2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sormak istediğim şeyler var . Ben bütün alışveriş işlemlerini tamamlamış bulunuyorum. Hastane çantamızı ve bebeğimin kıyafetlerini ne zaman yıkayıp odasını hazırlamalıyım Benim ayaklarım çok şişiyor ayakta kaldım mı sizinde oluyor mu birde beyaz akıntım oluyor normal mi. Teşekkürler

Hayirli olsun hepsini gule gule kullanin. Ben dun butun utuleme yerlestirme isini bitirdim. 32 de bavulumu hazirlar kapatir koyarim kenara. Ilkinde 40 ta dogurdum ama olsun akinti gebelik boyunc olacak demisti doktorum. Odemler de normal. Islerimi genelde cok ayakta kalmamaya calisarak yapiorum. Bol su ve az tuz tuketiyorum

Çok teşekkür ederim sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah. Ben de haftaya başlayayım 32 de hazır bulunsun benimkide. Erken doğum riskin var demişti çünkü. Doğum normal mi sezeryan mı olacaksınız

Güle güle kullanın hepsini. Bende haftaya hazırlamaya başlayacağım en son 34. Haftada kapatırım çantayı. Zaten sadece kıyafetleri yıkanıp ütülenecek. Diğerlerini önceden halletmiştim

Güle güle kullanın hepsini. Bende haftaya hazırlamaya başlayacağım en son 34. Haftada kapatırım çantayı. Zaten sadece kıyafetleri yıkanıp ütülenecek. Diğerlerini önceden halletmiştim
Sağlıkla gelsinler de Sizin hamilelik süreciniz nasıl geçiyor

Kızlar pişik kremi ne kullanacaksınızda, ben şampuanını ve vucut yağını mustela aldım, deterjanını minoris, bir pişik kremi kaldı almadığım onuda mustela alcaktım ama pişiğe hiç faydası yok gibi yorumlar vardı nette

Amin inşallah haha benim valla çok zor geçiyor. neredeyse hamilelikte yaşanılan her türlü rahatsızlık mevcut bende
Bende sizin gibiyim diyorum maşallah bütün gebelik belirtelerini haftasıyla uygun yaşıyorum yani. Doğumu nasıl yapacaksınız sezeryan mı normal mi

hazırlar da çok pahalı bide beğenemedm sanki. burda bi arkadaş tuğba kuyu nun nevresimlerini mi önermişti? rengi hemen soldu falan yazmışlar da

English home dan hem.pike hem de nevresim takimi aldım indirimden, özel diktirmedim açıkçası

Gebelikte normal çok geliyorsa idrarda enfeksiyon testi yaptırıp doktora görünmekte fayda var. Enfeksiyon ise gebelik kesesine zararli

Canım bana herkes sudocremi önerdi büyük boy aldım bende bakalım faydasını görürüz

Hersey yolunda ilerlerse normal. Ama bakalim bebek nasil gelmek isteyecek

1 aydır devamlı beyaz akıntım oluyor . En son gittiğim de tahlillerim temiz gelmişti . Aynı zamanda tek böbrekli olduğum için böbrek doktorum da 2 ayda bir çağırıyor oda bakıyor idrara sorun çıkmadı hiç son kontrolüm perşmbe günü .

var mı linkleri yada görselleri merak ettim açıkçası

Bende sizin gibiyim diyorum maşallah bütün gebelik belirtelerini haftasıyla uygun yaşıyorum yani. Doğumu nasıl yapacaksınız sezeryan mı normal mi
Az kaldı ama bitecek bu günler. Dermanım kalmıyor yavaş yavaş bende bitiyorum ama yani ben normal düşünüyorum tabi ama şartlar ne getirir hiç bilmiyorum. Siz nasıl düşünüyorsunuz?

Az kaldı ama bitecek bu günler. Dermanım kalmıyor yavaş yavaş bende bitiyorum ama yani ben normal düşünüyorum tabi ama şartlar ne getirir hiç bilmiyorum. Siz nasıl düşünüyorsunuz?
Aynen az kaldı bakalım sonumuz hayır olsun inşallah Bende sezeryan düşünüyorum aşırı korkuyorum çünkü doğumdan ne olacak bakalım . Erken doğum riskin de var dedi doktor korkuyorum ne kadar kalsa karnımda o kadar iyi diyorum bilmiyorum hayırlısı korkuyorum .

Valla bende korkuyorum ama nedense mazoşist bir yanım o sancıyı ağrıyı çekmek istiyor bilmiyorum nasıl olacak. Buradaki kızlar biraz rahatlatıcı beni korkulacak Bir şey olmadığı konusunda falan. Vücut kendini ona göre hazırlıyormuş zaten. Erken doğum işin içine giriyorsa bir şey diyemem ama. İnşallah sağlıkla zamanında gelir bebişin

Tamam canim bakarım teşekkürler
Eyvahhhhh alev alıyordur ya çok fena iyi cesaret uzun zaman sonra gitmek ama el mahkum işte goremeyince napcan bı yandan da iyi oluyor uzun süre çıkmıyor bende 5 yıldır falan gidiyorum ama her gitmem de korkarak ilk gunmus gibi gidiyorum yapan kişi de arkadaşım yeter artık sedaaaa alış diyip duruyor

Kizlar bu depend marka emici külot alacagim icinde 9 adet oluyor sizce kaç paket alayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…