Kilolu da değilim kiValla ben insülin direnci gecmisi olan bi insanim zayiflayinca gecmisti bende korkuyorum doktorum seker yüklemesini yapmamız geektigini söyledi 50gr dedi ben insulin direnci vardi deyince 75 gr yapabiliriz dedi
Kızlar kalp çarpıntınız oluyormu? Sanki nefesim yetmiyecek gibi oluyorum
Biz de goody plus aldık 6,9 kg pusetsiz tek araba. Katlanması we’ye göre daha pratik ama puset takma aparatları çıkmadan katlanmıyor alırken ona dikkat etmemiştik hiç. O aparatlar da sert bayağı çıkarması, we daha mantıklı olabilir o açıdan o katlanabiliyormuş aparatla, yalnız bir kaç santim daha kısaymış we’nin eni. Kiwi modelini görmedim hiç.
Artık öbür yaza kadar çok fazla bir yere çıkmam herhalde tek başıma, puset aparatlarını çıkarıp takma işini eşim yapar, yaza da pusetsiz araba kullanılır daha büyük yaşına kadar baston gibi kullanılır, biraz daha geniş olması daha rahat olur belki diye teselli ediyorum kendimi
Her gün ayrı giydir, giymemiş zibini kalmasınBende 0-3 u biraz fazla almisim insallah giyer hepsini gecen oturup ayirip saydim artik bisey almayacağım binjac tane ic zibin alirim yeter
Bende bi kere oldu boğuluyorum sandim
Kızlar daha önce de danışmıştım size, benim gebeliğimi öğrendiğimde insülin değerim 4,59 çıktı (açlık çekerim ve insülin çarpıp 405’e böldüğümüz değer)
Doktorum insülin direnci var deyip ilaç başlamıştı sonra kestik.
Son kontrolde amniyon sıvısı vs. Hep normal çıktı şeker yüklemesi olayını da henüz hiç konuşmadık doktorumla.
Tatlıyı çok severim ama şuan yediğim her şey sanki bana zarar gibi kafayı yiyorum galiba. İnsülin direnci olanlarda gebelik şekeri çıkacak diye bir kural yok demişti burdan bir arkadaş sağolsun ama domates dahil yediğimiz her şeyde şeker var nasıl aşacağım bu psikolojiyi yahu
Benim bazen sertlesiyor kasilma demekmiymiş bu gaz falan var heralde diyorum bende
Valla ben insülin direnci gecmisi olan bi insanim zayiflayinca gecmisti bende korkuyorum doktorum seker yüklemesini yapmamız geektigini söyledi 50gr dedi ben insulin direnci vardi deyince 75 gr yapabiliriz dedi
İnsülin kilo ile alakalı değil sadece. Arkadaşım 34 beden, insülin direnci var. Hareketsiz hayat da çok etkiliyorKilolu da değilim ki
Doktor da sende insülin direnci olmasına şaşırdım demişti. Yaptırdınız mı yüklemeyi?
Bende bazen 100üstü çıkıyor o zamanda sanki ölecekmişim gibi oluyorum(Bende tee aylardır var, nabiz da çok yüksek 100 uzerinde, yalnız değilsin:)
Puset zaten uzun zaman kullanmayacaksin cnm, iyi günlerde kullanın inşallah
Her gün ayrı giydir, giymemiş zibini kalmasın
Benim 2017 den beri insülin direnci sorunu yaşıyorum ve günlük 1000 mg glifor kullanıyordum ta ki gebelik olana kadar olunca kestik doktor. Ara ara kontrol ediyorum tokluk şeklimi sorun yok ki kaç aydır ilaç içmiyorum. 24.haftadan itibaren artık düzenli kontrole baslayacagim. Gebelik şekeri için diyetisyenler de diyet yazıyor, aç kalmadan şekeri çok yukseltmed3len beslenmen için. Örnek atarım sana. Vesvese yapma, stres yukleme kendine
Evet, sanki bebek.saga ya da sola yigilmis gibi ve sertleşme oluyorsa kasılma bu. Ben de eskiden bebek sağa ya da sola yigiliyo4 sanıyordum, değilmiş, kasılma. Böyle olunca şu iç, dinlen bol bol uzan.
Doktora göre değişiyor görüşler. Benim de insülin direncim var doktor yükleme yerine günlük takip istiyor. Yukselirse insülin baslanir dedi
Benim aldığım çıkışlardada yok malesef. Evet ya her çeşidi var bune böyleAynen öyle. Yaşayacağız demek ki zaman zaman.aldığım hastane çıkışlarında yok. Ama ayriyeten normalde kullanmak için alacağım. Kendime de hastane için kırmızı kurdelesini taç ve terlik alacağım. Bence yeni doğana büyük gelir ama ona göre satılanda vardır. Lcw de var mesela hastane çıkışlarını içinde. Ya da tulumlarda. Elimden gelse çeşit çeşit alacağım valla her şey o kadar güzel tatlı ki
Evet canım bi yerde toplanıyor sertlesiyor ve hafif agrı yapıyor.Benim bazen sertlesiyor kasilma demekmiymiş bu gaz falan var heralde diyorum bende
Yeni kan vermiştim hemen hesapladım bu hesaplamaya göre benim insülin direncim yok 1.3 geliyor hatta sonuç cünkü açlık şekerlerim düşük bile normale göre ama gebelik diyabetim var buna rağmen tokluklarım yüksek cünkü yani ilgisi yok demek ki insülin direnci ileKızlar daha önce de danışmıştım size, benim gebeliğimi öğrendiğimde insülin değerim 4,59 çıktı (açlık çekerim ve insülin çarpıp 405’e böldüğümüz değer)
Son kontrolde amniyon sıvısı vs. Hep normal çıktı şeker yüklemesi olayını da henüz hiç konuşmadık doktorumla.
Tatlıyı çok severim ama şuan yediğim her şey sanki bana zarar gibi kafayı yiyorum galiba. İnsülin direnci olanlarda gebelik şekeri çıkacak diye bir kural yok demişti burdan bir arkadaş sağolsun ama domates dahil yediğimiz her şeyde şeker var nasıl aşacağım bu psikolojiyi yahu
Hamile kalmadan önce insülin direncim vardı değerim 4 tü ,sonra diyet ve spor yapmıştım düşmüştü ilçe kullanmadan hamile kaldıktan sonra dikkat ettim ama az az yedim şekerli hamur işi ,çok kilo almadım geçen hafta şeker yüklemesi yaptırdık 75 gr hem de iki saat arayla ölçüldü ben kesin çıkar diyordum ki ama çok şükür kü ne açlık ,ne de şeker yüklemesinin sonucunda gebelik şekeri çıkmadı …Ama bol yeşillik ve sebze yemeye devam ediyorum yani her insülin direnci olanın gebelik şekeri çıkacağı diye birşey yokKızlar daha önce de danışmıştım size, benim gebeliğimi öğrendiğimde insülin değerim 4,59 çıktı (açlık çekerim ve insülin çarpıp 405’e böldüğümüz değer)
16sinda randevum var yaptiracagaim pcos var mi belki ondandirKilolu da değilim ki
Doktor da sende insülin direnci olmasına şaşırdım demişti. Yaptırdınız mı yüklemeyi?
Kusar işer derken kullanirizBende tee aylardır var, nabiz da çok yüksek 100 uzerinde, yalnız değilsin:)
Puset zaten uzun zaman kullanmayacaksin cnm, iyi günlerde kullanın inşallah
Her gün ayrı giydir, giymemiş zibini kalmasın
Benim 2017 den beri insülin direnci sorunu yaşıyorum ve günlük 1000 mg glifor kullanıyordum ta ki gebelik olana kadar olunca kestik doktor. Ara ara kontrol ediyorum tokluk şeklimi sorun yok ki kaç aydır ilaç içmiyorum. 24.haftadan itibaren artık düzenli kontrole baslayacagim. Gebelik şekeri için diyetisyenler de diyet yazıyor, aç kalmadan şekeri çok yukseltmed3len beslenmen için. Örnek atarım sana. Vesvese yapma, stres yukleme kendine
Evet, sanki bebek.saga ya da sola yigilmis gibi ve sertleşme oluyorsa kasılma bu. Ben de eskiden bebek sağa ya da sola yigiliyo4 sanıyordum, değilmiş, kasılma. Böyle olunca şu iç, dinlen bol bol uzan.
Doktora göre değişiyor görüşler. Benim de insülin direncim var doktor yükleme yerine günlük takip istiyor. Yukselirse insülin baslanir dedi
Belki benimki de kasilma olabilir sabah mesela cok agrim vardi karnim sertti uyandigimda gecti sonraEvet canım bi yerde toplanıyor sertlesiyor ve hafif agrı yapıyor.
Ekstra alırsın o zaman ben öyle yapacağım.Benim aldığım çıkışlardada yok malesef. Evet ya her çeşidi var bune böyle
Yeni kan vermiştim hemen hesapladım bu hesaplamaya göre benim insülin direncim yok 1.3 geliyor hatta sonuç cünkü açlık şekerlerim düşük bile normale göre ama gebelik diyabetim var buna rağmen tokluklarım yüksek cünkü yani ilgisi yok demek ki insülin direnci ile
Teşekkür ederim kızlar detaylı yorumlarınız İçin, Kağan Kocatepe’yi izledim o da zayıflık-kiloluluk ya insülin direnci olup olmamasının şeker ile alakası olmadığını söylemiş.Hamile kalmadan önce insülin direncim vardı değerim 4 tü ,sonra diyet ve spor yapmıştım düşmüştü ilçe kullanmadan hamile kaldıktan sonra dikkat ettim ama az az yedim şekerli hamur işi ,çok kilo almadım geçen hafta şeker yüklemesi yaptırdık 75 gr hem de iki saat arayla ölçüldü ben kesin çıkar diyordum ki ama çok şükür kü ne açlık ,ne de şeker yüklemesinin sonucunda gebelik şekeri çıkmadı …Ama bol yeşillik ve sebze yemeye devam ediyorum yani her insülin direnci olanın gebelik şekeri çıkacağı diye birşey yok
Bende bazen 100üstü çıkıyor o zamanda sanki ölecekmişim gibi oluyorum(
Kusar işer derken kullaniriz
Benim de öyleydi cnm en son çarşamba günğ baktığımızda. Doktor bu haftadan sonra baş aşağı dönücek dediKızlar bebisleriniz hangi pozisyonda duruyor,benimki ayaklar aşağıda dönmemiş dedi dr
Benimki baş aşağıda, ayaklar sol üst karnımdaydı 2 hafta önce ama şimdi karnımın heryerinde hissediyorum, bi karnımın altına vuruyor bi sol üste, bi sağ tarafımda yanlarda anlamadım içerisi rahat geniş heraldeKızlar bebisleriniz hangi pozisyonda duruyor,benimki ayaklar aşağıda dönmemiş dedi dr
Daha erken zateb doğum pozsiyonu için cnm, normalKızlar bebisleriniz hangi pozisyonda duruyor,benimki ayaklar aşağıda dönmemiş dedi dr
Benim nabız 125 i gördü, 100 minimum bend3 zaten
Bende de insulin direnci problemi vardı gebelik öncesi. Şu anda da malesef gebelik sekeri çıktı. Insulin başlamadı henüz 5 günlük ölçüm değerlerime göre karar verecekmiş doktorum. Ama bu korkuyla yaşanmaz. En kolay yolu şeker ölçümü takibi yapman olur. Içın rahatlar bi durum varsa da erken müdahale etmiş olursunuzKızlar daha önce de danışmıştım size, benim gebeliğimi öğrendiğimde insülin değerim 4,59 çıktı (açlık çekerim ve insülin çarpıp 405’e böldüğümüz değer)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?