2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen oyle anne karninda nasillarsa doguncada oyle oluyolar katiliyorum ona benim oglan gunduz cok hareketli gece 1 2 defa dönüyosa dönüyo babasi ve abisi gibi uykuya duskun olcak galiba suan uslu bakalim haftasi ayi gectikce ne olur bilmem ama kiz oyle degildi gece hic ne kendi uyur ne uyuturdu o kadar kolik bi bebek oldu ki aglamaktan gobek fitigi olmustu .. gece ayakta gunduz yataktaydi

Benimki de uykucu olacak herhalde. Sabah Bi hareket ediyor dönüyor falan sonra tamam akşam 9 10 gibi yine aynı bir daha da tık yok

Ya kizlar hic bir yorum gelmedi resim yukledim bir kiside birsey yazmadi ya ben sadece tahmin etmenizi rica etmiştim
Resimden gordugum kadar kiza benzettim yukarida duruyo erkek asagida kiz mideye dogru durur der annem bende gobek sekli hep uydu baskasini bilemem doktorun soyler benim ilk oglumda 6 aylikken soylemisti gorumcen herseye burnunu sokmasin

Benimki de uykucu olacak herhalde. Sabah Bi hareket ediyor dönüyor falan sonra tamam akşam 9 10 gibi yine aynı bir daha da tık yok
Uyuyolarmis galiba bu haftalarda ondanda olabilir bazen cok sert bazen cok cılız hareket edincede.. suan yerleri cok musait daraldikca hareketleride cogalir biraz daha buyumeleri lazim

Uyuyolarmis galiba bu haftalarda ondanda olabilir bazen cok sert bazen cok cılız hareket edincede.. suan yerleri cok musait daraldikca hareketleride cogalir biraz daha buyumeleri lazim
Aynen aynen. Doktorum bana günde en az 9 defa hareketini hissetmen gerekiyor demişti. Eğer hissetmez isen şekerli bir şeyler yiyip 20 30 dk soluna yatıp bekle dedi. Şükür ediyor hareket

Oyle yapicam insallah nasip olursa oglumda cok zorlandik cunku
En kolayı böyle olacak o zaman bizim ilk çocuk düşünüyoruz kara kara ama çok da düşünmeye gerek yok heralde erkenden olsun bitsin hem sağlık açısından da iyi enfeksiyondan korunmaya minicikken başlar

Korkmaya başladım yaaaa
bende bende
Kiz demis bebek erkekmiymis
Evet hatra burda bi arkadaşinda basina geldi ayni olay gecen hafta
Anaaa kizzzz çok tırsıyorum bak bunları duyunca adını bile koyduk ahahaha ailecek erkek beklioz ya kızsaaa dirirririmmmm
erkek degismiyor herhalde ya bi de sana birsey sorcam sen hangi doktora gidiyorsun ankaradasin ya dogumu hangi hastanede olcaksin canim
Kızlar hamileligimden beri yüzüm aşirı kuruyo yogun memlendirici krem vs ne önerirsiniz ya
Ayyy sadece yüzüm kurusa iyi heryerim pul pul günde 3lt su iciyorum düşün shisedio kullaniyorum yüzüme vücuduma da yves rocherdan losyon aldim her gün sürüyorum cunku abdest aldikca geri gidiyor kollar falan yves rocher hem coj pahali degil hemde bitkisel

Nasıl duyuyosunuz ya ben neden duymuyorum. Artik çok moralim bozuluyo
Plesantanin 5-6 farkli pozisyonu var. Benimki su an fundal plesanta yani tepede. Bebekle aramda on duvarda degil. Ilk hamileligimde plesanta bebekle aramdaydi on duvarda, e bir de gobek yaglari vs. Bebegin vuruslarini 20+3te hissetmeye basladim. Bir de aysktaysam hareketli bir yasantin varsa fark edemeyebilirsin. 3 gun once tum gun ayaktaydim 1 2 kere hissettim bebegi. Dun evdeydim yattim oturdum hep ondan her hareketini hissettim. Kaldi ki ilk gebelikte gec fark edilebiliyor, 23 haftaya kadar yolu var diyor doktorlar, canini sıkma.

Yüzüncü Yıl Hastanesi'ne gidiyorum oranın yöneticisi bi tanıdık idi. Orda olcam doğumu.

En kolayı böyle olacak o zaman bizim ilk çocuk düşünüyoruz kara kara ama çok da düşünmeye gerek yok heralde erkenden olsun bitsin hem sağlık açısından da iyi enfeksiyondan korunmaya minicikken başlar
Kesinlikle bizim de kızdan sonra erkek en güzeli ne kadar küçükken oldu o kadar iyi erkek kardeşim de 6 aylık filandı olduğunda çok rahat atlattı biraz ordan biliyorum. Ben sanırım o aylara kalmadan yeni doğan sünnetini araştırırım.

Benim ilk oglumda bilgilendiren olmadi hastnede olsun etrafimda olsun 2 yasinda oldu ama baya travma yasadi diyebilirim cokta gec iyilesti dogumdan hemen sonra varsa onu yaptircam yoksa 40i cikmadan havalar sicakken iyi olur

Benim ilk oglumda bilgilendiren olmadi hastnede olsun etrafimda olsun 2 yasinda oldu ama baya travma yasadi diyebilirim cokta gec iyilesti dogumdan hemen sonra varsa onu yaptircam yoksa 40i cikmadan havalar sicakken iyi olur
Benim oğluma küçükken lokal anestezi bile yasaktı. Karaciğer değerleri doğumdan itibaren yüksek olduğu için. Değerler normalde dönünce 19 aylıkken yaptırdık. Maalesef bizde de travma oldu. 27 aylık. Hala pipisine dokundurmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…