2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar tetanoz aşısını 1 dozcmu 2 doz mu oldunuz
Ben dun ilk dozunu oldum 2. Dozu da bir ay sonra olacağım. Tam 20+0 da oldum ilk dozu. Agrı, o bolgede ateş yapar dedi hemşireler, ne agrı ne ateş oldu çok sukur sanki hiç aşı olmamışım gibi, burada bir arkadas kasılmaları tetikliyormus tetanoz aşısı demişti. Hamileliğin basından beri kasılmalardna muzdarip olan biri olarak Doktoruma da hemsirelere de sordum, oyle bir etkisi yokmus, ben de cok sukur aşıdan sonra öyle bir etki görmedim

Gelen gidenim çok olacak mecbur özenli bir şey almalıyım ben ya keşke il dışında olsam kimse gelmese
Valla gelen gideni cok yakın olmadıgı sürece yatak odasına almayı düsünmüyorum ben acıkcası. Zaten cok yakın olmadıklarımda muhtemelen gelmez

İnsanlık adına benimki büyümeyi durdursa iyi olacak
Ben de popo, üst bacak, yanak olmak üzere büyük bi gelişme var, karnımda sanki catlak olmayavak gibi ama üst bacagımda şimdiden ön üst kısımlarda catlak oluştu

Kızlar bebeğin kıyafetlerini yıkıyıp ütüleme vs yerleştirme olayına ne zaman başlayacaksınız?
Daha ortada bebe kıyafeti yok ben detaylı ultrasondsn sonraya bıraktım herseyi ama simdiden yarım saat yürüsem yoruluyorum, agırlastıkca zor olacak gibi, alınacak da bir sürü şey var

Daha ortada bebe kıyafeti yok ben detaylı ultrasondsn sonraya bıraktım herseyi ama simdiden yarım saat yürüsem yoruluyorum, agırlastıkca zor olacak gibi, alınacak da bir sürü şey var
Ohoo başlayın artık cicileri almaya az kaldı

Bende almadım daha tek aldığım bir çift patik idari izne çıkınca herşeyini halletcektim sözde oda iptal oldu kaldım öyle

Koruyuculuk sağlaması için min 2 doz gerekiyormus, zaten birini yaptırinca 2.de olsa olur sanırım
Aynen hemşire öyle dedi bende kararsız karmaşıklardayım doktor ısrarla bir yeter filan dedi

Kızlar mide yanması yaşayanlar. Yemek yedikten sonramı oluyor sizdede? Bende aç karına çok olmaz

Allah yardımçın olsun Doktoruna danış durumunu, riske atma bence. Normal doğum önermiyolarsa sezeryen bence en mantıklısı. Hiç riske atma kendini. Ben olsam yapamam
Bakalim hayirlisi olsun 2sinede hic cesaretim yok zman ne gostericek bilmiyorum

Ayy aminnnn inşallah canım inşallah güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…