2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yenidoğan eldiven bere ve önlük kaçar adet kullanılır? Sizler ne kadar aldınız?
Doğum dışında bere takmam muhtemelen. (Çok sıcak yerdeyim. Hava durumuna göre karar verilebilir.) Eldiven zaten sevmiyorum, doğum dışında yine kullanmıyorum. Önlük için yorum yapamayacağım. Onu hiç kullanmadım. Bence ille de alınacaksa ikişer tane yeterli.

Kizlar dun detayli ultrasyona girdim amniyo sivisi cok fazla cikti ve ayrica 2 cm acilmam varmış rahim agzi yetmezliği iki sebepten dolayıerken dogum riskim oldugu icin acil igne ilac verildi yarinda serkilaj olacağım insallah dikis tutar ve dogum baslamaz çünkü tutmazda dogum baslana riski olduğunu söyledi doktor

Afiyet olsun

Cok gecmis olsun. Insallah zamaninda gelir

Almıyımm o zaman ya. Gereksiz gibi geldi.
Çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla zamanında gelir.
Ben hic birini kullanmadim nerdeyse.zaten yaz bebesi yine kullanmam
İkna oldum almayacağım bende. Zaten eldiven kullanmak istemiyordum.

Uu bizimki de dağ tepe düz memleket sevmem karadeniz candir yemyeşil oh mis ormanin içinde evimiz

Merhaba kızlar
Aldığınız kıyafetleri genellikle yenidoğan mı seçiyorsunuz? İlk üç ay çabuk büyürler diye bazılarını üç ay almak istiyorum ama kararsız kaldım.

Allah yardımçın olsun, inşa Allah tutar dikiş Ağrın falan varmıydı?

Merhaba kızlar
Aldığınız kıyafetleri genellikle yenidoğan mı seçiyorsunuz? İlk üç ay çabuk büyürler diye bazılarını üç ay almak istiyorum ama kararsız kaldım.
Valla ben yenidogan bi set bi de özel nakisli hastane cikisi yaptirdim yeter gerisi hep 0-3 2-4 3-6 6-9aylarda cabuk büyüyorlar 1 yaşa kadar kiyafet stoklamisim farklinda olmadan

O kaynanalarin .. bizimki biseye yaramaz anca gezmeyi ver geri cekil esim 2 gun izinli is yerinden hastaneye gidelim dedim geldi yine izinlisin diye gezme cikardi bir canim sıkıldı anlatamam esime dedim sali gideriz artik napalim dedi o gunde baska bisey cikarir anan dedim.. nefret ediyorum kadindan hic icimden gelmiyo ne yuzune bakmak ne muhattap olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…