2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet hatta yan dönüp kalkman lazım direkt kalkarsan bayılırsın dedi doktor bana
Ben yan da dönsem bayılacak gibi oluyorum bugun cok oldu özellikle bir de bas agrısı var anlık tansıyon yukselmesi mi düsmesi mi yasıyorum acaba diye düşündüm

Doktor daha iyisini bilir tabi bende cinsiyetini ogrenmemistim galiba daha icime digmus gibi burda sunnet derdine dusmustum ne zman uygun ne zman dogru zman oyle yaptirirz insallah
Aynen ya daha şimdiden sünnet derdine düştüm her şeyi tek tek düşünecez heralde böyle vakti gelmeden
Evet bizim de evliliğin başından beri belli erkek olursa kerem cinsiyetin erkek olduğunu öğrenmeden önce bu kadar çok Kerem olduğunu farketmemiştim amin inşallah isimleri gibi olurlar

Çok tatlı bir isim ben bulamadım henüz oğluma, Pars Demir Yaman Karan arasında gidip geliyorum hep iki isimli olacak ama karar veremedik
Ben de aslan, rüzgar, ali çınar, bulut ve ali giray ismine yakımın eşim de sevdi bazılarını ama daha karar vermedik. Kız olsaydı lilya, sahra, larin, pera ve kumsal isimlerinden birini seçecekrim. Marin de var deniz demek, isim arayanlara fikir olsun

Kizlaarr ben şimdi detaylı USG'den geldim çok şükür bin şükür Rabbime herseyler yolunda benim ponçik 510 Gr, 26 cm gününden bir hafta önde 22+6 olmuş
Maaşallah sağlıkla gelsin insallah. Boyle güzel haberler almak cok güzel

Strese girmemek ne mümkün. İş yerim cok stresli geriliyorum sürekli geçen sinirden karnıma sancılar girdi otırdum agladım.
Kendini bu tür etkenlerden uzak tutmaya calıs, biraz umursamaz ol bosver amaan de, kendini her gün boyle motive et, kötü anlarda bebeğini düşün dogdugunu güldüğünü vs. stres bebeği etkiler ve senin psikolojini, simdş cok daha hassasiz, umarım bubdan sonra işinde anlayıslı ve güzel insanlar olur,

Teşekkür ediyorum Aslında oğlumda Ağustos doğumlu Aslan burcu ve ismi Görkem Arslan Aman allahım çok fenayız. Ben daha ılımlı mülayim bir isim olsun dedim ama eşim yine benzer isimler istiyor

Ne yazık ki öyle olmuyor. Müdürün tepede, o lazım, bu lazim, su saate bu rapor yetişsin derken stres olmamak imkansız

Ne yazık ki öyle olmuyor. Müdürün tepede, o lazım, bu lazim, su saate bu rapor yetişsin derken stres olmamak imkansız
Stres olduğunuz zaman sizi strese sürükleyen kişileri hamamböceği gibi hayal edin. Sonra o hamamböceklerini tek tek ezin Şaka bir yana kişiler,işler geçicidir ama yavrunuzun ve sizin mutluluğun daimi olacak

Stres olduğunuz zaman sizi strese sürükleyen kişileri hamamböceği gibi hayal edin. Sonra o hamamböceklerini tek tek ezin Şaka bir yana kişiler,işler geçicidir ama yavrunuzun ve sizin mutluluğun daimi olacak
Ahahaha bu yöntem eğlenceliymiş keşke durum kişileri önemsemek olsa, rahat bırakmıyorlar. Hamilesin hasta değil bakış acisi

Eda ismi gerçekten çok var bazen ben bile şaşırıyorum o kadar denk gelince küçük denilebilecek bir ilçede yaşıyorum marketlerde pazarlarda başkası yerine efendim demişliğim çoktur mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…