2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hepimizin anneler günü kutlu olsun

Canim hafif istiyosan kabin tipi al. Onun da uzerine ana kucagi takilanini yapmislardi ama markasini hatirlamiorum travel gibi kullaniliodu ilk aylar. Onu bi arastir istersen
Kabine baktım ama yorumlarda küçük, etrafini sarmıyor demişler. Aklım.karisti

Biz 2 gün önce aldık şükür. Joie brisk lx baston bebek arabası alma niyetiyle gidip joie nitro lx baston alıp döndük ucuz bir şey istiyorsanız tam bir f/p ürünü biz beğendik bayağı
7 kg dan ağır istemiyorum, kaç kg di cnm o model? Eşim olmadan da rahat kullanayım.istiyorum

Bizde chicco goody plus aldık. Açması kapaması çok kolay geldi bana oldukça da hafif o yüzden hoşuma gitti

Dun chiccoya baktık Goody plus değil de hafif diye we ve kiwi modellerini gösterdi danışman. Bu model kaç kg kendi ağırlığı?

Bi türlü karar veremedigim tek sey sanirim alamayacagim bu kararsizlikla cybex eezy s twist tüm isteklerimi karşiliyor ama 14bin mi 12bin mi öyle bir fiyati var gereksiz pahali gerliyor kararsizliktan ölcem

2500 tl artmış fiyatı 5 mayısta ne yazık ki. En küçük seti 13.600 den 16.000 şu an. Çok artmış

Her sey çok arttı, o fiyata kalmamıştır

Doona çok pahalı burada, en düşük modeli 12, Oto koltuğu da yok.

Gecmis olsun cnm, dikisten sonra bu haftalarda sonra doğuma kadar iş güç yapmadan dinleneceksin. Kuzenimin ikizleri vardı aculma oldu dikis attılar ona da ama hep yattı. Şimdi sağlıklı ikizleri var dinlenmen şart, ev işi yok ne yazık ki. Geçici süre.

Merhaba kızlar
Aldığınız kıyafetleri genellikle yenidoğan mı seçiyorsunuz? İlk üç ay çabuk büyürler diye bazılarını üç ay almak istiyorum ama kararsız kaldım.

İlk 3 ayı az al diyor herkes, zamanında dogum olunca giymeden buyuyorlarmis, tecrübeli anneler yorumlar zaten.

Valla ben yenidogan bi set bi de özel nakisli hastane cikisi yaptirdim yeter gerisi hep 0-3 2-4 3-6 6-9aylarda cabuk büyüyorlar 1 yaşa kadar kiyafet stoklamisim farklinda olmadan

Ben de 9 aya kadar almışım sonrasina acele etmedim artık

Sizede çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın çocuklarınıza da sağlık, sıhhat versin inşallah canım Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor günlerdi benim hiç farkedemedi bebek haftasıyla normal ilerliyordu birden beslenememeye başladı bunu kontrol doktorum farketmedi başka bir doktora gitmiştim o farketti benim tansiyonumu kontrol altına alamadılar 12 gün hastanede yatış yapıldı ama daha kötü oldum artık ciğerlerimi etkilemeye başladı ciğer geliştirici yapılmıştı şeker ve tansiyonumu iyice yükseltti mecburen hamileliği sonlandirdilar 32. haftada 1600 kg doğdu 1300 kg'a düştü boyu 45 cm'ti 4-5 gün içerisinde 2500 kg'a yükseldi çıkarın dediler ama ben iylesemedigim için 10 gün kaldı daha doğrusu benim iylesmem 1.5 seneyi aldı iylesir iylesmez yaş riskimden, riskli gebelikten kaynaklı ikinci bebeğimi transfer ettirdim hazır uykusuzluğa alismisken şimdi ikincide kan sulandırıcıyi kullanıyorum ama bir şeye üzüleyim hemen yine yükseliyor o bile tansiyonuma engel olamıyor ama geçici yukselmeler bebeklerimiz gününde sağlıkla gelsinler inşallah

Merhaba kızlar
Aldığınız kıyafetleri genellikle yenidoğan mı seçiyorsunuz? İlk üç ay çabuk büyürler diye bazılarını üç ay almak istiyorum ama kararsız kaldım.
Merhaba ben sadece hastane içim 0-3 aldım 3 -4 takım diğerlerini hep 6 ay ,4 ay ve 9 ay aldım kızımdan da biliyorum doğduktan sonra ikinci haftadan sonra hızla büyüyor minnakalar o yüzden 0-3 ayrı almadım hiç daha 4 aylıkken 6 ay kıyafetleri giyersi kıZım

Aynen canim hep yatış dedi doktor da nasil gececek zaman hic bilmiyorum

Az ayakta kaldigin zaman vajinamda baski hissediyordum sirt ağrısı yaşıyordum normal saniyordum ama acilmadan dolayi oldugunu söyledi doktor insallah tutar canim
Bendede öyle belirtiler var hatta affedersin tuvalette bile fazla oturamıyorum baskıdan. Sırt ağrısı bende yaşayıyorum şimdi çok endişelendim yarın gitsemmi çok çok geçmiş olsun İnşa Allah tutar Normal ultrason müayinesiylemi öğrendin? Yoksa vaginal ultrason?

Merhaba kızlar
Ben az aldım. Yeter zaten yazın sıcağında giyemeyecek. Genel de 3-6 ay 6-9 ay alacağım. Sepete ekledim bekliyorum zamanını
Aynen mis gibi tam yaşamalik
Aynen valla en sevdiğim Yeşillik ortam. Ama uzun süreli değil tabi. Ben yıllarca manavgat gibi bir şehir merkezinde oturunca ağır geldi bana köy.
Ay yok benimki öyle değil ama tuhaf bazen saçmalıyor işte. Katlanamıyorum. Ama kendi annem içinde geçerli bu. Ben kayınbabamdan hazetmem
Çok sevindim valla en büyük korkumdu
Ay ne güzel. Seviniyorum şekeri çıkmayanlar görünce. Bizim yerimize de yiyin

Her sey çok arttı, o fiyata kalmamıştır
Aynen öyle. 2500 olmuş fiyatı. İndirimli hali diyor bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…