2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkide öyle asagı vurunca uyutmuyo dön diye yalvarıyorum

Dahiliye ne demişti bu durum için? Herhangi bir şey yapılıyor mu?

Dahiliye genel.kan tahlili istedi, kansızlık da yapıyormuş onu. Her şey normal cikti, tansiyon takibi verdi. Tansiyon dengesizlesirse nabız duzenleyici tansiyon ilacı başlaniyormus

Ben hamile kıyafetlerinden nefret ediyorum. Zaten sanki amaç göbeği ortaya çıkarmak gibi Hamile kıyafeti olarak sadece LCW den bir hamile kotu bir hamile taytı aldım başka bir mağazada da tesadüf hamile eşofmanı aldım velhasıl alt kıyafet dışında bir şey almadım.

Şu an giydiğim kıyafetlerim hamilelere özel değil ve çok rahat. Normalde de bol giyerdim zaten şimdi eski kıyafetlerimi gitmeme ve kocaman karnım olmasına rağmen dışarda hamile olduğum pek anlaşılmıyor bile.

Mesela yarasa kollu modellerin hepsi doğuma kadar giyilir. Elbise, tunik ve feracelerde bir sürü hamilelikte giyilebilecek alternatif var. Oversize modasının canını yiyim Evde de bol t-shirtler hiç olmadı eşlerimizin t-shirt ve eşofmanları da iş görür zaten.

Bu sene salaş kiyafette yok işte hepsi kisa kisa ben kisa da giymiyorum suan ihtiyac duymuyorum aslinda yarasa tuniklerimden ötürü qma havalar iyice isininca alternatife ihtiyacim var malesef

Sanirim oglum başaşagi dönmüş kasiklarima boks yapiyor bi tuhaf oluyo icin bu kadar aşagida hissedince hsreketleri

Ookl3 bu sene sabit her yerde karnında bebekli tshirtlervar. Bangır bangır hamileyim diyor Ben de bugün 2 tane L Beden tshirt aldım kot üzerine felan giymelik. Hamile kreasyonundan daha güzel

Anneler gününüz kutlu olsun kızlar saat 12yi geçmiş ama olsun bu günden bana kalan en güzel fotoğraf bu oldu Hafta içi randevum var gitmişken odalara bakmak istiyorum ve doğum ücretlerini konuşacağım. Hiç konuşan var mı aranızda özellerde ücretler ne durumda?

Ben gercekten bende seker olup olmadigini anlamiyorum. Bugun dayanamayip süt dilimi gibi bir tatli yedim. 1 saat sonra 120 cikti sekerim. Uzerine 1 tavak mantarli kremali makarna yedim 116 çıktı 1 saat sonra. Ilk gebeligimde asla makarna yiyemezdim mumkun degildi boyle bir sonuc. Yani inşallah yoktur ya. Neye göre cikiyor iniyor bilemiyorum. Doktora dicem bakalim Carsamba.

Kremali agir oluyor demek ki yok canim insülin kullanmiyosun dimi

Benim test sonucu 15gun oldu hala çıkmadı. İnşallah sinuclar iyidir. Sonuçlardab haber gelmeyince iyice stres yaptım .1 aydır stresteyim((

Dua edin hanimlar temiz gelsin sorun yok bebekte desinler
Cwnim simdi yazcaktim biliyomusun ciktimiwonuc diye o yuzden girdim.yorumunu gordum insallab saglikli haberini alirsin biter bu stresin belirsizlik cok zor arayin bugun bence cok uzadi

Benim test sonucu 15gun oldu hala çıkmadı. İnşallah sinuclar iyidir. Sonuçlardab haber gelmeyince iyice stres yaptım .1 aydır stresteyim((

Dua edin hanimlar temiz gelsin sorun yok bebekte desinler
İnşallah cnm hep dualarımdasın inşallah hiç bir sorun çıkmazda rahat bir nefes alırsın, sen bir arasanmı acaba ya normalde en geç 15 güne çıkması lazım

Cwnim simdi yazcaktim biliyomusun ciktimiwonuc diye o yuzden girdim.yorumunu gordum insallab saglikli haberini alirsin biter bu stresin belirsizlik cok zor arayin bugun bence cok uzadi
Bugün mesaj aticam yarın kontrolüm var. Aynen ilk testwn 1ay oldu. Herkesin 10-12gunde çıktı benim 1 ay oldu
1aydir içinden korkumdan bebek alışverişi yapasim gelmiyor. Aynen belirsizlik çok zor

İnşallah cnm hep dualarımdasın inşallah hiç bir sorun çıkmazda rahat bir nefes alırsın, sen bir arasanmı acaba ya normalde en geç 15 güne çıkması lazım
Bugün mesaj aticam daha erken şimdi diye aramadım bakayım den sorna yazicma. Mesaj bile hazır.
Yarın doktora gidicem.

Sağolun canim benim

Normal rutin bebeğin kasılması ile doğum kasılması nasıl ayırt ediliyor ki?
Ben biraz hızlı yurusem kasılıyor ama bebek kasılıyor diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…