Öyle mi? Doktorum bu konuda bir şey söylemedi. Verdiği listede de bahsettiğiniz şekilde ölçüm yapmamı söylüyor. Yani yemek bittikten 1 saat sonra. Bende öyle yapıyordum. Şimdi sizin dediğiniz gibi yapmış olsam örneğin saat 13.00 da yemeğe başlasam 13.30 da bitse saat 14.00 da ölçüm mü yapmam gerekiyor?Ölçümünüzü nasıl yapıyorsunuz peki? Saat hesabını ilk lokmadan itibaren yapmanız gerekiyor. Biliyorsunuz değil mi? Birkaç başlıkta yemek bittikten sonra ölçenler olduğunu gördüm de. O doğru bir ölçüm değil.
Bende öyle bir gün iyiyim 3gün kötü malesef. Oda çok korkuyor bir şey olur diye. Bizdede normal başlamadıki bitsindeGünaydın. Benim sürekli ağrım olduğu için eşim bir şey olmasından korkuyor. Bir de ilişki sorasında aşırı yanma acı ve ağrı hissediyorum. Öyle olunca benimde isteğim olmuyor. Bizde bitmiş noktasında şu anda.
Sağ salim kucağınıza alın inşa AllahTüp bebek tedavisi ile gebe kaldığım için son adet tarihinden önceki ilişki sondu bizim için. Doğuma kadar da böyle gider. Sonrası da duruma bağlı tabii. Hiç bir şey bebeklerimden değerli değil
Aman napalım takmıyorum hiç zatenBende öyle bir gün iyiyim 3gün kötü malesef. Oda çok korkuyor bir şey olur diye. Bizdede normal başlamadıki bitsinde
Aklıma geldi. Amin .Allah'ım sağlık sıhhatli bebisler nasip etsin@ayunus tu adi. 12 Nisandan sonra girmemis. Kotu sonuclanmis olabilir. Umutsuz konusuyor doktorlar , degismez diyolar demisti. Allah yar ve yardimcisi olsun.
Aminn inşallah.@ayunus tu. Gecenlerde etiketledim ama ne giris yapti ne msji gordu. Kendi derdiyle cebellesiyo muhtemelen allahim kolaylastirsin
Doktor laktoksuz süt önerdi, aldim ama kısa sureli etki ediyor. Denemede devam ne yapalim :)Yok yok. Dogru diyosun. Onemli olan saglikla gelmeleri. Yemek memek hikaye. Simariklik yapiyorum arada. Diyet yapacak iradem yok napim. 10 yil ictigim sigarayi bile biraktim hamilelik icin. Ama yemeyi birakamiyorum ne nalet sey bu oburluk. Ill hamileligimde benim icim de cok yanmisti. Basindan sonuna cektim. Katlanilmaz oluyordu bazen. Bi aksam sut kalmamis uyuyamadim. Sut rahatlatiyodu sadece. esim gecenin korunde gidip sut almisti.
evet ben de laktoksuz içiyordum ama ben yer içim yandığında içiyordum, her gün 1 litre süt içmiş oluyordum. hatta gebelik şekerim sütten mi çıktı diye düşünmüştüm. çalışırken pc başından ayrılamazken ayy off demeye başladığım an eşim elinde sütle koşuyordu. anlıyordu artık yavaş yavaş geliyorlar bana diye.Doktor laktoksuz süt önerdi, aldim ama kısa sureli etki ediyor. Denemede devam ne yapalim :)
Laktozsuz sütün tadi normale göre oldukça tatlı geliyor banaevet ben de laktoksuz içiyordum ama ben yer içim yandığında içiyordum, her gün 1 litre süt içmiş oluyordum. hatta gebelik şekerim sütten mi çıktı diye düşünmüştüm. çalışırken pc başından ayrılamazken ayy off demeye başladığım an eşim elinde sütle koşuyordu. anlıyordu artık yavaş yavaş geliyorlar bana diye.
evet şekerli gibi tadı. ben de diyetisyene belki süttendir tadı şekerli gibi zaten demiştim ama olmadığını söyledi. yine de insan olan benim gibi günde 1 litre içmezdi.Laktozsuz sütün tadi normale göre oldukça tatlı geliyor bana
evet canım antibiyotik olmadan iyileşemezsin dedi doktor ama kullanmadım.Ben göğüs hastalıkları uzmanına gittim verilen ilaclari kadin doğum uzmanima gönderip icebilirmiyim diye sordum enfeksiyon tehlikeli oldugu icin antibiyotik kullandiriyorlar
Bı faydam olduysa ne mutlu senden de Allah razı olsunMaşallah canım sağlıcakla gelsin masal hanım bende hareketleri az hissettim bir kaç gündür açıklaman içimi rahatlattı Allah razı olsun
Canım nasılsın. Nasıl gidiyor hamilelik bebek nasıl en son sorun var diyordun ne oldu.Bı faydam olduysa ne mutlu senden de Allah razı olsunsenin kuzucukta sağlıkla gelsin inşallah
evet şekerli gibi tadı. ben de diyetisyene belki süttendir tadı şekerli gibi zaten demiştim ama olmadığını söyledi. yine de insan olan benim gibi günde 1 litre içmezdi.
Gebelik antibiyotikler farklı, enfeksiyon erken doğum riski yaratır, kadın doğum doktorunun uygun gördüğü ilacı kullanmak lazimevet canım antibiyotik olmadan iyileşemezsin dedi doktor ama kullanmadım.
Kızlar bugün bebişime aldıklarımı döktüm ay ay grupladım, dünyaları almışımdaha da alasım var biri beni durdursun
Fikir olsun diye paylaşayım:
İlk foto yenidoğan, sağ alt ikisi h&m gerisi kitikate
İkinci foto 0-3 ay, alt en sağ h&m, alt en sol ebebek, alt iki pembe carters, diğerleri kitikate
Üçüncü foto 3-6 ay, alt en sol defacto, alt sıra diğer ikisi marks&spencer, orta sıra sol üçü h&m, diğer 4ü carters
6-9 ay ve 9-12 ayı paylaşmaya utandım
Daha nextten beğendiklerim vardı yaa onları da alsam çok olacak, iç zıbın filan alırım belki bir tek
Canımm çok şükür 3 gün önce gittim doktora haftasına göre suyu iyi dedi suyu ne artmış ne azalmış normal dedi o kadar sewindim ki anlatamamCanım nasılsın. Nasıl gidiyor hamilelik bebek nasıl en son sorun var diyordun ne oldu.
Canım benim de çok kötü oluyordusanki mideme asit dokmusler de boğazıma vuruyordu çok kötü oluyordum dr ums durunu söyleyince mis koruyucu nexium verdi içmeye başladıktan sonra refluyü tamamen kesti istersen dr una sor çünkü acısı çok fena çok iyo anlıyorum seni ❤Doktora göre degismekte olup hem perinqtologum hem de endokrinoloji doktorum açlık için sinir 100 (sinira yakın istenmiyor ama), tokluk için dr yemekten 2 .saat sonra 140 max olmalı diyorlardi. Devamlı tokluk şekeri 140 cikiyorsa onu da istemiyorlar, daha alt olmali, devamlı sınırda ise diyetisyen takibi istiyorlar cnm
Sayılı zaman, belki yasadigim kötü hikayelerden, bebeklerimiz iyi olsun da ne yapalim diyorum
Herkesin başka, bendeki reflu iyice kötüleşti, öksürük var devamlı ve kasigima vuruyor cok oksurunce. Rennie tarzı dışında ilaç da yasak, özür dileyerek soyluyorum resmen mide oz suyu agzima kadar geliyor, çok kotuyum ama bebegim iyi olsun diyorum
Sağlıkla neşe içinde geciririz inşallah bu süreci
kadın doktoru başka doktora gönderdi onlarda anbiyotik verir dedi tabiki gebeler içindir içerik ama ben de ateş yoktu öksürük vardı bunun için evde dinlenmeyi seçtim.Masallah, kalsiyum depon tamdir iste :) her gün 500 ml süt veya yogurt diyorlar aslinsa gebeler icin ama tuketmesi kolay degil.
Gebelik antibiyotikler farklı, enfeksiyon erken doğum riski yaratır, kadın doğum doktorunun uygun gördüğü ilacı kullanmak lazim
Iyi günlerde gitsin kuzucuk insallah :)
ya inşallah önemsiz bir şeydir. çok geçmiş olsun. sende daha önce kılcal damarların hassaslığından ötürü kanama olmuştu diye biliyorum. inşallah yine öyle bir şeydir. ağır bir iş mi yaptın acaba? iyi haberlerini bekliyoruz.Kızlar benim kanamam geldi. Neden bilmiyorumçok korkuyorum. İnşallah bir sorun yoktur. Acile gidiyoruz şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?