2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Düşününce benimde gözüm Bi korktu 3 ay daha mı var diye
Aman en guzeli hafta saymak ay isi girince iyi olmuyo bu mayis ciksin benim daha 2 ay var hafi agustostada gun alsin 2 bucuk ay iste bu kadar erkendende canta hazirlanmaz ki

Aman en guzeli hafta saymak ay isi girince iyi olmuyo bu mayis ciksin benim daha 2 ay var hafi agustostada gun alsin 2 bucuk ay iste bu kadar erkendende canta hazirlanmaz ki
Aynen aynen hafta saymak en iyisi. Sanki daha yakın yakınnmış gibi geliyor zaman ben mecbur hazırlayacağım yola çıkacağız

Şeker ölçümü yapan arkadaşlarım bana ölçüm cihazı tavsiyesi verebilir misiniz? Haftaya yüklemem var.
Hamileliğin başında da direncim çıkmıştı, takip etmek istiyorum.
Bende ebsensor var hiç memnun değilim,

Tam 7 aylik olucaz iste ay dolmadan soylenmiyor 6 bucuk ayligiz .. 7 ay dolcak 7 ayligiz .. 8e girsek bile 8 diyemiyoz .. bebek doguncada oyle ayini doldurmadan 2 3 aylik demiyorlar
Öf aman dediğin gibi biz en iyisi hafta sayalım. Hafta sakınca günler sankim daha hızlı geçiyor

Aynen aynen hafta saymak en iyisi. Sanki daha yakın yakınnmış gibi geliyor zaman ben mecbur hazırlayacağım yola çıkacağız
Banada nedense hafta hizli geciyo yakin geliyo .. bende agirlarindan baslicam mesela besik gibi .. once ev temizligi onuda okullar kapaninca artik var dha bana

Banada nedense hafta hizli geciyo yakin geliyo .. bende agirlarindan baslicam mesela besik gibi .. once ev temizligi onuda okullar kapaninca artik var dha bana
Ben kendi evimde olmayacağım için o konuda sıkıntı yok şimdilik. Benim o işler doğumdan sonra olacak. Onda da kv yi getireceğim yardım eder bana bir süre

Bu kilotlar pedli mi oluyor birde tek kullanimlikmi ben internettenden baktim tek kullanımlik bir daha yikanip kullanilan da varmis oyle yaziyordu ama tamda bilmiyorum
Şöyle anlatayım ben doğuma yakın kullanıyordum. Gün boyu külot gibi içimde duruyordu. Olurda çarşıda pazarda suyum gelirse diye 36 dan sonra hep kullandım

Agdaya fialn giderken dikkat edin hanımlar lazer filan da. Hpv virüsü bu gibi yerlerden de bulasabilir,

Ben kendi evimde olmayacağım için o konuda sıkıntı yok şimdilik. Benim o işler doğumdan sonra olacak. Onda da kv yi getireceğim yardım eder bana bir süre
Kaynana var, kaynana var iste bizikide anneni cagir temizlige diyo bi akilli o aman kendi otursun cani skilinca hastalanir gelir baska bi hayri olmaz zaten yine cinlendim bak

Ay eşimle konuşayım da öyle yapayım bende. 38 den sonra bu su gelirse falan diye 20 palet yeter mi ki doğuma kadar ay saçma soru oldu ama hani dayanıklı mı ne biliyim ne ara su gelecek onu da bilmiyoruz
Ben 2 paket aldım içinde 18 tane var toplam 36. Çünkü doğumdan sonra ped kullanmak bana zor gelmişti kanama baya oluyor ya neredeyse saat başı değişmesi lazım. Ama hasta külot bezi hem çok dayanıklı emici hemde xl bedenini aldım geniş geniş rahat ettim. 42 bedenle doğuma girmeme rağmen l beden depend beni inanılmaz sıkmıştı

Kaynana var, kaynana var iste bizikide anneni cagir temizlige diyo bi akilli o aman kendi otursun cani skilinca hastalanir gelir baska bi hayri olmaz zaten yine cinlendim bak
Ya arada anlaşamasakta iyidir kaynanam yardımcı olur şükür. O konuda hiç sıkıntı yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…