız hala çok iyi yapmışız diyoruz yani herkese tavsiye ederim.
Ya anlamayacak yaşta olması mantıklı geliyor akılları erdikten korkuyorlar. Ama o kadar minicikler ki kıyamıyorum da bir yandan. Zor karar
Hayatım kıyamiyorsan o kadar minikken yaptır çünkü birazcık büyüdüğünde çektiği acıyı görünce daha çok üzülürsün. Hem bebeğe hem sana rahatlık olacak.

Nasıl duyuyosunuz ya ben neden duymuyorum. Artik çok moralim bozuluyo

Evrt bende sırtüstü yatınca vuruyo cok birde yüzüstü yatmaya calısıyorum bazen fark etmeden o zaman vuruyor
Benimki sabahta vuruyo gece de vuruyo anlamadım uyanıp uyuyo aralarda herhalde yemek yiyince tepinleniyor bide

İşlem sırasında yanında olduk biz herşeyi görebildik hiç acımıyor iğne ile uyuşturuyorlar iğne yapılırken haliyle ağlıyor biraz daha sonra işlem kısa sürüyor. İlk gün biraz mızmız oluyor ama ilk çişini yaptığı anda orası yanıyor yani acısı geçiyor zaten calpol veriyorsunuz ağrı için. Fakat ertesi gün hiçbişey kalmıyor calpole bile gerek kalmıyor. Pansuman yapıyorsunuz ve bezinde pipiye denk gelen yere antibiyotikli merhem sürülüyor. Kendi kendine kısa sürede geçip gidiyor. Ne kadar erken yapılırsa o kadar erken iyileşiyor. İyiki emekleme yürüme zamanında yaptırmadık yani 6ay ile 1yaş arası kesinlikle gelişimini etkilerdi. Zaten 1yaşından sonra asla olmazdı kesinlikle travma olurdu elletmezdi. İyiki 6ay öncesi yaptırmışız. Yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünmem ama 3-4aylık civarı yaptıracağım bende oğluma

Benzer çeneli çocuk fotosu at da bakayım
Oglumun bi fotosu vardi dur bulayim atayim sana hem ultrasonda hem dogumdan sonraki sifat komple ayni
Kayserideki acıbadem doğuma kaç istiyoki acep
Acibadem ben memorialde 3bine dogurdugumda 5 bin istiodu smdi allah bilir kac istio
Ben hala yuzustu uyuyorumgogus kismimi capraz yastikla yukseltip bi bacagi topluorum hem yuzustuyum hem gobek sıkısmıo

Yaaa böyle miydi çenesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…