2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeğin kıyafetlerini yıkıyıp ütüleme vs yerleştirme olayına ne zaman başlayacaksınız?

Kızlar bebeğin kıyafetlerini yıkıyıp ütüleme vs yerleştirme olayına ne zaman başlayacaksınız?
30.hafta tam zamanı diye düşünüyorum canim hem çantanı hazır tutmuş olursun hemde alışveriş işin bitmiş olur o zamana kadar

Sağol canım.
eşim corona oldu hafif bende de kırıklık var c vitamini d vitamini falan içiyorum sirkeler gargaralar falan da yapıyorum. Corona olanlar nasıl bi tedavi oldunuz naptınız?
Geçmiş olsun canım sirkeyle gargara yaptım.

Senin dolap hazır sanırım:) ben daha dolabı felan 28.haftadan sonra alacagim, hem aylarca da dolap kokusu sinmiş olmaz kıyafetlere erken yerleştirip cnm

İnşallah canım en cok eski göğüslerimi özledim şuan baya büyüdüler çünkü ucu kafam kadar olcak ahdjjs
Ahahha aynı sorun bende de var normalde benim de küçüktür bir sis anlatamam sana uçları falan çok acıyor oncekinde böyle olmamisti
O zaman o zamana kadar şifonyerini yaptırmamız lazım cocugun
Ee tabiki onlar da hazır olur son zamanlar ağırlaşıyor sun istesen de bişey yapamıyorsun kendine zor bakıyor insan bide İzmir sicaklarini düşününce offf

Senin dolap hazır sanırım:) ben daha dolabı felan 28.haftadan sonra alacagim, hem aylarca da dolap kokusu sinmiş olmaz kıyafetlere erken yerleştirip cnm
Dolabı hazır da ben ilk basta şifonyerine yerleştiricem zıbınlarını kıyafetlerini falan minicik oluyor zaten:) kıyafetlerde hazır gibi zaten. Bitek şifonyeri kaldı onuda alt açmalıklı yaptıracağım
Aman en kötü annemle kayınvalideme kitlerim:))

Allah yardımçın olsun Doktoruna danış durumunu, riske atma bence. Normal doğum önermiyolarsa sezeryen bence en mantıklısı. Hiç riske atma kendini. Ben olsam yapamam

Aynenn öyle yaparsın bugünler için varlar Rabbim ömür versin

2 sifonyer mi? Anlamadım :) hazır sifinyere koyacagim demissin, bir de alt acmalikli yaptiracagim demişsin bebe odasi salon kadar sanırım

Kızlar doğum yapınca lohusa zamanıı için nevresim seti aldınız mı? Annem dantelli dayatmadan kendim halletmek istiyorum. Şık, asil, sade ve güpürlü model arıyorum helppp meeee

2 sifonyer mi? Anlamadım :) hazır sifinyere koyacagim demissin, bir de alt acmalikli yaptiracagim demişsin bebe odasi salon kadar sanırım
Yok kuzum dolap almıstık biz evlendigimizde ikeadan o odaya. Montlarımızı vs koyuyorduk, nevresim takımları falan. Şimdi onlar toplanacak. Ama ilk etapta bebegin elbiseleri battaniyeleri vs gibi esyaları koyacağım dolabına sadece. Diğer kıyafetleri icin alt acmalık özellikli bir şifonyer dolap yaptıracagım ikeanın bu 8 cekmeceli modellerinden. Üstünü masif çam yaptırıcam . İkeada bembeyaz olarak var cünkü. Acıklayabildim mi bilmiyorım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…