- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
Benimkide öyleBenimki baş aşağıda, ayaklar sol üst karnımdaydı 2 hafta önce ama şimdi karnımın heryerinde hissediyorum, bi karnımın altına vuruyor bi sol üste, bi sağ tarafımda yanlarda anlamadım içerisi rahat geniş heraldedönüp duruyor mu ne
Dahiliye ne demişti bu durum için? Herhangi bir şey yapılıyor mu?
Ben hamile kıyafetlerinden nefret ediyorum. Zaten sanki amaç göbeği ortaya çıkarmak gibiAy vallahi deliricem 2 takimim var geniş ama pantilonda özellikle çok sıkıntıdayim
Şuan vasatinda ötesi
Aa bi bakayim bari
Ay ne güzel hic biaey yok ya zaten tesettür giyimde b*ka sardi resmen zıpçık gibi kiyafetler bi ölçülü giyim yok
Benimki tersti geçen hafta poposu ayakları yukarıda kafası aşağıdaydi ama çok hareketli kesin yine dönmüştür bazen sıçrayıp gidiyorum öyle bir dönüyor kiKızlar bebisleriniz hangi pozisyonda duruyor,benimki ayaklar aşağıda dönmemiş dedi dr
Bu sene salaş kiyafette yok işte hepsi kisa kisa ben kisa da giymiyorum suan ihtiyac duymuyorum aslinda yarasa tuniklerimden ötürü qma havalar iyice isininca alternatife ihtiyacim var malesefBen hamile kıyafetlerinden nefret ediyorum. Zaten sanki amaç göbeği ortaya çıkarmak gibiHamile kıyafeti olarak sadece LCW den bir hamile kotu bir hamile taytı aldım başka bir mağazada da tesadüf hamile eşofmanı aldım velhasıl alt kıyafet dışında bir şey almadım.
Şu an giydiğim kıyafetlerim hamilelere özel değil ve çok rahat. Normalde de bol giyerdim zaten şimdi eski kıyafetlerimi gitmeme ve kocaman karnım olmasına rağmen dışarda hamile olduğum pek anlaşılmıyor bile.
Mesela yarasa kollu modellerin hepsi doğuma kadar giyilir. Elbise, tunik ve feracelerde bir sürü hamilelikte giyilebilecek alternatif var. Oversize modasının canını yiyimEvde de bol t-shirtler hiç olmadı eşlerimizin t-shirt ve eşofmanları da iş görür zaten.
Ben hamile kıyafetlerinden nefret ediyorum. Zaten sanki amaç göbeği ortaya çıkarmak gibiHamile kıyafeti olarak sadece LCW den bir hamile kotu bir hamile taytı aldım başka bir mağazada da tesadüf hamile eşofmanı aldım velhasıl alt kıyafet dışında bir şey almadım.
Şu an giydiğim kıyafetlerim hamilelere özel değil ve çok rahat. Normalde de bol giyerdim zaten şimdi eski kıyafetlerimi gitmeme ve kocaman karnım olmasına rağmen dışarda hamile olduğum pek anlaşılmıyor bile.
Mesela yarasa kollu modellerin hepsi doğuma kadar giyilir. Elbise, tunik ve feracelerde bir sürü hamilelikte giyilebilecek alternatif var. Oversize modasının canını yiyimEvde de bol t-shirtler hiç olmadı eşlerimizin t-shirt ve eşofmanları da iş görür zaten.
Kremali agir oluyor demek ki yok canim insülin kullanmiyosun dimiBen gercekten bende seker olup olmadigini anlamiyorum. Bugun dayanamayip süt dilimi gibi bir tatli yedim. 1 saat sonra 120 cikti sekerim. Uzerine 1 tavak mantarli kremali makarna yedim 116 çıktı 1 saat sonra. Ilk gebeligimde asla makarna yiyemezdim mumkun degildi boyle bir sonuc. Yani inşallah yoktur ya. Neye göre cikiyor iniyor bilemiyorum. Doktora dicem bakalim Carsamba.
Bende mide yanması nöbetindeNöbetteyim yine tekme nöbetinde günaydinlar
Cwnim simdi yazcaktim biliyomusun ciktimiwonuc diye o yuzden girdim.yorumunu gordum insallab saglikli haberini alirsin biter bu stresin belirsizlik cok zorBenim test sonucu 15gun oldu hala çıkmadı. İnşallah sinuclar iyidir. Sonuçlardab haber gelmeyince iyice stres yaptım .1 aydır stresteyim((
Dua edin hanimlar temiz gelsin sorun yok bebekte desinler
İnşallah cnm hep dualarımdasın inşallah hiç bir sorun çıkmazda rahat bir nefes alırsın, sen bir arasanmı acaba ya normalde en geç 15 güne çıkması lazımBenim test sonucu 15gun oldu hala çıkmadı. İnşallah sinuclar iyidir. Sonuçlardab haber gelmeyince iyice stres yaptım .1 aydır stresteyim((
Dua edin hanimlar temiz gelsin sorun yok bebekte desinler
Bugün mesaj aticam yarın kontrolüm var. Aynen ilk testwn 1ay oldu. Herkesin 10-12gunde çıktı benim 1 ay olduCwnim simdi yazcaktim biliyomusun ciktimiwonuc diye o yuzden girdim.yorumunu gordum insallab saglikli haberini alirsin biter bu stresin belirsizlik cok zorarayin bugun bence cok uzadi
Bugün mesaj aticam daha erken şimdi diye aramadım bakayım den sorna yazicma. Mesaj bile hazır.İnşallah cnm hep dualarımdasın inşallah hiç bir sorun çıkmazda rahat bir nefes alırsın, sen bir arasanmı acaba ya normalde en geç 15 güne çıkması lazım
Normal rutin bebeğin kasılması ile doğum kasılması nasıl ayırt ediliyor ki?anneler gününüz kutlu olsun canlarım.
Kızlar kasılmalrınız baskadımı ben bugün iki kez yalancı kasılma yaşadım. Toplandı karnım sertlesti agrı yaptı iki kez. Sanırım yalancı kasılmalar basladı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?