Yiyemeden uyuyakalmışım dün yaBende etkilemedi hic aksamindan tatli yemistim misal
Kabine baktım ama yorumlarda küçük, etrafini sarmıyor demişler. Aklım.karistiCanim hafif istiyosan kabin tipi al. Onun da uzerine ana kucagi takilanini yapmislardi ama markasini hatirlamiorum travel gibi kullaniliodu ilk aylar. Onu bi arastir istersen
7 kg dan ağır istemiyorum, kaç kg di cnm o model? Eşim olmadan da rahat kullanayım.istiyorumBiz 2 gün önce aldık şükür. Joie brisk lx baston bebek arabası alma niyetiyle gidip joie nitro lx baston alıp döndük ucuz bir şey istiyorsanız tam bir f/p ürünü biz beğendik bayağı
Bizde chicco goody plus aldık. Açması kapaması çok kolay geldi bana oldukça da hafif o yüzden hoşuma gitti
Bi türlü karar veremedigim tek sey sanirim alamayacagim bu kararsizlikla cybex eezy s twist tüm isteklerimi karşiliyor ama 14bin mi 12bin mi öyle bir fiyati var gereksiz pahali gerliyor kararsizliktan ölcem
Ay yok ben asla yapamam. Hiç sevmiyorum. Ama köy var köy var. Düz bir alansa belki razı olurum ama benim bulunduğum yer dağ daş tepe.Bu arada Allah rahmet eylesin. İnşallah istediğin gibi köyde yaşarsın
Canım ben
baby plus Canyon Travel Sistem Bebek Arabası V2
Bunu aldım. Aldığımızda 1800 tl idi tabi
Biz doona aldık eşim araştırmış kuzeni de o arabanda in almış ,Almanya’dan daha uygun Türkiye’deki fiyatlarıyla bebek arabası konusunda bilgim sıfır ilk çocuğum 10 yaşında arada 10 sene olunca unutmuşum çoğu şeyleri
Kizlar dun detayli ultrasyona girdim amniyo sivisi cok fazla cikti ve ayrica 2 cm acilmam varmış rahim agzi yetmezliği iki sebepten dolayıerken dogum riskim oldugu icin acil igne ilac verildi yarinda serkilaj olacağım insallah dikis tutar ve dogum baslamaz çünkü tutmazda dogum baslana riski olduğunu söyledi doktor
Merhaba kızlar
Aldığınız kıyafetleri genellikle yenidoğan mı seçiyorsunuz? İlk üç ay çabuk büyürler diye bazılarını üç ay almak istiyorum ama kararsız kaldım.
Valla ben yenidogan bi set bi de özel nakisli hastane cikisi yaptirdim yeter gerisi hep 0-3 2-4 3-6 6-9aylarda cabuk büyüyorlar 1 yaşa kadar kiyafet stoklamisim farklinda olmadan
Tamamdır teşekkürlerValla ben yenidogan bi set bi de özel nakisli hastane cikisi yaptirdim yeter gerisi hep 0-3 2-4 3-6 6-9aylarda cabuk büyüyorlar 1 yaşa kadar kiyafet stoklamisim farklinda olmadan
Insallah sagolun ALLAH razi olsunÇok çok geçmişler olsun canım inşallah bir daha olmaz
Insallah ama dune gore bugun iyi gibiyim sukur gece hic uyuyamam demistum ama uyudum sukur banyo yapipKasılma olmaması büyük nimet, inşallah ağrın da geçer tez zamanda
InsallahGeçmiş olsun, kasmayın stres yapmayın kendinizi. Bebek iyi birşeyi yokmuş, geçer öksürük inşallah
İyi düşünüp iyiye odaklanmak gerekInsallah ama dune gore bugun iyi gibiyim sukur gece hic uyuyamam demistum ama uyudum sukur banyo yapip
Sıcak suyla yaptım valla cok sicakta degil tabi iyi geldi sukur gece uyuyabildimSıcak suyla yapma ama bide ev soğuksa yarın hava güzelken ılık duş al üşütme
Insallah hayırlısıyla insallah miniklerimiz olucakİyi düşünüp iyiye odaklanmak gerekbu yaz hepimiz.icin hayirlisiyla cıvıl.civil olacak
Az ayakta kaldigin zaman vajinamda baski hissediyordum sirt ağrısı yaşıyordum normal saniyordum ama acilmadan dolayi oldugunu söyledi doktor insallah tutar canimAllah yardımçın olsun, inşa Allah tutar dikişAğrın falan varmıydı?
Sizede çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasınAy canım ne zor günler gecirmissindir bu pleeklemsi çok değişik birşey benimde ilk kızımda çok geç farkettiler baştan kan sulandırıcı ilaç werselerdj anlayıp daha iyi olabilirdi..bende anı bir üzüntü sonucunda yükselen tansiyonla soluğu hastanede aldığımda belli olmuştu bir gece kaldım şükür dil altı filan düşmüştü benim o zamanlar bebeğimin gelişimi 3 hafta geriydi tansiyon da yüksek 37.haftaya girdiğim gün sonlandırdilar 2300 dogmustu benim minikti çok şükür ben sdece tansiyon ilacı kullandım doğumdan sonra 1 ay o şekilde atlattık bebeğim sağlıklıydi elhamdülillah sen daha ağır gecirmissin rabbim bir daha yaşatmasın ben 2. Gebeliğin başından itibaren kan sulandırılmış ilaç kullandım pleeklemsi olmadı ama ilkinde oldugu gibi yine suyum azdı we erkenden bitti yine 37. Aldılar şimdi kaza bebeğim 3. Geliyor bakalm bizi neler bekliyor
Merhaba ben sadece hastane içim 0-3 aldım 3 -4 takım diğerlerini hep 6 ay ,4 ay ve 9 ay aldım kızımdan da biliyorum doğduktan sonra ikinci haftadan sonra hızla büyüyor minnakalar o yüzden 0-3 ayrı almadım hiç daha 4 aylıkken 6 ay kıyafetleri giyersi kıZımMerhaba kızlar
Aldığınız kıyafetleri genellikle yenidoğan mı seçiyorsunuz? İlk üç ay çabuk büyürler diye bazılarını üç ay almak istiyorum ama kararsız kaldım.
Aynen canim hep yatış dedi doktor da nasil gececek zaman hic bilmiyorumHepimizin anneler günü kutlu olsun
Kabine baktım ama yorumlarda küçük, etrafini sarmıyor demişler. Aklım.karisti
7 kg dan ağır istemiyorum, kaç kg di cnm o model? Eşim olmadan da rahat kullanayım.istiyorum
Dun chiccoya baktık Goody plus değil de hafif diye we ve kiwi modellerini gösterdi danışman. Bu model kaç kg kendi ağırlığı?
2500 tl artmış fiyatı 5 mayısta ne yazık ki. En küçük seti 13.600 den 16.000 şu an. Çok artmış
Her sey çok arttı, o fiyata kalmamıştır
Doona çok pahalı burada, en düşük modeli 12, Oto koltuğu da yok.
Gecmis olsun cnm, dikisten sonra bu haftalarda sonra doğuma kadar iş güç yapmadan dinleneceksin. Kuzenimin ikizleri vardı aculma oldu dikis attılar ona da ama hep yattı. Şimdi sağlıklı ikizleri vardinlenmen şart, ev işi yok ne yazık ki. Geçici süre.
İlk 3 ayı az al diyor herkes, zamanında dogum olunca giymeden buyuyorlarmis, tecrübeli anneler yorumlar zaten.
Olsun sayılı gun cnm, minnoslar için nelere dayandık, azcik daha sabır inşallahAynen canim hep yatış dedi doktor da nasil gececek zaman hic bilmiyorum
Şükür gelmiş gitmişlerden olsunSıcak suyla yaptım valla cok sicakta degil tabi iyi geldi sukur gece uyuyabildim
Bendede öyle belirtiler varAz ayakta kaldigin zaman vajinamda baski hissediyordum sirt ağrısı yaşıyordum normal saniyordum ama acilmadan dolayi oldugunu söyledi doktor insallah tutar canim
Ben az aldım. Yeter zaten yazın sıcağında giyemeyecek. Genel de 3-6 ay 6-9 ay alacağım. Sepete ekledim bekliyorum zamanınıMerhaba kızlar
Aynen valla en sevdiğim Yeşillik ortam. Ama uzun süreli değil tabi. Ben yıllarca manavgat gibi bir şehir merkezinde oturunca ağır geldi bana köy.Aynen mis gibi tam yaşamalik
Ay yok benimki öyle değil ama tuhaf bazen saçmalıyor işte. Katlanamıyorum. Ama kendi annem içinde geçerli bu. Ben kayınbabamdan hazetmemO kaynanalarin .. bizimki biseye yaramaz anca gezmeyi ver geri cekil esim 2 gun izinli is yerinden hastaneye gidelim dedim geldi yine izinlisin diye gezme cikardi bir canim sıkıldı anlatamam esime dedim sali gideriz artik napalim dedi o gunde baska bisey cikarir anan dedim.. nefret ediyorum kadindan hic icimden gelmiyo ne yuzune bakmak ne muhattap olmak.
Ay ne güzel. Seviniyorum şekeri çıkmayanlar görünce. Bizim yerimize de yiyinÇok sevindim valla en büyük korkumdu
Aynen öyle. 2500 olmuş fiyatı. İndirimli hali diyor bir de.Her sey çok arttı, o fiyata kalmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?