Günaydın kızlar, dün gece sabaha kadar sağa dönsem ağrı sola dönsem ağrı, kasıkla vajina arası ağrı oluyor anlamadım neden, şuandada var yürürken falanda hissettiriyor kendini çok endişeliyim bugün ayrıntılı ultrason randevum var umarım herşey yolundadır
Günaydın kızlar, dün gece sabaha kadar sağa dönsem ağrı sola dönsem ağrı, kasıkla vajina arası ağrı oluyor anlamadım neden, şuandada var yürürken falanda hissettiriyor kendini çok endişeliyim bugün ayrıntılı ultrason randevum var umarım herşey yolundadır
İnşallah cnm, henüz çok bişey hissedemiyorum da arada böyle seğirme gibi bişeyler oluyor oda bebekmi anlayamadım bir türlü, dün ağrıda olunca endşelendim iyice
çatı kemiği sanırım.bahsettiginuz yer benim de uzun zamandır agiriyor normalmiş ama.siz yine de sorun beni de bhilgilendirin iyi gelen bişey varsa ben de yapayım. çok zor adım atarken vs çok zor oluyor. geçmiş olsun ins ayrintili da güzel geçer
çatı kemiği sanırım.bahsettiginuz yer benim de uzun zamandır agiriyor normalmiş ama.siz yine de sorun beni de bhilgilendirin iyi gelen bişey varsa ben de yapayım. çok zor adım atarken vs çok zor oluyor. geçmiş olsun ins ayrintili da güzel geçer
2022 agustos anneleri demeyelim kerem anneleri diyelim size bende erkek olsaydi kerem aras koycaktim demek hepimiz sevmisiz bu ismi kiza hala isim.bulamadım ama kiz ismi zor ya
kesinlikleeee kızın ismi babaya kaldı oğlanı ben koydum diye. karismiyorun pek gökçe olacak gibi bizimki de sıcak gelmeye başladı ne dersiniz nasıl.bi isim abisiyle uyumlu olacak görkem le gökçe ama daha güzel bı isim.buksam hemen ikna eder değiştirin
Öyle tabi. böyle karnımın içinden bir şey koparıyorlarmış gibi acıyor karnım. Sağa sola dönerken ağlayacak seviyeye geliyorum. Yürürken vajinanın olduğu kemikler ağrı yapıyor. Hepsini sordum normal dedi bana. Seninde normaldir yani. Bebekini rahatça izle ekrandan. Sonra 1 ay bekliyorsun
Hafta sonu doktora gittim. Bir ayda 3.5 - 4 kilo almışımmmmmm. Doktorum bir anda çok kilo almışsın her ay 1 kilo almaya dikkat et dedi az önce 2 tane pop kek gömdüm, Allah affetsin.
Kilo almamak için dikkat edenler, nasıl besleniyorsunuz ya kendimi tutamaz oldum
kesinlikleeee kızın ismi babaya kaldı oğlanı ben koydum diye. karismiyorun pek gökçe olacak gibi bizimki de sıcak gelmeye başladı ne dersiniz nasıl.bi isim abisiyle uyumlu olacak görkem le gökçe ama daha güzel bı isim.buksam hemen ikna eder değiştirin