Ayy bizim apartmanda ölsen evde çürürsün ihtiyar kampi gibi ayniÖyle öyle valla yaka silkedim kadından 2 yıldır şimdi evimdeyim millete selam vermeye çekiniyorum
Kasilma olsa doktor soylerdi galiba ama yanim beni cok rahatsiz ediyor tam dik duramiyorum egildim resmen
Joie litetrax 4 aldık çok övdüler deneyip göreceğizSevgili anneler / anne adayları
Bebek arabasında son durum nedir :) alanlar ne aldı? Hafif araba onerilerinize acigim
Teşekkürler
Canim hafif istiyosan kabin tipi al. Onun da uzerine ana kucagi takilanini yapmislardi ama markasini hatirlamiorum travel gibi kullaniliodu ilk aylar. Onu bi arastir istersenSevgili anneler / anne adayları
Bebek arabasında son durum nedir :) alanlar ne aldı? Hafif araba onerilerinize acigim
Teşekkürler
Biz 2 gün önce aldık şükür. Joie brisk lx baston bebek arabası alma niyetiyle gidip joie nitro lx baston alıp döndük ucuz bir şey istiyorsanız tam bir f/p ürünü biz beğendik bayağıSevgili anneler / anne adayları
Teşekkürler
Bizde chicco goody plus aldık. Açması kapaması çok kolay geldi bana oldukça da hafif o yüzden hoşuma gittiSevgili anneler / anne adayları
Teşekkürler
Bi türlü karar veremedigim tek sey sanirim alamayacagim bu kararsizlikla cybex eezy s twist tüm isteklerimi karşiliyor ama 14bin mi 12bin mi öyle bir fiyati var gereksiz pahali gerliyor kararsizliktan ölcemSevgili anneler / anne adayları
Teşekkürler
Ay canım ne zor günler gecirmissindir bu pleeklemsi çok değişik birşey benimde ilk kızımda çok geç farkettiler baştan kan sulandırıcı ilaç werselerdj anlayıp daha iyi olabilirdi..bende anı bir üzüntü sonucunda yükselen tansiyonla soluğu hastanede aldığımda belli olmuştu bir gece kaldım şükür dil altı filan düşmüştü benim o zamanlar bebeğimin gelişimi 3 hafta geriydi tansiyon da yüksek 37.haftaya girdiğim gün sonlandırdilar 2300 dogmustu benim minikti çok şükür ben sdece tansiyon ilacı kullandım doğumdan sonra 1 ay o şekilde atlattık bebeğim sağlıklıydi elhamdülillah sen daha ağır gecirmissin rabbim bir daha yaşatmasın ben 2. Gebeliğin başından itibaren kan sulandırılmış ilaç kullandım pleeklemsi olmadı ama ilkinde oldugu gibi yine suyum azdı we erkenden bitti yine 37. Aldılar şimdi kaza bebeğim 3. Geliyor bakalm bizi neler bekliyorCanım hiç bir belirtim yoktu ben bir anda üzüntü yaşadım tansiyonum çok yükseldi belki öncesinden de tansiyon vardı farkedemedim doktorumda farketmedi preeklampsi geçirdim 12 gün hastanede yattim tansiyonumu kontrol altına alamadılar hamileliği sonlandirdilar kuvezde 10 gün kaldı normalde tek problem düşük kiloda olmasıydı 4-5 gün sonra çıkarın dediler ama ben iylesemedigim için çıkaramadık 10 gün sonra mecburen çıkardık ama ben uzun süre iylesemedim toparlanır toparlanmaz ikinci bebeği transfer ettirdim yaşımda 37 olduğu için süreci uzatmamak gerekiyordu şimdi ayda bir perinatalog kontrolüm oluyor ayrıca rutin kontrollerede 15 günde bir kadın doğum doktoruna gidiyorum riskli gebe olduğum için
Şeker önemli canım dikkat et insanı zorluyor tatlı yememek ama yiyincede ya bişi olursa korkusu çok bende seker çıkmadı ama suyu fazla diye dikkat etmiştim en son 25 haftanın içinde gittim suyuna normal dedi bende tatlı filan yiyourum umarım ters tepmez geçmiş olsun canımBenim 141 cıktı glukoz dan sonra şeker azalt hatta 0 şeker dedi doktor
Ay yok ben asla yapamam. Hiç sevmiyorum. Ama köy var köy var. Düz bir alansa belki razı olurum ama benim bulunduğum yer dağ daş tepe.Ayyy köy kalp ben eşimi ikna etsem köye yerleşirim o derece köy bagimlisiyim tek hayalim köye yerleşip hayvancilik yapmak bol bol kangal beslemek fantazi dünyam rengarenkhayvan aşigiyim❤ 1 sene kaldiktan sonra köy bagimlisi oldum ben bu arada babamin hayaliydi köye ev yaptirdi 700 tane falan koyun aldi besledi vs rahmetli bende babamin aklindan aklim var vallahi
Kiz anaa o kadarini da umursama kötü niyetle demiyodur da duymamazliktan gel ya da boyle alakasi yokken konu aç isime karisilmasindan hic hoslanmam falan diyebenimki ne arar ne sorar ne de karisir korkar benden eltime isim yorumu bile yapiyodu ben şerliyim biraz
Canım benSevgili anneler / anne adayları
Teşekkürler
Çok çok geçmişler olsun canım inşallah bir daha olmazArkadaşlar ben dun hastanede yattim tedbir amacli bugun taburcu edildik sukur neden diye soracaksınız benim yanim agriyodu öksürügum gecnedi verem etti beni zaten uzanmistim yukari dogru ama öksürdum yanima bi agri girdi hareket edemiyordum eşimi aradim geldi gittik acile doktor dedi ultrason cekemem bebege zararli serum verdi kan idrar tahlili aldi bir serum bitti ama benim agrim gecmedi bir türlü agladim artik oksuruyorum yanima agri giriyor tutulmustum resmen duzelemiyordum doktora dedik serum bitti ama agrim gecmedi hala 1 serum daha bagladilar kadin dogum doktorunlada gorustuler serum az aldiktan hemen sonra yukari cik kadin doguma dediler gitim doktor ultrasonla bebege bakti bobregime de bakti böbrek te sıkıntı yok dedi sonrsda nst ye bagladilar bi ara bebegin kalp ritminde düşüş oldu diye tedbir amacli yatis yapalim 1 gun ne diyorsun dediler esimle konuştum tmm dedi bir gun orda kaldik buyuk bi serum bagladilar serum bitti nstye bagladilar bu yanınım agrisindan nst de bekleyene kadar öldüm nst bitti uzandigim yerden kalkamadim bu nasil birsey boyle anlamadim gecede parol verildi ve gece 2 3 defa hemsire kalp atisini dinledi bebegin sabah ta nst ye bagladi sonrada serum verildi ve bebegin kalp ritminde sıkıntı yok dediler galiba benim agrim oldugu icin oda kendini cok kastı yanimin agrisi icin de uzan dinlen gececek dedi arkadaslar ne olur birsry soyleyin yanimin agrisindan gece nasil yaticam diye düşünüyorum oksurukte gıcık gibimi ne bilmem de dahada yanimda agri oluyor bu nasil gececek
Bilmiyorum ya yanimin agrisindan uzanamiyorum yada uzaniyorum oksurukten kalkiyorum ama uzandigim yerdenden kalkamiyorum 1 kiside olacak beni kaldirsin kalkana kadar bi hal oluyorum nasil olacak bilmiyorum
Biz doona aldık eşim araştırmış kuzeni de o arabanda in almış ,Almanya’dan daha uygun Türkiye’deki fiyatlarıyla bebek arabası konusunda bilgim sıfır ilk çocuğum 10 yaşında arada 10 sene olunca unutmuşum çoğu şeyleriSevgili anneler / anne adayları
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?