2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İşin garip yani sezeryandan da korkuyorum komple bayıltsınlar istiyorum ama biyandanda o duygu yaşamak istiyorum bakalım son ana kadar doktorumuz nasıl uygun görürse . Birşey daha sormak istiyorum benim aklımda hep soru işareti olarak kaldı çünlü. İkili tarama testi yaptırdınız mı?

Bende 3 paket mi alsam dedim kararsiz kaldim bir danışayim dedim 1paket yetermi ki
Hiç bilmiyorum kuzum benim de ilk gebeliğim. Ama çevremdekiler hep normal ped kullandıklarını söylediler . Bende 1 paket ondan aldım bir pakette kotexin gece pedinden . Bakalım gerekirse bende yedekleyeceğim .

Ben yaptirmadim

Çantayı nerden aldınız çok güzelmiş
Canta e bebegin cantasi ama sanirim artk satista degil dolapta sifir satanlar vardi bi kac tane ordan aldim. Gri baska gormedim sifir ama laciverti vardir galiba bakmak isterseniz. Cantanin onu tamamen aciliyo icimde bisey aramaya gerek.kalmiyo ona tav olmustum arkadasim kullanirken

Kizlar birsey sorucam ya ben kizlarda hatirlamiyorum dogru ciktimi ama onceden dogan bebislerinizjn tahmini doğumu dogru ciktimi yoksa daha oncemi daha sonrami oldular yorumlarinizi bekliyorum

Lansinoh da o şekilde canim silmeye gerek olmuyor tabiki sen nasıl dilersen ama bende çok memnun kalmıştım gümüş kapak hiç kullanmadim memnun kalan çokmuş
Aynen lansinoh kremini bende silmeden emzirebiliyodum iyilesme surecide hizliydi yine ayni alip koyucam 2.de yara olan 3dede olur

Kizlar birsey sorucam ya ben kizlarda hatirlamiyorum dogru ciktimi ama onceden dogan bebislerinizjn tahmini doğumu dogru ciktimi yoksa daha oncemi daha sonrami oldular yorumlarinizi bekliyorum
Doktorlar hangi gun dediyse kizdada erkektede oyle oldu .. kiz kendi sancisiyla olmadi onda net bisey soylemedi genelde ya uyuyo yada uymuyor bebegin durumuna gore degisir

Masallah masallah senin baya az kaldi yaaa ☺ bende kendi doktoruma bi gitseydim hayirlisiyla uuff

Ben doktorumun istediği bütün testleri yaptırdım. 2li tarama detaylı ultrason şeker yüklemesi hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…