Agzini yedigimKızımın ayrıntılı ultrasonsaki uyuma pozisyonu ile doğduğundan uyuma pozisyonu bile aynıydı. Hatta hala aynı şekilde uyur
Aynen sat neyse ona göre veriyor raporu doktor. Ona göre tahmini doğum tarihi, doğum sonrası izin süresi vs hesaplanıyor.Benim de hep önde ultrasonda ama SAT'a göre veriliyor bu rapor
benim oğlan için farketmiyor her pozisyonda hissediyorum nerdeyseBebeğin hareketlerini hisseden arkadaşlar en cok hangi pozisyonda hissediyorsunuz?
Büyüyünce ayaklarını başını hep hissedeceksiniz. Bazen karnınızda gerildiğinde karnınızın şekli değişip dikdörtgen olacakbenim oğlan için farketmiyor her pozisyonda hissediyorum nerdeyseo kadar hareketli ki artık geceleyin hadi oğluşum yat artık uyuyalım diyorum 280 gramcık daha yani büyünce nasıl olacak bilmem
Gerçekten çok ilginç mucizevi olaylar yaaaBüyüyünce ayaklarını başını hep hissedeceksiniz. Bazen karnınızda gerildiğinde karnınızın şekli değişip dikdörtgen olacakSiz yemek yediğinizde hıçkıracak hatta yediğiniz bazı şeylere ekstra tepki verecek. Olurda sesinizi yükseltirseniz tekmeyi yiyeceksiniz
Ben daha cinsiyeti öğrenemedimListede hic isim yok kizlar yok mu isim belirleyen
Bi an once ogrenirsin insallahBen daha cinsiyeti öğrenemedim
Benimde belli degil nasip olmadi bir türlüBen daha cinsiyeti öğrenemedim
Ben hic anlamam. Benmki oglan gobegim top gibi. Kuzeniminki oglan 8. Ayinda gobego yok totosu kocaman.Ya kizlar hic bir yorum gelmedi resim yukledim bir kiside birsey yazmadi ya ben sadece tahmin etmenizi rica etmiştim
Tesekkur ederim cevap verdiginiz icinBen hic anlamam. Benmki oglan gobegim top gibi. Kuzeniminki oglan 8. Ayinda gobego yok totosu kocaman.
Senin sadece yüzün kuruyormus benim tüm vücut kuruyor galiba tüm yaglar eridiKızlar hamileligimden beri yüzüm aşirı kuruyo yogun memlendirici krem vs ne önerirsiniz ya
Benim kızımda da oğlumda da aynı kimse hamile olduğumu bile anlamıyor ben kendim evdeki pijamalari giyince görüyorum ki nerdeyse burnuma değecek nefes alamıyorumBen hic anlamam. Benmki oglan gobegim top gibi. Kuzeniminki oglan 8. Ayinda gobego yok totosu kocaman.
Ayy maşallah çok şirin pıtırcıkKızımın ayrıntılı ultrasonsaki uyuma pozisyonu ile doğduğundan uyuma pozisyonu bile aynıydı. Hatta hala aynı şekilde uyur
Biz aslanListede hic isim yok kizlar yok mu isim belirleyen
Yaa çok iyi olmuşOğluma hamileyken sakin bir hamilelik geçirdim o da gece uyandırdığı saatlerde doğduktan sonra da uyandı ama çok uslu uyumlu bir bebekti çok rahattım bu kız otursam yemek yesem aç kalsam yatsam tepiniyor gece her dakka uyandırıyor yandım ben yandım
Ya bebeğim ben de öyle düşünüyorum hamilelikte farklı da oluyormuş mantar bakalım ya
Perinatalog bakar ya riskli gebelik doktoru zaten bu da bir riskÇok da araştırdım doktoru baya iyi Prof bakalım yarın öğrenicez
Canım ben oğlumu doğumdan 24 saat sonra zaten sezaryen olunca 2 gün hastanede kalıyorsun ayrıca yatak parası falan vermeden yaptırdım 2016 da acıbadem de 1500 falan dı ne oğlum anladı ne biz anladık hemencecik iyileşti göbeğinden bile önce iyileşti düşün. Çok daha sağlıklı oluyormuş hem kadın doğum hem üroloji önermişti bize iyiki de yaptırmışız hala çok iyi yapmışız diyoruz yani herkese tavsiye ederim.
Hayatım kıyamiyorsan o kadar minikken yaptır çünkü birazcık büyüdüğünde çektiği acıyı görünce daha çok üzülürsün. Hem bebeğe hem sana rahatlık olacak.
Ay evet en mantıklısı bebek anlamadan yaralar da hızlı iyileşirken yaptırmak bizde öyle yaparız heraldeİşlem sırasında yanında olduk biz herşeyi görebildik hiç acımıyor iğne ile uyuşturuyorlar iğne yapılırken haliyle ağlıyor biraz daha sonra işlem kısa sürüyor. İlk gün biraz mızmız oluyor ama ilk çişini yaptığı anda orası yanıyor yani acısı geçiyor zaten calpol veriyorsunuz ağrı için. Fakat ertesi gün hiçbişey kalmıyor calpole bile gerek kalmıyor. Pansuman yapıyorsunuz ve bezinde pipiye denk gelen yere antibiyotikli merhem sürülüyor. Kendi kendine kısa sürede geçip gidiyor. Ne kadar erken yapılırsa o kadar erken iyileşiyor. İyiki emekleme yürüme zamanında yaptırmadık yani 6ay ile 1yaş arası kesinlikle gelişimini etkilerdi. Zaten 1yaşından sonra asla olmazdı kesinlikle travma olurdu elletmezdi. İyiki 6ay öncesi yaptırmışız. Yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünmem ama 3-4aylık civarı yaptıracağım bende oğluma
ya bende hiç bişi anlamıyorum benimkini alien a benzetiyordum 12 haftada filan. Dr bişi demese hala bile anlamam. Bilmediğim konularda bişi yazmıyorum. İnşallah gönlünüze göre sağlıklı mutlu huzurlu bir yavrunuz ve yuvanız olur aynısı hepimizeYa kizlar hic bir yorum gelmedi resim yukledim bir kiside birsey yazmadi ya ben sadece tahmin etmenizi rica etmiştim
Oyle yapicam insallah nasip olursa oglumda cok zorlandik cunkuSevgili erkek anneleribugün aklıma geldi de sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz? Yenidoğan sünneti yaptırsak iyi olur öneriliyormuş diye düşünüyorum
Biz belirledik ama nedense gözüm hala koyamadıklarımdaListede hic isim yok kizlar yok mu isim belirleyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?