Valla bende korkuyorum ama nedense mazoşist bir yanım o sancıyı ağrıyı çekmek istiyor bilmiyorum nasıl olacak. Buradaki kızlar biraz rahatlatıcı beni korkulacak Bir şey olmadığı konusunda falan. Vücut kendini ona göre hazırlıyormuş zaten. Erken doğum işin içine giriyorsa bir şey diyemem ama. İnşallah sağlıkla zamanında gelir bebişin
İşin garip yani sezeryandan da korkuyorum komple bayıltsınlar istiyorum ama biyandanda o duygu yaşamak istiyorum bakalım son ana kadar doktorumuz nasıl uygun görürse . Birşey daha sormak istiyorum benim aklımda hep soru işareti olarak kaldı çünlü. İkili tarama testi yaptırdınız mı?
Hiç bilmiyorum kuzum benim de ilk gebeliğim. Ama çevremdekiler hep normal ped kullandıklarını söylediler . Bende 1 paket ondan aldım bir pakette kotexin gece pedinden . Bakalım gerekirse bende yedekleyeceğim .
İşin garip yani sezeryandan da korkuyorum komple bayıltsınlar istiyorum ama biyandanda o duygu yaşamak istiyorum bakalım son ana kadar doktorumuz nasıl uygun görürse . Birşey daha sormak istiyorum benim aklımda hep soru işareti olarak kaldı çünlü. İkili tarama testi yaptırdınız mı?
Kizlar birsey sorucam ya ben kizlarda hatirlamiyorum dogru ciktimi ama onceden dogan bebislerinizjn tahmini doğumu dogru ciktimi yoksa daha oncemi daha sonrami oldular yorumlarinizi bekliyorum
Lansinoh da o şekilde canim silmeye gerek olmuyor tabiki sen nasıl dilersen ama bende çok memnun kalmıştım gümüş kapak hiç kullanmadim memnun kalan çokmuş
Kizlar birsey sorucam ya ben kizlarda hatirlamiyorum dogru ciktimi ama onceden dogan bebislerinizjn tahmini doğumu dogru ciktimi yoksa daha oncemi daha sonrami oldular yorumlarinizi bekliyorum
Doktorlar hangi gun dediyse kizdada erkektede oyle oldu .. kiz kendi sancisiyla olmadi onda net bisey soylemedi genelde ya uyuyo yada uymuyor bebegin durumuna gore degisir
Kızlar endokrin, diyetisyen ve kadın doğum muayenem vardı şimdilik diyetim iyi gidiyor insüline gerek yok dedi kontrolde bebeğim normali 29 haftalık görünüş 31 haftalık 1670 kg, boyu 42 cm suyu 1 cm fazla sınırda bebeğin kilosu boyuyla ve bütün kemik boylariyla orantılı gidiyor sekerime dikkat edersem şimdilik bir problem yok çok şükür Rabbime bizdenn şimdilik bu kadar