2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba küçük olması kesin down demek değil ki dediğin gibi baba tarafı küçük burunluymuş Gönlünü ferah tut ve amniyosentezi yaptır ben mm olarak ölçüsünü biliyorum ne değildir diye istersen başka bir doktora daha danış

21.1 gun icin 5.3mm. Ustteki pensentil 5 10 o rakamlar ne demek?
Ama şunu biliyorum burun küçük diye down riski var diyip fındık gibi küçüçük burunla doğan bebekler çok fazla. Burun dışında ense kalınlığı parmak eklemi hakkında bişey demedi mi tek kriter burun değil ki

O araştırmada bazı bebişlerin burun ölçümlerinin ortalamasını çıkarmışlar ve haftasına göre en az en çok ve ortalama diye değerlendirme yapılmış. 21.haftanın alt sınırını 5,9 demişler ama o yazının genelinde diyor ki 2,5 mm altında olan burun kemiği ölçümü riskli. Yani sizin minnoşum burun kemiği azıcık minik ama riskli aralıkta değil. Bence hiçbir sorun yok Allah'ın izniyle. Bence o fındık burunlu bir bebiş.

Bak canım. Farklı farklı araştırmalarda farklı farklı en alt ve en üst değerler çıkarılmış. Senin bebişin burnu da gayet normal bunlara göre. Özellikle Sonek ve arkadaşları ile Bunduki'ye bak. (5.yazan başlıklar)

Eklentiler

• 0344FD79-2E3A-483F-BC07-4D3F2ACB2858.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 46
Gecen hafta gittim zubeydeye ilk defa iyiydi doktorun ilgisi burdakileri okudukca kendi doktoruma sukrediyorum valla cağnımm doktorum cok ilgili alakali
Ben devlet olarak bir hacettepeyi severim ayni özel gibi sıfır suruyeli ama orayada randevu alabilmek mucize

Yaa, ben bunu kaçırmışım. Ne oldu ki? Umarım her şey yolundadır. @Pembekelebek_8787
A ayunus
Benim ikili test düşük gelmişti ama detaylı ultrasonda böbrek genişlemesi ile kalpte parlaklık gördü bu ikisi bir olunca down riski artıyormua amniyosentez yada gen testi önerdi. Gen testi verdik bekliyoruz.

İnşallah sonuçlar iyi gelir risk yoktur sağlıklıdır bebiş. Dua edin lütfen.

İnşallah sağlıklı bebiştir. Sonuçlar güzel gelir inşallah. Daha önce bu şekilde riskli denilip sağlıklı doğan bebekler oldu çevremde. Bir çıkmayacak inşallah.

Arkadaslar artik bende cinsiyeti paylasabilirim oglum olacak ankete 1 erkek daha eklendi rabbim herkesin gonlune gore versin insallahhhh
Arkadaslar cinsiyette yanilma olmsz demi suan 24 haftalik bebegim tam doktora 2 kere sordum erkek dedi artik 6 aylik bebektrde yanilma olmaz demi icime bi suphe dustu cevap verirsrniz cokkk sevinirim

Tam üzerine bastın oraya gittim Allah ZÜBEYDE HANIM HASTANESİ'NE düşürmesin kimseyi oy ki oy. 2 kere gittim ilkinde de resmen taciz etti doktorun yanında ki
hamile miyim diye oraya gittim işte neyse
yanındaki adam resmen şeyime elledi yani hani ultrasona alırken çamaşırın içinde doğru peçete koyar ya bu elini orda öylece tuttu ve zaten gergin idim aklımda sadece bı an önce gitmek vardı sesimi de çıkaramadım nedense.

benim de suyum azmış

benim de suyum azmış
Aaa canım hiç endişe etme benim 2 kızımda suyum hep azdı 37. Haftada doğdular sana bol istirahat ve havuç suyu öneririm en azından suyun dahaada azalmaz biz o şekilde 37. Haftaya kadar ulaştık havuç suyu gerçekten çok etkili uzmede kendini iki kızımda sapasağlam doğdu ama sen beslenmenede yüklen bebese kilo aldıracak şeyleri bol tüket ki erken gelirse Miniş olmasn annesii hiçte üzülme kocaman şuan benim kızlar canım elhamdülillah

Travma olmuş resmen ya yok arkadaş ben devlet hastanesine gidince cin çarpmışa dönüyorum resmen kadin dogum söz konusu ise özellikle

Travma olmuş resmen ya yok arkadaş ben devlet hastanesine gidince cin çarpmışa dönüyorum resmen kadin dogum söz konusu ise özellikle
Kesinlikle Daha da gitmiyorum veriyorum parasını özelde tüm tahliller. E her ay ödediğim 1500 TL sigorta da boşuna işte. Şahıs şirketim olduğu için bağkur ödemeyim de diyemiyorsn

Yaa, ben bunu kaçırmışım. Ne oldu ki? Umarım her şey yolundadır. @Pembekelebek_8787
A ayunus
Be dün test verdim amnıyosentez aldılar bir de alttan baktılar ilk kez cok kotu oldum semear testi mi ne aldılar kan aldılar Almanyaya gıdecekmıs sonuclar ne zaman cıkar bilmiyorum. Sordum haftam erkendi degısır mı belki gelısır sonradan bir umıt dedim biz oyle bısey ongormuyorz cok tipik bulgular var dedi doktor onlara gore yuzde 100 Corpus Collosum Agnezisi ve degısmıcek. Allahtan umıt kesılmez hala dua ediyorum bir umıt

Havuç suyunu içerken gebelik şekerine dikkat etmek gerekir diye duymuştum. Bir anda bir bardak şeklinde değilde gün içine yayarak içmek şekerin ani yükselmesini engelleyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…