Hayirli olsun hepsini gule gule kullanin. Ben dun butun utuleme yerlestirme isini bitirdim. 32 de bavulumu hazirlar kapatir koyarim kenara. Ilkinde 40 ta dogurdum ama olsunSormak istediğim şeyler var . Ben bütün alışveriş işlemlerini tamamlamış bulunuyorum. Hastane çantamızı ve bebeğimin kıyafetlerini ne zaman yıkayıp odasını hazırlamalıyımBenim ayaklarım çok şişiyor ayakta kaldım mı sizinde oluyor mu birde beyaz akıntım oluyor normal mi. Teşekkürler
Çok teşekkür ederim sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah. Ben de haftaya başlayayım 32 de hazır bulunsun benimkide. Erken doğum riskin var demişti çünkü. Doğum normal mi sezeryan mı olacaksınızHayirli olsun hepsini gule gule kullanin. Ben dun butun utuleme yerlestirme isini bitirdim. 32 de bavulumu hazirlar kapatir koyarim kenara. Ilkinde 40 ta dogurdum ama olsunakinti gebelik boyunc olacak demisti doktorum. Odemler de normal. Islerimi genelde cok ayakta kalmamaya calisarak yapiorum. Bol su ve az tuz tuketiyorum
Ben aldım ama zaten canlı renkler gelmiyor. Rengi soluk gibi geliyor. Beğenmiştim ben. Yumuşacık geldihazırlar da çok pahalı bide beğenemedm sanki. burda bi arkadaş tuğba kuyu nun nevresimlerini mi önermişti? rengi hemen soldu falan yazmışlar da
Güle güle kullanın hepsini. Bende haftaya hazırlamaya başlayacağım en son 34. Haftada kapatırım çantayı. Zaten sadece kıyafetleri yıkanıp ütülenecek. Diğerlerini önceden halletmiştimSormak istediğim şeyler var . Ben bütün alışveriş işlemlerini tamamlamış bulunuyorum. Hastane çantamızı ve bebeğimin kıyafetlerini ne zaman yıkayıp odasını hazırlamalıyımBenim ayaklarım çok şişiyor ayakta kaldım mı sizinde oluyor mu birde beyaz akıntım oluyor normal mi. Teşekkürler
Sağlıkla gelsinler deGüle güle kullanın hepsini. Bende haftaya hazırlamaya başlayacağım en son 34. Haftada kapatırım çantayı. Zaten sadece kıyafetleri yıkanıp ütülenecek. Diğerlerini önceden halletmiştim
Amin inşallahSağlıkla gelsinler deSizin hamilelik süreciniz nasıl geçiyor
Aramizda sadece 1 gun var senleBu işler hiç belli olmaz bir bakarsın sen temmuz sonu doğurmuşsun ben hala beklemede
Bende sizin gibiyim diyorum maşallah bütün gebelik belirtelerini haftasıyla uygun yaşıyorum yani.Amin inşallahhaha benim valla çok zor geçiyor. neredeyse hamilelikte yaşanılan her türlü rahatsızlık mevcut bende
hazırlar da çok pahalı bide beğenemedm sanki. burda bi arkadaş tuğba kuyu nun nevresimlerini mi önermişti? rengi hemen soldu falan yazmışlar da
Sormak istediğim şeyler var . Ben bütün alışveriş işlemlerini tamamlamış bulunuyorum. Hastane çantamızı ve bebeğimin kıyafetlerini ne zaman yıkayıp odasını hazırlamalıyımBenim ayaklarım çok şişiyor ayakta kaldım mı sizinde oluyor mu birde beyaz akıntım oluyor normal mi. Teşekkürler
Canım bana herkes sudocremi önerdi büyük boy aldım bende bakalım faydasını görürüzKızlar pişik kremi ne kullanacaksınızda, ben şampuanını ve vucut yağını mustela aldım, deterjanını minoris, bir pişik kremi kaldı almadığım onuda mustela alcaktım ama pişiğe hiç faydası yok gibi yorumlar vardı nette
Hersey yolunda ilerlerse normal. Ama bakalim bebek nasil gelmek isteyecekÇok teşekkür ederim sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah. Ben de haftaya başlayayım 32 de hazır bulunsun benimkide. Erken doğum riskin var demişti çünkü. Doğum normal mi sezeryan mı olacaksınız
1 aydır devamlı beyaz akıntım oluyor . En son gittiğim de tahlillerim temiz gelmişti . Aynı zamanda tek böbrekli olduğum için böbrek doktorum da 2 ayda bir çağırıyor oda bakıyor idrara sorun çıkmadı hiç son kontrolüm perşmbe günü .English home dan hem.pike hem de nevresim takimi aldım indirimden, özel diktirmedim açıkçası
Gebelikte normal çok geliyorsa idrarda enfeksiyon testi yaptırıp doktora görünmekte fayda var. Enfeksiyon ise gebelik kesesine zararli
var mı linkleri yada görselleri merak ettim açıkçasıEnglish home dan hem.pike hem de nevresim takimi aldım indirimden, özel diktirmedim açıkçası
Gebelikte normal çok geliyorsa idrarda enfeksiyon testi yaptırıp doktora görünmekte fayda var. Enfeksiyon ise gebelik kesesine zararli
Az kaldı ama bitecek bu günler. Dermanım kalmıyor yavaş yavaş bende bitiyorum amaBende sizin gibiyim diyorum maşallah bütün gebelik belirtelerini haftasıyla uygun yaşıyorum yani.Doğumu nasıl yapacaksınız sezeryan mı normal mi
Aynen az kaldı bakalım sonumuz hayır olsun inşallahAz kaldı ama bitecek bu günler. Dermanım kalmıyor yavaş yavaş bende bitiyorum amayani ben normal düşünüyorum tabi ama şartlar ne getirir hiç bilmiyorum. Siz nasıl düşünüyorsunuz?
Valla bende korkuyorum ama nedense mazoşist bir yanım o sancıyı ağrıyı çekmek istiyorAynen az kaldı bakalım sonumuz hayır olsun inşallahBende sezeryan düşünüyorum aşırı korkuyorum çünkü doğumdan ne olacak bakalım . Erken doğum riskin de var dedi doktor korkuyorum ne kadar kalsa karnımda o kadar iyi diyorum bilmiyorum hayırlısı korkuyorum .
Tamam canim bakarım teşekkürlerInstagramdaki inceleyen hesaplarda icinde petrol oldugu yazıyor canım sen genede araştırben gümüş kapakla kombinleyeceğim ne olur ne olmaz.
Ay bugün ağdaya gittim 3-4 sene aradan sonra. Jiletle alıyordum bikini bölgesini tabi artık göremediğimden yarım yamalak oluyordu. Ben böyle bir yanma görmedim yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?