2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam 19+5ten bildiriyorum detaylı ultrasonumuz çok güzel geçti oğluşum hala oğluşummuş pipi yerinde duruyor herşeyimiz gayet yolunda dedi doktorum ama ben plesenta previaymişim neyse buna da şükür diyorum özlemişim cocugumu bi daha 3 hafta sonraya randevu verdi yine detayli ultrason yapcak şeker yüklemesini ne zaman yapiyorlar kizlar ben sormayi unutmuşum

Beni 25. Haftada çağırdı şeker yüklemesi için

Merhaba hanımlar bu sabahtan beri başım dönüyor yataktan kalkınca filan düz yürüyemiyorum. Bi sersem gibiyim gözlerim kararıyor valla. Netten araştırdım biraz yükselen kan hacmi nedeniyle bu şekilde oluyormus. Sırt üstü yatmak vs kan baısncını yükseltiyomus tansiyonu yükseltiyomus aklınızda bulunsun

Listede hic isim yok kizlar yok mu isim belirleyen
Cinsiyeti öğrenemeyenlerdenim o yüzden hiç daha isim mevzusuna geçmedik:)
Ne güzel sağlıkla gelsin.. Bana dr şeker yüklemesini 24-28. Hafta arasında yapıldığını söylemişti..

Tansiyonu olctun mu cnm?

hem çok ağladım hem de kafamı dağıtıyım diye ev süpürdüm
şimdi plesantanın olduğu taraf adet ağrısı gbi ağrıyo
dediğin gibi olur inşallah
iş yerindeyim şimdi nerde uzanmakk :)

biz de isim bulamadık henüz
işte bu deyip içime sinen bir isim olmadı
kızımız olacak Allahın izniyle
ben ipek böcüğüm diye seviyorum şimdilik eşim kızıyo
pek beğenmedi
önerilerinize açığım

Biz de İpek, Eda arasında gidip geliyoruz. İpek istiyordum aslında ama eşimin pek sevmediğim bir arkadaşı kız olacağını öğrenince İpek mi koyacaksınız demiş pat diye ona neyse, soğudum o öyle deyince, bir de İpek bu ara çok koyulanlardan galiba. Eda da gerçi her daim çok koyulanlardan herhalde. Kafam karışık nasıl karar vericez bilmem

Resimden gordugum kadar kiza benzettim yukarida duruyo erkek asagida kiz mideye dogru durur der annem bende gobek sekli hep uydu baskasini bilemem doktorun soyler benim ilk oglumda 6 aylikken soylemisti gorumcen herseye burnunu sokmasin
Tesekkur ederim banada karnim assagida duruyor gibi geldi

Insallah cok sagolun

Ya erkegi nasil kiza benzetiyorlar anlamadim

ben de ipeği kabul etmeyince Ela olsun dedim
Bela olur dedi
ipek hoşuma gidiyor bilmiyorum
bi de melisa
ay aklıma başka bişey gelmiyo nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…