- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Aklinda hic kalmasin icine sinsin ben kizimda anne karninda verdigim ismi veremedim icimde kaldi ilk cocugumdada 2isim istedim sadece kayinbaba ismi olcak diye orali olmadilar oda icimde kaldi.. bundada esim Alparslan koyalim dedi cocuklarda cok sevdi kaynana karisti bosa karisir bunda burnunu sokmasina izin vermem yeter. Ne aklin ne kalbin kalsin iyi dusun cok kafa karistirma ama sonra allak bullak oluyo hic karar veremiyosunDoğru ama sıra ona gelince de bu sefer yine aynı duruma düşerim ben. Aşırı kararsızım.
Ne cok kiziyorum boyle insanlara. Kendi istedikleri isimleri kendi dogurduklarina verselermis. Olmus 9 yil 3. Cocuk daha karisiyo olmasi cok sasirtici. Benim kv atlas yerine anlamli bi isim koysan keske dedi. Ilkine koydum bu kadar anlam bize yetti dedm kapandi koniAklinda hic kalmasin icine sinsin ben kizimda anne karninda verdigim ismi veremedim icimde kaldi ilk cocugumdada 2isim istedim sadece kayinbaba ismi olcak diye orali olmadilar oda icimde kaldi.. bundada esim Alparslan koyalim dedi cocuklarda cok sevdi kaynana karisti bosa karisir bunda burnunu sokmasina izin vermem yeter. Ne aklin ne kalbin kalsin iyi dusun cok kafa karistirma ama sonra allak bullak oluyo hic karar veremiyosun
Aynen anlamli isimden bahseder kiz olsaydi kendi ismine kırıklanıyodu icten ice ne bi anlami var ne guzelligi ne baska biseyi acaba onada dermiydi ayni seyi cok merak ediyorum .. oglumun adı ömer tamam güzel anlamlı ama oda gecmiyor mesela kuranda bende oyle dedim o geciyomuydu kuranda diye hala bos yapiyo kizim gereken cevabi verdi saolsun bana gerek kalmiyoNe cok kiziyorum boyle insanlara. Kendi istedikleri isimleri kendi dogurduklarina verselermis. Olmus 9 yil 3. Cocuk daha karisiyo olmasi cok sasirtici. Benim kv atlas yerine anlamli bi isim koysan keske dedi. Ilkine koydum bu kadar anlam bize yetti dedm kapandi koni
VarListede hic isim yok kizlar yok mu isim belirleyen
Siz ismini verdikten sonra kimsenin karışmaya hakkı yok. İsim konusunda dik durun ve kimsenin hatrı için çocuğunuzun bir ömür taşıyacağı isme karışmasına izin vermeyin. İsim vermek sizin anneliğinizin en doğal hakkı.Aklinda hic kalmasin icine sinsin ben kizimda anne karninda verdigim ismi veremedim icimde kaldi ilk cocugumdada 2isim istedim sadece kayinbaba ismi olcak diye orali olmadilar oda icimde kaldi.. bundada esim Alparslan koyalim dedi cocuklarda cok sevdi kaynana karisti bosa karisir bunda burnunu sokmasina izin vermem yeter. Ne aklin ne kalbin kalsin iyi dusun cok kafa karistirma ama sonra allak bullak oluyo hic karar veremiyosun
Yok biz eşimle en başından kimseyi karıştırmadık. Ne dediysek onu koyacağız. Almilayı eşim istedi inciyi de ben ekledim. Kaynanam melisa olsun falan dedi. Bende kimse karışmasın biz koyarız ismini dedim. Bir daha da ses etmediler. Ama şükür öyle karakterleri yok yani.Aklinda hic kalmasin icine sinsin ben kizimda anne karninda verdigim ismi veremedim icimde kaldi ilk cocugumdada 2isim istedim sadece kayinbaba ismi olcak diye orali olmadilar oda icimde kaldi.. bundada esim Alparslan koyalim dedi cocuklarda cok sevdi kaynana karisti bosa karisir bunda burnunu sokmasina izin vermem yeter. Ne aklin ne kalbin kalsin iyi dusun cok kafa karistirma ama sonra allak bullak oluyo hic karar veremiyosun
Benim kemikleri ağrıyor normal yürürken falan.Merhabalar kızlar bizim bebisimizin isminde Kerem han olacak kısmetse çok içimize sindibide benim son 1 haftadır vajinal bölgede zonklama tarzı bir ağrı oluyor çok rahatsız etmiyor ama merak ettim sizde de varmı kosturmali günlerde daha çok oluyor
Canım doktor bana sırt üstü yatmak bebeği rahatsız ettiği gibi annede hiper tansiyona neden olur arkanı yastıkla destekle yan yat dedi haberin olsunEvrt bende sırtüstü yatınca vuruyo cokbirde yüzüstü yatmaya calısıyorum bazen fark etmeden o zaman vuruyor
Benimki sabahta vuruyo gece de vuruyo anlamadım uyanıp uyuyo aralarda herhaldeyemek yiyince tepinleniyor bide
Canım hem bebek büyüdüğü İçin oluyor hem evet ben de oğlumu üzgün diye 1 gün ağlamıştım o gün çok olmuştu ağrım. Sakin kalmaya çalış sol yanına uzan ve bol su iç. Dinlenmeye çalış. Yani bugün doktora da sordum düzenli aralıklı değilse dinlendiğinde geçiyorsa sorun olmaz dedi. Doğum sancısı 1 saat falan sürmüyor mesela ama biz yorulduğumuzda ağrımız 1-3 saat sürüyor dinlenince geçiyor. Kendine dikkat et.kızlar günaydın
karnım ağrıyor 2 gündür
böyle adet ağrısı gbi korkuyorum bişey olcak diye
kanama falan yok bebek de hareketli hissediyorum
hafta sonu evcil hayvanımı kaybettim çok ağladım üzüldüm
hala da üzgünüm
ondan mı acaba
yoksa genişliyo ondan mı ağrıyo
sizde oldu mu bu haftalarda ağrı
bu senenin en çok koyulan ismi Kerem galiba :) bende çok sevdim Kerem koyucaz, eşimle anlaşabildiğimiz tek isim olduVarAma hala ya kız çıkarsa diye de bı çekince ahahaha. Kerem olcak
Aynen oyle 1 defa karistirdim bidha kimseyi karistirmam 3 isim arasinda kaldik kulagimiza hos gelen bizim ve cocuklarin istedikleri.. olmadi kura cekicez sansina nasibine birakicaz geri kalan kapinin mandaliSiz ismini verdikten sonra kimsenin karışmaya hakkı yok. İsim konusunda dik durun ve kimsenin hatrı için çocuğunuzun bir ömür taşıyacağı isme karışmasına izin vermeyin. İsim vermek sizin anneliğinizin en doğal hakkı.
Oyle ise guzel fikir sunmasi baska isine karismasi baska banada boyle gelse basim ustune derim mesela akil vermesi canimi sımıyor kalbini kirmak istemedim o gidince soyledim esime.. isim fikrini veren zaten esimdi bizde olur olmaz dedik bakalim nasip..Yok biz eşimle en başından kimseyi karıştırmadık. Ne dediysek onu koyacağız. Almilayı eşim istedi inciyi de ben ekledim. Kaynanam melisa olsun falan dedi. Bende kimse karışmasın biz koyarız ismini dedim. Bir daha da ses etmediler. Ama şükür öyle karakterleri yok yani.
Hayırlısı olsun inşallahOyle ise guzel fikir sunmasi baska isine karismasi baska banada boyle gelse basim ustune derim mesela akil vermesi canimi sımıyor kalbini kirmak istemedim o gidince soyledim esime.. isim fikrini veren zaten esimdi bizde olur olmaz dedik bakalim nasip..
Yaaa öylemi ciddenbu senenin en çok koyulan ismi Kerem galiba :) bende çok sevdim Kerem koyucaz, eşimle anlaşabildiğimiz tek isim oldu
Oh herşey yolunda maşallah süperİyi haftalar kızlar şimdi geldik detaylı Dan 20+6 da yaptırdık. Çok şükür herşey yolunda hala kız görünüyor ne korktum ya burda kız demiş erkek çıkmış olaylarından boyu 24 cm kilosu 390 gr hiç yerinde durmayan bi pyenses
Bu arada perinatalog da çok iyiydi vajinam da ki acıma için mantar olduğunu söyledi 3 günlük fitil ve krem yazdı çok şükür her sorumuza cevap aldık güzelce kontrolümüz oldu 1 saat 10 dk falan sürdü ama nasıl geçti hiç anlamadım. Darısı bugün detaylısı olan arkadaşlara güzel haberler alalım inşallah
Aa ne güzel ben tobb ve acibadem arasinda kaldim ya o yüzden sordumYüzüncü Yıl Hastanesi'ne gidiyorum oranın yöneticisi bi tanıdık idi. Orda olcam doğumu.
O bende yürüdugum zamanlar hep oluyorMerhabalar kızlar bizim bebisimizin isminde Kerem han olacak kısmetse çok içimize sindibide benim son 1 haftadır vajinal bölgede zonklama tarzı bir ağrı oluyor çok rahatsız etmiyor ama merak ettim sizde de varmı kosturmali günlerde daha çok oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?