2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kız olsaydı , İpek ada / inci Ece
Koymak istiyordum

Aslında biz Demir diye sevdik hep. Ailelerimiz pek beğenmedi. Kerem sıcak geldi. Birde yurtdışında olduğumuzdan kısa bir isim daha olsun diye Efe geldi aklımıza
İsimlerin kişi üzerinde etkisi olduğundan bir de burcu aslan olacağı için ben isim konusunda epey seçici olmaya çalışıyorum Alparslan Mücahid ve Süleyman isimlerine bayılıyorum mesela ama koymaya cesaretim yok efe de öyle geliyo bana daha yolumuz var inşallah içinize sinen olsun

ahh evet bir de aslan burcu olcak bebeklerimiz yandık ki ne yandık
erkek olsa biz de efe koycaktık
bn yusuf ismini de çok seviyorum
kız hiç düşünmemiştik
ters köşe yaptı

Evet isimlerin etkisine bende inanıyorum. Vakit var daha neler buluruz

ahh evet bir de aslan burcu olcak bebeklerimiz yandık ki ne yandık
erkek olsa biz de efe koycaktık
bn yusuf ismini de çok seviyorum
kız hiç düşünmemiştik
ters köşe yaptı
Benim kızda kesin belliydi Ayşe Rana buna afalladik ... Oğlumuz Yusuf olsun dedi yanına bizde Kerem olsun dedik.. benim kocam da aslan burcu. Aslan erkeği biraz zor oluyo bakalım evlat ile koca çok farklı olur mu bilmiyorum ama

Benim kızımın ismi Reyyan çok seviyorum ismini
Düşünebilirsiniz Aslan burcu Bir yani çok naif prenses kuul bir yanı cadı oda sinirlenince canımm.

Böyle giderse listenin çoğu İpek koyacak çocuğunun ismini. Eliz, Elis, Aren, Arven falan da güzel kız isimlerinden. Öyle şu anda aklıma gelen isimlerden. Öneri olsun diye paylaşayım dedim.

Ben aslanları seviyorum ayrı bir enerjileri var kızlarını daha çok seviyorum o yüzden kızım olsun istemiştim çok orjinal ve cool oluyorlar
Kesinliklee nereye girse kendini belli eder bı ışığı var Erkeği nasıl olcak bilmiyorum evde 2 aslan bebe 2 akrep anne baba. Akreplerin de bazı özellikleri aslana benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…