Doğum dışında bere takmam muhtemelen. (Çok sıcak yerdeyim. Hava durumuna göre karar verilebilir.) Eldiven zaten sevmiyorum, doğum dışında yine kullanmıyorum. Önlük için yorum yapamayacağım. Onu hiç kullanmadım.Kızlar yenidoğan eldiven bere ve önlük kaçar adet kullanılır? Sizler ne kadar aldınız?
Afiyet olsunBen aşerdim galiba o yüzden canım istemişti.
Kesinlikle.susunca sessiz sanıyorlar. Her istediklerini söyleyip yapabileceklerini düşünüyorlar.
Aman hiiiiç takma. Eşimle benim aileden kimse kızımın ismini diyemiyor. Hele eşimin babası asla söylemiyor. Oysaki inci diyebilirler. Yani bu isim meselesini çok saçmalıyorlar. Anne baba dururken ki dinimizde de anne babaya düşüyor bu görev herkes üstüne vazife sanıyor. Tepkini koy bence direkt. Yoksa sonu gelmez bu isim konusunun
Ben hic birini kullanmadim nerdeyse.zaten yaz bebesi yine kullanmamKızlar yenidoğan eldiven bere ve önlük kaçar adet kullanılır? Sizler ne kadar aldınız?
Cok gecmis olsun. Insallah zamaninda gelirKizlar dun detayli ultrasyona girdim amniyo sivisi cok fazla cikti ve ayrica 2 cm acilmam varmış rahim agzi yetmezliği iki sebepten dolayıerken dogum riskim oldugu icin acil igne ilac verildi yarinda serkilaj olacağım insallah dikis tutar ve dogum baslamaz çünkü tutmazda dogum baslana riski olduğunu söyledi doktor
Almıyımm o zaman ya. Gereksiz gibi geldi.Doğum dışında bere takmam muhtemelen. (Çok sıcak yerdeyim. Hava durumuna göre karar verilebilir.) Eldiven zaten sevmiyorum, doğum dışında yine kullanmıyorum. Önlük için yorum yapamayacağım. Onu hiç kullanmadım.Bence ille de alınacaksa ikişer tane yeterli.
Çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla zamanında gelir.Kizlar dun detayli ultrasyona girdim amniyo sivisi cok fazla cikti ve ayrica 2 cm acilmam varmış rahim agzi yetmezliği iki sebepten dolayıerken dogum riskim oldugu icin acil igne ilac verildi yarinda serkilaj olacağım insallah dikis tutar ve dogum baslamaz çünkü tutmazda dogum baslana riski olduğunu söyledi doktor
İkna oldum almayacağım bende. Zaten eldiven kullanmak istemiyordum.Ben hic birini kullanmadim nerdeyse.zaten yaz bebesi yine kullanmam
Uu bizimki de dağ tepe düz memleket sevmemAy yok ben asla yapamam. Hiç sevmiyorum. Ama köy var köy var. Düz bir alansa belki razı olurum ama benim bulunduğum yer dağ daş tepe.Bu arada Allah rahmet eylesin. İnşallah istediğin gibi köyde yaşarsın
Canım ben
baby plus Canyon Travel Sistem Bebek Arabası V2
Bunu aldım. Aldığımızda 1800 tl idi tabi
Karadeniz güzel ama bak yayla tam.Uu bizimki de dağ tepe düz memleket sevmemkaradeniz candir yemyeşil oh mis ormanin içinde evimiz
Maşallah şeker yok bacım.Kızlar bu sonuçlar nasıl sizce dr.uma gösteremedim henüz
Allah yardımçın olsun, inşa Allah tutar dikişKizlar dun detayli ultrasyona girdim amniyo sivisi cok fazla cikti ve ayrica 2 cm acilmam varmış rahim agzi yetmezliği iki sebepten dolayıerken dogum riskim oldugu icin acil igne ilac verildi yarinda serkilaj olacağım insallah dikis tutar ve dogum baslamaz çünkü tutmazda dogum baslana riski olduğunu söyledi doktor
Aynen mis gibi tam yaşamalikKaradeniz güzel ama bak yayla tam.
Valla ben yenidogan bi set bi de özel nakisli hastane cikisi yaptirdim yeter gerisi hep 0-3 2-4 3-6 6-9aylarda cabuk büyüyorlar 1 yaşa kadar kiyafet stoklamisim farklinda olmadanMerhaba kızlar
Aldığınız kıyafetleri genellikle yenidoğan mı seçiyorsunuz? İlk üç ay çabuk büyürler diye bazılarını üç ay almak istiyorum ama kararsız kaldım.
Bende etkilemedi hic aksamindan tatli yemistim misalKızlar yarın şeker yüklemesi yapılcak, bugün yediklerim yarınki testin sonucunu etkilermicanım dondurma çekti yesemmi acep bilemedim
O kaynanalarin .. bizimki biseye yaramaz anca gezmeyi ver geri cekil esim 2 gun izinli is yerinden hastaneye gidelim dedim geldi yine izinlisin diye gezme cikardi bir canim sıkıldı anlatamam esime dedim sali gideriz artik napalim dedi o gunde baska bisey cikarir anan dedim.. nefret ediyorum kadindan hic icimden gelmiyo ne yuzune bakmak ne muhattap olmak.Ya kızlar Allah razı olsun kaynanamdan her işimi aşımı yapıyor ama kızımla ilgili olan her şeye karışıyor. Sinirlerim bozuluyor artık. En basitinden eşim toka gösterdi fiyatını falan söyledi bana. Oturduğu yerden hele durun şimdi toka mı alınır diyor. Ya da Bi kıyafet alacağım alma alma diyor. İyice sinirleniyorum. Evime geldi saygısızlık yapmayayım işimi görüyor yardım ediyor diyorum ama karışsın istemiyorum bebeğimle ilgili şeylere.
Sinirden gidip haziran grubuna yazmışım.
Çok sevindim valla en büyük korkumduMaşallah şeker yok bacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?