Ben yan da dönsem bayılacak gibi oluyorum bugun cok oldu özellikle bir de bas agrısı var anlık tansıyon yukselmesi mi düsmesi mi yasıyorum acaba diye düşündümEvet hatta yan dönüp kalkman lazım direkt kalkarsan bayılırsın dedi doktor bana
Aynen ya daha şimdiden sünnet derdine düştüm her şeyi tek tek düşünecez heralde böyle vakti gelmedenDoktor daha iyisini bilir tabi bende cinsiyetini ogrenmemistim galiba daha icime digmus gibi burda sunnet derdine dusmustumne zman uygun ne zman dogru zman oyle yaptirirz insallah
Evet bizim de evliliğin başından beri belli erkek olursa kereminstagramda takip ettiğim birinin eşinin adı Kerem, hikayesinde adını söylediğinde aa ne güzel isimmiş niye hiç aklıma gelmedi dedim kibarlık naiflik huzur hissi verdi bana, kime soylesem herkes cok sevdi sonra bir suru Kerem ismi duymaya basladim etrafimdabu sene Kerem senesi olacak anlasilan. Insallah isimleri gibi olurlar
Aksam daha iyiyim tesekkür ederimCanım umarım daha iyisindir ve geçici birşeydir umarım haberdar et lütfen
Canım bizim kızın adı Ece olacak
Ben de aslan, rüzgar, ali çınar, bulut ve ali giray ismine yakımın eşim de sevdi bazılarını ama daha karar vermedik. Kız olsaydı lilya, sahra, larin, pera ve kumsal isimlerinden birini seçecekrim. Marin de var deniz demek, isim arayanlara fikir olsunÇok tatlı bir isim ben bulamadım henüz oğluma, Pars Demir Yaman Karan arasında gidip geliyorum hep iki isimli olacak ama karar veremedik
Maaşallah sağlıkla gelsin insallah. Boyle güzel haberler almak cok güzelKizlaarr ben şimdi detaylı USG'den geldim çok şükür bin şükür Rabbime herseyler yolunda benim ponçik 510 Gr, 26 cm gününden bir hafta önde 22+6 olmuş
Kendini bu tür etkenlerden uzak tutmaya calıs, biraz umursamaz ol bosver amaan de, kendini her gün boyle motive et, kötü anlarda bebeğini düşün dogdugunu güldüğünü vs. stres bebeği etkiler ve senin psikolojini, simdş cok daha hassasiz, umarım bubdan sonra işinde anlayıslı ve güzel insanlar olur,Strese girmemek ne mümkün. İş yerim cok stresli geriliyorum sürekli geçen sinirden karnıma sancılar girdi otırdum agladım.
Teşekkür ediyorumİsimlerin kişi üzerinde etkisi olduğundan bir de burcu aslan olacağı için ben isim konusunda epey seçici olmaya çalışıyorumAlparslan Mücahid ve Süleyman isimlerine bayılıyorum mesela ama koymaya cesaretim yok efe de öyle geliyo bana daha yolumuz var inşallah içinize sinen olsun
Ne yazık ki öyle olmuyor. Müdürün tepede, o lazım, bu lazim, su saate bu rapor yetişsin derken stres olmamak imkansızKendini bu tür etkenlerden uzak tutmaya calıs, biraz umursamaz ol bosver amaan de, kendini her gün boyle motive et, kötü anlarda bebeğini düşün dogdugunu güldüğünü vs. stres bebeği etkiler ve senin psikolojini, simdş cok daha hassasiz, umarım bubdan sonra işinde anlayıslı ve güzel insanlar olur,
Stres olduğunuz zaman sizi strese sürükleyen kişileri hamamböceği gibi hayal edin. Sonra o hamamböceklerini tek tek ezinNe yazık ki öyle olmuyor. Müdürün tepede, o lazım, bu lazim, su saate bu rapor yetişsin derken stres olmamak imkansız
Kahkaha attım gerçekten2022 agustos anneleri demeyelim kerem anneleri diyelim sizebende erkek olsaydi kerem aras koycaktim demek hepimiz sevmisiz bu ismi kiza hala isim.bulamadım ama kiz ismi zor ya
Ahahaha bu yöntem eğlenceliymişStres olduğunuz zaman sizi strese sürükleyen kişileri hamamböceği gibi hayal edin. Sonra o hamamböceklerini tek tek ezinŞaka bir yana kişiler,işler geçicidir ama yavrunuzun ve sizin mutluluğun daimi olacak
Siz kaç haftalık oldunuzBenimde belli degil nasip olmadi bir türlü
İşte hayırlı evlatBiz 12. haftada öğrendik
Aminnnn inşallah canım çok teşekkür ederim hepimizin minnaki sağlıkla gelsin güzellikler getirsin inşallahMaaşallah sağlıkla gelsin insallah. Boyle güzel haberler almak cok güzel
Ben istanbuldayim ama netten aldımKızlar iyi akşamlar İstanbul da yoyko park yatak satın alan varsa net harici nereden aldınız acaba?
Bende bir ela var yani enişte bey biraz haklı diyebilirimben de ipeği kabul etmeyince Ela olsun dedim
Bela olur dedi
ipek hoşuma gidiyor bilmiyorum
bi de melisa
ay aklıma başka bişey gelmiyo nedense
Eda ismi gerçekten çok var bazen ben bile şaşırıyorum o kadar denk gelinceBiz de İpek, Eda arasında gidip geliyoruz. İpek istiyordum aslında ama eşimin pek sevmediğim bir arkadaşı kız olacağını öğrenince İpek mi koyacaksınız demiş pat diyeona neyse, soğudum o öyle deyince, bir de İpek bu ara çok koyulanlardan galiba. Eda da gerçi her daim çok koyulanlardan herhalde. Kafam karışık nasıl karar vericez bilmem
Günaydın. Çalar saati karnımıza sakladık tekmeyle uyanıyoruzGünaydınn çalar saatten önce uyananlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?