2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin hareketlerini hisseden arkadaşlar en cok hangi pozisyonda hissediyorsunuz?
benim oğlan için farketmiyor her pozisyonda hissediyorum nerdeyseo kadar hareketli ki artık geceleyin hadi oğluşum yat artık uyuyalım diyorum 280 gramcık daha yani büyünce nasıl olacak bilmem

benim oğlan için farketmiyor her pozisyonda hissediyorum nerdeyseo kadar hareketli ki artık geceleyin hadi oğluşum yat artık uyuyalım diyorum 280 gramcık daha yani büyünce nasıl olacak bilmem
Büyüyünce ayaklarını başını hep hissedeceksiniz. Bazen karnınızda gerildiğinde karnınızın şekli değişip dikdörtgen olacak Siz yemek yediğinizde hıçkıracak hatta yediğiniz bazı şeylere ekstra tepki verecek. Olurda sesinizi yükseltirseniz tekmeyi yiyeceksiniz

Gerçekten çok ilginç mucizevi olaylar yaaa Eşim bile hissediyor. Rabbim isteyen herkese versin.

Ya kizlar hic bir yorum gelmedi resim yukledim bir kiside birsey yazmadi ya ben sadece tahmin etmenizi rica etmiştim

Kızlar hamileligimden beri yüzüm aşirı kuruyo yogun memlendirici krem vs ne önerirsiniz ya
Senin sadece yüzün kuruyormus benim tüm vücut kuruyor galiba tüm yaglar eridi bepanthen kullanıyorum canım ama bepanthen yüze kullanmıyorum çünkü kıllanma yapıyor daha önce yüzümdeki sivilce için roaccutane kullanmıştım o zaman cilt için kullandım bende kıllanma değilde tüylenme yaptı sarı sarı tüyler o yüzden yüzüm için unibaby yüz ve vücut losyonu kullanıyorum

Ben hic anlamam. Benmki oglan gobegim top gibi. Kuzeniminki oglan 8. Ayinda gobego yok totosu kocaman.
Benim kızımda da oğlumda da aynı kimse hamile olduğumu bile anlamıyor ben kendim evdeki pijamalari giyince görüyorum ki nerdeyse burnuma değecek nefes alamıyorum hatta kızımda doğum yaptığım zaman hamile mıydın diyen oldu

Yaa çok iyi olmuş internette bir doktor 2 aylıkken en uygun dönem falan diyor araştırıyoruz bakalım hastanede doktora da danışır yaptırırız çabuk iyileşmesi harika ya
Ay evet en mantıklısı bebek anlamadan yaralar da hızlı iyileşirken yaptırmak bizde öyle yaparız heralde

Ya kizlar hic bir yorum gelmedi resim yukledim bir kiside birsey yazmadi ya ben sadece tahmin etmenizi rica etmiştim
ya bende hiç bişi anlamıyorum benimkini alien a benzetiyordum 12 haftada filan. Dr bişi demese hala bile anlamam. Bilmediğim konularda bişi yazmıyorum. İnşallah gönlünüze göre sağlıklı mutlu huzurlu bir yavrunuz ve yuvanız olur aynısı hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…