Aaa bende öyle hissediyorum. Ama doktor bana öyle bir şey demedi. Ben tekrar sorayım bu gittiğimde. Çokça geçmiş olsun canım. Dikkat et kendineAz ayakta kaldigin zaman vajinamda baski hissediyordum sirt ağrısı yaşıyordum normal saniyordum ama acilmadan dolayi oldugunu söyledi doktor insallah tutar canim
Lutfen sen kötü dusunme detayli Ultrasyonda şüphelendi vajinal ultrasyona aldi orda gordu sonra kendı doktoruma gittim oda muayene etti . Icini ferah tut sen canimBendede öyle belirtiler varhatta affedersin tuvalette bile fazla oturamıyorum baskıdan. Sırt ağrısı bende yaşayıyorum şimdi çok endişelendim yarın gitsemmi çok çok geçmiş olsun İnşa Allah tutar Normal ultrason müayinesiylemi öğrendin? Yoksa vaginal ultrason?
Çok güzel çıkmış sonuçlar. Sorun yok.Kızlar bu sonuçlar nasıl sizce dr.uma gösteremedim henüz
Anladım canım. Ben yarın gideyim bir, bu şikayetlerim önceden var söylüyodum abdomimal ultrasonda normal diyorduda. İnşa Allah senin içinde en hayırlısı olur canımLutfen sen kötü dusunme detayli Ultrasyonda şüphelendi vajinal ultrasyona aldi orda gordu sonra kendı doktoruma gittim oda muayene etti . Icini ferah tut sen canim
Dun chiccoya baktık Goody plus değil de hafif diye we ve kiwi modellerini gösterdi danışman. Bu model kaç kg kendi ağırlığı?
Olmaz mı? Tansiyonumu düşürüyor. Bir anda oluyor. Ölecek gibi oluyorumKızlar kalp çarpıntınız oluyormu? Sanki nefesim yetmiyecek gibi oluyorum
Nefes darlığı çok olmaya başladı bende, çarpıntı gibi de oluyor ama çoğunlukla sadece nefes darlığı, özellikle yemeklerden sonra oluyor. Yer kalmadı içerde ciğerlerimeKızlar kalp çarpıntınız oluyormu? Sanki nefesim yetmiyecek gibi oluyorum
Canım bende tansıyon hep düşüktü. Ama doktor kontrollerinde hep 100+ çıkıyordu. Normalde 90/50oluyo. Ama evet haklısın taşikardı varsa yanında kesin hipotansiyonda olurOlmaz mı? Tansiyonumu düşürüyor. Bir anda oluyor. Ölecek gibi oluyorum
Benim 8/4 7/4 falan geliyor bazen kalp atışım yükselince. Ama toparlıyorum hemen. Uzun sürmüyor allahtanCanım bende tansıyon hep düşüktü. Ama doktor kontrollerinde hep 100+ çıkıyordu. Normalde 90/50oluyo. Ama evet haklısın taşikardı varsa yanında kesin hipotansiyonda olur
Teşekkür ederim cok sağolunŞükür gelmiş gitmişlerden olsunsıcak su ağrılarda çok iyi geliyor ama gebelikte damarları açtığı için önerilmiyor canım yine aklımda bulunsun
Bende 0-3 u biraz fazla almisim insallah giyer hepsini gecen oturup ayirip saydim artik bisey almayacağım binjac tane ic zibin alirim yeterBen de 9 aya kadar almışımsonrasina acele etmedim artık
Bende bi kere oldu boğuluyorum sandimKızlar kalp çarpıntınız oluyormu? Sanki nefesim yetmiyecek gibi oluyorum
Evet bendede öyleBenim 8/4 7/4 falan geliyor bazen kalp atışım yükselince. Ama toparlıyorum hemen. Uzun sürmüyor allahtan
Aynen öyle. Yaşayacağız demek ki zaman zaman.Evet bendede öyleŞükür. Uzun sürse vay halimize( canım sen hastane çıkışına bandana falan alıcakmısın? Yenidoğana taka bilirmiyiz? Çook şekerler ya kendimede alıcam
Canım geçmiş olsun 15 haftalıkken serklaj oldum. Daha önce kaybım olduğu için. Bende ayağa kalkınca aşağıda baskı hissediyorum.ama benim acilmam yok. Belki dikisten kaynaklı. Tutar canım dikişin merak etme. İnsan ilk duyunca biraz korkuyor ama sonra bu duruma alışıyor.Az ayakta kaldigin zaman vajinamda baski hissediyordum sirt ağrısı yaşıyordum normal saniyordum ama acilmadan dolayi oldugunu söyledi doktor insallah tutar canim
Benim bazen sertlesiyor kasilma demekmiymiş bu gaz falan var heralde diyorum bendeanneler gününüz kutlu olsun canlarım.
Kızlar kasılmalrınız baskadımı ben bugün iki kez yalancı kasılma yaşadım. Toplandı karnım sertlesti agrı yaptı iki kez. Sanırım yalancı kasılmalar basladı artık
Valla ben insülin direnci gecmisi olan bi insanim zayiflayinca gecmisti bende korkuyorum doktorum seker yüklemesini yapmamız geektigini söyledi 50gr dedi ben insulin direnci vardi deyince 75 gr yapabiliriz dediKızlar daha önce de danışmıştım size, benim gebeliğimi öğrendiğimde insülin değerim 4,59 çıktı (açlık çekerim ve insülin çarpıp 405’e böldüğümüz değer)
Doktorum insülin direnci var deyip ilaç başlamıştı sonra kestik.
Son kontrolde amniyon sıvısı vs. Hep normal çıktı şeker yüklemesi olayını da henüz hiç konuşmadık doktorumla.
Tatlıyı çok severim ama şuan yediğim her şey sanki bana zarar gibi kafayı yiyorum galiba. İnsülin direnci olanlarda gebelik şekeri çıkacak diye bir kural yok demişti burdan bir arkadaş sağolsun ama domates dahil yediğimiz her şeyde şeker var nasıl aşacağım bu psikolojiyi yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?