2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle mi? Doktorum bu konuda bir şey söylemedi. Verdiği listede de bahsettiğiniz şekilde ölçüm yapmamı söylüyor. Yani yemek bittikten 1 saat sonra. Bende öyle yapıyordum. Şimdi sizin dediğiniz gibi yapmış olsam örneğin saat 13.00 da yemeğe başlasam 13.30 da bitse saat 14.00 da ölçüm mü yapmam gerekiyor?

Bende öyle bir gün iyiyim 3gün kötü malesef. Oda çok korkuyor bir şey olur diye. Bizdede normal başlamadıki bitsinde

Tüp bebek tedavisi ile gebe kaldığım için son adet tarihinden önceki ilişki sondu bizim için. Doğuma kadar da böyle gider. Sonrası da duruma bağlı tabii. Hiç bir şey bebeklerimden değerli değil
Sağ salim kucağınıza alın inşa Allah Öyle tabi, Allah korusun bütün bebekleri

Doktor laktoksuz süt önerdi, aldim ama kısa sureli etki ediyor. Denemede devam ne yapalim :)

Doktor laktoksuz süt önerdi, aldim ama kısa sureli etki ediyor. Denemede devam ne yapalim :)
evet ben de laktoksuz içiyordum ama ben yer içim yandığında içiyordum, her gün 1 litre süt içmiş oluyordum. hatta gebelik şekerim sütten mi çıktı diye düşünmüştüm. çalışırken pc başından ayrılamazken ayy off demeye başladığım an eşim elinde sütle koşuyordu. anlıyordu artık yavaş yavaş geliyorlar bana diye.

Laktozsuz sütün tadi normale göre oldukça tatlı geliyor bana

Laktozsuz sütün tadi normale göre oldukça tatlı geliyor bana
evet şekerli gibi tadı. ben de diyetisyene belki süttendir tadı şekerli gibi zaten demiştim ama olmadığını söyledi. yine de insan olan benim gibi günde 1 litre içmezdi.

Ben göğüs hastalıkları uzmanına gittim verilen ilaclari kadin doğum uzmanima gönderip icebilirmiyim diye sordum enfeksiyon tehlikeli oldugu icin antibiyotik kullandiriyorlar
evet canım antibiyotik olmadan iyileşemezsin dedi doktor ama kullanmadım.

Maşallah canım sağlıcakla gelsin masal hanım bende hareketleri az hissettim bir kaç gündür açıklaman içimi rahatlattı Allah razı olsun
Bı faydam olduysa ne mutlu senden de Allah razı olsun senin kuzucukta sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar bugün bebişime aldıklarımı döktüm ay ay grupladım, dünyaları almışım daha da alasım var biri beni durdursun
Fikir olsun diye paylaşayım:
İlk foto yenidoğan, sağ alt ikisi h&m gerisi kitikate
İkinci foto 0-3 ay, alt en sağ h&m, alt en sol ebebek, alt iki pembe carters, diğerleri kitikate
Üçüncü foto 3-6 ay, alt en sol defacto, alt sıra diğer ikisi marks&spencer, orta sıra sol üçü h&m, diğer 4ü carters
6-9 ay ve 9-12 ayı paylaşmaya utandım
Daha nextten beğendiklerim vardı yaa onları da alsam çok olacak, iç zıbın filan alırım belki bir tek

Eklentiler

• 40185BEF-D635-4E70-AA68-623CFB815D23.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 96
  • 73BB6BBD-05A1-4914-A9F5-9AA8EB080109.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 97
  • 84848372-6CED-4FA6-9FCE-AA1D8ECA6B26.webp
    86,5 KB · Görüntüleme: 99
evet şekerli gibi tadı. ben de diyetisyene belki süttendir tadı şekerli gibi zaten demiştim ama olmadığını söyledi. yine de insan olan benim gibi günde 1 litre içmezdi.

Masallah, kalsiyum depon tamdir iste :) her gün 500 ml süt veya yogurt diyorlar aslinsa gebeler icin ama tuketmesi kolay degil.

evet canım antibiyotik olmadan iyileşemezsin dedi doktor ama kullanmadım.
Gebelik antibiyotikler farklı, enfeksiyon erken doğum riski yaratır, kadın doğum doktorunun uygun gördüğü ilacı kullanmak lazim

Iyi günlerde gitsin kuzucuk insallah :)

Canım nasılsın. Nasıl gidiyor hamilelik bebek nasıl en son sorun var diyordun ne oldu.
Canımm çok şükür 3 gün önce gittim doktora haftasına göre suyu iyi dedi suyu ne artmış ne azalmış normal dedi o kadar sewindim ki anlatamam benim rahime doğru wuran ağrılarım oluyo sol taraftan alttan onun içinde magnezyumu 2 ye çıkardı kansızlık War oda 2 tane iciyrm ama şükür iyiyim çalışmaya devam...sen nasılsın kuzummmminik kız nasıl isim buldun mu ben masal koyacağım fikrim degismezse yada masal Sare inşallah Allah najsp ederse tabi

Canım benim de çok kötü oluyordusanki mideme asit dokmusler de boğazıma vuruyordu çok kötü oluyordum dr ums durunu söyleyince mis koruyucu nexium verdi içmeye başladıktan sonra refluyü tamamen kesti istersen dr una sor çünkü acısı çok fena çok iyo anlıyorum seni ❤hepimiz sağlıkla atlatalım kucagımiza sağ salim alalım inşallah

kadın doktoru başka doktora gönderdi onlarda anbiyotik verir dedi tabiki gebeler içindir içerik ama ben de ateş yoktu öksürük vardı bunun için evde dinlenmeyi seçtim.

Kızlar benim kanamam geldi. Neden bilmiyorum çok korkuyorum. İnşallah bir sorun yoktur. Acile gidiyoruz şimdi.
ya inşallah önemsiz bir şeydir. çok geçmiş olsun. sende daha önce kılcal damarların hassaslığından ötürü kanama olmuştu diye biliyorum. inşallah yine öyle bir şeydir. ağır bir iş mi yaptın acaba? iyi haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…