Normal cekimse korkma 10 saniye suruyor cekmesi ben igneden aşiri korkuyorum hamile kalmadan cektirmistim başima bela olmasin diyeKızlar 20 lik dişim ağrıyor diş doktoru alınması gerektiğini söyledi ama ben çok korkuyorum aldırmaya ve aldırma esnasında kendimi kasarım sıkarım kesin bebeklere bişey olmasından falan çok korkuyorum. Antibiyotik verdi doktorum kullanabilirsiniz dedi. Ne yapabilirim başka aldırmalı miyim sizce dayana bilir miyim ağrısına daha önce hiç diş aldırmadım
Hiç bi fikrim yok malesefCevap yazin lutfen, nasil goremezsiniz bu kadar yaziyi?
Seninki yine iyi bana yaptığı muamele şuÖzelde kan tahlilleri gereksiz pahalı diye devlet hastanesine gittim bugün. Rutin kan tahlili istediğimi söyledim. Tamam, dedi. Sonuçlar 3 gibi çıkar, çıkabilirsiniz, dedi. Ee, bebeğe bakmayacak mıyız, dedim. Zaten bizde takipli değilsiniz, çok istiyorsanız aşağıda radyoloji var, gidin orada ultrason çeksinler, deyip çıkardı beni odadan. 33 yıllık hayatımda böyle bir doktor tecrübem olmamıştı. Ağzım açık bir şekilde çıktım odadan.
Bendede çok az var, acaba bebeğimmi küçük endişe etmeye başladımIlk cocukta 5. Ayimdan sonra cikti gobegim benimde ic karinla alakali o kimisinin dar kimisinin genis oluyo
Bende yazmıyor baktım kağıtaCevap yazin lutfen, nasil goremezsiniz bu kadar yaziyi?
Üzücü ama ya. Belki takipli olduğum doktoru değiştirmeyi düşünüyorumdur, belki karar vermeye çalışıyorumdur. Ya da dediğin gibi ekonomik olarak düşünmek zorundayız bazı şeyleri. Hiç hoş değil.Seninki yine iyi bana yaptığı muamele şu
-neden iki yeri birden meşgul ediyorsun!!
Dedim tasarruf etmeye çalışıyorum
Sigortami her ay ödüyorum
Hakkım değil mi???
Suriyeli olsam daha iyi muamele görürdüm malesef ki..
Ben sadece kan vercktim ultrasona da baktı istemedim halbuki neyse dedim kanama alanı vardı ilaç kullandım filan oda beni ilgilendirmiyor siz takip eden doktorunuzla görüşün filan aptal. Sanki ben muayene et dedim.
Baya söylendi. Ve tam bir kaos hastane yani uzun uzun bekledm bı sure yanlarında oturdum hatta o kadar dert yandılar durumları vahim halde bu muameleyi haketmedim mustehak ona o kargaşa diye düşündüm şahsen
Burun kemiği uzunluğunu söylemedi yazmıştım ama şimdi bana verdiği dosyaya baktım. 0,61 cm'miş.Cevap yazin lutfen, nasil goremezsiniz bu kadar yaziyi?
Benimde bir ara karında sertleşme oluyordu ben sinirlendigimde oluyordu doktorum uzan dinlen, ılık duş al dedi, bol sıvı al demişti sinirim geçince hemen duzeliyorduBebekleri tekrar gorursun haftaya, bu taraftan bak :) Yalnız serklaj ile alakası yok kasilmanin, benim de serklajim var, ultrasonda kasılma çıktığında hiç hissetmediğim oluyor, sifir agri, böyle bir şey ilk kez duyuyorum, perinatologumdan da böyle bir şey duymadım hiç açıkçası. Doktorumun bana dedigi karinda sertlesme, yigilme hissi olursa hemen uzan ve bol su icerek dinlen oluyor.
Haftaya güzel haberlerin gelir insallah
Inşallah hepimiz hep güzel haberler alırız bilemedim ki cnm bunu diyen perinatolog kasılma olsa hissedersin diyo ultrasonda da çıkmadı çok şükür ama yığılma yok sadece karnım cok sert sertlik neden olur hicbi fikrim yok açıkçası hepimiz sağlıkla atlatalım bu süreci sag salim kavusalım evlatlarımiza inşallah
Benimde bir ara karında sertleşme oluyordu ben sinirlendigimde oluyordu doktorum uzan dinlen, ılık duş al dedi, bol sıvı al demişti sinirim geçince hemen duzeliyordu
Canım öncelikle lütfen sakin ol ben burun kemiği ölçüsü bilmiyorm bişey diyemiyorum ama sen sakın olmalsn evladın tabiki endiselisin bak benimde suyum fazla bende içten içe endişe ediyorum ama bunun inan hiç faydası yok yaradan Allah inşallah doğunca göreceğiz dilerim Rabbim sağlıkla bağışlasın evlatlarımızı bu tip durumlarda başka doktorada gitmeni tavsiye ederim inşallah herşey yolundadırCevap yazin lutfen, nasil goremezsiniz bu kadar yaziyi?
Bebeginle alakali olcagini sanmiyorum canim senin vucudunla alakali olabilir en fazla herkes bir degil bakma sen burdakilerin gobusuneBendede çok az var, acaba bebeğimmi küçük endişe etmeye başladım
Ay hayatimda bir kez zübeyde hanim dogum hastanesine gittim gitmez olaydım tromboz paneli testi yaptirmak istiyorun diyorum o ne diyor kiz sen doktor degilmisin dememek icin kendimi zor tuttum salak kayniyo bazi hastaneler tamam insanlarla ugraşmak zor birsey okey ama baskasina sinirlenip sinirini baska hastadan cikarmakta kötü sonra saglikcilar saldiriya ugruyor üzülüyoruzSeninki yine iyi bana yaptığı muamele şu
-neden iki yeri birden meşgul ediyorsun!!
Dedim tasarruf etmeye çalışıyorum
Sigortami her ay ödüyorum
Hakkım değil mi???
Suriyeli olsam daha iyi muamele görürdüm malesef ki..
Ben sadece kan vercktim ultrasona da baktı istemedim halbuki neyse dedim kanama alanı vardı ilaç kullandım filan oda beni ilgilendirmiyor siz takip eden doktorunuzla görüşün filan aptal. Sanki ben muayene et dedim.
Baya söylendi. Ve tam bir kaos hastane yani uzun uzun bekledm bı sure yanlarında oturdum hatta o kadar dert yandılar durumları vahim halde bu muameleyi haketmedim mustehak ona o kargaşa diye düşündüm şahsen
Gecen hafta gittim zubeydeye ilk defa iyiydi doktorun ilgisi burdakileri okudukca kendi doktoruma sukrediyorum valla cağnımm doktorum cok ilgili alakaliAy hayatimda bir kez zübeyde hanim dogum hastanesine gittim gitmez olaydım tromboz paneli testi yaptirmak istiyorun diyorum o ne diyor kiz sen doktor degilmisin dememek icin kendimi zor tuttum salak kayniyo bazi hastaneler tamam insanlarla ugraşmak zor birsey okey ama baskasina sinirlenip sinirini baska hastadan cikarmakta kötü sonra saglikcilar saldiriya ugruyor üzülüyoruz
Aminn inşallah canımA ayunus @Pembekelebek_8787 ikinizin da hayırlı haberler alması için dua edeceğiz inşallah. Çok zor bir süreç geçiriyorsunuz ama inşallah test sonuçları çıkınca hepimizin içi ferahlar
Doğum paketi var memorialin zaten anlaşması yok sigortan olsada geçerli değil.Ankarada ozellerde sigortasiz dogum ne kadar bir bilen duyan var mi? Onerdiginiz bir hastane var mi? Bazen her seyi birakip Turkiye'ye donesim geliyor ama sigortam olmadigi için cesaret edemiyorum.
Yaa, ben bunu kaçırmışım. Ne oldu ki? Umarım her şey yolundadır. @Pembekelebek_8787A ayunus @Pembekelebek_8787 ikinizin da hayırlı haberler alması için dua edeceğiz inşallah. Çok zor bir süreç geçiriyorsunuz ama inşallah test sonuçları çıkınca hepimizin içi ferahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?