2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle öyle valla yaka silkedim kadından 2 yıldır şimdi evimdeyim millete selam vermeye çekiniyorum
Ayy bizim apartmanda ölsen evde çürürsün ihtiyar kampi gibi ayni allahtan karşı komsum çok iyi bi onla samimiyim ama haddini ve yerini bilen birisi cok şükür allah gercekten komşunun hayırlısını versin

Sevgili anneler / anne adayları

Bebek arabasında son durum nedir :) alanlar ne aldı? Hafif araba onerilerinize acigim

Teşekkürler
Canim hafif istiyosan kabin tipi al. Onun da uzerine ana kucagi takilanini yapmislardi ama markasini hatirlamiorum travel gibi kullaniliodu ilk aylar. Onu bi arastir istersen

Bebek arabasında son durum nedir :) alanlar ne aldı? Hafif araba onerilerinize acigim

Teşekkürler
Biz 2 gün önce aldık şükür. Joie brisk lx baston bebek arabası alma niyetiyle gidip joie nitro lx baston alıp döndük ucuz bir şey istiyorsanız tam bir f/p ürünü biz beğendik bayağı

Teşekkürler
Bi türlü karar veremedigim tek sey sanirim alamayacagim bu kararsizlikla cybex eezy s twist tüm isteklerimi karşiliyor ama 14bin mi 12bin mi öyle bir fiyati var gereksiz pahali gerliyor kararsizliktan ölcem

Günaydınlar.
Bugün diğer günlerden de berbat bir gece geçirdim. Bir anda sıtma tuttu gecenin bir yarısı hiç uyuyamadım. Kendimi o kadar kasmışım ki kızım bile ilk defa o saatte hareketlendi. Hayırlısı ile geçseydi şu zaman

Ay canım ne zor günler gecirmissindir bu pleeklemsi çok değişik birşey benimde ilk kızımda çok geç farkettiler baştan kan sulandırıcı ilaç werselerdj anlayıp daha iyi olabilirdi..bende anı bir üzüntü sonucunda yükselen tansiyonla soluğu hastanede aldığımda belli olmuştu bir gece kaldım şükür dil altı filan düşmüştü benim o zamanlar bebeğimin gelişimi 3 hafta geriydi tansiyon da yüksek 37.haftaya girdiğim gün sonlandırdilar 2300 dogmustu benim minikti çok şükür ben sdece tansiyon ilacı kullandım doğumdan sonra 1 ay o şekilde atlattık bebeğim sağlıklıydi elhamdülillah sen daha ağır gecirmissin rabbim bir daha yaşatmasın ben 2. Gebeliğin başından itibaren kan sulandırılmış ilaç kullandım pleeklemsi olmadı ama ilkinde oldugu gibi yine suyum azdı we erkenden bitti yine 37. Aldılar şimdi kaza bebeğim 3. Geliyor bakalm bizi neler bekliyor

Benim 141 cıktı glukoz dan sonra şeker azalt hatta 0 şeker dedi doktor
Şeker önemli canım dikkat et insanı zorluyor tatlı yememek ama yiyincede ya bişi olursa korkusu çok bende seker çıkmadı ama suyu fazla diye dikkat etmiştim en son 25 haftanın içinde gittim suyuna normal dedi bende tatlı filan yiyourum umarım ters tepmez geçmiş olsun canım

Ay yok ben asla yapamam. Hiç sevmiyorum. Ama köy var köy var. Düz bir alansa belki razı olurum ama benim bulunduğum yer dağ daş tepe. Bu arada Allah rahmet eylesin. İnşallah istediğin gibi köyde yaşarsın

Teşekkürler
Canım ben
baby plus Canyon Travel Sistem Bebek Arabası V2
Bunu aldım. Aldığımızda 1800 tl idi tabi

Çok çok geçmişler olsun canım inşallah bir daha olmaz

Günaydınnnn canım anneler öncelikle bize anne olmayı nasip eden Rabbimize sonsuz hamd ederim çok şükür nasip etti bizlere
Evlatlarımızın bir emanet olduğunu bilerek o güzellikle rahmet ve merhametle bakabilmek duasıyla hepimizin anneler gününü kutluyorum iyki evlatlar nasip etti bize Rabbimiz ne büyük bir nimet

Geriye dönük azar azar okumaya çalıştım 100 sayfadan fazla birikmiş okuyamadıgm çok War dilerim herkesler minik kuşlar iyidirler

Son sayfalar hep gebelik şekeriyle doluu amaninnnn yiyememek çok zorr insan doymamış hissediyorum ben markete gidip çikolata alamadıgm için markete bile gitmek istemiyodm bı ara
Bende gebelik şekeri çıkmamıştı 75 gr olandan yapıldı yüklemem 21. Haftadaydi sanrm su fazla olunca erken yapılmıştı doktor şeker yok demişti... Ben en son 25. Haftada gittim suyu haftasına göre iyi dedi benden ondan sonra koyverrdim allah ne werdiyse yiyourum
Ekmek hamur işi şekerli şeyler filan umarım suyu filan tekrar yükselmemistir bir sorun olmaz çünkü ben kirişi kırdım seker çıkmayınca suyuda iyi olunca diyeti attm çöpe
16 Mayıs'ta randevum umarım herşey iyidir benim bacaktan içe doğru yani rahime doğru wuran ağrılarm magnezyumu iki tane içmeye başladıktan sonra geçti çok şükür rahatladm vicidum kullanyrm ben, ama şimdide karnım da sağda yada sol boşlukta kaşığa doğru kramplar olmaya başladı özellikle yattığım yerde kalkarken umarım önemsiz biseydir

Tüm seker diyetinde olan kardeşlerime sabırlar diliyorum ben bitter çikolata kahveyle arada kaçamak yapmstm ama şekerli yiyince karnım kocaman olup sertleşip kasılıyor maalesef şeker olmamasina rağmen
Birde bebeğin ayakları asagidaysa hareketler daha az hissediliyor demişti doktorum öyle endişe yaşayan warsa fikir olsun
Benim kız gece gündüz hareketli nhic uyumuyor gibi doğunca da böyle olursa yazık oldu banaa,
Öpüldünüz kızlar

Teşekkürler
Biz doona aldık eşim araştırmış kuzeni de o arabanda in almış ,Almanya’dan daha uygun Türkiye’deki fiyatlarıyla bebek arabası konusunda bilgim sıfır ilk çocuğum 10 yaşında arada 10 sene olunca unutmuşum çoğu şeyleri

Kızlar yenidoğan eldiven bere ve önlük kaçar adet kullanılır? Sizler ne kadar aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…