Ayyy Allah sabır versin kolaylık versin ben işime karışılmasina tahammül edemiyorum. Ben bebeğime bakarım yıkarım Allah'a şükür aklım gücüm yerinde. Sağolsun kaynana işine baksın
Bende bakarım. Kimseye ihtiyacım yok ki. Ama anlamıyorlar sürekli bir yorum. Sanki kendileri doğuştan biliyor. Eşime dedim kimse karışmasın bana kalp kırmak istemiyorum sen uyar zamanı gelince dedim. Yoksa asla tahammülüm yok böyle şeylereAhhashsj. En doğu Erzurum da yaşadım işte. Lojman komşuluğunu severim lakin onun dışında kiler bana çok yabancı geldi. Asla komşuluk yapamıyorumkendi halimde olmayı seven biriyim.
Ben bir yerde düşük riski diye okudum hiç yemiyoeum ama dediğin gibi fazlası da olabileIlk defa duydum şuan vallahi bana diyetisyenim önerdi 3 4 ay nerdeyse surekli ananas yedim bişeyde olmadi c vitamini kaynagi neden zarar versin ki bence fazlasi zarardir varsa da ben 2 dilim yiyodum
Çok şükür ben de ananas düşük etkisi var diiye hiç yemedim hoş canımda istemesiValla bende yedim ananas ilk aylarda hiç bir şey olmadı şükür
Ben yasaklı diye yemedim amaverdilerae yasak değildieİlk hamileliğimde diyet listemde benimde vardı
Aynen öyle valla yüz bulan ağzının yayını gevşetiyorBenim komşularım pek Türkçe bilmiyor. Heleki alt komşum hiç bilmiyor. Anlaşamıyoruz. Birbimize bile gelip gitmeyiz. O yüzden rahatım o konuda.boşver zaten fazla samimiyet iyi olmuyor
TeşekkürlerDoğru ölçüyor. Eş zamanlı olarak hastanede kan vererek de kontrol ettim farklı zamanlarda.
Ya kızlar Allah razı olsun kaynanamdan her işimi aşımı yapıyor ama kızımla ilgili olan her şeye karışıyor. Sinirlerim bozuluyor artık. En basitinden eşim toka gösterdi fiyatını falan söyledi bana. Oturduğu yerden hele durun şimdi toka mı alınır diyor. Ya da Bi kıyafet alacağım alma alma diyor. İyice sinirleniyorum. Evime geldi saygısızlık yapmayayım işimi görüyor yardım ediyor diyorum ama karışsın istemiyorum bebeğimle ilgili şeylere.
Sinirden gidip haziran grubuna yazmışım.
Ay o ne biçim komşu öyle ya. Komşularımla hep mesafe koyarım ama komşum eşimin yanında böyle birşey dese direkt kapı dışarı ederdim herhaldeKötü komşu ev aldırdı kız kendi evime geçtim ama asla komşularla samimi değilim aldım boyumun ölçüsünü
Ben aşerdim galiba o yüzden canım istemişti.Çok şükür ben de ananas düşük etkisi var diiye hiç yemedim hoş canımda istemesi
Kesinlikle.Aynen öyle valla yüz bulan ağzının yayını gevşetiyor
Aman hiiiiç takma. Eşimle benim aileden kimse kızımın ismini diyemiyor. Hele eşimin babası asla söylemiyor. Oysaki inci diyebilirler. Yani bu isim meselesini çok saçmalıyorlar. Anne baba dururken ki dinimizde de anne babaya düşüyor bu görev herkes üstüne vazife sanıyor. Tepkini koy bence direkt. Yoksa sonu gelmez bu isim konusununBenimki de isime taktı sinir etti beni. umay nehir olack diyorum umayı unutuyom ben iki isim koyma diyo , nehir ne alaka diyor , abisi istiyor dedim umayıda rüyamda gördüm koycam dedim. iki isim koyma diyor , sonra tutturmus bir naz ! naz koyacakmısım nazım diye sevecekmiş , serra da güzel isim tv de gördüm diyor sonuna da naz koysak diyor , serra naz iki isim değil sanki diyecektim zor tuttum. ya sabır ya selamet.
Hahaha süper kafa yaşıyorlar ya. Benim kv işim konusunda hiç yorum yapmadı ama etraftan kv ismini koy diyenler oldu. Onlara direkt kv 3 çocuğu var hepsine istediği ismi koymuş, beni bi rahat bırakın 9 ay karnımda taşıdığıma ismini koyayım diyorum. Eşime bile dedim 9 ay ağrısını doğumda sancısını çekiyorum isim annelik hakkım diyeBenimki de isime taktı sinir etti beni. umay nehir olack diyorum umayı unutuyom ben iki isim koyma diyo , nehir ne alaka diyor , abisi istiyor dedim umayıda rüyamda gördüm koycam dedim. iki isim koyma diyor , sonra tutturmus bir naz ! naz koyacakmısım nazım diye sevecekmiş , serra da güzel isim tv de gördüm diyor sonuna da naz koysak diyor , serra naz iki isim değil sanki diyecektim zor tuttum. ya sabır ya selamet.
Kız bak inan kalakaldım öyle beynim duyduklarımı sindiremediAy o ne biçim komşu öyle ya. Komşularımla hep mesafe koyarım ama komşum eşimin yanında böyle birşey dese direkt kapı dışarı ederdim herhalde
İsim hakkını herkes kendi doğurduğu çocuğunda kullanmıyor mu sonra başkasına karışıyorlarBenimki de isime taktı sinir etti beni. umay nehir olack diyorum umayı unutuyom ben iki isim koyma diyo , nehir ne alaka diyor , abisi istiyor dedim umayıda rüyamda gördüm koycam dedim. iki isim koyma diyor , sonra tutturmus bir naz ! naz koyacakmısım nazım diye sevecekmiş , serra da güzel isim tv de gördüm diyor sonuna da naz koysak diyor , serra naz iki isim değil sanki diyecektim zor tuttum. ya sabır ya selamet.
İnsanlar nasıl yüzsüz olabiliyorlar ya. Halbuki karşındaki rica etse dahi sınırlarını bilir ona göre davranırsın. Mesela siz rica etmiş bile olsanız size demeli ki sen banyo yaptırdığında bende gelirim eşyalarını uzatırım yardımcı olurum. Ne cesaret başkasının çocuğunu yıkamak. Burda birisi demişti kv si çocuğunu yıkarken boğuyormuş neredeyse. Okuduğumdan beri aklımdan çıkmıyorKız bak inan kalakaldım öyle beynim duyduklarımı sindiremedi
Öyle canım zaten normalde evime giren çıkan birisi ihtiyaç duysam dediğin gibi rica ederim. Ama o kadın çok yüzsüzleşti yani bide bebeği yıkamıyor sadece beraber benim banyoma giriyor aklıncaİnsanlar nasıl yüzsüz olabiliyorlar ya. Halbuki karşındaki rica etse dahi sınırlarını bilir ona göre davranırsın. Mesela siz rica etmiş bile olsanız size demeli ki sen banyo yaptırdığında bende gelirim eşyalarını uzatırım yardımcı olurum. Ne cesaret başkasının çocuğunu yıkamak. Burda birisi demişti kv si çocuğunu yıkarken boğuyormuş neredeyse. Okuduğumdan beri aklımdan çıkmıyor
Ayyy köy kalp ben eşimi ikna etsem köye yerleşirim o derece köy bagimlisiyim tek hayalim köye yerleşip hayvancilik yapmak bol bol kangal beslemek fantazi dünyam rengarenkValla 1 sene köyde yaşa anlarsın halimi.yani köy benlik değil. Sevmiyorum hiç
Kiz anaa o kadarini da umursama kötü niyetle demiyodur da duymamazliktan gel ya da boyle alakasi yokken konu aç isime karisilmasindan hic hoslanmam falan diyeYa kızlar Allah razı olsun kaynanamdan her işimi aşımı yapıyor ama kızımla ilgili olan her şeye karışıyor. Sinirlerim bozuluyor artık. En basitinden eşim toka gösterdi fiyatını falan söyledi bana. Oturduğu yerden hele durun şimdi toka mı alınır diyor. Ya da Bi kıyafet alacağım alma alma diyor. İyice sinirleniyorum. Evime geldi saygısızlık yapmayayım işimi görüyor yardım ediyor diyorum ama karışsın istemiyorum bebeğimle ilgili şeylere.
Sinirden gidip haziran grubuna yazmışım.
Çok geçmiş olsun ya üzüldüm insallah hemen iyilesirsinArkadaşlar ben dun hastanede yattim tedbir amacli bugun taburcu edildik sukur neden diye soracaksınız benim yanim agriyodu öksürügum gecnedi verem etti beni zaten uzanmistim yukari dogru ama öksürdum yanima bi agri girdi hareket edemiyordum eşimi aradim geldi gittik acile doktor dedi ultrason cekemem bebege zararli serum verdi kan idrar tahlili aldi bir serum bitti ama benim agrim gecmedi bir türlü agladim artik oksuruyorum yanima agri giriyor tutulmustum resmen duzelemiyordum doktora dedik serum bitti ama agrim gecmedi hala 1 serum daha bagladilar kadin dogum doktorunlada gorustuler serum az aldiktan hemen sonra yukari cik kadin doguma dediler gitim doktor ultrasonla bebege bakti bobregime de bakti böbrek te sıkıntı yok dedi sonrsda nst ye bagladilar bi ara bebegin kalp ritminde düşüş oldu diye tedbir amacli yatis yapalim 1 gun ne diyorsun dediler esimle konuştum tmm dedi bir gun orda kaldik buyuk bi serum bagladilar serum bitti nstye bagladilar bu yanınım agrisindan nst de bekleyene kadar öldüm nst bitti uzandigim yerden kalkamadim bu nasil birsey boyle anlamadim gecede parol verildi ve gece 2 3 defa hemsire kalp atisini dinledi bebegin sabah ta nst ye bagladi sonrada serum verildi ve bebegin kalp ritminde sıkıntı yok dediler galiba benim agrim oldugu icin oda kendini cok kastı yanimin agrisi icin de uzan dinlen gececek dedi arkadaslar ne olur birsry soyleyin yanimin agrisindan gece nasil yaticam diye düşünüyorum oksurukte gıcık gibimi ne bilmem de dahada yanimda agri oluyor bu nasil gececek
Bilmiyorum ya yanimin agrisindan uzanamiyorum yada uzaniyorum oksurukten kalkiyorum ama uzandigim yerdenden kalkamiyorum 1 kiside olacak beni kaldirsin kalkana kadar bi hal oluyorum nasil olacak bilmiyorum
Ayy takip edelim ayol özelden yazdaBen bugün sosyal medyamı açtımAylar sonra baya uzunca destoks yapmıştım ne iyi geldi ohhh bana kalsa hala açmazdım ama belli bir kitlem var hobilerimi sunmam işimi yapmam lazım. Buralara bakamadım. Doğuma kadar stoklu üretiyor olmam gerekiyor. Bebek olunca biraz işler sallantıya girecektir.
Tövbeee kiz ne manyaklar varÖyle canım zaten normalde evime giren çıkan birisi ihtiyaç duysam dediğin gibi rica ederim. Ama o kadın çok yüzsüzleşti yani bide bebeği yıkamıyor sadece beraber benim banyoma giriyor aklıncasonra tavır koyduk falan ama kırık yani birkaç saçma hareketi daha oldu. Allah korusun evlatlarımızı
Öyle öyle valla yaka silkedim kadından 2 yıldır şimdi evimdeyim millete selam vermeye çekiniyorumTövbeee kiz ne manyaklar varallah korusun mesafe iyidir her zaman
Aynı şey bende de var. Eski tecrübelerimden gereksiz samimi komşuları göre göre şimdi komşulara mesafeliyim. Hatta birçoğuyla yalnızca uzaktan selamlaşırımÖyle öyle valla yaka silkedim kadından 2 yıldır şimdi evimdeyim millete selam vermeye çekiniyorum
Niye bize yazmıyor nick falan takip etmeyek miBen bugün sosyal medyamı açtımAylar sonra baya uzunca destoks yapmıştım ne iyi geldi ohhh bana kalsa hala açmazdım ama belli bir kitlem var hobilerimi sunmam işimi yapmam lazım. Buralara bakamadım. Doğuma kadar stoklu üretiyor olmam gerekiyor. Bebek olunca biraz işler sallantıya girecektir.
Ah en güzeliAynı şey bende de var. Eski tecrübelerimden gereksiz samimi komşuları göre göre şimdi komşulara mesafeliyim. Hatta birçoğuyla yalnızca uzaktan selamlaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?