Beni 25. Haftada çağırdı şeker yüklemesi içinKızlar selam 19+5ten bildiriyorumdetaylı ultrasonumuz çok güzel geçti oğluşum hala oğluşummuş pipi yerinde duruyor herşeyimiz gayet yolunda dedi doktorum ama ben plesenta previaymişim neyse buna da şükür diyorum özlemişim cocugumu bi daha 3 hafta sonraya randevu verdi yine detayli ultrason yapcak şeker yüklemesini ne zaman yapiyorlar kizlar ben sormayi unutmuşum
Pek hastaneler hakkında fikrim yok benim de .Aa ne güzel ben tobb ve acibadem arasinda kaldim ya o yüzden sordum
Cinsiyeti öğrenemeyenlerdenim o yüzden hiç daha isim mevzusuna geçmedik:)Listede hic isim yok kizlar yok mu isim belirleyen
Ne güzel sağlıkla gelsin.. Bana dr şeker yüklemesini 24-28. Hafta arasında yapıldığını söylemişti..Kızlar selam 19+5ten bildiriyorumdetaylı ultrasonumuz çok güzel geçti oğluşum hala oğluşummuş pipi yerinde duruyor herşeyimiz gayet yolunda dedi doktorum ama ben plesenta previaymişim neyse buna da şükür diyorum özlemişim cocugumu bi daha 3 hafta sonraya randevu verdi yine detayli ultrason yapcak şeker yüklemesini ne zaman yapiyorlar kizlar ben sormayi unutmuşum
Tansiyonu olctun mu cnm?Merhaba hanımlar bu sabahtan beri başım dönüyor yataktan kalkınca filan düz yürüyemiyorum. Bi sersem gibiyim gözlerim kararıyor valla. Netten araştırdım biraz yükselen kan hacmi nedeniyle bu şekilde oluyormus. Sırt üstü yatmak vs kan baısncını yükseltiyomus tansiyonu yükseltiyomus aklınızda bulunsun
hem çok ağladım hem de kafamı dağıtıyım diye ev süpürdümCanım doktor bana sırt üstü yatmak bebeği rahatsız ettiği gibi annede hiper tansiyona neden olur arkanı yastıkla destekle yan yat dedi haberin olsun
Canım hem bebek büyüdüğü İçin oluyor hem evet ben de oğlumu üzgün diye 1 gün ağlamıştım o gün çok olmuştu ağrım. Sakin kalmaya çalış sol yanına uzan ve bol su iç. Dinlenmeye çalış. Yani bugün doktora da sordum düzenli aralıklı değilse dinlendiğinde geçiyorsa sorun olmaz dedi. Doğum sancısı 1 saat falan sürmüyor mesela ama biz yorulduğumuzda ağrımız 1-3 saat sürüyor dinlenince geçiyor. Kendine dikkat et.
Çok tatlı bir isim ben bulamadım henüz oğluma, Pars Demir Yaman Karan arasında gidip geliyorum hep iki isimli olacak ama karar veremedikAllah nasip ederse Elif Asya koyacağız prensesimize
Yegenimin ismi Demirhan cok kuralcı ve akıllı bir cocukÇok tatlı bir isim ben bulamadım henüz oğluma, Pars Demir Yaman Karan arasında gidip geliyorum hep iki isimli olacak ama karar veremedik
Tesekkur ederimResimden gordugum kadar kiza benzettim yukarida duruyo erkek asagida kiz mideye dogru durur der annem bende gobek sekli hep uydu baskasini bilemem doktorun soyler benim ilk oglumda 6 aylikken soylemisti gorumcen herseye burnunu sokmasin
Tesekkur ederim cok sagolun hayirlisi olsun insallahKarından birinin bilebileceğini sanmıyorum. Eskiler bilirmiş onu. Şahsen bende anlamıyorumhayırlısı olsun inşallah ❤
Insallah cok sagolunya bende hiç bişi anlamıyorum benimkini alien a benzetiyordum 12 haftada filan. Dr bişi demese hala bile anlamam. Bilmediğim konularda bişi yazmıyorum. İnşallah gönlünüze göre sağlıklı mutlu huzurlu bir yavrunuz ve yuvanız olur aynısı hepimize
Ya erkegi nasil kiza benzetiyorlarbende bende
Evet hatra burda bi arkadaşinda basina geldi ayni olay gecen hafta
erkek degismiyor herhalde ya bi de sana birsey sorcam sen hangi doktora gidiyorsun ankaradasin ya dogumu hangi hastanede olcaksin canim
Ayyy sadece yüzüm kurusa iyi heryerim pul pul günde 3lt su iciyorum düşünshisedio kullaniyorum yüzüme vücuduma da yves rocherdan losyon aldim her gün sürüyorum cunku abdest aldikca geri gidiyor kollar falan yves rocher hem coj pahali degil hemde bitkisel
ben de ipeği kabul etmeyince Ela olsun dedimBiz de İpek, Eda arasında gidip geliyoruz. İpek istiyordum aslında ama eşimin pek sevmediğim bir arkadaşı kız olacağını öğrenince İpek mi koyacaksınız demiş pat diyeona neyse, soğudum o öyle deyince, bir de İpek bu ara çok koyulanlardan galiba. Eda da gerçi her daim çok koyulanlardan herhalde. Kafam karışık nasıl karar vericez bilmem
Fotografta belli olmuyor ki canli bakmak lazimTesekkur ederimbanada karnim assagida duruyor gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?