2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Az ayakta kaldigin zaman vajinamda baski hissediyordum sirt ağrısı yaşıyordum normal saniyordum ama acilmadan dolayi oldugunu söyledi doktor insallah tutar canim
Geçmiş olsun canım.
Benimde kalkınca koltuktan vajinamda kasılma ölüyor baskı oluyor.
Sırt ağrım arada var ama herkes normal bebekten daha dur sen birde 8 aydan sonra gör diyordu
Açılmadan mi kaynakliymis o

Normal rutin bebeğin kasılması ile doğum kasılması nasıl ayırt ediliyor ki?
Ben biraz hızlı yurusem kasılıyor ama bebek kasılıyor diyorum
Bunu bende çok merak ediyorum bu aralar bendede karnımın bir tarafında çıkıntı olmaya başladı karnım yamuk oluyor bildiğin kafası yada poposu diye düşünüyorum ben ama elleyince taş gibi kasılmamı o acaba

Kremali agir oluyor demek ki yok canim insülin kullanmiyosun dimi
Yok ben insulin kullanmiyorum ama ben kotu demek istemedim. Her ikisi de 140 alti yani iyi cikti, sekeri olan diger gebelerden duyuyorum diyete ragmen 170i buluyor diyolar, ben kacamak yaptim ama 140i gecmedi. Acaba covid bitince seker de mi bitti. Var mi yok mu anlayamadim. Bir cikiyo bir normal.

Karnin en yuksek kismina elini koydugunda cok sert ise aslinda kasilma oluyor 10 20 saniye suruyor, rahatsiz bir his, nefesin gider gibi oluyor. Sonra rahatliyor

Canım çok geçmiş olsun. Allah zamanında sağlıkla gelmesini nasip wtsin.
İnsalla tutar

Karnin en yuksek kismina elini koydugunda cok sert ise aslinda kasilma oluyor 10 20 saniye suruyor, rahatsiz bir his, nefesin gider gibi oluyor. Sonra rahatliyor
Himm yok benimki öyle değil
Çok sert değil
Öğrendiğim iyi oldu. Benim ilk hamilelik ya anlamıyorum şuan teşekkürler canim

Bende anlamıyorum.
Hanımlar benim midem karnından daha uyuk ve hala karnimla midem bir parça değil 2ayei parça sizin butun oldu mu

Merhaba kızlar
Aldığınız kıyafetleri genellikle yenidoğan mı seçiyorsunuz? İlk üç ay çabuk büyürler diye bazılarını üç ay almak istiyorum ama kararsız kaldım.
Yok canım bebek kilolumi olur zayifmi bilemedizden
0-3
3-6
6-9 aylık aldık ama 6-9 azaldik.6-9aylik nerede olacağız net değil diye

Benşm geçen hem diyet hem ünsişine rağmen 179 çıkmıştı. Ama şükür düzene soktum son 3 4 gündür. Ne güzel. Belki yoktur şekerin. Ya da bazı belirli yiyecekler çıkartıyordur.

Benşm geçen hem diyet hem ünsişine rağmen 179 çıkmıştı. Ama şükür düzene soktum son 3 4 gündür. Ne güzel. Belki yoktur şekerin. Ya da bazı belirli yiyecekler çıkartıyordur.
Makineden suphelenicem sonunda. Anlayamiyorum gercekten en iyisi kontrollu devam etmek. Belli olur sonunda er ya da gec.

gün içerisinde aralıklarla kasılması normalmiş ama 5 dk da bir düzenli olursa ya da saatte 6 ve üstü kasılma olursa sanırım duzenlı kasılma oluyormus dogumun basladıgına işaretmiş

Benim test sonucu 15gun oldu hala çıkmadı. İnşallah sinuclar iyidir. Sonuçlardab haber gelmeyince iyice stres yaptım .1 aydır stresteyim((

Dua edin hanimlar temiz gelsin sorun yok bebekte desinler
Neden bu kadar gecikti acaba ya insallah hayirli haberker gelir tez zamanda
Belki bitmiştir yoktur şekerin olmazmi şöyle bi güzellik

Çok geçmiş olsun canım.

İnsalalh bebekte sende iyisindir şimdi?

Neden bu kadar gecikti acaba ya insallah hayirli haberker gelir tez zamanda

Belki bitmiştir yoktur şekerin olmazmi şöyle bi güzellik
Ay bilmiyorum canım illk testte 17-18 gün sonra cihazda sorun oldu yeniden test dediler

Sonuç iyi gelsinde ben beklemeye razıyım.stres yapıyorum ama. Yeteeki bebekte bir problem olmasin

Hmm. O da olabilir. Uzun zamandır kullanıyorsan belki bozulmuştur.
Yok yeni aldim. Elimdeki eskisiyle ayni anda okcum yaptim dogru cikmisti. Aklimda 3 ihtimal var. Covid etkisi ya da tiroid etkisi. Tiroidimi dusurmek icin ilac kullaniyorum. Tam covid zamani 15 gun kadar kullanamadim ilaci alamadigimdan. Ya da dedigin gibi belli yiyecekler var. Onlari tespit etmem lazim. Gecen 4 cilek yedim diye 160a cikti, dun bir tabak karbonhidratli makarnada 116. Cok tuhaf gercekten

Ay bilmiyorum canım illk testte 17-18 gün sonra cihazda sorun oldu yeniden test dediler

Sonuç iyi gelsinde ben beklemeye razıyım.stres yapıyorum ama. Yeteeki bebekte bir problem olmasin
Insallah hic sorun cikmayacak. Az kaldi, bugun yarin icin rahatlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…