2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cinsiyeti öğrenemeyenlerdenim o yüzden hiç daha isim mevzusuna geçmedik:)

Ne güzel sağlıkla gelsin.. Bana dr şeker yüklemesini 24-28. Hafta arasında yapıldığını söylemişti..
Amin insallah bende 22 de falan yapiliyor sandim da acaba neden soylemedi diye düşündüm

Ya erkegi nasil kiza benzetiyorlar anlamadim
Gelişimini anca mi tamamliyor artik nedir bugün doktoruma dün cinsiyeti farkli soyleyen dojtoru anlattim prof.lar ultrason egitimi almamiş geneli yaşlilar onlar egitim alirken ultrason kullanmamişlar o yüzden boyle seyleri yanliş aksedebiliyorlarmiş arkadasin bence doktorunh degistirsin dedi direk

Benim ilk oglumda bilgilendiren olmadi hastnede olsun etrafimda olsun 2 yasinda oldu ama baya travma yasadi diyebilirim cokta gec iyilesti dogumdan hemen sonra varsa onu yaptircam yoksa 40i cikmadan havalar sicakken iyi olur
Oy kıyamam ya keşke bilenler söyleseymiş tecrübesiz olunca neye elimi atsam elimde kalıcak gibi hissediyorum hemen doğumun ertesi günü yapıyorlarmış ya da 7-10 günlükken de iyi oluyormuş. "Bebekte sarılık falan olursa da 2 aylıkken yaptırmak daha iyi hem pipisi şiş daha inmemiş olur hemde bebek zayıf olur yağ tabakasının içine gömülmez, en iyi zaman 2 aylıkken bana göre" diyor bi doktor YouTube da en uygunu hangisisyse öyle yaptırabiliriz inşallah

Evet olabilir

Canım bende plesanta previaymısım. Ayrıntılı ultrasonda ögrendim. Seker yükşemesini 24 te yaparlar benide tam 4 hafta sonra cagırdı doktorum muntemelen onu da yapacak

Evet hatta yan dönüp kalkman lazım direkt kalkarsan bayılırsın dedi doktor bana

Canım umarım daha iyisindir ve geçici birşeydir umarım haberdar et lütfen
Merhaba, ismi belirleyen desin bana. :) Bir de şu an pek işlevi olmayan tahmini doğum tarihini ileride doğumlar başladığında doğum tarihiyle değiştiricem.
Canım bizim kızın adı Ece olacak

hem çok ağladım hem de kafamı dağıtıyım diye ev süpürdüm
şimdi plesantanın olduğu taraf adet ağrısı gbi ağrıyo
dediğin gibi olur inşallah
iş yerindeyim şimdi nerde uzanmakk :)
Yerinde olsam bi kontrole giderdim yine de İçin rahatlasın bi ultrasonda görmek seni rahatlatır en azından.

Doktor daha iyisini bilir tabi bende cinsiyetini ogrenmemistim galiba daha icime digmus gibi burda sunnet derdine dusmustum ne zman uygun ne zman dogru zman oyle yaptirirz insallah

Canım bende plesanta previaymısım. Ayrıntılı ultrasonda ögrendim. Seker yükşemesini 24 te yaparlar benide tam 4 hafta sonra cagırdı doktorum muntemelen onu da yapacak
Ben hic strese girmedim ama kanama falan olmasin insallah o korkutur beni o yüzden cok dikkat ediyorum sende dikkatli ol canim

instagramda takip ettiğim birinin eşinin adı Kerem, hikayesinde adını söylediğinde aa ne güzel isimmiş niye hiç aklıma gelmedi dedim kibarlık naiflik huzur hissi verdi bana, kime soylesem herkes cok sevdi sonra bir suru Kerem ismi duymaya basladim etrafimda bu sene Kerem senesi olacak anlasilan. Insallah isimleri gibi olurlar

Bana da aynen o hisleri uyandırıyor kerem ismi. Daha ergenken hayalimmis sonra birden aklıma geldi Kerem olsun dedim ama dediğin giibi birden herkeste duymaya başladım Hayırlı evlat olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…