Benimde büyüyor popom ya.İnsanlık adına benimki büyümeyi durdursa iyi olacak
Hahahah çok tatlısınİnsanlık adına benimki büyümeyi durdursa iyi olacak
2 doz oldum 3. doz doğumdan sonraymış zatenHanımlar tetanoz aşısını 1 dozcmu 2 doz mu oldunuz
Yanı evet eskiden popom kücücüktü suan normal dereceye büyüdüBiraz da popo büyüyor onunla da ilgisi var galiba kuzum
Senin yapın gereği doğumdan sonra eski haline döneceksin minnosum biraz da boyle olmanın tadını çıkarYanı evet eskiden popom kücücüktü suan normal dereceye büyüdü
30.hafta tam zamanı diye düşünüyorum canim hem çantanı hazır tutmuş olursun hemde alışveriş işin bitmiş olur o zamana kadarKızlar bebeğin kıyafetlerini yıkıyıp ütüleme vs yerleştirme olayına ne zaman başlayacaksınız?
İnşallah canım en cok eski göğüslerimi özledimSenin yapın gereği doğumdan sonra eski haline döneceksin minnosum biraz da boyle olmanın tadını çıkar
O zaman o zamana kadar şifonyerini yaptırmamız lazım cocugun30.hafta tam zamanı diye düşünüyorum canim hem çantanı hazır tutmuş olursun hemde alışveriş işin bitmiş olur o zamana kadar
Sağol canım.Bende bı doktorun videosunu izledim 6 aya kadar istersen yüz üstü yat ama ondan sonrası ister sağa ister sola doğru eğimli fakat sırtın direk yatağa denk gelmeyecek diyor.. yani nasıl yatarsan yat sırt üstü yatma diyor. Bel bölgesini yastıkla destekleyince sırta ağırlık vermez üzerine de yatmamiş olursun diyor.
Geçmiş olsun canım sirkeyle gargara yaptım.eşim corona olduhafif bende de kırıklık var c vitamini d vitamini falan içiyorum sirkeler gargaralar falan da yapıyorum. Corona olanlar nasıl bi tedavi oldunuz naptınız?
Kızlar bebeğin kıyafetlerini yıkıyıp ütüleme vs yerleştirme olayına ne zaman başlayacaksınız?
Daha önce 1 doz olmuştum şimdi ikinciyi yaptıracağım canımHanımlar tetanoz aşısını 1 dozcmu 2 doz mu oldunuz
Ahahha aynı sorun bende de var normalde benim de küçüktür bir sis anlatamam sana uçları falan çok acıyor oncekinde böyle olmamistiİnşallah canım en cok eski göğüslerimi özledimşuan baya büyüdüler çünkü ucu kafam kadar olcak ahdjjs
Ee tabiki onlar da hazır olur son zamanlar ağırlaşıyor sun istesen de bişey yapamıyorsun kendine zor bakıyor insanO zaman o zamana kadar şifonyerini yaptırmamız lazım cocugun
32 de hepsini yapar babulumu kapatirimKızlar bebeğin kıyafetlerini yıkıyıp ütüleme vs yerleştirme olayına ne zaman başlayacaksınız?
Dolabı hazır da ben ilk basta şifonyerine yerleştiricem zıbınlarını kıyafetlerini falan minicik oluyor zaten:) kıyafetlerde hazır gibi zaten. Bitek şifonyeri kaldı onuda alt açmalıklı yaptıracağımSenin dolap hazır sanırım:) ben daha dolabı felan 28.haftadan sonra alacagim, hem aylarca da dolap kokusu sinmiş olmaz kıyafetlere erken yerleştirip cnm
Aman en kötü annemle kayınvalideme kitlerim:))Ahahha aynı sorun bende de var normalde benim de küçüktür bir sis anlatamam sana uçları falan çok acıyor oncekinde böyle olmamisti
Ee tabiki onlar da hazır olur son zamanlar ağırlaşıyor sun istesen de bişey yapamıyorsun kendine zor bakıyor insanbide İzmir sicaklarini düşününce offf
Allah yardımçın olsunBende kizimda oyle oldum canim kucagima alamadim esim aglamasina gelmisti oyle verdi bana o kadar zor ki 16 yasimdan beri cekiyorum bunu oglumun dogumda pek agrim olmadi ama kizimda öldüm dirildim diyebilirim bunda nolcak bakalim Allah yardimcimiz olsun
Aynenn öyle yaparsın bugünler için varlar Rabbim ömür versinDolabı hazır da ben ilk basta şifonyerine yerleştiricem zıbınlarını kıyafetlerini falan minicik oluyor zaten:) kıyafetlerde hazır gibi zaten. Bitek şifonyeri kaldı onuda alt açmalıklı yaptıracağım
Aman en kötü annemle kayınvalideme kitlerim:))
2 sifonyer mi? Anlamadım :) hazır sifinyere koyacagim demissin, bir de alt acmalikli yaptiracagim demişsinDolabı hazır da ben ilk basta şifonyerine yerleştiricem zıbınlarını kıyafetlerini falan minicik oluyor zaten:) kıyafetlerde hazır gibi zaten. Bitek şifonyeri kaldı onuda alt açmalıklı yaptıracağım
Aman en kötü annemle kayınvalideme kitlerim:))
Yok kuzum dolap almıstık biz evlendigimizde ikeadan o odaya. Montlarımızı vs koyuyorduk, nevresim takımları falan. Şimdi onlar toplanacak. Ama ilk etapta bebegin elbiseleri battaniyeleri vs gibi esyaları koyacağım dolabına sadece. Diğer kıyafetleri icin alt acmalık özellikli bir şifonyer dolap yaptıracagım ikeanın bu 8 cekmeceli modellerinden. Üstünü masif çam yaptırıcam . İkeada bembeyaz olarak var cünkü. Acıklayabildim mi bilmiyorım:)2 sifonyer mi? Anlamadım :) hazır sifinyere koyacagim demissin, bir de alt acmalikli yaptiracagim demişsinbebe odasi salon kadar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?