Kendimize mi? Aman yok be ne varsa gene onu geciririm yatağaKızlar doğum yapınca lohusa zamanıı için nevresim seti aldınız mı? Annem dantelli dayatmadan kendim halletmek istiyorum. Şık, asil, sade ve güpürlü model arıyorum helppp meeee
Gelen gidenim çok olacak mecbur özenli bir şey almalıyım ben ya keşke il dışında olsam kimse gelmeseKendimize mi? Aman yok be ne varsa gene onu geciririm yatağa
Ben dun ilk dozunu oldum 2. Dozu da bir ay sonra olacağım. Tam 20+0 da oldum ilk dozu. Agrı, o bolgede ateş yapar dedi hemşireler, ne agrı ne ateş oldu çok sukur sanki hiç aşı olmamışım gibi, burada bir arkadas kasılmaları tetikliyormus tetanoz aşısı demişti. Hamileliğin basından beri kasılmalardna muzdarip olan biri olarak Doktoruma da hemsirelere de sordum, oyle bir etkisi yokmus, ben de cok sukur aşıdan sonra öyle bir etki görmedimHanımlar tetanoz aşısını 1 dozcmu 2 doz mu oldunuz
Valla gelen gideni cok yakın olmadıgı sürece yatak odasına almayı düsünmüyorum ben acıkcası. Zaten cok yakın olmadıklarımda muhtemelen gelmezGelen gidenim çok olacak mecbur özenli bir şey almalıyım ben ya keşke il dışında olsam kimse gelmese
Ben de popo, üst bacak, yanak olmak üzere büyük bi gelişme var, karnımda sanki catlak olmayavak gibi ama üst bacagımda şimdiden ön üst kısımlarda catlak oluştuİnsanlık adına benimki büyümeyi durdursa iyi olacak
ah ne çok canım çekti bu dediklerini benimki inşallah çarşamba pazarı olmazValla gelen gideni cok yakın olmadıgı sürece yatak odasına almayı düsünmüyorum ben acıkcası. Zaten cok yakın olmadıklarımda muhtemelen gelmez
Daha ortada bebe kıyafeti yokKızlar bebeğin kıyafetlerini yıkıyıp ütüleme vs yerleştirme olayına ne zaman başlayacaksınız?
Ohoo başlayın artık cicileri almaya az kaldıDaha ortada bebe kıyafeti yokben detaylı ultrasondsn sonraya bıraktım herseyi ama simdiden yarım saat yürüsem yoruluyorum, agırlastıkca zor olacak gibi, alınacak da bir sürü şey var
Bebişim hastalık var ne gelip gitmesi artık mevlidler bile iptal yani uzun bir süre kimseyi kabul etme bebek enfeksiyon kapıyor dersinGelen gidenim çok olacak mecbur özenli bir şey almalıyım ben ya keşke il dışında olsam kimse gelmese
Bende almadım dahaDaha ortada bebe kıyafeti yokben detaylı ultrasondsn sonraya bıraktım herseyi ama simdiden yarım saat yürüsem yoruluyorum, agırlastıkca zor olacak gibi, alınacak da bir sürü şey var
Aynen hemşire öyle dedi bende kararsız karmaşıklardayım doktor ısrarla bir yeter filan dediKoruyuculuk sağlaması için min 2 doz gerekiyormus, zaten birini yaptırinca 2.de olsa olur sanırım
Bende 30 dan sonra girişirim bu işlere.Kızlar bebeğin kıyafetlerini yıkıyıp ütüleme vs yerleştirme olayına ne zaman başlayacaksınız?
Ahahahaj yok ay evde ne varsa oKızlar doğum yapınca lohusa zamanıı için nevresim seti aldınız mı? Annem dantelli dayatmadan kendim halletmek istiyorum. Şık, asil, sade ve güpürlü model arıyorum helppp meeee
Bende yemek yedikten sonra ve akşam yatarken çok oluyor cnmKızlar mide yanması yaşayanlar. Yemek yedikten sonramı oluyor sizdede? Bende aç karına çok olmaz
Bendede öyleBende yemek yedikten sonra ve akşam yatarken çok oluyor cnm
Bakalim hayirlisi olsun 2sinede hic cesaretim yok zman ne gostericek bilmiyorumAllah yardımçın olsunDoktoruna danış durumunu, riske atma bence. Normal doğum önermiyolarsa sezeryen bence en mantıklısı. Hiç riske atma kendini. Ben olsam yapamam
Ayy aminnnn inşallah canım inşallah güzel olacakBende kizimda oyle oldum canim kucagima alamadim esim aglamasina gelmisti oyle verdi bana o kadar zor ki 16 yasimdan beri cekiyorum bunu oglumun dogumda pek agrim olmadi ama kizimda öldüm dirildim diyebilirim bunda nolcak bakalim Allah yardimcimiz olsun
Ben 2 gündür sakıza sardım biraz rahatlatıyor gibiBendede öyledayanamicak hal alıyor yemekten sonra(
Sanmıyorum duracaklarınıBebişim hastalık var ne gelip gitmesi artık mevlidler bile iptal yani uzun bir süre kimseyi kabul etme bebek enfeksiyon kapıyor dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?