- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Geçmiş olsun canım.Az ayakta kaldigin zaman vajinamda baski hissediyordum sirt ağrısı yaşıyordum normal saniyordum ama acilmadan dolayi oldugunu söyledi doktor insallah tutar canim
Bunu bende çok merak ediyorum bu aralar bendede karnımın bir tarafında çıkıntı olmaya başladı karnım yamuk oluyor bildiğin kafası yada poposu diye düşünüyorum ben ama elleyince taş gibi kasılmamı o acabaNormal rutin bebeğin kasılması ile doğum kasılması nasıl ayırt ediliyor ki?
Ben biraz hızlı yurusem kasılıyor ama bebek kasılıyor diyorum
Yok ben insulin kullanmiyorum ama ben kotu demek istemedim. Her ikisi de 140 alti yani iyi cikti, sekeri olan diger gebelerden duyuyorum diyete ragmen 170i buluyor diyolar, ben kacamak yaptim ama 140i gecmedi. Acaba covid bitince seker de mi bitti. Var mi yok mu anlayamadim. Bir cikiyo bir normal.Kremali agir oluyor demek ki yok canim insülin kullanmiyosun dimi
Karnin en yuksek kismina elini koydugunda cok sert ise aslinda kasilma oluyor 10 20 saniye suruyor, rahatsiz bir his, nefesin gider gibi oluyor. Sonra rahatliyorNormal rutin bebeğin kasılması ile doğum kasılması nasıl ayırt ediliyor ki?
Canım çok geçmiş olsun. Allah zamanında sağlıkla gelmesini nasip wtsin.Kizlar dun detayli ultrasyona girdim amniyo sivisi cok fazla cikti ve ayrica 2 cm acilmam varmış rahim agzi yetmezliği iki sebepten dolayıerken dogum riskim oldugu icin acil igne ilac verildi yarinda serkilaj olacağım insallah dikis tutar ve dogum baslamaz çünkü tutmazda dogum baslana riski olduğunu söyledi doktor
Himm yok benimki öyle değilKarnin en yuksek kismina elini koydugunda cok sert ise aslinda kasilma oluyor 10 20 saniye suruyor, rahatsiz bir his, nefesin gider gibi oluyor. Sonra rahatliyor
Bende anlamıyorum.Bunu bende çok merak ediyorum bu aralar bendede karnımın bir tarafında çıkıntı olmaya başladı karnım yamuk oluyor bildiğin kafası yada poposu diye düşünüyorum ben ama elleyince taş gibi kasılmamı o acaba
Yok canım bebek kilolumi olur zayifmi bilemedizdenMerhaba kızlar
Aldığınız kıyafetleri genellikle yenidoğan mı seçiyorsunuz? İlk üç ay çabuk büyürler diye bazılarını üç ay almak istiyorum ama kararsız kaldım.
Benşm geçen hem diyet hem ünsişine rağmen 179 çıkmıştı. Ama şükür düzene soktum son 3 4 gündür. Ne güzel. Belki yoktur şekerin. Ya da bazı belirli yiyecekler çıkartıyordur.Yok ben insulin kullanmiyorum ama ben kotu demek istemedim. Her ikisi de 140 alti yani iyi cikti, sekeri olan diger gebelerden duyuyorum diyete ragmen 170i buluyor diyolar, ben kacamak yaptim ama 140i gecmedi. Acaba covid bitince seker de mi bitti. Var mi yok mu anlayamadim. Bir cikiyo bir normal.
Makineden suphelenicem sonunda. Anlayamiyorum gercekten en iyisi kontrollu devam etmek. Belli olur sonunda er ya da gec.Benşm geçen hem diyet hem ünsişine rağmen 179 çıkmıştı. Ama şükür düzene soktum son 3 4 gündür. Ne güzel. Belki yoktur şekerin. Ya da bazı belirli yiyecekler çıkartıyordur.
gün içerisinde aralıklarla kasılması normalmiş ama 5 dk da bir düzenli olursa ya da saatte 6 ve üstü kasılma olursa sanırım duzenlı kasılma oluyormus dogumun basladıgına işaretmişNormal rutin bebeğin kasılması ile doğum kasılması nasıl ayırt ediliyor ki?
Neden bu kadar gecikti acaba ya insallah hayirli haberker gelir tez zamandaBenim test sonucu 15gun oldu hala çıkmadı. İnşallah sinuclar iyidir. Sonuçlardab haber gelmeyince iyice stres yaptım .1 aydır stresteyim((
Dua edin hanimlar temiz gelsin sorun yok bebekte desinler
Belki bitmiştir yoktur şekerin olmazmi şöyle bi güzellikYok ben insulin kullanmiyorum ama ben kotu demek istemedim. Her ikisi de 140 alti yani iyi cikti, sekeri olan diger gebelerden duyuyorum diyete ragmen 170i buluyor diyolar, ben kacamak yaptim ama 140i gecmedi. Acaba covid bitince seker de mi bitti. Var mi yok mu anlayamadim. Bir cikiyo bir normal.
Çok geçmiş olsun canım.Arkadaşlar ben dun hastanede yattim tedbir amacli bugun taburcu edildik sukur neden diye soracaksınız benim yanim agriyodu öksürügum gecnedi verem etti beni zaten uzanmistim yukari dogru ama öksürdum yanima bi agri girdi hareket edemiyordum eşimi aradim geldi gittik acile doktor dedi ultrason cekemem bebege zararli serum verdi kan idrar tahlili aldi bir serum bitti ama benim agrim gecmedi bir türlü agladim artik oksuruyorum yanima agri giriyor tutulmustum resmen duzelemiyordum doktora dedik serum bitti ama agrim gecmedi hala 1 serum daha bagladilar kadin dogum doktorunlada gorustuler serum az aldiktan hemen sonra yukari cik kadin doguma dediler gitim doktor ultrasonla bebege bakti bobregime de bakti böbrek te sıkıntı yok dedi sonrsda nst ye bagladilar bi ara bebegin kalp ritminde düşüş oldu diye tedbir amacli yatis yapalim 1 gun ne diyorsun dediler esimle konuştum tmm dedi bir gun orda kaldik buyuk bi serum bagladilar serum bitti nstye bagladilar bu yanınım agrisindan nst de bekleyene kadar öldüm nst bitti uzandigim yerden kalkamadim bu nasil birsey boyle anlamadim gecede parol verildi ve gece 2 3 defa hemsire kalp atisini dinledi bebegin sabah ta nst ye bagladi sonrada serum verildi ve bebegin kalp ritminde sıkıntı yok dediler galiba benim agrim oldugu icin oda kendini cok kastı yanimin agrisi icin de uzan dinlen gececek dedi arkadaslar ne olur birsry soyleyin yanimin agrisindan gece nasil yaticam diye düşünüyorum oksurukte gıcık gibimi ne bilmem de dahada yanimda agri oluyor bu nasil gececek
Bilmiyorum ya yanimin agrisindan uzanamiyorum yada uzaniyorum oksurukten kalkiyorum ama uzandigim yerdenden kalkamiyorum 1 kiside olacak beni kaldirsin kalkana kadar bi hal oluyorum nasil olacak bilmiyorum
Himmm aklıma yazayım bunu da. Lazım bilgilergün içerisinde aralıklarla kasılması normalmiş ama 5 dk da bir düzenli olursa ya da saatte 6 ve üstü kasılma olursa sanırım duzenlı kasılma oluyormus dogumun basladıgına işaretmiş
Hmm. O da olabilir. Uzun zamandır kullanıyorsan belki bozulmuştur.Makineden suphelenicem sonunda. Anlayamiyorum gercekten en iyisi kontrollu devam etmek. Belli olur sonunda er ya da gec.
Ay bilmiyorum canım illk testte 17-18 gün sonra cihazda sorun oldu yeniden test dedilerNeden bu kadar gecikti acaba ya insallah hayirli haberker gelir tez zamanda
Belki bitmiştir yoktur şekerin olmazmi şöyle bi güzellik
Yok yeni aldim. Elimdeki eskisiyle ayni anda okcum yaptim dogru cikmisti. Aklimda 3 ihtimal var. Covid etkisi ya da tiroid etkisi. Tiroidimi dusurmek icin ilac kullaniyorum. Tam covid zamani 15 gun kadar kullanamadim ilaci alamadigimdan. Ya da dedigin gibi belli yiyecekler var. Onlari tespit etmem lazim. Gecen 4 cilek yedim diye 160a cikti, dun bir tabak karbonhidratli makarnada 116. Cok tuhaf gercektenHmm. O da olabilir. Uzun zamandır kullanıyorsan belki bozulmuştur.
Insallah hic sorun cikmayacak. Az kaldi, bugun yarin icin rahatlayacak.Ay bilmiyorum canım illk testte 17-18 gün sonra cihazda sorun oldu yeniden test dediler
Sonuç iyi gelsinde ben beklemeye razıyım.stres yapıyorum ama. Yeteeki bebekte bir problem olmasin
Gercek olamayacak kadar guzel olur.Belki bitmiştir yoktur şekerin olmazmi şöyle bi güzellik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?