2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben insülin direnci gecmisi olan bi insanim zayiflayinca gecmisti bende korkuyorum doktorum seker yüklemesini yapmamız geektigini söyledi 50gr dedi ben insulin direnci vardi deyince 75 gr yapabiliriz dedi
Kilolu da değilim ki
Doktor da sende insülin direnci olmasına şaşırdım demişti. Yaptırdınız mı yüklemeyi?

Kızlar kalp çarpıntınız oluyormu? Sanki nefesim yetmiyecek gibi oluyorum

Bende tee aylardır var, nabiz da çok yüksek 100 uzerinde, yalnız değilsin:)

Puset zaten uzun zaman kullanmayacaksin cnm, iyi günlerde kullanın inşallah

Bende 0-3 u biraz fazla almisim insallah giyer hepsini gecen oturup ayirip saydim artik bisey almayacağım binjac tane ic zibin alirim yeter

Bende bi kere oldu boğuluyorum sandim
Her gün ayrı giydir, giymemiş zibini kalmasın

Benim 2017 den beri insülin direnci sorunu yaşıyorum ve günlük 1000 mg glifor kullanıyordum ta ki gebelik olana kadar olunca kestik doktor. Ara ara kontrol ediyorum tokluk şeklimi sorun yok ki kaç aydır ilaç içmiyorum. 24.haftadan itibaren artık düzenli kontrole baslayacagim. Gebelik şekeri için diyetisyenler de diyet yazıyor, aç kalmadan şekeri çok yukseltmed3len beslenmen için. Örnek atarım sana. Vesvese yapma, stres yukleme kendine

Benim bazen sertlesiyor kasilma demekmiymiş bu gaz falan var heralde diyorum bende

Evet, sanki bebek.saga ya da sola yigilmis gibi ve sertleşme oluyorsa kasılma bu. Ben de eskiden bebek sağa ya da sola yigiliyo4 sanıyordum, değilmiş, kasılma. Böyle olunca şu iç, dinlen bol bol uzan.

Valla ben insülin direnci gecmisi olan bi insanim zayiflayinca gecmisti bende korkuyorum doktorum seker yüklemesini yapmamız geektigini söyledi 50gr dedi ben insulin direnci vardi deyince 75 gr yapabiliriz dedi

Doktora göre değişiyor görüşler. Benim de insülin direncim var doktor yükleme yerine günlük takip istiyor. Yukselirse insülin baslanir dedi

Kilolu da değilim ki
Doktor da sende insülin direnci olmasına şaşırdım demişti. Yaptırdınız mı yüklemeyi?
İnsülin kilo ile alakalı değil sadece. Arkadaşım 34 beden, insülin direnci var. Hareketsiz hayat da çok etkiliyor

Bende bazen 100üstü çıkıyor o zamanda sanki ölecekmişim gibi oluyorum(

Benim aldığım çıkışlardada yok malesef. Evet ya her çeşidi var bune böyle

Yeni kan vermiştim hemen hesapladım bu hesaplamaya göre benim insülin direncim yok 1.3 geliyor hatta sonuç cünkü açlık şekerlerim düşük bile normale göre ama gebelik diyabetim var buna rağmen tokluklarım yüksek cünkü yani ilgisi yok demek ki insülin direnci ile

Hamile kalmadan önce insülin direncim vardı değerim 4 tü ,sonra diyet ve spor yapmıştım düşmüştü ilçe kullanmadan hamile kaldıktan sonra dikkat ettim ama az az yedim şekerli hamur işi ,çok kilo almadım geçen hafta şeker yüklemesi yaptırdık 75 gr hem de iki saat arayla ölçüldü ben kesin çıkar diyordum ki ama çok şükür kü ne açlık ,ne de şeker yüklemesinin sonucunda gebelik şekeri çıkmadı …Ama bol yeşillik ve sebze yemeye devam ediyorum yani her insülin direnci olanın gebelik şekeri çıkacağı diye birşey yok

Kusar işer derken kullaniriz

Teşekkür ederim kızlar detaylı yorumlarınız İçin, Kağan Kocatepe’yi izledim o da zayıflık-kiloluluk ya insülin direnci olup olmamasının şeker ile alakası olmadığını söylemiş.
Tıpkı gebeliğin tüm süreçleri gibi bu işin de motomot bir matematiği yok demek ki

Yaz geldi makul e canım tatlı istiyor hep vicdan yapıyorum yedikten sonra, ekmek hiç tüketmiyorum diyebilirim. Şeker yüklemesi yaptırmayın diyen bir kesim de var kafam karışık, doktorumla konuşacağım bu kontrolde.

Kızlar bebisleriniz hangi pozisyonda duruyor,benimki ayaklar aşağıda dönmemiş dedi dr
Benimki baş aşağıda, ayaklar sol üst karnımdaydı 2 hafta önce ama şimdi karnımın heryerinde hissediyorum, bi karnımın altına vuruyor bi sol üste, bi sağ tarafımda yanlarda anlamadım içerisi rahat geniş heralde dönüp duruyor mu ne

Bende de insulin direnci problemi vardı gebelik öncesi. Şu anda da malesef gebelik sekeri çıktı. Insulin başlamadı henüz 5 günlük ölçüm değerlerime göre karar verecekmiş doktorum. Ama bu korkuyla yaşanmaz. En kolay yolu şeker ölçümü takibi yapman olur. Içın rahatlar bi durum varsa da erken müdahale etmiş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…