2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bazen bana da öyle oluyor bence yorulma kaynaklı biraz dinlenirsen gececektir. Uyumaya calıs

Ay ben depend aldım ama ya. Of. Olmazsa son anlarda bi de hasta külodu alırım.

Ben doktorumun istediği bütün testleri yaptırdım. 2li tarama detaylı ultrason şeker yüklemesi hepsini
Bende yaptırdım da şöyle birşey oldu 12 haftamda ikili taramada ense kalınlığı çok güzel dendi burun kemiğini göremedi ama bu kilomdan kaynaklı olabileceğini ve cihazın eskiliğinden de kaynaklı olabileceğini söyledi ama aynı zamanda down bulgusu da olabilir dedi sonucum çıktığında kombine testim 699/1 biyokimsal riskin 100/1 olduğunu down olabileceğini ve aminosentez yaptırmam gerektiğini söyledi bende kabul etmedim farklı bir doktora gittim çünki ilgili de değildi pek. O doktor da burun kemiğini gördü ense kalınlığın güzel olduğunu söyledi ama tarama testimin riskli çıktığını söyledi tarama testlerinde yanılma payları oluyormuş neyse üçlüyü de yaptırdık bu sefer orada hiçbir risk çıkmadı . Gittiğim doktor doğum yaptırmadıgı için 21 haftamda doğum yapacağım doktora gittim oda baktı aminosentez için geç kaldığımı söyledi fakat 21 haftada girdiğimiz detaylı ultrasonda bu tarz bebeklerin bilgi vereceğini söyledi baktıklarında burun kısalığı veya ense kalınlığında büyüklük kalpte parlaklık vs hiçbirşey görmedi ve herşeyin çok güzel olduğunu bebeğin ayı ile uyumlu olduğunu söyledi. Down olabilir mi diye sorduğumda radyoloji doktoru öyle bir bulgu göremedim dedi. Ama içimde hep bir soru işareti olarak kaldı .

Ya inan bu 2li tarama testi aslında fasa fiso. Anne adaylarını gereksiz geriyor. Benim kızımın kalbinde hala parlaklık var mesela doktora her gittiğimde soruyorum duruyor ama geçici falan diyor. Detaylıda xaten her şey net belli olur. Kafana takıp stres yapma bence. Orada sorun çıkmadıysa daha da sıkıntı olmaz. Mesela kalpte parlaklığın tek başına bir şey ifade etmediğini buna eşlik eden ekstra durumların olması gerektiğini söylemişti benim doktorum. Genelde down şüphesi olanlarda oluyormuş bu da. E senin detaylı da temiz çıkmış anladığım kadarı ile.

2 gundur bendede garip bi bulanti var bu sabah hatta istirfa etmeye calistim ama bisey yoktu kuru kuru bögürme oldu.. siskinlik oluyor sanki iceriden birde midemi kesiyolar gibi acıma bende anlamadim .. eskisi kadar mesaneye baski olmadigi icin mideye yaklastigindan oluyo diyorum artik bilmiyorum ki

Bende cikti. Et beni sandim ama sigilmis. Hpv yani gecen A avozge ile konusmustuk burda. Doktoruna bi goster istersen
Aa bende bidahak randevumda doktoruma göstereyim bari . Bu hpv nasıl bulasıyor anlamadım ne cinsellik yasıyoruz bizimkiyle doğru dürüst nede dısarda oturarak wcye girerim

Agdaya fialn giderken dikkat edin hanımlar lazer filan da. Hpv virüsü bu gibi yerlerden de bulasabilir,
İlk defa gittim kuzum güvenilir bir yerdi normalde cok pimpirikliyim

Evet canım detaylı ultrason tertemiz geldi hiçbir sorun görmedi hatta karadenizlilik varmı burnu uzun bu çocuğun dedi . Şeker yüklemesi için gittiğimde de doktor tekrar baktı organlarına bebişimin ölçümlerini yaptı hiçbirşey demedi gelişimi çok güzel ilerliyor maşallah dedi. Sadece yatacakmışım erken doğum riskin olduğu için ekstra hiçbirşey demedi.

O zaman içini rahat tut sen kendini boş yere strese sokma. Down olsaydı bu zamana kadar kesin belli olurdu bence. Artık renkli ultrasonlar var yani her şey görünüyor. Bebeğine de Maşallah

Bayanlar birde doktorunuzun verdiği ilaçlar nedir ve devamlı olarak mı kullanıyorsunuz

O zaman içini rahat tut sen kendini boş yere strese sokma. Down olsaydı bu zamana kadar kesin belli olurdu bence. Artık renkli ultrasonlar var yani her şey görünüyor. Bebeğine de Maşallah
Sağol canım rahatlattığın için çevremde pek bu konular ile bilgi alacağım kimse yok . Anca dr dan dra çıkıyorum dışarı. Pek bilgimde olmadığı için herşeyi soruyorum

Sağol canım rahatlattığın için çevremde pek bu konular ile bilgi alacağım kimse yok . Anca dr dan dra çıkıyorum dışarı. Pek bilgimde olmadığı için herşeyi soruyorum
Rica ederim ne demek. Zaten yanlışım varsa düzeltir diğer kızlar. Ben kendi tecrübelerimi yazdım Benim de pek yok valla bende doktordan doktora çıkıyorum dışarı ama burda çoğu şeyi öğreniyorum. İyi geliyor burası bana da.

Aynen bende yeni kullanmaya başladım ve gerçekten rahatlatıyor insanı. Kullandığın ilaçlar neler devamlı mı kullanıyorsun. Benim Demir hapı dışında kalsiyum ve magnezyumu devamlı kullanmıyorum aklıma gelirse içiyorum

Bende heyecan var kizlar ya bakalim temmuzdami ağustosta mi olucak
Bence bir çoğu temmuzda başlıcak mesela ben hesap yaptım kızım 30 temmuz doğumlu oğlum 30 temmuz da 37+5 olcak. 38 doğum için iyi bir hafta kızım da öyle doğmuştu. 38 de doğururum sanırım

Canim aslinda hop bugun bulasti yarin ciksinlik bi durum yok. Doktor bana esin senden once baskasiyla birliktelik yasamis ya da sen oncesinde yasamis ordan kapmis olabilirsiniz. Yillarca uykuda kalip bagisiklik.dusunce cikmis olabilir dedi. Sigili yaktirirsin ya da kremi oluo surersin gecer. Ama virus vucutta kalio. Bagisiklik dustukce cikio iste

Bayanlar birde doktorunuzun verdiği ilaçlar nedir ve devamlı olarak mı kullanıyorsunuz
Ben ocean mummy ve ocean d3 kullaniorum. Bu gittigimde de yeni bi magnezyumla.kan hapi verdi ama isimlerini hatirlayamadim. Usengeclikten de kalkip bakmiorum

Ben ocean mummy ve ocean d3 kullaniorum. Bu gittigimde de yeni bi magnezyumla.kan hapi verdi ama isimlerini hatirlayamadim. Usengeclikten de kalkip bakmiorum
Banada calcimax d3 gynofrron ve magnorm vermişti ama birtek gynoferon Demir hapını kullanıyorum kalsiyum ve magnezyum kullanmaya üşeniyorum

En son açtığım konu hakkında bilgisi olanlar bana bilgi verebilir mi

Insallah hepinizin üstüne önce ben dogururummm aminn
İnşallah ben doğururum. kendimi 20 temmuzdan sonra doğurmaya odaklıcam
Demir, magnezyum, devit, regenesis kullanıyorum. Düzenli olarak. Doktorum doğuma kadar devam edeceksin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…