2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Normal cekimse korkma 10 saniye suruyor cekmesi ben igneden aşiri korkuyorum hamile kalmadan cektirmistim başima bela olmasin diye

Seninki yine iyi bana yaptığı muamele şu
-neden iki yeri birden meşgul ediyorsun!!
Dedim tasarruf etmeye çalışıyorum
Sigortami her ay ödüyorum
Hakkım değil mi???
Suriyeli olsam daha iyi muamele görürdüm malesef ki..
Ben sadece kan vercktim ultrasona da baktı istemedim halbuki neyse dedim kanama alanı vardı ilaç kullandım filan oda beni ilgilendirmiyor siz takip eden doktorunuzla görüşün filan aptal. Sanki ben muayene et dedim.
Baya söylendi. Ve tam bir kaos hastane yani uzun uzun bekledm bı sure yanlarında oturdum hatta o kadar dert yandılar durumları vahim halde bu muameleyi haketmedim mustehak ona o kargaşa diye düşündüm şahsen

Üzücü ama ya. Belki takipli olduğum doktoru değiştirmeyi düşünüyorumdur, belki karar vermeye çalışıyorumdur. Ya da dediğin gibi ekonomik olarak düşünmek zorundayız bazı şeyleri. Hiç hoş değil.

Benimde bir ara karında sertleşme oluyordu ben sinirlendigimde oluyordu doktorum uzan dinlen, ılık duş al dedi, bol sıvı al demişti sinirim geçince hemen duzeliyordu

M mucizelervar Şöyle bir persentil buldum. Burun kemiği uzunluğu ile ilgili. Tam olarak kaç hafta kaç günlükken ölçüldü sizin? Çok da minik değil sanki burnu.

Eklentiler

• 3BAC2815-6DDB-4E73-9537-5485A0D5B4C3.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 75

Kesinlikle garantisi yok, kasılma her zaman hissedilmiyor, ben yasadim ve hissetmedim, ultrasonda cikti. O yuzden mümkün olduğunda hamileligi dinlenerek stresten uzak geçirmeye çalışmak lazım. Karında sertlik ve yigilma kasılma tanimi ama ikiz gebelik tecrübem veya bilgim yok, ikiz hamilelikte ekstra görülen bir durum varsa yanlış yönlendirmek istemem.

Benimde bir ara karında sertleşme oluyordu ben sinirlendigimde oluyordu doktorum uzan dinlen, ılık duş al dedi, bol sıvı al demişti sinirim geçince hemen duzeliyordu

Stresz yorgunluk hepsi etken kasılma için. Kaldı ki tetikleyen sebebi bilinmeyen çok durum var. Bol sıvı ve uzanıp dinlenmek, aynı seyi soyluyorlar tum doktorlar :) Zaten kasılma çoksa, hastanede isen serum veriyorlar, bizim içmediğim suyu damardan veriyorlar

Cevap yazin lutfen, nasil goremezsiniz bu kadar yaziyi?
Canım öncelikle lütfen sakin ol ben burun kemiği ölçüsü bilmiyorm bişey diyemiyorum ama sen sakın olmalsn evladın tabiki endiselisin bak benimde suyum fazla bende içten içe endişe ediyorum ama bunun inan hiç faydası yok yaradan Allah inşallah doğunca göreceğiz dilerim Rabbim sağlıkla bağışlasın evlatlarımızı bu tip durumlarda başka doktorada gitmeni tavsiye ederim inşallah herşey yolundadır

A ayunus @Pembekelebek_8787 ikinizin da hayırlı haberler alması için dua edeceğiz inşallah. Çok zor bir süreç geçiriyorsunuz ama inşallah test sonuçları çıkınca hepimizin içi ferahlar

Ay hayatimda bir kez zübeyde hanim dogum hastanesine gittim gitmez olaydım tromboz paneli testi yaptirmak istiyorun diyorum o ne diyor kiz sen doktor degilmisin dememek icin kendimi zor tuttum salak kayniyo bazi hastaneler tamam insanlarla ugraşmak zor birsey okey ama baskasina sinirlenip sinirini baska hastadan cikarmakta kötü sonra saglikcilar saldiriya ugruyor üzülüyoruz

Gecen hafta gittim zubeydeye ilk defa iyiydi doktorun ilgisi burdakileri okudukca kendi doktoruma sukrediyorum valla cağnımm doktorum cok ilgili alakali

Ankarada ozellerde sigortasiz dogum ne kadar bir bilen duyan var mi? Onerdiginiz bir hastane var mi? Bazen her seyi birakip Turkiye'ye donesim geliyor ama sigortam olmadigi için cesaret edemiyorum.

Ankarada ozellerde sigortasiz dogum ne kadar bir bilen duyan var mi? Onerdiginiz bir hastane var mi? Bazen her seyi birakip Turkiye'ye donesim geliyor ama sigortam olmadigi için cesaret edemiyorum.
Doğum paketi var memorialin zaten anlaşması yok sigortan olsada geçerli değil.
Doğum paketi alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…